13 / 4-VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII SEPTEMBRIE 2020-TOT RAUL SPRE BINE……

“Caci intristarile noastre usoare, de o clipa, lucreaza pentru noi tot mai mult o greutate vesnica de slava. “2 Corinteni 4:17

Luna: septembrie este luna a 9-a
Anul : 2020 ( numerologie =2+0+2+0=4)
Vibratia energetica universala pentru luna septembrie 2020 =9+4=13/4

           Aceasta luna de vibratie universala 4 va pune un accent deosebit pe ordine si disciplina. Pasim intr-o luna practica, caracterizata prin munca intensa, atentie la detalii, o analiza atenta a tuturor problemelor care pot aparea. Trebuie sa cultivam rabdarea, pentru ca, rezultatele nu sunt imediate, chiar daca vom munci mai mult. Vibratia 4 este adesea simtita ca o piatra de moara ( grea!!!, trebuie sa o caram cu noi …) indiferent unde apare, nimic nu este oferit gratuit, totul devine mai greu, solicitant, strecurandu-se si cateva obstacole. Aceasta luna aduce lectii de invatat in privinta organizarii, planificarii lucrurilor pe termen lung. Trebuie sa invatam sa facem o distinctie clara intre baloanele de fier si cele care pot zbura. Pot aparea unele probleme legate de finalizarea unor proiecte deoarece viziunea poate fi una haotica. Avem nevoie de perseverenta si eforturi repetate. Efortul persistent este cheia pentru bogatia viitoare.  Numarul 4 simbolizeaza creatia, inclusiv cele patru directii (nord, sud, est, vest), cele patru anotimpuri (iarna , primavara, vara, toamna), cele patru elemente (pamant, apa, foc, aer) Crucea,  etc.

Partea negativa a vibratiei 4  da de cele mai multe ori caractere dominatoare, autoritare si care pun pret mare pe disciplina fortata. Vibratia 4 se implica in mare masura in politica, bunastare sociala, schimbari revolutionare in societate, in eforturile de stabilire a unor noi principii in justitie. Vine cu idei noi necesare progresului societatii in care traim, pretuieste intotdeauna dorinta de a avansa in viata.

Numarul 13(1+3=4) este dincolo de superstitiile create, un numar misterios si spiritual incontestabil. Numerologia il considera special in multe feluri, vorbeste despre o comoara ascunsa la care ajungi foarte greu si asta din cauza unor datorii karmice acumulate prin lene, fuga de munca grea, castiguri mari prin eforturi minime. Acuma, aceasta luna universala poate aduce plati pentru abuzurile din trecut, pentru critica excesiva, pentru judecati false, pentru eforturile facute pentru a-i distruge pe ceilalti. Dar 13 nu este “rau “ ci mai degraba o promisiune divina prezenta in toate circumstantele nefavorabile, in schimbarile de durata, in schimbarile aproape imposibile pe care omul nu le poate gestiona  si are nevoie de Dumnezeu care intervine indiferent de ceea ce omul a incercat sa faca singur. Promisiunea numarului 13 il implica intotdeauna pe om si il implica intotdeauna pe Dumnezeu. Adesea vedem numarul 13 asociat cu incapacitatea omului de a intelege legile lui Dumnezeu si dorinta constanta de a face lucrurile in felul lui. Vibratia lui 13 este o combinatie frumoasa de forta, energie, inspiratie, pasiune si motivatie cand ne legam de legile lui Dumnezeu. Semnificatia ascunsa din spatele numarului 13 ne cere sa ignoram negativitatea si sa ne concentram atentia pe partea frumoasa a vietii, pe binele ascuns in orice provocare, incercare. Intr-un fel, vibratia universala 13 ne spune ca ” tot raul este spre binele nostru”. Suntem direct responsabili de modul in care ne directionam atentia. Sa indepartam vibratiile negative din viata noastra si sa cream un loc pentru energiile bune si pozitive. Merita sa fim fericii si sa ne bucuram de toate bunatatile pe care Universul ni le ofera. Sa incepem fiecare zi cu un gand de recunostinta pentru tot ceea ce avem acuma in viata noastra. Odata ce ne dam seama ca toate dezamagirile, experientele dureroase, pe care le-am avut in trecut ne-au facut mai intelepti si mai puternici, vom incepe sa vedem viitorul cu alti ochi. Este o luna universala in care trebuie sa invatam ca fiecare experienta buna sau rea este menita sa ne invete ceva. In ciuda oricaror probleme si incercari, trebuie sa ramanem loiali lui  Dumnezeu. Daca privim lucrurile din acest punct de vedere, viata noastra se va schimba pentru totdeauna. Acesta este mesajul ascuns din spatele numarului 13.

A 13-a litera M este singura litera care se pronunta cu gura inchisa, muteste, iar cei din antichitate o numeau “ litera mortii”. Dar, pentru ei, moartea insemna schimbare, o transformare importanta, nu sfarsit. Adevarata semnificatie a lui 13 este  moartea vechii personalitati materiale si acceptarea legilor spirituale, legilor lui Dumnezeu, pentru ca sufletul sa se dezvolte si nivelul de constiinta sa devina mai inalt. Este simbolul schimbarii, reinnoirii, renasterii, incheierea unei faze a vietii, un nou inceput, acceptarea faptului ca intoarcerea la vechiul stadiu este imposibila. Fara schimbare, nu poate exista progres iar numarul 13 este diferenta dintre ceea ce poate face omul si ceea ce face Dumnezeu.

Anul universal, luna universala si ziua universala, nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua, ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala, care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 4/22 ( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an), cu vibratia numelui, sufletului, personalitatii 4/22  dar si pentru cei nascuti pe 4, 13, 22, 31.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 13/4 sunt:

Vibratia 1( 6, 15, 24 septembrie 2020) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 7, 16, 25 septembrie 2020: lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 8, 17, 26 septembrie 2020): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 9, 18, 27 septembrie 2020): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5 ( 1, 10, 19, 28 septembrie 2020): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 2, 11, 20 septembrie 2020): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(3, 12, 21, 30 septembrie 2020: explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (4, 13, 22 septembrie 2020): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (5, 14, 23 septembrie 2020):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.