HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN LEU DIN 5 FEBRUARIE 2023

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Leu din 28 iulie 2022. O Luna Plina lumineaza sufletul nostru si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plina in Leu vorbeste despere iubire, creativitate, generozitate, mandrie, copii, maretie, grupuri, proiecte de grup. Este cel mai bun moment sa schimbam directia in anumite domenii de viata( axa leu –varsator din harta natala) daca nu suntem multumiti de ceea ce se manifesta acuma sau daca simtim ca suntem tinuti cumva in umbra. Asa cum Soarele nu orbiteaza in jurul altor planete si noi trebuie sa incetam sa orbitam in jurul celorlalti si sa ne concentram pe propria maretie si lumina Lumea are nevoie ca noi sa stralucim cu incredere si sa nu ne indoim de noi insine. Nimeni nu beneficiaza daca ne punem lumina in umbra. Nu suntem pe Pamant pentru a ne ascunde in umbra, ci pentru a straluci puternic in orice mod posibil si in felul nostru unic. Leul ne invata ca trebuie sa ne iubim in primul rand pe noi insine, numai asa putem straluci iar prin lumina noastra ii putem ajuta si pe ceilalti.Repetati continuu mantra lunii pline in Leu:”Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-i iubesc pe cei din jur asa cum sunt”.

Simbolul sabian pentru gradul 17 Leu, gradul lunii pline este:” ‘Un cor bisericesc voluntar repeta imnuri religioase”.

Simbolul sabian pentru gradul 17 Varsator, gradul Soarelui care lumineaza luna in Leu este:” Un caine de paza sta in picioare protejand stapanul si posesiunile lui’.

In cuvinte simple, aceste simboluri ne spun:”rugati-va neincetat, rugati-va din inima, slaviti-L pe Dumnezeu, si veti fi protejati in toate”.  Prin credinta, se deschid linii de comunicare incredibile si putem cere ceea ce ne dorim deoarece suntem auziti si intelesi. Prin rugaciune, prin imnurile religioase, gasim o legatura mai profunda nu numai cu Dumnezeul, ci si unul cu celalalt. Iar repetitia este mama succesului….
Lumina ne va ghida catre mecanisme de protectie sau la nevoia de a fi atenti si vigilenti intr-un fel, astfel incat sa putem comunica cu divinitatea si cu ceilalti, sa comunicam intr-un limbaj al inimii, un limbaj care uneste si care ne leaga de divinitate. Exista multa protectie divina care se revarsa in urmatoarele doua saptamani si ofera fiecaruia sansa de a-si canta cantecul salvator, binefacator, vindecator. Nu conteaza ce fel de daruri, abilitati sau ce personalitate avem; conteaza in primul rand daca alocam un anumit timp pentru a comunica cu El prin rugaciune. Petrecand timp cu Dumnezeu in rugaciune, El ne va calauzi spre idei, ganduri, motive, mentori, ghizi, care vor dezvalui voia Sa pentru noi. Aceasta s-ar putea intampla mai repede sau mai tarziu, important este sa perseveram in rugaciune. Trebuie sa intelegem acest adevar inainte sa treaca prea mult timp. Iisus a spus: “ Adevarat, adevarat va spun ca cine crede in Mine va face si el lucrarile pe care le fac Eu; ba inca va face altele si mai mari decat acestea, pentru ca Eu Ma duc la Tatal.” Ioan 14-12

Cu Luna Plina in Leu pe gradul 17, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion ( in jurul datei de 5 ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 17.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa V si va rasplateste iubirea, interesele voastre creative, speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii. Asteptati-va la finaluri emotionale care ar putea sa va desparta de un partener romantic sau relatia poate trece la o logodna oficiala. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si inegalabilul Uranus in Taur care va poate goli sau umple intr-un mod inedit portofelul. Va puteti astepta la surprize in  tot ce tine de bani, valori , securitate financiara,  venituri si cheluieli, iubire, prieteni. Scopul lui este sa va aduca la “libertatea financiara”, dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini financiare vechi.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV si aduce pentru voi teste, concluzii, note de plata, beneficii legate de familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale. Mare atentie la orice drama domestica si , mai ales, nu reactionati acuma. Unii tauri ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta, sau un alt birou. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Puteti culege roadele unui proiect important din cariera, puteti fi avansati in cariera sau puteti decide sa va schimbati locul de munca. Se asteapta de la voi sa dati deoparte oamenii, situatiile si lucrurile care nu mai sunt necesare viitorului vostru. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si  inegalabilul Uranus in Taur care poate aduce fel de fel de surprize in planurile personale, proiectele profesionale, imaginea voastra profesionala, familie, parinti. Nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa III si poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri, credinta, strainatate. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele doua saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna plina ar putea aduce unele modificari si aici. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si  inegalabilul Uranus in Taur care rastoarna intr-un mod inedit faptele trecutului vostru, ideile  si credintele voastre, relatia cu un frate, o sora, o ruda, o persoana straina. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra.  Secretele pot fi dezvaluite in acest moment. Veti dori sa faceti lucrurile diferit sau sa va eliberati de restrictiile sortii. Nu fortati nota totusi, soarta este soarta si chiar nu puteti controla nimic.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa II si poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de valoarea voastra care creaza fel de fel de valori, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului, o mostenire, o casa. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Probleme legate de bani sunt in centru atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, jocuri ascunse pentru putere, ce este al vostru ci ce este al celuilalt. Fiti atenti la bani, la plati, la documentele legate de bani, impozite. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur care va trezeste si va surprinde  prin demascarea unor legaturi clandestine care va provoaca suparari si griji. Pot aparea experiente inedite si pline de surprize in relatia cu un grup, cu prietenii vostri, cu afacerile si finantele voastre, proiecte de grup, munca in echipa.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Aceasta lunatie este foarte importanta pentru voi si aducatoare de probe si beneficii legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. O relatie de dragoste, de afaceri, politica, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur  care poate aduce schimbari neasteptate in ceea ce priveste cariera si viata voastra, in planurile personale si in relatiile voastre apropiate, in chestiunile juridice. Schimbarile majore se vor intampla brusc si in mod neasteptat.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, agentii guvernamentale. Aceasta luna plina vine cu teste, beneficii legate de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta lampa cereasca va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta lunatie pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur care poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice, munca, proiecte de munca, dusmanii, calatorii, studii inalte. Multe  dintre credintele voastre despre sanatate si boala se pot schimba.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Aceasta lunatie vine cu teste, concluzii si beneficii prin prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor si crearea unor  noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta luna plina va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ sau sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imaginea publica. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur care poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, prieteni, copii, relatia cu copiii vostri.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Testele si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, unei figuri autoritare. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra, cu ambitiile voastre profesionale. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii, cariera, in relatia cu parintii si cu familia voastra.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati, moralitate, adevar Aceasta lunatie vine pentru voi cu teste si beneficii legate de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt luminate de aceasta lampa cereasca si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus , puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, banii care vin de la ceilalti. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul  Uranus in Taur, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, activitati zilnice, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale, rude, straini, calatorii.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII si vine cu teste, beneficii, legate de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii. Deci, finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse, ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta lunatie sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe, sprijiniti-l. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceasta lampa cereasca sa va lumineze drumul catre stiintele oculte. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur, aspect ce  poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de un iubit, un prieten se poate transforma in iubit, necazuri de la copii, pierderi prin speculatii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

 Luna Plina aprinde lumina in casa VII si agita lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta lunatie va da curajul necesar sa rupeti relatia. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un collaborator, un sef, un coleg. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa, relatii, chestiuni juridice, planuri personala, sanatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI si vine cu teste, beneficii si schimbari importante la locul de munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii vostri, compasiune, intelegere fata de ceilalti, credinta. Acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta lunatie  poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta lunatie poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problem? de sanatate fizica sau mentala ar putea veni la lumina. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de inegalabilul Uranus in Taur, aspect ce poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de comunicarea cu rudele si cu vecinii vostru, in calatorii, munca, proiecte de munca, sanatate, deci atentie.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.