LUNA NOUA IN PESTI -20 FEBRUARIE 2023, ORA 9:06, ORA ROMANIEI–“ Domnul este cu voi cand sunteti cu El…”

“Domnul este cu voi cand sunteti cu El; daca-L cautati, Il veti gasi; iar daca-L parasiti, si El va va parasi.” 2 Cronici 15:2

Faza de luna noua este asociata cu noi inceputuri sau cu o noua abordare a unei probleme, a unui domeniu specific vietii noastre. Acuma, nunta  cosmica (Luna Noua) are loc in Pesti pe gradul 1:22, lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 20 din orice semn zodiacal.

La masa mirilor dar la patru grade departare, sta Saturn pe gradul 28:10 Varsator, nasul astral al acestui moment cosmic. Saturn  vine cu daruri si lectii karmice, cu ultimile plati( Saturn va mai fi in Varsator peste 28-29 ani, in ianuarie 2050) deoarece pe 7 martie, va intra in casa Pestilor.

Daca tot am prezentat invitatii, sa inceapa nunta cosmica si sa imparta daruri pentru noi pamantenii, beneficiarii directi ai acestui moment astral important.

Astrologic, semnul Pesti este un semn de apa mutabil si este adesea legat de iluzii, vise fara granite reale, credulitate extrema, spiritualitate, sursa, infinit. Este semnul minunilor dar si semnul pacatelor, penitentelor.

In marea nesfarsita de posibilitati, sunt posibile minuni, atat timp cat credem in ele. Pestii guverneaza Casa a 12-a … stapaneste inconstientul personal … precum si inconstientul colectiv … latura umbrelor, precum si darurile si abilitatile neexploatate. Desi casa a 12-a(casa naturala a semnului Pesti)  este ascunsa privirii, ea este o sursa bogata de comori. Semnul Pesti este singurul semn fara nici o protectie, este un semn mutabil de apa, feminin, vorbim deci de energii care ne ajuta sa ne acordam usor la schimbarile care apar.

Aceasta Luna Noua pe gradul 1 :22  pesti ofera o multime de posibilitati. Suntem ajutati sa gasim noi metode de a curata problemele vechi, sa renuntam la acele modele repetitive care dau gres, sa ne conectam cu ghizii nostri spirituali care stiu cel mai bine nevoile noastre. Acuma, constientul si subconstientul fuzioneaza impreuna, iar aceasta luna noua devine momentul perfect pentru a ne alinia nevoile sufletului cu vointa noastra. Este cel mai bun moment pentru a face un inventar al tuturor tiparelor fizice, mentale, emotionale si spirituale care ne tin legati, blocati si, in cele din urma neimpliniti. Putem folosi aceasta energie magica pentru a ne vindeca ranile stravechi, pentru a gasi noi modalitati de a rezolva problemele vechi si pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie sa permitem fluiditatii acestei lunatii de apa sa ne schimbe directia, sa fim flexibili astfel incat sa alegem actiunile necesare evolutiei noastre.
Este timpul sa ne amintim ca sufletul nostru ne cunoaste destinul iar viata devine mai usoara atunci cand ne lasam ghidati de inteleciunea eterna si divina a sufletului nostru, asa suntem proactivi si nu reactivi.
Odata cu Semnul Pesti, ceva se finalizeaza, se completeaza(este ultimul semn) iar primul pas cerut de aceasta lunatie este sa ne odihnim mai mult, sa ne incarcam bateriile, sa iertam, sa fim buni cu noi, sa  plantam seminte de recunostinta, apreciere si credinta. Pot aparea unele teste in viata noastra, poate nu suntem multumiti de cum merg lucrurile dar va fi mai important sa mentinem o atitudine pozitiva in ciuda oricaror obstacole. Se poate ca unele erori, greseli din trecut sa fie cauza actualelor dificultati. Ar trebui sa le infruntam si corectam, sa avem incredere intr-o putere mai mare care ne ghideaza. Aceasta ghidare este un “ bonus “ pentru noi.
Sa traim zi de zi, ceas de ceas, constienti de prezenta divina din noi, inseamna sa folosim aceasta putere pentru a arunca raul care locuieste in firea noastra si sa alegem sa implinim implinim voia lui Dumnezeu. Si asa cum spune Aivanhov, poate cel mai greu este sa spunem:

” Doamne, eu sunt servitorul Tau, dispune de mine dupa Vointa Ta.”.

Fara sprijin divin, o luna noua in Pesti ajunge sa fie o sursa de confuzie iar altii pot abuza de noi prin jocuri si planuri secrete, interese obscure, dusmanii ascunse, esti condus de nas fara sa-ti dai seama, altcineva iti regizeaza viata.

Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Acuma, Luna Noua in Pesti energizeaza casa XI in harta acestui moment astral. Datorita asocierii acestei case XI cu semnul Varsatorului, Luna Noua in Pesti in casa XI aduce in atentie preocuparile umanitare, idealismul social, prieteniile, functiile publice, veniturile din cariera, sperantele pentru tara si popor. Este si casa sperantelor….. dar tot aici, gasim modalitati aparent ciudate de a  comunica cu personalitatea noastra interioara si cu Universul exterior. Cum este casa a treia de la casa a noua, singura care guverneaza zeitatile si religia, aceasta luna noua ne spune ca Dumnezeu ne vorbeste acuma prin credinta, rugaciune, rude, prieteni, activitati umanitate, alegeri facute pentru bunastarea intregii omeniri. Ni se poate intampla ceva care ne schimba radical prioritatile. Putem intalni aliati norocosi si binefacatori. Poate aduce nasterea unui nou grup, organizatie sau retea care sa mareasca sentimentul nostru de apartenenta. Este o Luna Noua a binefacatorilor, a bonusurilor neasteptate, a unor oportunitati inedite. Putem fi interesati de tot ce este diferit. devenim toleranti, deschisi , curiosi,  putem realiza ceva deosebit, putem schimba ceva, putem adauga ceva, putem scapa de ceva. Poate fi un impuls energetic important pentru depasirea barierelor, restrictiilor, stagnarilor, blocajelor care au stat in calea noastra o perioada mare de timp. Aceasta luna noua in casa a unsprezecea ne poate ajuta sa modelam visele care par imposibil de realizat.

Saturn in Varsator in fuziune cu Luna Noua in Pesti anunta primul moment cosmic important al anului 2023-intrarea lui Saturn in Pesti pe 7 martie. Saturn este Zeul destinului si al cailor noastre karmice.  Aceasta planeta gigantica care impresioneaza prin inelele ei, este cunoscuta si drept Zeul dreptatii datorita energiei sale karmice. Saturn guverneaza, de asemenea constructiile durabile, calea in cariera si deciziile profesionale. Ne ghideaza catre deciziile morale si ne pedepseste atunci cand nu reusim sa mergem pe calea cea buna. Fiind o planeta a granitelor si devotamentului, Saturn in fuziune cu luna noua pot limita experientele noastre pentru a ne mentine pe drumul cel bun. Poate aduce teste, obstacole, temeri si intarzieri, plati karmice pentru grupuri si comunitati de oameni. Poate aduce temeri uriase in domeniul exprimarii emotionale, in familie, in relatia cu parintii, prietenii, grupurile si societatea in care traim. Adesea exista un fel de problema de familie care trebuie rezolvata acum.

Lunile Noi sunt de obicei vremuri de noi inceputuri. Cu toate acestea, aceasta lunatie este un pic diferita. Ne uitam la sfarsitul unui an astrologic si la inceputul unuia nou. Exista douasprezece semne in zodiac, Pestii fiind ultimul … semnul care marcheaza sfarsitul anului zodiacal.  Semnul Pestilor marcheaza trecerea de la iarna la primavara, ceva se termina lasand loc unui “ nou anotimp  “ pentru fiecare dintre noi . Ofera sansa de a incepe din nou cand vine vorba de spiritualitate, vindecare, acceptare, iertare si incredere in divinitate. Ca ultim semn al zodiacului, Pestii se refera si la sfarsituri si tranzitii, ceea ce inseamna ca situatiile din viata noastra care nu sunt rezolvate pot primi un raspuns, un verdict, o avertizare, o magie.

Emblema zodiei pestilor sunt doi pesti legati, inotand in directii opuse, unul priveste spre cer, celalalt priveste spre forma si materie. In mod ideal, cei doi pesti stabilesc o comunicare intre ei si apoi pornesc din nou in misiunile lor. Daca cei doi pesti pierd aceasta legatura, apar dezechilibrele, excesele, reamintindu-ne de ceea ce este scris in  2 Cronici 15:2:

“Domnul este cu voi cand sunteti cu El; daca-L cautati, Il veti gasi; iar daca-L parasiti, si El va va parasi.”

Sa facem din iertare o practica spirituala zilnica, o practica sufleteasca prin excelenta, pana devine un mod de a fi.  Iertarea este o „forta mantuitoare” care vindeca toate ranile, calmeaza toate durerile, restabileste totul in acord cu ordinea divina.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.