HOROSCOPUL PENTRU ECLIPSA PARTIALA DE LUNA DIN 10 IANUARIE 2020

Incepem anul 2020 sub influenta Eclipsei partiale de Luna in Rac si a conjunctiei istorice Saturn si Pluto in Capricorn( conjunctia perfecta are loc pe 12 ianuarie). Aceasta Eclipsa vine cu daruri pentru cei care si-au facut temele bine si in acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiaza sau amendeaza si asta in functie de eforturile noastre. Fiecare dintre noi va experimenta energiile eclipsei in mod diferit dar cu siguranta toti vom fi chemati sa eliberam si sa dam drumul la ceva.

Aceasta Eclipsa de Luna in Rac este apogeul “ semintelor plantate “ de Eclipsele De soare din 2018/2019.
Este o Eclipsa de Luna pe gradul 20 Rac cu o influenta deosebita asupra semnelor cardinale -Berbec, Rac, Balanta si Capricorn. Daca aveti planete personale (Soarele, Luna, Mercur, Venus sau Marte) sau unghiurile graficului ( ascendent-descendent, casa familiei, casa carierei) in semne cardinale, in jurul gradului 20( plus, minus 3 grade), sunteti cu siguranta in atentia acestei eclipse.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna aduce pentru voi teste, beneficii legate de familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale.Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac.
Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 8 si 12 aprilie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului ( Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in casa X– cariera, ambitii profesionale, statut social, un parinte, o autoritate. Eforturile din trecut in aceste directii sunt rasplatite acuma. Este timpul sa faceti curatenie in ambitiile nerealiste, in functiile care nu vi se potrivesc, in obiceiurile depasite, in modul in care intelegeti si aplicati autoritatea voastra, nu exista cale de intoarecere. Auditul astral in Capricorn va va arata cat de important este sa respectati drepturile celorlalti oameni, sa fiti etici in actiunile voastre, sa fiti atenti si corecti la locul de munca, sa intelegeti ca functiile nu sunt pentru beneficiul personal. Prioritatile anului 2020 tin de cariera, reforma in cariera.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri, credinta, har divin. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina.Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac. Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 13 mai, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului ( Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in casa IX– invatamantul superior, publicatii, credinta, intelegerea lumii in care traiti, opiniile morale sau religioase, cercetari diverse, bloguri, increderea in vointa divina. Eforturile in aceste directii sunt rasplatite acuma. Auditul astral in Capricorn aduce mereu cu el o masura corecta a realitatii iar pentru voi aceasta realitate tine de cunoastere, studii inalte, moralitate, incredere in Dumnezeu-sursa tuturor lucrurilor. Este timpul sa invatati despre Creator devenind mini-creatori. Trebuie sa dati drumul tuturor conceptiilor, credintelor, ideilor inguste, depasite si sa explorati noi concepte de viata. Este timpul sa invatati ca totul este cunoastere, credinta, evolutie. Fiti flexibili si intelegeti ca oamenii gandesc diferit.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de bani, securitate financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere.
Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal.
Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac. Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in casa VIII-dorinte profunde, plati karmice, afaceri, banii in comun, planuri secrete, manipulari si control din umbra, bani multi. Deci, resursele (atat financiare, cat si de alta natura) parteneriatelor voastre, luptele pentru putere, securitatea relatiilor voastre, sunt in plin audit astral. Un parteneriat, o asociere, pot fi zguduite acuma. Este timpul sa eliberati comportamentele vechi care nu va mai servesc.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Eclipsa de Luna in semnul vostru este foarte importanta si aducatoare de modificari sortite legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, intr-o afacere, intr-un plan personal. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Se poate ca ultimul an si jumatate sa fi adus schimbari majore in viata voastra, probabil ca unele v-au luat prin surprindere sau ati luptat impotriva lor. Dar aceasta Eclipsa va bate iarasi la usa, vine cu schimbari care sa va faca viata mai buna, asa ca, fiti deschisi schimbarii.
Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac. Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 13 iulie,  veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei VII-relatii, casnicie, partener, asociat, procese, lege si hotarari legale, avocati, dusmani stiuti, putere, concurenti, rivali.Dati deoparte relatiile toxice, evitatii  oamenii care va devitalizeaza prin emotiile lor negative. Invatati sa va bazati pe voi insiva, pe puterea imensa din voi, pe instinctele voastre, pe antenele voastre emotionale, cultivati iertarea si o abordare mai umila fara de ceilalti. Auditul astral in Capricorn aduce mereu cu el o masura corecta a realitatii iar pentru voi aceasta realitate lucreaza in cele mai importante relatii, afaceri, securitate financiara, iubire, copii, placerile voastre, posesivitate( clestii vostri!). Trebuie doar sa aveti incredere in instinctele voastre cu privire la care sunt activitatile, interesele voastre cele mai avantajoase.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Eclipsa de Luna vine cu teste, beneficii legate de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. “ Omul nu trebuie sa-si nege fratia nici macar cu cel mai vinovat dintre semeni” iar asta poate fi o atentionare pentru voi acuma.
Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi.
Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac.Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei VI-munca, proiecte de munca, colegi, sa fiti in slujba celorlalti, critica extrema, animale de companie, sanatate. Tema schimbarii radicale este amplificata. Este timpul pentru a eficientiza munca voastra si pentru a elimina rutinele moarte, cum ar fi proiecte care nu dau roade, care va destabilizeaza. Trebuie sa faceti din munca si sanatatea voastra o prioritate a anului 2020. Atitudinea voastra fata de munca, serviciile pe care le oferiti altora, rutinele zilnice si sanatatea, pot suferi o transformare majora. Schimbati scenariul! Cultivati gandirea pozitiva. Nu spuneti lucruri rele despre oameni. Nu faceti declara?ii negative. Nu judecati ca sa nu fiti judecati de univers.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna vine cu teste, beneficii prin prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ, sunteti rasplatiti( in bine sau in rau) intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional.
De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp. Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac.
Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 13 septembrie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic.Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei V-iubire, copii, proiecte creative, placerile voastre, mandrie egou, activitati de agrement. Tema schimbarilor radicale este amplificata. Este timpul pentru a fi realisti in relatiile voastre de iubire, in relatia cu copii vostri, sa cautati stabilitatea emotionala, dar trebuie sa o gasiti cu adevarat in voi. Prioritatea anului 2020 este sa cresteti in  profunzime, sa schimbati modul in care va exprimati, sa invatati ca mandria merge tot timpul in fata caderii. Lucrul cel mai important de stiut este ca Universul are puterea si nu voi. Acceptati ceea ce nu pute?i schimba!

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Mesajul acestei Eclipse de Luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Testele si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Intr-un fel, aceasta eclipsa este ca un radar astral care are inregistrat tot, daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi in aceasta directie, sunteti opriti exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea.
Aceasta eclipsa lunara emotionala in sectorul carierei voastre, ar puteaa insemna o schimbare de rol, titlu, loc de munca sau chiar de directie. Evenimentele se pot aranja in jurul vostru pentru a va face sa va dati seama in sfarsit ca trebuie sa faceti o schimbare.
Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac. Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 13 octombrie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei IV-familie, parinti, casa, mosteniri de la parinti, stabilitate emotionala, radacinile voastre. Deci, obligatiile legate de familie, parinti, loc de nastere, mosteniri de familie, sunt in plin audit astral. Este timpul pentru a fi realisti in legatura cu casa voastra, cu resonsabilitatile voastre, sa eliminati din spatiul vostru privat tot ceea ce este vechi, tot ceea ce va aglomereaza viata. Prioritatea anului 2020 este casa voastra. Cea de-a patra casa nu este doar despre locul in care locuiti fizic, ci si despre locul in care traiti emotional. Deci, si o reorganizare a vietii emotionale este ceruta. A venit timpul sa va folositi de emotiile voastre in mod constructiv, nu trebuie sa le lasati sa va victimizeze. In multe cazuri, din perspectiva actuala, puteti vedea o trauma din trecut ca o mare binecuvantare in viata voastra si, de fapt, veti multumi  pentru aceasta. Nu a fost niciodat? ceea ce ati crezut ca este, ci doar dragostea dura a cosmosului care actioneaza in interesul vostru cel mai inalt.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna vine pentru voi cu teste, beneficii, legate de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare, Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre  si problemele create de acestea sunt urmarite de mult de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, bani multi, credite, mosteniri, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice. Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac.
Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 13 noiembrie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei III – conexiuni si comunicatii de toate felurile, rude, frati si surori. Puteti primi unele stiri sau informatii care va schimba total perspectiva. Prioritatea anului 2020 este mintea voastra, sa intelegeti ca veti atrage ceea ce ganditi. Tema schimbarii radicale este amplificata,  schimband radical unele dintre cele mai indelungate credinte ?i certitudini ale voastre. Vi se cere sa dobanditi noi abilitati, noi forme de auto-exprimare, noi moduri de a percepe lumea si de a interactiona cu ea. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este sa iesiti rapid din orice durere, esecuri si dezordine emotionala si sa nu ramaneti innegriti de ceea ce s-a intamplat in trecut. Faceti un pas pozitiv in gandirea voastra. Nu uitati ca sunteti responsabili pentru ceea ce spuneti iar consecintele cuvintelor voastre le primiti in dar acuma. Cu cat spuneti mai putin cu atat aveti mai mult.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna ajunge in misterioasa casa opt si vine cu teste, beneficii legate de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe, sprijiniti-l. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceste eclipsa sa va atentioneze , indrume si catre lumea oculta.
Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac.
Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 13 decembrie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei II-bani, securitate finaciara, valoare personala, proprietati si bunuri materiale. Asteptati-va la schimbari structurale profunde in finantele, sistemul vostru de valori si respectul de sine. Puteti experimenta un blocaj monetar care va obliga sa luati securitatea financiara personala mult mai in serios decat inainte. Este timpul sa va reconstruiti viata materiala pe fundatii mai sigure, sa fiti realisti cu ceea ce puteti face prin voi insiva, prin munca voastra. Prioritatea anului 2020 este asigurarea unei stabilitati financiare, sa acordati importanta corecta banilor, nici mai mult, nici mai putin, decat ar trebui. Nu uitati ca puterea voastra nu trebuie sa fie comparata cu soldul din contul vostru bancar. Daca ganditi asa, universul va va arata ca nu este chiar asa. Adevaratele valori sunt in sentimentele voastre, in talentele voastre, in  oamenii pe care ii aveti in jur, in grija pentru cei pe care ii iubiti, in generozitatea voastra, in capacitatea de a-i ajuta pe ceilalti in nevoie, acestea sunt adevaratele comori.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Eclipsa de Luna agita lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman, concurent. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere. Este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. Este timpul unor decizii sau angajamente majore,va puteti concentra pe aceste probleme relationale.
Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsa de Soare in Rac. Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 13 ianuarie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic. Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei I-corp fizic, personalitate, manifestarea voastra, planurile voastre personale, valoarea voastra. Daca v-ati confruntat cu multe iluzii despre voi insiva, auditul astral in Capricorn face o verificare serioasa a modului in care va considerati pe voi insiva, a felului in care va prezentati celorlalti, a planurilor personale. Prioritatea anului 2020 sunteti voi, transformarea personala. Trebuie sa va luati mai in serios, sa va maturizati si sa cresteti. Acordati mai multa atentie voua insiva, examinati-va comportamentul, luptele pentru putere, dorinta de manipulare si control a oamenilor, schimbati atitudinile care nu sunt aliniate cu cerintele universului.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna vine cu teste, beneficii si schimbari importante la locul de munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii vostri, compasiune, intelegere fata de ceilalti, credinta. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca,  acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectiune. pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problem? de sanatate fizica sau mentala ar putea veni la lumina. Este timpul unor decizii importante legate de munca. Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac.
Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 5 si 12 februarie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic.
Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei XII-casa subconstientului, a tot ceea ce se ascunde in spatele mintii voastre constiente, traumele din copil?rie, trecut, problemele pe care le-ati pus sub covor, spiritualitate, credinta, tot ce nu apartine lumii materiale si, desigur, dusmanii ascunsi. Tema schimbarii radicale este amplificata, trebuie sa scapati de poverile mentale inutile, de dusmaniile care va fac mult rau si voua. Trebuie sa va apropiati de viata spirituala cu aceeasi dedicatie si disciplina pe care le dedicati carierei voastre lumesti. Daca credeti ca existenta voastra este doar materiala, puteti trai mari blocaje. Daca depuneti suficient efort pentru a va schimba din interior, veti gasi, cu siguranta, multe talente si resurse interioare pe care le puteti folosi pentru a va imbunatati si stabiliza viata. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata trebuie sa devina o parte din viata voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Eclipsa de Luna testeaza si rasplateste iubirea, interesele voastre creative, speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Acesta este un moment deosebit in viata voastra romantica si creative. Aceasta Eclipsa lunara poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018/2019 cand au fost Eclipsele de Soare in Rac. Luna Eclipsata este provocata de o intreaga armata de planete in Capricorn. Daca v-ati nascut intre 7 si 12 martie, veti simti aceasta eclipsa deosebit de puternic.
Adunarea uriasa de planete in semnul practic de pamant al  Capricornului (Soare, Mercur, Ceres, Saturn, Pluto) creaza o fisiune nucleara in domeniul casei XI-prieteni, sperante, proiecte de grup, binefacatori. Daca v-ati confruntat cu multe iluzii despre prietenii si grupurile de care apartineti,  auditul astral in Capricorn face o verificare serioasa a modului in care vedeti un prieten, un binefacator, colaboratorii si aliantele voastre, credinta, prietenia ingerilor. Totul se refera la comunitate, la sustinerea celorlalti pe baza valorilor voastre cele mai semnificative. Amintiti-va ca inflexibilitatea este cel mai mare dusman al succesului si al realiz?rilor.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.