LUNA DECEMBRIE ,O LUNA PLINA DE CADOURI ASTRALE

astrele in decembrie

In luna decembrie ,avem pe 5 decembrie o Luna Noua in Sagetator pe gradul 13:28, este o energie ce favorizeaza cautarea adevarului ,ne deschide mintea si ne conecteaza la cunostintele  superioare si  idealurile  inalte. Este o energie de foc mutabil guvernata de Jupiter ca strabate pentru a treia oara ultimile grade din pesti,asta inseamna mai mult entuziasm  pentru evenimentele imediate, o actionare directa , hotarata  dar si o lipsa de prudenta . Nerabdarea  va constitui principala problema in aceasta perioada, de aceea , este cel mai bine sa incercati sa incetiniti ritmul , sa incercati sa va stapaniti “ neastamparul”. Este cel mai bun moment pentru a gasi raspunsurile la propriile  intrebari , este o energie ce ofera posibilitati de extindere,viata poate deveni mai imprevizibila , mai incitanta.

Pe 10 decembrie ,Mercur isi incepe miscarea apparent retrograde de pe gradul 5:56 Capricorn  iar pe 30 decembrie isi reia mersul direct  pe gradul 19:37 Sagetator .  Mercur in mers aparent retrograd  in semnul Capricornului, un semn de pamant cardinal va accentua  temerile legate  de tot ce are structura , granita in viata noastra, putem vorbi de exprimari dificile dar si de capacitatea de a intelege la nivel profund  propriile greseli, putem gasi esenta dar si originea acestor greseli. Rigiditatea accentuata si refuzul de a aborda anumite subiecte pot face ca relatiile sa fie destul de dificile. Gandirea grava si pesimista predispune la destul de multe critici, melancolie, greutati in asigurarea unei claritati mentale si a unei sigurante a capacitatii mentale. Pot fi incurcate si incercate  destul de usor :rationamentul, rabdarea,tot ce tine de organizare, proceduri, patroni, directori, sefi. Mercur in mers aparent retrograd in Capricorn aduce un comportament si o gandire grava ce cauta “nod in papura “ aproape la orice . Nu trebuie sa uitam ca atunci cand Mercur este retrograd, ” postasul” poate sa nu mai vina ,poate sa incurce sau sa piarda  cadourile .

Pe 21 decembrie avem o Eclipsa totala de Luna pe gradul 29 Gemeni cu o influenta majora asupra semnelor mutabile(cei nascuti in ultimile trei zile din aceste semne zodiacale ) dar si pentru cei nascuti in primele trei zile din semnele cardinale . Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii , poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra,  fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul, cu cei apropiati noua.  Este bina sa stim ca o eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu  efecte de durata ,  emotiile sunt sporite , ceva vine la lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama  ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine .

Voi reveni cu mai multe amanunte.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. sunteti o MINUNE!aveti talent si n exprimare si n cuprindere.suntem atat de debusolati ,atat de umiliti subtil,incat dumneavostra cu interpretarile pline de forta convingatoare,ne aduceti bucurie in suflete,ne dati picatura de onoare,cinste si adevar,dupa care suntem insetati!SA FITI BINECUVANTATA!

  2. raluca
    nu stiu daca am timp sa fac aceste previziuni , dar o sa scriu in fiecare luna despre mersul si influenta planetelor .
    Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.