HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC DIN 30 SEPTEMBRIE 2012Luna Plina  din 30 septembrie  2012 are loc cu Luna pe gradul 7:22 Berbec  si Soarele pe gradul 7:22 Balanta cu un maxim in jurul orei 06:20, ora Romaniei .

Influenta majora a acestei Luni Pline in Berbec va fi asupra semnelor cardinale Berbec,Balanta ,Rac ,Capricorn,in special asupra celor nascuti in jurul datei de 29 (plus,minus trei zile ) dar si asupra celor care au planete in termen de trei grade de gradul 7 Rac,Capricorn,Balanta ,Berbec .Domeniul de viata din harta natala energizat de aceasta Luna Plina devine furtunos dar asteroidul 59 Elpis va tine de mana ,va da o speranta ,o iesire din acest tsunami astral.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit .Indiferent de planurile facute , de strategiile abordate , imprevizibilul face parte din viata voastra in special in domeniul relatiilor , carierei . Mai  presus de toate fiti atenti la  sanatate si la nervii vostri. Nevoia de libertate va fi foarte puternica iar un partener sau un colaborator va pot provoca , va pot  pune nervii la incercare. Cu Pluto in casa carierei, un sef sau o anumita autoritate pot fi destul de solicitanti , ordinele lor le puteti simti suparatoare sau abuzive . Din acest motiv , ar fi bine totusi sa incercati sa fiti mai diplomati , sa nu va pierdeti capul. Daca sunteti nascuti in jurul datei de 27 martie ( plus ,minus trei zile ) fiti gata sa faceti fata cu mai multa diplomatie unor situatii pe care le-ati putea considera intolerabile .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiilor voastre poate fi dezvaluita , descoperita iar acest lucru va poate ajuta sa luati  anumite decizii . Puteti sa va reconectati cu un suflet pereche cand va asteptati mai putin . Casa XII este totusi  si casa fanteziilor , iluziilor si ar fi bine sa nu va grabiti totusi cu invitatiile de nunta .Volumul de munca curent poate fi perturbat de schimbarile imprevizibile in rutina zilnica  astfel incat planurile voastre pot fi date peste cap . Compasiunea voastra este la cote maxime , o  femeie poate sa va solicite ajutorul sau puteti simti  ca trebuie sa ii ajutati pe cei din jurul vostru indiferent de nevoile lor .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate aduce diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala.. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiilor voastre de grup, prieteni poate fi descoperita .Este posibil ca un prieten sa actioneze intr-un mod imprezizibil iar acest lucru va poate tulbura foarte mult dar in acelasi timp va poate ajuta sa vedeti pe ce va puteti baza . Uranus este intotdeauna imprezizibil , aceasta energie informeaza prin soc iar un prieten , o iubire , un copil va pot pune fata in fata cu situatii intolerabile din punctul vostru de vedere . O separare , o criza este posibila in aceste zile iar daca aceste relatii inseamna mult pentru voi, va recomand prudenta , fiti atenti ce spuneti .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa a familiei si carierei si  poate energiza si lumina  problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei . Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul carierei voastre poate fi descoperita, tot ce se intampla in acest domeniu are o directie neasteptata . Este posibil  ca o pozitie ravnita sa aiba numele vostru scris pe ea , munca grea la un proiect important sa va aduca in cele din urma roade , puteti renunta la o anumita cariera care nu va face bine. Sunteti gata sa va asumati orice risc , perturbarile , schimbarile neasteptate de existenta , personalitate , destin , fac parte din limbajul acestei energii. Pluto in aspect provocator cu aceasta luna plina devine judecatorul relatiilor voastre si  poate sa aduca probleme emotionale dureroase , despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu . Indiferent de ceea ce vine ,totul are un caracter aleator ,imprevizibil ,inedit adesea socant .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiilor voastre cu strainatatea ,cu invatamantul  poate fi dezvaluita intr-un mod inedit . Este un timp  de experiente bogate , variate , puteti merge la scoala din nou, puteti  face anumite cursuri, puteti cunoaste schimbari neprevazute in anumite calatorii, deci atentie .Casa IX se refera si la acorduri juridice , cazuri in instanta  , ar fi intelept sa evitati anumite acorduri noi in aceasta perioada. Pluto din casa muncii , sanatatii este in aspect provocator cu aceasta luna plina si poate aduce schimbari profunde ce au legatura cu munca voastra , cu colegii vostri , cu sanatatea voastra.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si  poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu banii poate fi  luminata,descoperita . Aceasta energie in aceasta casa astrologica  poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile , schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica . Puteti  primi deasemenea o mostenire , poate veni de unde nu va asteptati , relatiile voastre pot trece printr-o transformare .Cu Uranus , tot ce tine de bani,venituri, credite nu poate fi anticipat. Prin natura ei , o Luna Plina aduce sfarsitul unei situatii in bine sau in rau , acuma definitia acestui sfarsit este  imprevizibila , inedita . Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza , in cazul vostru , Pluto in casa V  in aspect provocator cu Luna Plina  devine judecatorul modului in care iubiti , schimbarile profunde au loc prin intermediul iubirii, copiilor . Orice problema existenta intr-o relatie de iubire actuala se poate intensifica conducand la despartire , pot aparea cheltuieli suplimentare intr-un proiect creativ sau pot aparea cheltuieli suplimentare cu un copil ,o posibila sarcina.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul din casnicia voastra , dintr-o asociatie ce are un contract semnat poate iesi in lumina . Cu Uranus activat , este inutil sa incercati sa ghiciti noutatile sau sa va faceti planuri. Este cel mai bine sa fiti atenti la tot ce se intampla in jurul vostru .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si  poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe arata  ca este necesar sa va reorganizati viata de  zi cu zi astfel incat  detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu munca , colegii , sanatatea voastra poate fi luminata si descoperita . Totul este neasteptat iar cu Pluto din casa IV ,  neasteptatul poate avea in definitie si anumite probleme legate de famiie ,parinti, camin , securitate  emotionala.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu iubirea ,copiii ,creativitate individuala este luminata si descoperita . Este o zona plina de surprize , totul se intampla brusc ,fara nici o atentionare prealabila . Chestiunile financiare si creativitatea voastra par sa intre in conflict astfel incat puteti avea anumite suparari , crize .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a familiei,carierei si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu familia ,parintii vostri poate fi luminata si descoperita . Pluto din casa personalitatii provoaca aceasta Luna Plina in conjunctie cu Uranus ,  toate acestea pot genera  dinamism, aventura, dorinta de experiente profunde , viata poate fi  traversata de experiente nete, transante necesare asigurarii unui echilibru. Este un timp in care simtul identitatii voastre este supus schimbarii in totalitate. Personalitatea voastra poate suferi schimbari profunde , veti fi mai nervosi  si mai impulsivi decat de obicei fiindu-va  destul de greu sa va  controlati reactiile .Totul poate avea un caracter inedit , inprevizibil.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si  poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii Pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiei  voastre cu rudele poate fi luminata, descoperita. Pluto din casa XII provoaca aceasta Luna Plina in conjunctie cu Uranus fiind posibile anumite probleme de sanatate , frica, acutizarea simtului vinovatiei, remuscari, cosmaruri . Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi, este singura metoda de a trece cat de cat mai usor prin aceste zile . Atentie marita la tot ce tine de transport, calatorii, masini  .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Uranus face o conjunctie cu aceasta Luna Plina si este bine sa stiti ca acolo unde aceasta energie este prezenta totul capata un caracter inedit, neasteptat . Deoarece Luna Plina aduce de obicei in lumina anumite probleme relationale , o piesa importanta din puzzle-ul relatiei voastre cu banii,valorile de orice fel poate fi luminata, descoperita . Pluto din casa  XI in aspect provocator cu Luna Plina in conjunctie cu Uranus devine un judecator inedit a  modului in care dati viata dorintelor voastre ,cum va integrati intr-un anturaj, ce prieteni aveti.Tot ce tine de prieteni,dorinte ,protectori capata un ton neasteptat dar transformator .

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

 1. Eu de azi nu mai citesc nimic despre astrologie. De cate ori am citit, de atatea ori mi-a mers nasol. Prefer sa am incredere in mine, sa fiu centrata si conectata la sinele meu. Asta e cel mai important.
  Sorry.

 2. Mihaela, apreciem parerea ta dar nu inteleg ce relevanta are postarea mesajului tau. De ce trebuie sa ne informezi si pe noi ?
  Daca tot esti centrata in sinele tau, ce rost are expunerea opiniei tale in loc de centrarea aceastei opinii in tacerea sufletului tau ?
  Nu este redundant ce faci tu ?
  Oricum spor si lumina pe calea aleasa.
  T

 3. Poate ca Mihaela nu inteles ca,dincolo de orice altceva,astrologia te ajuta sa te cunosti pe tine insuti si implicit ,pe ceilalti.
  Doar cunoscandu-te si cunoscandu -ti zestrea astrologica sfaturile unui om luminat ca Adriana iti pot fi de folos.
  Este adevarat ca traim vremuri complicate.Daca refuzam sa accepam asta si sa invinovatim Astrologia…
  Fie si asa.Bine ca am gasit vinovatul.
  Si acum incotro???????

 4. hm!….eu cred ca astrologia nu-i facuta pt oricare,e facuta pt oameni alesi care stiu a o intelege…iti trebuie foarte multa cunoastere …numai citind te descoperi pe tine si poti sa-ti raspunzi la multe intrebari legate de aceasta viata…fiecare avem o misiune de indeplinit si trebuie sa o ducem pana la capat…ar fi multe de comentat la subiectul asta,dar ma abtin ca si Adriana de altfel…a zis clar de nenumarate ori de gandirea pozitiva si de inima noastra,de ceea ce simtim…..ori unii au uitat de iubire sau ca mai au suflet….! Sa aveti lumina si dragoste in suflet…

 5. Sint fericita ca ti-am gasit site-ul “din intimplare”.
  A fost pentru un motiv anume,nu cred in coincidente.
  Abia astept previziunile pentru Luna Noua in Balanta.
  Sint Berbec incercat la greu ,si le-am luat in barba una dupa alta.
  Esti grozava! Multumesc.-Lucia.

 6. Putem spera la previziuni despre cum ne vor afecta (fiecare zodie ) eclipsele de Luna si Soare de luna viitoare?
  Multumesc.-Lucia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.