LUNA PLINA IN SAGETATOR -18 IUNIE 2008 ORA 20:23 –O NEBUNIE SALBATICA

astro_2gw_53_luna_plina_in_iunie_20085766321731.gif

Momentul de Luna Plina este un moment al energizarii si iluminatiei maxime a starii emotionale a lucrurilor si o faza de constientizare, realizare,materializare a ceea ce s-a produs de la Luna Noua incoace. In sens pozitiv , Luna Plina poate aducce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, daca suntem pe drumul cel bun, daca facem ceea ce trebuie facut , atunci cu siguranta , increderea si aceasta imensa energie pot face minuni; daca simtim ca ceva este in neregula cu ceea ce ne-am propus sa facem , de cele mai multe ori , vom evita sa facem o analiza mai atenta pentru a ne proteja intr-un fel, pentru a acoperi teama de ceea ce am putea descoperi. Important este sa profitam de aceste energii maxime care ne pot ajuta sa descoperim si sa dezvoltam pe mai departe lucrurile bune din viata noastra, dar, daca suntem suficienti de atenti , este cel mai bun moment de a pune stop unei actiuni care nu poate duce nicaieri.

Luna plina este momentul cand Luna se afla in opozitie cu Soarele, in cazul nostru, Luna se afla in Sagetator la 27:50 grade iar Soarele la 27: 50 grade in Gemeni.

Ascendentul momentului de Luna Plina este in Sagetator, un ascendent de foc, mutabil, ce ne energizeaza , ne da dorinte pentru lucruri spirituale, dar cu siguranta , vom fi cei mai capabili sa aruncam cu “sageti mandre “ asupra celor care ni se opun sau indraznesc sa ne critice. . Vom simti nevoia de miscare, de placeri exterioare, de calatorii, pot aparea si destule obstacole dar inclin sa cred ca este cel mai bun moment in care falsitatea dintr-o prietenie, afacere, relatie poate fi descoperita , este un moment al adevarului. Guvernatorul ascendentului este Jupiter retrograde in Capricorn , in casa I , ceea ce ne indeamna la o reorganizare a resurselor personale, stapanirea orgoliului, spectaculosul actiunilor noastre cere o transformare in eficienta , munca, finalizare . Ascendentul este bine aspectat de Marte in Leu 22 grade in casa IX ceea ce arata destul de clar ca vom fi plini de energie dar si de un simt al competitiei acceptand cu mare greutate disciplina. Sunt favorizate relatiile cu strainii, calatoriile in strainatate, sporturile peste hotare. Uranus in Pesti in careu cu ascendentul in Sagetator aduce inconstanta si vanitate bazate pe o atitudine schimbatoare, instabilitate in munca, lipsa de profunzime dar si interventii obositoare ce pot provoca dificultati. Crize, divorturi, anturaj schimbat cu usurinta, eforturi sterile, tensiune nervoasa ce greu o putem indeparta , stabiliza.

Conjunctia Luna in Sagetator cu ascendentul accentueaza starile noastre contradictorii, atitudini nervoase cu intermitente, reactii inhibate. Imaginatia fertila combinata cu inconstanta poate crea pentru fiecare dintre noi accese de manie ce foarte usor pot fi aruncate asupra apropiatilor. Luna este sufletul nostru, inconstientul personal, este grija pentru lucrurile delicate din noi si din ceilalti, Luna guverneaza nevoia de securitate, de confort. In Sagetator, Luna ne face rebeli, voiosi, optimisti, ne da dorinte pentru lucruri indepartate, neexploatate, vom dori sa calatorim, sa stam in aer liber, putem avea vise profetice si ne putem apropia atat de usor de cunoasterea cosmica. Luna in Sagetator aduce liniste sufleteasca prin adevar, prin idealuri inalte, vom fi fericiti sa ne largim cunostintele asupra lucrurilor, in calatorii, in filozofie. Luna in Sagetator in conjunctie cu Pluto retrograd in Sagetator vine intr-un fel sa ne dea o lectie de viata legata de cat de usor se pot pierde anumite investitii in afaceri, de dificultatile in diverse parteneriate , pierderi si dificultati in calatorii, probleme legate de lege, este o recalculare a trecutului in care nota de plata se face de aceasta data si cu tot ce a insemnat pacalire, preocupari ascunse, renegare a adevarului pana la pierderea lui undeva in ceata dar care in acest moment este spulberata, se ridica ceata si vom sta fata in fata cu rezultatele actiunilor noastre. Este momentul in care sensibilitatea noastra va fi la cote maxime, aproape exploziva, vom fi cuprinsi de o insatisfactie profunda fata de noi insine dorindu-ne o remodelare dar si o dorinta de a incalca orice tabu. Este o nebunie salbatica acest moment de Luna Plina in care destul de usor ne vom ura, ne vom agita intens, vom dori sa fim superoameni, femeile vor dori putere , autoritate, vor fi solicitante sau chiar sufocante , dar si barbatii vor fi distanti, duri , solicitanti., fiecare vom considera ca este normal sa cerem de la cel de langa noi foarte mult .

Opozitia Luna in Sagetator cu Soarele in Gemeni pe axa I- VII, axa eu- tu , indica o perioada de sentimente tulburi, de disipare, de confuzie , rupturi in afaceri incorecte, in relatii jenante, demascarea unor afaceri aflate in declin dar care se credeau protejate. .. Este accentuat zbuciumul sufletesc , dezechilibrul comportamental fata de celalalt sex, lipsa de claritate a gandurilor, nervozitate Plasare Lunii Pline in Sagetator in casa I arata destul de clar ca presiunea este exercitata nu numai asupra proiectelor critice , are o legatura nu atat de mult cu ceea ce am facut , ci mai degraba , cu ceea ce simtim noi , cum ne-am implicat in proiectele noastre .

Luna Plina in Sagetator face parte dintr-un dreptunghi mistic; conjunctie cu Pluto , trigon cu Saturn in Fecioara, cu Marte in Leu, Nodul Sud in Leu, opozitie cu Venus in Rac, Soarele in Gemeni, sextil cu cu Neptun in Varsator, Marte in Leu in sextil cu Soarele in Gemeni. Este o configuratie astrala ce genereaza suficiente tensiuni dar cu posibilitatea de idei novatoare , faciliteaza intuitia, intelegerea, cresterea personala sau evolutia spirituala. Evenimentele se desfasoara rapid, atentie la problemele legate de transport , de pierderea puterii, este momentul in care atat de usor poti cadea de “ sus” , perturbari grave ale conditiilor meteorologice.

Important este sa ne folosim de calitatile Sagetatorului, adica sa invitam optimismul , entuziasmul sa ne fie tovarasi in aceasta zi deosebit de turbulenta si sa ne bazam pe credinta , ca totul se intampla cu un motiv indifferent cat de dureros sau de greu poate fi.

Cu Soarele in Gemeni in conjunctie cu Venus in Rac in casa parteneriatelor sa incercam sa ne folosim din plin inima, bunatatea inimii, sa trecem toate vorbele noastre prin suflet, macar in aceasta zi . Idealul Lunii in Sagetator este de a comunica cu intelegere, compasiune si bucurie, orice cuvant rostit are un sens, are o vibratie , noi suntem responsabili daca dam cuvantului intelepciune sau il transformam in sageata de foc. Adevarul , sensul adevarului traieste peste tot in jurul nostru, Luna Plina in Sagetator ne indeamna la deschiderea spiritului, la acceptarea partii animalice din noi , din societate , ca o sursa ce poate aduce armonie, pace, generozitate,acces la energiile spirituale, de vindecare.

Intampinati aceasta Luna Plina cu optimism si bucurie , faceti din aceasta zi o sarbatoare , cautati raspunsurile la intrebarile voastre in zambetul copiilor, in inteligenta stelelor, in zambetul sotului, sotiei, al parintilor , in muzica, si cu siguranta veti deveni mai puternici.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.