HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BERBEC -23 SEPTEMBRIE 2010

luna plina.1

Luna Plina  in BERBEC din 23 septembrie 2010  are loc cu Luna pe gradul 0:15 Berbec  si Soarele pe gradul 0:15 Balanta cu un maxim in jurul orei 12 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA ce reface careul in T cardinal cu Pluto in Capricorn drept planeta focar, vorbim de energii ce grabesc  totul ( viata merge prea repede),actiunile sunt rapide ,situatiile de criza sunt peste tot.

Mesajul acestei Luni Pline in Berbec este de a ne gasi propria noastra identitate, scopul vietii noastre, fiind dispusi de a accepta anumite riscuri pentru a incepe ceva nou. Luna in Berbec este guvernata de Marte aflat in Scorpion in domicilul lui nocturn avand putere foarte mare dar si continuitate, este un timp al curajului, al actiunii, al extremismului, al pasiunii, al intensitatii emotionale,  energiile puse la dispozitie de catre Marte ne fac ca noi sa fim cei ce alegem ,compromisurile nefacand parte din cartea de vizita a lui Marte in Scorpion. Soarele in Balanta este guvernat de Venus ce se gaseste tot in Scorpion, este destul de slabita in acest semn zodiacal intensificand emotiile dar si dorinta de a incalca toate tabuurile in domeniul iubirii , relatiilor, folosindu-ne magnetismul, carisma printr-o abordare impulsiva , intensa dar oarecum impersonala . Este o Luna Plina ce induce  curaj, dreptate,  armonie, pionerat, reinvie  energiile luptatorului din fiecare dintre noi,

Este o Luna Plina in care culegeam roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Berbec din 14 aprilie 2010.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina  activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor. Prezenta Lunii Pline in  casa I aduce emotivitate, receptivitate, rabdare. Instinctul viu dar si sensibilitatea  permit depasirea obstacolelor  fara a apela la ajutorul altora, simtul adaptarii dar si al evaluarii instinctive a oportunitatilor  va permit sa va puneti in evidenta unicitatea.. O folosire pozitiva a acestor energii uriase pot aduce sustinere , usurinta, profit , sansa, negativ , aceste energii aduc dependenta, supunere, vulnerabilitate, nesansa.   Este un timp in care puteti  actiona imprevizibil, nemultumiti, dornici de a impresiona si de a va demonstra talentele.Atentie la sanatate.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina  activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate aduce  probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate.sau o recompensa a eforturilor din trecut si o imbunatatire a sanatatii. Prezenta Lunii Pline  in  casa XII aduce imaginatie fecunda, intuitie excelenta , caritate, devotiune. Acest moment de luna plina poate lucra si ca o renastere spirituala, ca un dar psihic , depinde de cum folositi aceasta facultate, poate fi coplesitoare si confuza , precipitand karma , conducand intr-un anumit fel la o reglare de conturi. Este un timp in care simtiti nevoia de mai mult somn , odihna , relaxare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina  activeaza axa XI-V, o axa afectiva..Prezenta Lunii Pline  in casa XI poate  indica realizari prin intermediul prietenilor, relatiilor, amicilor influenti.Este un timp benefic pentru tot ceea ce inseamna asociere.Este posibil sa deveniti constienti de nedreptatile si esecurile sociale ceea ce va poate induce un anumit sentiment de nemultumire, de rebeliune , pozitiv , aceasta luna plina poate lucra ca un rezervor de energii pentru tot ce inseamna vis, speranta.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina  activeaza axa IV-X, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia  de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii stresate in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social,

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina  activeaza axa IX-III , o axa a gandirii aducand destul stress  Prezenta Lunii Pline in  casa IX  indica probleme majore legate de gandire, imaginatie,  instabilitate in opiniile morale, religioase mai ales sub influenta femeilor .Este un timp destul de nefavorabil pentru excursii pe distante lungi, in strainatate.Orice asociatie facuta cu cineva venit de la mare departare este destul de zguduita in aces moment , activitatile cu caracter juridic necesita o mare atentie din partea voastra.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina  activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor  aducand destul stres in ceea ce priveste puterea personala, folosirea puterii personale. Blocajul  concentrat in jurul puteri  , incapacitate de a ierta, ranchiuna sunt destul de accentuate in aceasta perioada. Luna Plina in casa VIII poate accentua unele probleme cu finantele comune, cu creditele de la banci, cu banii ce trebuie sa-i luati sau sa-i dati. Sunt accentuate discutiile violente mai ales cu femeile , confuzia.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina  activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Prezenta Lunii Pline in  casa VII  poate aduce  destule blocaje in parteneriate, relatii afective instabile, sensibilitate excesiva, impulsuri si motivatii instabile.Pozitiv, poate fi timpul implinirii unei legaturi sentimentale, o casatorie, un proces terminat in bine pentru voi.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina  activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii aducand stres si piedici legate de locul de muna, colegi, sanatate . Prezenta Lunii Pline in  casa VI poate arata unele   necazuri legate locul de munca,  sanatate, relatiile de la locul de munca, relatiile cu colegii pot devceni destul de stresante in aceasta perioada. .Este un timp tensionat in tot ceea ce inseamna  munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina  activeaza axa V-XI, o axa afectiva generand destul stress in acest domeniu din viata voastra.  Prezenta Lunii Pline in  casa V indica probleme legate de viata afectiva , legaturi amoroase , relatiile cu copii. Relatiile romantice sunt cel mai frecvent domeniu cu dificultati  dar pot fi afectate si relatiile dintre copii si parinti  si viata sociala .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina  activeaza axa IV-X, o axa familiala  putand genera destul stress in acest domeniu din viata voastra.  Prezenta Lunii Pline in casa  IV arata probleme de tot felul legate de casa, familie, posesiuni, bunuri imobiliare, parinti.Pot aparea probleme majore legate de cumpararea unei case, de construirea unei case, posibile probleme de sanatate ale parintilor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina  activeaza axa III-IX, o axa a gandirii. Prezenta Lunii Pline in casa III , o Luna Plina puternic stresata    arata probleme legate de activitatea intelectuala, o gandire fortata si rau orientata , rivalitati nesanatoase, probleme cu cei tineri. Este un timp ce nu este prea benefic calatoriilor ,  iesirilor in aer liber,  relatiilor cu vecinii.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina  activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor indicand destul stress in acest domeniu din viata voastra. . Prezenta Lunii Pline in  casa II poate aduce destule probleme legate de banii munciti,, sunt posibile si fluctuatii de venit , lipsa de sansa in afaceri, cheltuieli nechibzuite, lipsa unei continuitati in diferite proiecte , pierderea unui loc de munca, gasirea unui loc de munca.Pozitiv , aceste energii imense bine controlate  pot lucra in descoperirea unor noi talente sau modalitati folosite pentru a face bani.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Multumiri pentru tot ceea ce faci…ne dai speranta si ne ghidezi pasii spre incercarea noastra de a ne gasi drumul, ne dai o speranta.
    Ramai langa noi!

  2. Sunt fericita cand postati un articiol nou, sunt foarte trista cand astept mai multe zile fara sa citesc (cu nesat) ceva nou. Recunostinta va port pentru binefacerea pe care ne-o faceti de a lumina spriritul si admiratie pentru gratia Divina care se apleaca asupra Dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.