HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN GEMENI DIN 12 DECEMBRIE 2008

Luna Plina din 12 Decembrie are loc cu Luna pe gradul 21:02 Gemeni si Soarele pe gradul 21:02 Sagetator cu un maxim in jurul orei 18:38 ora Romaniei .Este o LUNA PLINA ce face parte dintr-o configuratie astrala ce se formeaza destul de rar pe cer , vorbim de o CRUCE COSMICA MUTABILA ce contine doua opozitii in cruce si patru cuadraturi, vorbim de Crucea Cosmica formata din opozitia Luna in Gemeni – Soarele in Sagetator, si opozitia Saturn in Fecioara – Uranus in Pesti si cele patru cuatraturi intre Luna si Saturn, intre Saturn si Soare, intre Soare si Uranus, intre Uranus si Luna. Este o configuratie ce aduce mult stres, confruntari interminabile si dificultati, important este sa ne cultivam rabdarea si sa nu dam bir cu fugitii la primul obstacol intalnit, este o configuratie de mare valoare daca vom sti sa folosim aceste energii vulcanice in mod eficient in directia creativitatii, comunicarii , sa devenim constienti de propria individualitate si sa evitam sa urmam mereu pe cineva, sa depindem de altii. Este o energie ce ne ajuta sa depasim ceea ce ne limiteaza , ceea ce ne tine in ignoranta dar nu in cele mai armonioase conditii. Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute intre 8 si 12 ale fiecarei luni sau cei care au planete in grade apropiate gradului 21 din fiecare semn zodiacal.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii. Prezenta Lunii Pline in casa III , o Luna Plina puternic stresata arata probleme legate de activitatea intelectuala, o gandire fortata si rau orientata , rivalitati nesanatoase, probleme cu cei tineri. Este un timp ce nu este prea benefic calatoriilor , iesirilor in aer liber, relatiilor cu vecinii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa II-VIII, o axa a posesiunilor indicand destul stress in acest domeniu din viata voastra. . Prezenta Lunii Pline in casa II , o Luna Plina .puternic stresata poate aduce destule probleme legate de banii munciti, , sunt posibile si fluctuatii de venit , lipsa de sansa in afaceri, cheltuieli nechibzuite, lipsa unei continuitati in diferite proiecte .Pozitiv , aceste energii imense bine controlate pot lucra in descoperirea unor noi talente sau modalitati folosite pentru a face bani.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor..Prezenta Lunii Pline in casa I, o Luna Plina puternic stresata chiar in semnul vostru poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Gemeni din 3 iunie , o nota de plata ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Accentuarea casei VII poate arata probleme in parteneriate , probleme aparute de la unele lucruri ascunse fie ca este vorba de bani, valori, afaceri in comun, si care in acest moment pot iesi la lumina, este un moment al adevarului , un adevar care doare si care duce la despartiri, rupturi in orice fel de parteneriat.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate.. Prezenta Lunii Pline in casa XII, o Luna Plina puternic stresata aduce imaginatie fecunda, intuitie excelenta , caritate, devotiune. Acest moment de luna plina poate lucra si ca o renastere spirituala, ca un dar psihic , depinde de cum folositi aceasta facultate, poate fi coplesitoare si confuza , precipitand karma , conducand intr-un anumit fel la o reglare de conturi..Este un timp in care simtiti nevoia de mai mult somn , odihna , relaxare.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva ce poate genera destule probleme legate de prieteni, sperante, idealuri. .Prezenta Lunii Pline in casa XI , o Luna Plina puternic stresata indica mult stres in relatiile cu prietenii, in grupul din care faceti parte , tot ceea ce inseamna asociere.dar si un timp in care puteti sa va rupeti de anumite grupuri . Este posibil sa deveniti constienti de nedreptatile si esecurile sociale ceea ce va poate induce un anumit sentiment de nemultumire, de rebeliune , pozitiv , aceasta luna plina poate lucra ca un rezervor de energii pentru tot ce inseamna vis, speranta, gasirea unor protectori ce va pot ajuta in viata

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a carierei si familiei putand genera mult stress in aceste domenii din viata voastra. Prezenta Lunii Pline in casa X, o Luna Plina puternic stresata poate aduce probleme legate de cariera, popularitate, certuri cu femeile , obstacole in viata publica, sociala.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa IX-III , o axa a gandirii aducand destul stress Prezenta Lunii Pline in casa IX , o Luna Plina puternic stresata indica probleme majore legate de gandire, imaginatie, instabilitate in opiniile morale, religioase mai ales sub influenta femeilor .Este un timp destul de nefavorabil pentru excursii pe distante lungi, in strainatate.Orice asociatie facuta cu cineva venit de la mare departare este destul de zguduita in aces moment , activitatile cu caracter juridic necesita o mare atentie din partea voastra.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor aducand destul stres in ceea ce priveste puterea personala, folosirea puterii personale. Blocajul concentrat in jurul puteri , incapacitate de a ierta, ranchiuna sunt destul de accentuate in aceasta perioada. Luna Plina in casa VIII , o Luna Plina puternic stresata arata probleme legate de finantele comune intr-o asociere, afacere, discutii violente mai ales cu femeile, confuzie .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Prezenta Lunii Pline in casa VII , o Luna Plina puternic stresata , poate aduce destule blocaje in parteneriate, relatii afective instabile, sensibilitate excesiva, impulsuri si motivatii instabile.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii aducand stres si piedici lefate de locul de muna, colegi, sanatate . Prezenta Lunii Pline in casa VI, o Luna Plina puternic stresata arata necazuri legate locul de munca, sanatate, relatiile de la locul de munca, colegii.Este un timp tensionat in tot ceea ce inseamna munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva generand destul stress in acest domeniu din viata voastra. Prezenta Lunii Pline in casa V, o Luna Plina puternic stresata indica probleme legate de viata afectiva , legaturi amoroase , relatiile cu copii. Relatiile romantice sunt cel mai frecvent domeniu cu dificultati dar pot fi afectate si relatiile dintre copii si parinti si viata sociala .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala putand genera destul stress in acest domeniu din viata voastra. Prezenta Lunii Pline in casa IV, o Luna Plina puternic stresata arata probleme de tot felul legate de casa, familie, posesiuni, bunuri imobiliare, parinti.Pot aparea probleme majore legate de compararea unei case, de construirea unei case, posibile probleme de sanatate ale parintilor.


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.