HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA DIN 31 MARTIE 2018

Luna Plina din 31 martie 2018 are loc cu Luna pe gradul 10:47  Balanta si Soarele pe gradul 10:47 Berbec  cu un maxim in jurul orei 15:38, ora Romaniei . In general, o Luna Plina ne arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare. O Luna Plina lumineaza brusc un domeniu de viata, trebue sa rezolvam o problema, sa schimbam, sa eliminam sau sa adaugam ceva intr-un domenniu de viata. Este o Luna Plina destul de tensionata, toate relatiile ( Balanta) vor fi supuse unor teste destul de grele, vestile pot fi intunecate, pesimiste, radicale, eliberatoare.

Simbolul Sabian pentru gradul 11 Balanta, gradul Lunii Pline este: “Un profesor privind peste ochelari catre studentii lui”.

A venit timpul sa invatam sa privim oamenii “ca fiinte umane” si nu prin ochelarii nostri de cal care limiteaza si ingusteaza totul. Trebuie sa ne ridicam deasupra unui punct de vedere ingust, sa fim mai atenti, sa ne bazam pe simturile divine din noi. Asa vom avea puterea de a accepta omul pentru ceea ce este el ca fiinta divina, vom avea puterea de a ierta, de a fi toleranti, de a accepta diferentele dintre noi. Doar asa putem echilibra viata noastra dar si relatiile noastre. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in  Balanta din 17 octombrie  2017.

Luna Plina in Balanta gradul 11 influenteaza puternic semnele cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn , in special pe cei nascuti in jurul datelor 30-31 din aceste semne: acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, MC (casa carierei ) sau orice planeta personala in jurul gradului 11 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC/ ASCENDENTUL IN BERBEC

Si Lumina este pe relatiile voastre acuma. Este timpul compromisului si negocierii. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente, puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma. Aceasta Luna Plina va arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in relatiile voastre, in modul vostru de a relationa, in tot ce tine de aplicarea unei legi sau in unele probleme juridice. Acesta este un moment bun si pentru a negocia cu ceilalti deoarece veti fi mai capabili sa faceti compromisurile necesare care sa multumeasca ambele tabere. Casa a saptea este deasemenea si casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn din casa carierei si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Si se face LUMINA la locul vostru de munca, in proiectele profesionale, in rutinele si obiceiurile voastre, in relatia cu colegii, in biroul vostru. Nu fortati lucrurile acuma, evitati sa gasiti vinovati in cei din jurul vostru in loc sa va opriti si sa va analizati nemultumirile. Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Este cea mai buna perioada pentru intelegerea indemnului mitologic “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma un proiect profesionala poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti avea probleme la locul de munca. Lumina este vindecatoare, “ o tu lumina, hraneste-mi inima si mintea” este un medicament magic. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti. Puteti fi sanctionati acuma nu de legile pamantesti ci de legile divine.

GEMENI /ASCENDENTUL IN GEMENI

Se face LUMINA in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copii,in ego-ul vostru prea mare. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inaintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru activat care poate bloca fulxul natural al fortei vitale cosmice. Este posibil sa existe multa activitate in jurul copilului sau copiilor. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor in iubire, prietenii, copii, risc, aventura, initiative artistice sau financiare. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete.

RAC /ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna plina aprinde LUMINA in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, Cerintele vietii voastre personale sunt primordiale acuma si trebuie sa realizati un echilibru intre cariera, viata publica si viata de familie. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Casa IV este o casa spirituala, karmica, astfel incat, obstacolele si sfarsiturile aduse de acest moment cosmic pot induce un sentiment de destin sau de karma ( datorii). Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.

LEU / ASCENDENTUL  IN LEU

Si aceasta LUMINA imensa lucreaza pentru voi in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara si sa va dezechilibreze viata. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Si se face LUMINA in portofelul vostru, in modul in care valoarea voastra creeaza valori. Aceasta Luna Plina va arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, planuri secrete. Acuma este timpul sa recunoasteti ce va ofera confort material, emotional, financiar.  Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, comunicare acida.

BALANTA  / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta LUMINA este chiar pe voi, pe relatiile voastre, pe emotivitatea si imaginatia voastra, pe aspectul fizic. Acuma va puteti evalua mai bine, puteti intelege mai usor prioritatile voastre, va puteti da seama ce trebuie sa ramana in viata voastra si ce trebuie lasat, aruncat, anulat. Cum Luna Plina este destul de emotionala, este posibil ca in aceste zile sa fiti destul de sensibili, sa preluati mult mai usor de la ceilalti starile lor. Incercati sa va stapaniti emotiile, fiti atenti la cuvintele voastre. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unei activitati. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin.

SCORPION /ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu aceasta Luna Plina destul de tensionata sunteti chemati sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie. Cum Mercur retrograd participa la aceasta lumina cosmica, daca sunteti atenti, puteti vedea si intelege multe acuma. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de rude, sora, frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Si aceasta LUMINA intensa aduce la suprafata tot ceea ce este adunat si nerezolvat in ultimile sase luni in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale, procedee discutabile de a obtine bani, dificultati financiare.

CAPRICORN /ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Odata cu aceasta Luna Plina destul de tensionata, se face multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Ati putea decide sa mergeti intr-o noua directie, uneori destul de brusc, sau sa vi se ofere ceva care va face sa reganditi calea pe care va aflati.Persoanele autoritare pot fi o sursa de frustrare acuma, fie ca este vorba de un sef, o autoritate, un parinte. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, prieteni, grupuri de care apartineti, vesti surpriza.

VARSATOR /ASCENDENTUL IN VARSATOR

Este un moment ce ilumineaza puternic problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in tot ce tine de proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Fiti foarte atenti la superficialitatea si iluziile create de relatiile cu cei apropiati, nu tot ce straluceste este aur. Nu transformati nevoia de comunicare in barfa sau flecareala ce provoaca neintelegeri cu anturajul, cu rudele voastre, cu strainii, cu unele acorduri semnate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin pentru echilibrarea vietii voastre relationale. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse, cariera, prezenta publica, ambitii profesionale.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina in Balanta lumineaza toate detaliile ce tin de bani multi, banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opt este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si pierderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Aceasta Luna Plina va arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in relatiile voastre intime, incredere in partener si asociat, in planurile voastre secrete, in creditele si datoriile voastre, in folosirea puterii personale. Aceasta Luna Plina este provocata de Marte si Saturn in Capricorn si arata ca obstacolele acestui moment tin si de prieteni, protectii pierdute, proiecte de grup.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.