HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN BALANTA DIN 21 MARTIE 2019

“ Cat despre voi, pana si perii din cap, toti va sunt numarati.” Matei 10:30

Luna Plina din 21 martie 2019 are loc cu Luna pe gradul 0:09  Balanta si Soarele pe gradul 0:09 Berbec cu un maxim in jurul orei 3:38, ora Romaniei. O Luna Plina arata, expune, ilumineaza problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare.

Simbolul Sabian pentru gradul 1 Balanta, gradul Lunii Pline este: “Strapuns de o sageata de lumina, un fluture este facut perfect”.

Este fabulos acest simbol sabian ce vorbeste despre transformare, schimbare si o noua forma de viata. Fluturii trec prin multe etape diferite in viata lor, inainte de a inflori cu adevarat intr-un fluture frumos. Transformarea, modificarea si reinnoirea vietii lor pot fi sinonime cu viata fiecaruia dintre noi. Iar fara lumina divina, viata noastra continua sa se blocheze in fel de fel de probleme materialiste sortite pieirii.” Despartiti de Mine nu puteti face nimic” ne spune Isus. Fluturele vorbeste despre ritmul continuu al vietii. Toate lucrurile cresc, evolueaza si se schimba. Fluturii par a dansa in timp ce se strecoara printre flori reamintindu-ne ca nu trebuie sa fim atat de rigizi si tematori in dansul vietii noastre. Ei trezesc in noi un sentiment de usurinta si bucurie. Ne amintesc sa ne ridicam, sa ne miscam, sa nu traim ca intr-un insectar agatati de fel de fel de probleme. Daca nu te misti, nu poti sa vezi si alte flori, alte experiente. Simbolul acestei luni pline ne invata ca orice schimbare in viata noastra nu trebuie sa ne sperie, ea nu este la intamplare ci este in acord cu planul divin( sageata divina). Balanta vorbeste despre relatii, despre relatia eu-tu si relatia eu cu mine insami. Perfectiunea, atingerea formei perfecte tine de armonizarea fiecaruia cu sinele lui divin, nu exista alta cale.
Si asa cum ne spune Omraam Mikhael Aivanhov:

“Soarele e un centru, centrul sistemului nostru solar, si privindu-l, noi ne indreptam spre propriul nostru centru. Eu-l nostru, adevaratul Eu, nu locuieste aici; el e foarte departe in afara corpului nostru, el locuieste in soare. Dar el are legaturi cu micul eu iluzoriu, aici, pe pamant, si de fiecare data cand reusim sa stabilim constient comunicatia intre cele doua eu-ri, micul eu e atras in soare, si acolo traieste in bucurie, in lumina. De aceea, amintiti-va, v-am dat anumite exercitii de facut la rasaritul soarelui. Va imaginati, de exemplu, ca sunteti in soare si ca de acolo sus va vedeti aici pe pamant si va zambiti, va spuneti: “Deci, batrane, esti acolo, daca ai sti ce bine e aici!” Astfel, o legatura se formeaza intre eu-l vostru inferior si Eu-l superior, restabiliti legatura cu voi insiva, va regasiti. Daca faceti acest exercitiu ani de zile, veti ajunge sa capatati calitatile Eu-lui vostru superior. Si cum Eu-l vostru superior este nemuritor, el cunoaste intreaga istorie a lumii si v-o poate comunica. Cum el este liber, va va da puterile sale. Cum el e plonjat intr-un ocean de fericire, va va da o fericire indescriptibila. Trebuie sa va casatoriti cu voi insiva, pentru ca toate energiile voastre sa se multiplice.’

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Balanta din octombrie  2018.

Luna Plina in Balanta gradul 1 influenteaza puternic semnele cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, in special cei nascuti la inceputul semnelor dar si cei nascuti la sfarsitul semnelor mutabile Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC/ ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, ies in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre, de a accepta oamenii asa cum sunt si nu cum ati vrea voi sa fie. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii. In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Acuma, se pot rupe relatii, contracte care va dezechilibreaza viata. Cum luna conduce si casa familiei, pot aparea unele tensiuni cu cei din familia voastra, poate fi ceva legat de o casa, o afacere imobiliara. Daca sunteti atenti, poate fi mai usor acuma sa vedeti o relatie personala sau profesionala in haina ei adevarata, sa va definiti nevoile si sa rezolvati intr-un mod diplomatic problemele sensibile cu ceilalti. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va confruntati cu adevarul unor tegiversari relationale, sa va desprindeti de acele lucruri, relatii, grupuri, prieteni, care in prezent sunt suparatoare. Uneori, aceasta combinatie poate duce la un discorfort emotional legat de finante, pierderi financiare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, munca pentru unele plati karmice. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra. Nu fortati lucrurile acuma, evitati sa gasiti vinovati in cei din jurul vostru, opriti-va si va analizati nemultumirile. In acelasi timp, puteti intelege mai bine relatia cu munca voastra, cu colegii si sefii, cu mintea voastra, obiceiurile voastre si puteti face schimbari pozitive. Lumina este vindecatoare, “ o tu lumina, hraneste-mi inima si mintea” este un medicament magic. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si poate aduce schimbari imprevizibile legate de veniturile carierei, un proiect profesional, un sef, un loc de munca. Aceasta combinatie astrala va cere sa va desprindeti de acele proiecte profesionale, de munca si colegii, de obiceiurile zilnice, care in prezent sunt suparatoare si care va creaza un disconfort emotional. Va puteti astepta la unele schimbari semnificative in viata voastra cauzate de nevoia de a deveni independenti de ceva sau de cineva. Veti dori sa va eliberati de lucrurile care anterior au fost importante. Libertatea va fi importanta pentru voi dar cantariti bine argumentele pro si contra inainte de a face schimbari mari. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata si atragatoare ce poate fi legata de munca, cariera.

GEMENI /ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, grupuri ciudate, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de iubire, prietenii, grupuri ciudate, comportament imprevizibil, aventura, initiative artistice sau financiare. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si poate aduce schimbari imprevizibile in planurile facute in spatele usilor inchise, in  lucrurile vechi sau mai bine zis in afacerile neterminate ale trecutului, in relatia cu strainii, un proiect sau o calatorie in strainatate. Pot fi unele stiri  neasteptate sau suparatoare ce va determina sa luati decizii emotionale care inrautatesc lucrurile. Va puteti intalni cu fel de fel de probleme pe care nu le veti puteti rezolva decat cu sprijin divin, prin aducea credintei si rugaciunii in viata voastra.

RAC /ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, planuri personale. Casa IV este o casa spirituala, karmica, astfel incat, obstacolele si sfarsiturile aduse de acest moment cosmic pot induce un sentiment de destin sau de karma ( datorii). Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si si poate aduce schimbari imprevizibile in prieteniile voastre, in idealurile voastre, in proiectele de grup, afaceri, vicii, obsesii de toate felurile.  Aceasta combinatie astrala va cere sa evaluati situatia actuala a vietii voastre, relatia cu un membru al familiei voastre, viciile si obsesiile voastre, afacerile si banii unei afaceri. Incercati sa determinati ce este necesat sa aduceti nou in viata voastra, in comportamentul vostru, astfel incat sa readuceti armonia in casa, sa rezolvati problemele sensibile cu cei din clanul vostru.

LEU / ASCENDENTUL  IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat, sunteti programati sa primiti informatii importante. Piesa lipsa a unui plan detaliat poate aparea si veti vedea mai bine potentialul strategiei voastre. Utilizati aceasta energie lunara pentru a intelege dezechilibrele generate de comunicarea voastra, de strainatate si straini, de cineva apropiat voua, de comunitatea in care traiti, de un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va confruntati cu adevarul unor probleme in relatiile voastre, in proiectele si ambitiile profesionale, sa va desprindeti de acele lucruri, relatii profesionale si sociale care in prezent sunt suparatoare.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Aceasta luna plina este despre echilibrarea valorilor materiale cu cele spirituale, despre putere, despre ceea ce este al vostru si ceea ce este al celorlalti, despre pierderi sufletesti care va pot schimba perceptia asupra bunurilor materiale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va confruntati cu adevarul unor probleme in relatiile voastre de la locul de munca, idei inalte, religie, lege, calatorii, afaceri cu strainii, etica, moralitate. A venit timpul sa va desprindeti de relatiile care in prezent sunt suparatoare, care va destabilizeaza emotional dar care va afecteaza si sanatatea.

BALANTA  / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Incercati sa va stapaniti emotiile, fiti atenti la cuvintele voastre. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unei activitati, unei relatii, unui acord care va dezechilibreaza. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va confruntati cu adevarul unor probleme generate de o afacere, un concurent, banii partenerului de viata, o relatie intima secreta. Este timpul sa dati deoparte tot ceea ce va destabilizeaza emotional, tot ceea ce creaza datorii karmice. Incercati sa nu mai controlati si manipulati oamenii apropiati. Este cel mai bun pentru o intelegere mai clara a emotiilor, cum ar fi razbunarea, gelozia si ura, pe care le-ati reprimat de mult timp. Cultivati iertarea.

SCORPION /ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a deciziilor legate de munca, proiecte de munca, colegi. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de critica excesiva, de credintele voastre rigide. Acuma, este momentul sa va eliberati de orice credinta care nu va serveste iar tot ceea ce nu intra in contact cu noile convingeri pe care le aveti despre voi insiva, va fi dat deoparte. In acest scop, poate fi util sa stati mai mult singuri, sa va odihniti mai mult, sa va ganditi mai mult la modificarile pe care vreti sa le faceti. Va doriti un nou loc de munca, o noua relatie, o locuinta noua, mai multi bani? Luna Plina in casa XII vorbeste despre puterea subconstientului vostru care va aduce in viata voastra tot ceea ce transmiteti ca aveti nevoie in continuare. Este vorba despre ceea ce credeti, convingerile va modeleaza viata. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus  in Taur si va cere sa va desprindeti de acele lucruri, relatii, locuinta, straini, strainatate, care in prezent sunt suparatoare. Uneori, aceasta combinatie poate duce la un disconfort emotional legat de familie, o casa, o decizie din trecut, o relatie, un partener, un rival.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Cum luna este si planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate de o afacere, un plan secret, o mostenire, banii partenerului de viata. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un grup, o munca in echipa, o relatie de iubire, copii, speculatii diverse, mandrie exagerata. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va desprindeti de acele lucruri, relatii, atitudini critice, care in prezent sunt suparatoare. Uneori, aceasta combinatie poate duce la un disconfort emotional legat de rude, calatorii, munca, activitati zilnice.

CAPRICORN /ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, in familia voastra, in relatiile si rivalitatile voastre. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de o relatie, o uniune, un partener, un concurent, o decizie judecatoreasca.  Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va desprindeti de acele iubiri, proiecte creative, speculatii, valori native, care in prezent sunt suparatoare. Uneori, aceasta combinatie poate duce la un disconfort emotional legat de bani, relatii, copii, cariera, imagine publica.

VARSATOR /ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, rude, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Cum Luna este planeta muncii si sanatatii voastre, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect profesional. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va desprindeti de modul invechit de a vedea proprietatile, bunurile materiale, legaturile de familie, de rudenie. Uneori, aceasta combinatie poate duce la un disconfort emotional legat de un proiect personal, un membru al familiei, camin, munca.

PESTI –ASCENDENT IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre, a unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Lasati ura deoparte, nu va aduce nici un beneficiu, dimpotriva , creeaza datorii karmice si mai grele. Iertarea este mantra voastra de capatai, cultivati-o din tot sufletul, este magia ce va dezleaga de conditionarile din trecut. Aceasta Luna Plina este provocata de Uranus in Taur si va cere sa va desprindeti de un mod invechit de a comunica, de a relationa. Uneori, aceasta combinatie poate duce la un disconfort emotional legat de o ruda, un vecin, o plata karmica grea, un inamic puternic, banii unui parteneriat, un contract nou.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.