LUNA NOUA IN SCORPION–15 NOIEMBRIE 2020, ORA 7:08, ORA ROMANIEI – “PENTRU CE SUNTETI ASA DE FRICOSI: TOT NU AVETI CREDINTA?”

“ Apoi le-a zis: “Pentru ce sunteti asa de fricosi? Tot n-aveti credinta?”Marcu 40:4

O luna noua este intotdeauna despre un nou inceput. Acuma, Soarele si Luna, simbolurile stravechi ale Tatalui si Mamei, sunt in acelasi semn si acelasi grad al zodiacului. Este casatoria cosmica care vorbeste despre nastere, renastere, transformare, noi proiecte, noi obiective sau o haina noua pentru cele existente.

Acuma, Soarele este de mana cu Luna pe gradul 23:18 Scorpion si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 15 din orice semn zodiacal.

Scorpionul, semnul ce imbraca aceasta Luna Noua este un semn de apa asociat cu profunzimea, intunericul, puterea, controlul, sexul, banii, secrete, operatiuni sub acoperire, relatii profunde, manipulare. Scorpionul este detectivul care observa totul dintr-un loc ales de el, are o intelegere naturala a renasterii, transformarii, mortii, regenerarii. Scorpionul guverneaza in acelasi timp si “ banii celuilalt “ cum ar fi investitiile, banii partenerului, creditele bancare, comisioanele, mostenirile. Aceasta Luna Noua in Scorpion este despre curatare, iertare si transformare, nu intamplator, acest semn aduce moartea aparenta a naturii care supravietuieste in continuare in samanta. Nu exista un mister mai mare de rezolvat acuma decat misterul adevarului nostru. Fii propriul tau detectiv, lucreaza pentru tine, descopera-te! Sa ascultam de intuitie, este puternica acuma si nu da gres niciodata. Corpul este mesagerul. Ce spune corpul tau?

Oriunde apare scorpionul intr-o harta astrologica este locul in care completam lucrurile si putem primi un bonus, o rasplata, iesim din inchisoare, iesim in lumina. Dar pentru asta trebuie sa ne acceptam si iubim si temerile, fricile,  asa ele isi vor diminua stapanirea asupra noastra, asa ne aducem aminte ca suntem mai puternicii decat orice problema sau obstacol care ne iese in cale. Sa renuntam la gandirea negativa, la frica, sa ne legam doar de bine, doar de ceea ce functioneaza bine.
Este o luna noua extrem de emotionala deoarece Scorpionul vrea sa purifice si sa elibereze emotiile toxice, sa elibereze iluziile si povestile care le transportam cu noi si care ne impiedica sa obtinem ceea ce ne dorim cu adevarat. Semnele de apa sunt intotdeauna un timp de vindecare emotionala profunda. Ne determina sa curatam emotiile toxice pentru a face loc unor experiente noi.

Scorpionul reglementeaza, de asemenea, probleme legate de viata, moarte, transformare, intimitate, relatii, distrugere, reinnoire si regenerare. Iar Luna Noua in Scorpion amplifica situatiile de criza, deciziile de viata si de moarte, serviciile de urgenta, transformarile profunde, renasterea din propia cenusa (reinvie mitul pasarii phoenix). In acelasi timp, aceasta Luna Noua  in Scorpion ne ajuta in orice circumstanta care necesita reconstructie, reinnoire si reforma, rasplateste rabdarea, capacitatea noastra de a face fata incercarilor si testelor vietii, refuzul de a admite infrangerea, biruinta asupra planurilor otravitoare ale unora care vor sa ne manipuleze, controleze.

 “Puterea “ este o tema importanta a acestei lunatii in scorpion, este cel mai bun moment pentru a recunoaste tot ceea ce ne impiedica sa ajungem la adevarata noastra putere. Ce parte din noi insine o negam, o suprimam? Cu cat putem fi mai sinceri cu noi insine in acest moment cu atat avem sansa sa facem un salt mare inainte. Cea mai mare provocare adusa de aceasta lunatie in Scorpion este sa invatam sa ne folosim corect puterea, sa “ucidem “ ceva din comportamentul nostru astfel incat sa fim mai liberi si mai imputerniciti. Urmeaza o perioada de 28 de zile care ne poate ajuta sa scapam de tot ceea ce nu mai avem nevoie: material, emotional, karma, orice altceva care ne tine blocati. Cum Scorpionul este si stapanul ranchiunii, aceasta lunatie induce asupra noastra o energie propice vindecarii acesteia.

Procesul mortii sugerat de semnul Scorpion nu este neaparat legat de moartea fizica ci de moartea sinelui inferior si invierea sinelui superior, de capacitatea de a ierta neconditionat si de a recunoaste originea divina a tuturor oamenilor.
A venit timpul sa invatam ca “ tot ce avem nevoie este deja in noi”, este un adevar spiritual profund.

“Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume.” (1Ioan 4.4).

Cu Luna Noua in Scorpion in casa I ni se ofera o sansa de a redefini complet cine suntem, cum dorim sa fim vazuti si ce impact dorim sa producem asupra mediului nostru. Dar pentru asta trebuie sa dam drumul anumitor obiceiuri fizice si emotionale, trecutului si tuturor povestilor care ne limiteaza si ne obliga, asa realitatea noastra se schimba. Este timpul sa “ nastem un om nou din noi”, sa tratam cu dragoste fiecare imperfectiune, sa acceptam cusururilor noastre care fac parte din noi.  Ele sunt povara noastra umana de care nu ne vom putea detasa niciodata. Deci, nu are sens sa ne blaman fiecare pas incorect sau fiecare comportament nepotrivit. Aceasta Luna in Scorpion in casa I ne cere sa ne ridicam deasupra tuturor mizeriilor umane si sa adoptam atitudinea”traieste si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca”.Este timpul sa intelegem ca fiecare are locul lui special in aceasta lume, sa iertam jocurile murdare ale celorlalti, sa avem incredere deplina in planul lui Dumnezeu.

Luna Noua in Scorpion este sustinuta printr-un aspect de sextil(60 grade) de conjunctia  Pluto si Jupiter in Capricorn. Un sextil incearca sa miste tot timpul lucrurile spre bine, ofera oportunitati, suna telefonul, bate cineva la usa. Oportunitatile apar de cele mai multe ori in cele mai ciudate circumstante. Jupiter este planeta intelegerii si recompenselor. Chiar si in aspecte bune, Pluto functioneaza tot ca un om cosmic de demolare. Pentru ca ceva nou sa fie construit, vechile structuri trebuie distruse. Orice nu este stabil in viata noastra, se poate prabusi acuma. Aceasta face parte din procesul de regenerare.
Adevarata misiune a Lunii Noi in Scorpion sustinuta de conjunctia Jupiter –Pluto in Capricorn este transformarea noastra, a propriei vieti, a lumii sociale exterioare.
Daca vom lucra pentru binele intregului, vom reusi in eforturile noastre dar daca suntem preocupati doar de promovarea propriilor credinte pentru a castiga putere, vom intampina dificultati. Este timpul sa ne deschidem catre un nou nivel de intelegere a lumii din jurul nostru. Acest moment  ne poate ajuta sa vedem ce este cu adevarat important pentru noi, ce suntem meniti sa oferim lumii. Scorpionul este adesea numit un semn al tacerii iar aceasta luna noua ne cere sa fim mai tacuti in legatura cu ceea ce creem sau cu ceea ce intentionam sa facem. Este vorba despre a fi atenti cu cine impartasim dorintele noastre, cu cine vrem sa lucram la proiectele noastre, pe cine ajutam, pe cine invatam. Sentimentele intense si capacitatea de a retrai experientele trecute sunt puternice. Din aceasta cauza, trebuie sa fim atenti la reactiile  intepatoare, auto-chinuitoare si sfidatoare. Acesta este un moment sacru pentru a fi linistiti si pentru a da drumul trecutului, pentru a ne trezi darurile sufletului si pentru a ne aminti de promisiunea noastra sacra. Exista probleme care trebuie externalizate pentru a ajunge la o solutie. Deci, daca aveti ceva de spus, fiti deschisi, spuneti dar luati in considerare modul in care o spuneti. Nu incercati sa intepati ca nu rezolvati nimic cu asta. Calmul si claritatea sunt foarte importante acuma.

Cu Luna Noua in semnul de apa al scorpionului ne putem simti presurizati, radiografiati, torturati, manipulati, controlati, amenintati, inselati, folositi, dar harul pe care trebuie sa-l castigam nu tine de societatea in care traim ci de Dumnezeu.

Constrangerile  divine au rolul de a ne ajuta sa intelegem ca Dumnezeu este puterea noastra, in rest, sunt lupte pentru suprematie aici pe pamant, lupte in care intram fara voia noastra sau cu voia si frica noastra. Iar frica este adesea similara cu lipsa credintei asa cum ne spune Isus:

“ Apoi le-a zis: “Pentru ce sunteti asa de fricosi? Tot n-aveti credinta?”Marcu 40:4

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.