HOROSCOPUL LUI VENUS RETROGRAD IN GEMENI: 13 MAI-25 IUNIE 2020

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni (13 mai -25 iunie) aduce o perioada provocatoare si grea pentru toate lucrurile legate de bani, pietele financiare, banci, comunicare, relatii, documente, cuvantul dat, frumusete, industria frumusetii, alimente, industria alimentara, rude, comunitati locale, calatorii scurte, arta,  design, muzica.

Este un timp in care pot fi regandite anumite contracte, asocieri, parteneriate, pot aparea iubiti sau prieteni din trecut, pot fi reconsiderate anumite relatii, achizitii, valori, dorinte, necesitati prezente. Energiile lui Venus au o legatura  directa cu toate lucrurile stralucitoare si frumoase, de la relatii sociale la relatii de dragoste, deci, putem vorbi de un timp in care vom regandi si reevalua totul. Cei care nu se mai incadreaza in “ proiectele noastre relationale “ vor fi eliminati din viata noastra, este cel mai bun timp in care putem renunta la partenerii care nu se mai incadreaza in cerintele noastre si care ne fac destul rau, care ne tin pe loc, care nu ofera o perspectiva pozitiva vietii noastre.

Venus retrograd amplifica sansa de a fi inselati, oamenii ne pot dezamagi in aceasta perioada, este un timp al problemelor de depasit in relatii, al problemelor emotionale, pot aparea probleme cu banii. Pentru Tauri si Balante(sa nu uitam ca Venus este planeta lor guvernatoare)vorbim de o influenta puternica a lui Venus in mers aparent retrograd  si recomand multa prudenta.

Semnele mutabile (Gemeni, Sagetatori, Fecioare, Pesti)  sunt cele mai influentate in perioada acestui tranzit.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Venus in mers retrograd este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni va poate face sa abordati relatia cu fratii, cu cei din comunitatea in care traiti, intr-o maniera diferita. Evenimentele de acum 8 ani pot juca un rol in acest sens. De asemenea, puteti constata ca mintea devine mai lenesa, nu aveti disciplina mentala si va puteti concentra pe discutii fara sens. Pot aparea probleme cu fratii, vecinii, tinerii si cei din comunitatea, cartierul vostru. Marea lectie a lui Venus retrograd in Gemeni este legata de comunicare, cum comunicati, ce ganditi, cum intelegeti puterea gandirii. Atentie la vecinii vostri dar si in calatoriile scurte, transport, cumparaturi. Alte zone influentate de Venus retrograd au legatura cu finantele, veniturile voastre, valoarea voastra, relatiile voastre, avocati, aspecte juridice, contracte semnate, dusmanii stiute.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni amplifica provocarile legate de bani, cum obtineti banii, cum va folositi valorile personale in a face bani. Cu siguranta, aceasta energie va cere reevaluarea valorile voastre interioare, potentialul vostru nativ, eforturile voastre in dobandirea unei sigurante financiare. Ce merita atentie cu adevarat? Va folositi adevarata valoare prea putin sau poate prea mult? Cum va cheltuiti banii? Unde ii investiti? Cum Venus este seful vostru astral, se poate ca unele planuri personale sa fie revizuite. Aveti ocazia sa invatati ceva nou despre valorile voastre si de ce va doriti cu adevarat. Alte zone influentate de Venus retrograd au legatura si cu rutinele zilnice, munca voastra, relatia cu sefii si colegii, dieta voastra. Pot aparea unele corectii aici. Nu luati hotarari decisive legate de munca, nu faceti investitii, nu cumparati lucruri de valoare, nu va cheltuiti banii acuma, va puteti insela.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI 

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni este un tranzit foarte important pentru voi si va cere reinventarea voastra. Un pic de haos nu trebuie sa raneasca pe nimeni iar venus retrograd chiar asta poate face acuma. Evenimentele din urma cu 8 ani pot juca un rol in acest sens.Privind inapoi la acel an, puteti gasi indicii importante despre procesele care se desfasoara acuma. Dar pana la reinventarea voastra, aceasta energie se poate juca cu ego-ul vostru, cu neatentia voastra, va poate “ ingheta” mintea si inima. Marea greseala in aceasta perioada poate avea o legatura directa cu modul eronat in care concepeti relatiile, valoarea voastra dar si a celor cu care colaborati. Pozitiv, aceasta perioada poate fi un timp in care puteti evalua corect ce va doriti cu adevarat pentru voi. Este cel mai bun timp sa invatati ca magia cuvintelor exista si ca trebuie sa invatati sa fiti mai atenti la ce propagati prin cuvintele voastre, cum comunicati si cum reactionati la vorbele celorlalti. Este cel mai bun timp pentru redescoperirea propriei valori( venus va da masca jos), nu este nimic rau sa spuneti” asta sunt eu, asta pot face”.  Venus retrograd are  pentru voi un mesaj destul de sugestiv “ gaseste-te pe tine insuti, exprima-ti adevarata valoare “. Alte zone influentate de Venus retrograd au legatura cu copii, spiritualitatea, proiectele creative, slujba in folosul celor multi, mandria exagerata, planurile facute in spatele usilor inchise, inamicii vostri nevazuti. Multe dintre aceste cer reevaluari.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC  

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni este o energie ce accentueaza foarte mult trairile voastre interioare, o nevoie acuta de izolare, de retragerea din lumea reala si cautarea intelesurilor mai adanci ale vietii. Este  un timp al apropierii de Dumnezeu, apropierea de un nou ideal, amplificarea vietii spirituale. Luati in considerare comportamentele inconstiente si obiceiurile de auto-sabotaj pe care sunteti dornici sa le abordati. Este o perioada incomoda dar care va ofera sansa sa va dezlegati de valorile incomode si secretele, pe care le purtati cu voi. Aceasta perioada va poate dezlega de tot ceea ce va ingradeste dezvoltarea voastra, de fricile mentale, de dusmanii invizili iar acest lucru il puteti face daca redescoperiti divinitatea din voi si de langa voi. Daca exista neintelegeri, scandaluri sau indoieli in relatii sau vicii de abordat, puteti sa le rezolvati in urmatoarele saptamani.In timp ce unele lucruri sunt usor de evitat, altele sunt puternice si clare in saptamanile si lunile urmatoare. Spiritualitatea voastra, cum dormiti, cum va odihniti, compasiunea si munca voastra sunt in plina inspectie venusiana. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de familie, prieteni, obiectivele pe termen lung, proiectele de grup, filantropia voastra.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni va cere reevaluarea unor valori ce tin de prieteni, protectori, grupuri, proiecte de grup, veniturile carierei, sentimentele legate de lucru in echip?, de implicare si de participare in comunitatea in care traiti. Este cel mai bun timp pentru a evalua idealurile voastre, sperantele voastre. Este posibil sa evaluati si unele prietenii, sa intelegeti daca acestea sunt in conformitate cu valorile voastre. Pot aparea unele crize legate de obiectivele pe termen lung, castigurile materiale, prieteni iar acest lucru va determina sa intelegeti ce schimbari trebuie sa faceti. Alte zone influentate sunt cele legate de comunicarea voastra, rude, calatorii scurte, vecini, cariera, ambitii si imagine profesionala. Este aceasta cariera potrivita pentru mine ? Puteti primi un raspuns acuma.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni va cere reevaluarea unor valori ce au legatura cu cariera voastra, cu ambitiile si imaginea profesionala, cu statutul social, cu reputatia voastra profesionala, modul in care va confruntati cu angajatorii vostri. Poate ca unele lucruri sunt blocate in cariera voastra si in urmatoarea perioada veti intelege ce schimbari trebuie sa faceti astfel incat sa fiti multumiti. Nu este recomandat sa luati decizii acuma, asteptati sa treaca aceasta perioada care poate amplifica crizele profesionale.  Se poate ca problemele actuala sa aiba radacini in 2012 cand a fot venus retrograde tot in semnul gemeni. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de bani, valoare personala, proprietati, educatie, credinta, mentori si profesori, relatia cu tatal. Se poate ca unele din problemele actuale sa aiba radacini in 2012 cand a fot venus retrograd tot in semnul gemeni.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni va cere reevaluarea unor valori legate de credinta, moralitate, diplomatie, adevar, invatamant superior, calatorii, orizonturi mai largi, mentorii si profesorii vostri, veniturile partenerului de viata. Puteti deveni in aceasta perioada extrem de pasionali, aroganti, chiar fanatici in dorinta de a-i instrui pe altii si de a le impartasi punctele voastre de vedere. Veti simti o nevoie acuta de a converti si pe altii la filosofiile voastre de viata, religie. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de egou, personalitate, planuri personale, look, relatiile voastre, banii in comun cu partenerul de viata, mosteniri, resursele altora, credite bancare.Se poate sa apara o  mini-criza in aceste zone cu rolul de a le reevalua si de a vedea la ce trebuie sa renuntati sau ce trebuie sa faceti pentru a imbunatat ceva. Se poate ca problemele actuale sa aiba radacini in 2012 cand a fot venus retrograd tot in semnul gemeni.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni va tine de mana si va cere sa reevaluati gestionarea aspectelor legate de finante si bunuri comune, controlul si manipularea celorlalti ca instrument pentru demonstrarea puterii voastre, asigurarile, mostenirile, impozite si imprumuturi. Evenimentele din urma cu 8 ani pot juca un rol in acest sens. Privind inapoi la acel an, puteti gasi indicii importante despre procesele care se desfasoara acuma. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile, taxele , afacerile cu un partener, viata intima,  sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. Venus retrograd reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de bani, manipulare si control, resurse comune, sunt activate intr-un mod ciudat. Marea lectie a lui Venus retrograd acuma este sa invatati ca lumea nu este controlata de oameni. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi,  comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de relatii, rivali, diplomatie, avocati, aspecte juridice, judecatori, planuri facute in spatele scenei, sentimente ascunse, dorinte tabu, plati karmice, spiritualitate, refacerea legaturii cu Dumnezeu.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni poate amplifica tot felul de teste  in viata de cuplu, in relatiile voastre importante, avocati, decizii judecatoresti, concurenti, rivali. Aceste probleme pot pleca de la documente, comunicarea voastra, reactia voastra la ceea ce spun ceilalti. Urmeaza o perioada care va cere sa fiti mai atenti la vorbele voastre, la ceea ce propagati prin gandirea voastra, sa invatati ca ceilalti sunt oglinzi pentru voi care va arata ce trebuie sa vindecati si purificati in voi. Vi se cere sa reevaluati relatiile si asteptarile voastre relationale si sa vedeti ce schimbari trebuie sa faceti dupa terminarea acestei perioade tulbure. Evenimentele din urma cu 8 ani pot juca un rol in acest sens. Privind inapoi la acel an, puteti gasi indicii importante despre ceea ce se intampla astazi. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de obiectivele pe termen lung, vise, prieteni, filantropie, munca, rutine zilnice, diete si exercitii fizice, animale de companie. Si in aceste domenii pot aparea unele teste si trebuie depus mai mult efort pentru a le depasi.

CAPRICORN / ASCNDENTUL IN CAPRICORN

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni este cel mai bun timp pentru a reconsidera tot ceea ce are o legatura directa cu dieta, serviciul, colegii, locul de munca, programul de munca. Relatiile la locul de munca pot deveni mai tensionate, mai impulsive, puteti sa va inselati in legatura cu un coleg, puteti sa faceti diverse greseli in modul de abordare a unei proceduri de lucru, de aceea va recomand mare atentie, nu este cel mai bun timp sa aruncati cu vorbe grele la locul de munca. Atentie la problemele de sanatate ce pot aparea in aceasta perioada. Puteti reevalua si rutinele zilnice si sa faceti unele schimbari. Daca aveti un loc de munca care va nemultumesc, daca apar probleme la locul de munca, nu luati hotarari decisive, asteptati sa treaca aceasta perioada. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de copii, proiecte creative, vacante, relatii romantic, mandrie, cariera, proiecte profesionale, statut social.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni va cere sa rezolvati problemle legate de un proiect creativ, copiii vostri, cum intelegeti adevarata valoare a iubirii, placerile voastre,  sport si de toate lucrurile pe care le considerati distractive, cum ar fi socializarea. Evenimentele de acum 8 ani pot juca un rol in acest sens. Ceea ce a fost odata distractiv si care v-a oferit bucurie se poate schimba si puteti decide ca aveti nevoie de alte proiecte, activitati in care sa va investiti energia. Pot aparea dificultati in relatiile cu copii. Puteti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. Viata voastra amoroasa devine excentrica si riscanta putand crea destule scandaluri, deci va recomand destula prudenta, incercati sa veniti in intampinarea mesajului acestei energii care va poate ajuta sa descoperiti valoarea iubirii. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de familie, camin, afaceri de familie, parinti, credinta, strainatate, onestitate, lege divina.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Venus in mers aparent retrograd in Gemeni va cere sa rezovati problemele legate de  familie, casa, parinti, radacinile voastre, securitatea emotionala, patrie, neam. Se poate ca aceste probleme sa aiba legatura cu un eveniment petrecut in urma cu 8 ani. Pozitiv, Venus in mers aparent retrograd va poate ajuta sa reganditi importanta familiei, sa intelegeti “ valoarea reala a legaturilor familiale ce va pot aduce siguranta de care aveti nevoie”. Este un timp in care trebuie sa constientizati ca securitatea de care aveti nevoie trebuie sa o obtineti  prin propriile eforturi.Nu este cel mai bun timp pentru a va muta in alta casa, in alta localitate, aceasta energie va poate ajuta in redescoperirea legaturilor cu propria familie, in descoperirea sigurantei voastre interioare. Daca sunteti intr-o relatie tensionata cu familia voastra, cu parintii vostri, Venus retrograd va intinde o mana de ajutor pentru a rezolva problemele. Alte zone influentate de venus retrograd sunt cele legate de rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, afaceri, banii partenerului de viata, relatii secrete, mosteniri, impozite, imprumuturi bancare.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.