ECLIPSA DE LUNA IN CAPRICORN SI ZODIILE–5 IULIE 2020

Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra.Una dintre lectiile oferite de aceasta Eclipsa in Capricorn este de acceptare a realitatii si a limitelor noastre dar si de stabilire a obiectivelor realiste si concentrarea pe ceea ce este important pentru fiecare, avem sansa de a face schimbari importante in viata noastra. Este cel mai bun moment pentru  redefinirea obiectivelor noastre pe termen lung. Luna simbolizeaza problemele interne, emotiile, sufletul, sentimentele, visele, amintirile iar eclipsa de luna tinde sa aiba mai mult efecte personale, ceva se incheie, se finalizeaza eliminand astfel modelele, situatiile de viata, care stau in calea fericirii sufletului.

Universul foloseste o Eclipsa sa ne avertizeze in legatura cu  ceea ce nu este bine in viata noastra, in acelasi timp ofera un ajutor pretios in rezolvarea problemelor, in depistarea si inlaturarea lor. Toate problemele  amanate, nerezolvate sau care ne macina sufletul (luna) sunt evidentiate de aceasta eclipsa dar in acelasi timp ne spune intr-un limbaj karmic ca  a venit timpul  pentru o schimbare.

Emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru cei nascuti in jurul datei de 5 ianuarie, aprilie, iulie, octombrie ( Capricorn, Berbec, Rac, Balanta- semnele cardinale ) dar si pentru cei care au planete personale pe gradele 14 Capricorn, Rac, Berbec, Balanta.

Aceasta Eclipsa de Luna in Capricorn (care se formeaza in faza de Luna Plina in Capricorn) este o culminare in bine sau in rau  a evenimentelor care au inceput in viata noastra in decembrie 2019 cand a fost  Eclipsa de Soare in Capricorn(26 decembrie 2019).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza casa X, o casa ce vorbeste despre cariera, viata publica, obiective si aspiratii profesionale. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect la locul de munca, pentru a primi un post de conducere sau pentru schimbarea carierei voastre. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala , puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Acuma, puteti culege roadele pentru ceea ce ati facut sau nu ati facut in cariera voastra, sunteti vazuti atat de astre cat si de sefi. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure, cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse,  amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati facut in cariera, familie, respectarea regulilor in cariera voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza casa IX, o casa a calatoriilor, strainatate, turism, alte culturi, politica, legi, religie, mass-media, universitate . Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a vedea adevarul( uneori destul de dur) in proiectele ce tin de publicatii, mass-media, calatorii, o problema juridica, un examen important, rude, vecini, comunitatea in care traiti. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Fiti atenti la actele unei masini, la vecini, la rude. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, strainatate, credinta, relatia cu strainii, rude, mediul apropiat, calatorii pe distante mari.Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in relatiile voastre cu strainatatea, cu Dumnezeu, cu respectarea legilor divine, cu invatatura, cariera, ambitii profesionale, sefi. Trecutul este reinviat, analizat, aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati, unde ati depasit limitele in respectarea legilor lui Dumnezeu.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza casa VIII, o casa a bunurilor comune, intimitate, fidelitate, investitii, banii unei afaceri, comisioane, mosteniri, imprumutiri, loterii. Cum Eclipsa de Luna ese de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie romantica sau financiara care nu functioneaza bine. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri , problemele care implica bani, putere sunt in lumina acuma. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele, asigurarile, taxele, afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi, puteti culege “roadele” unei afaceri incepute in trecut. Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru  banii care vin de la ceilalti. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd (pasi din trecut, piedici, limite) ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in afaceri, relatii ascunse, bani multi, secrete sufletesti, bunuri comune. Afacerile, relatiile, contractele semnate si care nu ofera protectie si securitate sufletului, vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza casa VII, o casa a casatoriei, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie disfunctionala, sa finalizati un proiect important cu un asociat, sa va casatoriti, sa puneti capat unei rivalitati. Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru asocierile voastre cele mai importante. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul relatiilor, uniuni, colaborari, afaceri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza casa VI, o casa ce vorbeste despre munca, treburi zilnice, colegi, sefi, gestionarea timpului, sanatate fizica. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca care nu promite prea multe, ceva obliga in acest moment. Orice “lucru” pe care v-ati concentrat in ultimile sase luni poate beneficia de un final benefic, puteti culege roade frumoase. Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de munca voastra, rutina zilnica, sanatate, trecut, dusmanii, plati karmice. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul muncii, colegi, sanatate, in raport cu un sef, in gestionarea unor crize la locul de munca.

FECIOARA /ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza casa V, o casa ce gazduieste iubirea, romantismul, copii, talentele creative, educatia, hobby-uri, fericirea, luxul. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la o iubire care nu promite prea multe, care va afecteaza in mod negativ. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa intalniti marea iubire, sa faceti un copil.”Daca dragoste nu e, nimic nu e” dar acuma, aceasta energie lunara cantareste dragostea adevarata si tot ce nu raspunde acestei inspectii astrale, va fi dat deoparte. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire,copii, mandrie exagerata, proiecte creative, dorinta de a fi adulat peste masura, speculatii diverse, prieteni. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici ) amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul iubirii, placeri de toate felurile, copii, cretivitate, mandrie exagerata, munca, colegi.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza casa IV, o casa ce gazduieste familia, caminul, parintii, afacerile imobiliare, securitatea emotionala, problemele din copilarie. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza un proiect legat de o casa, decoratiuni interioare, extinderea unei proprietati. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. In aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut tind sa iasa la lumina. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de familie, parinti, tara de origine, legaturi karmice cu cei din familia voastra, camin, cariera, viata profesionala. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse, vine cu incercari, lectii de viata sau bonusuri in familie, camin, parinti, casa, mosteniri, copii, mandrie exagerata, proiecte creative.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza casa III, o casa ce gazduieste  activitatile comerciale, relatia cu fratii, rudele,vecinii, comunitatea in care traiti, cum comunicati, cum va folositi mintea. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza orice relatie disfunctionala cu vecinii, rudele, membrii unei comunitati, un curs. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin..Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri, sunt accentuate acuma. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de comunicare, studii, frati, rude, strainatate, straini, calatorii. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice, incercarile dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in relatiile voastre cu rudele, fratii, vecinii, comert, anturaj apropiat, studii, familie, parinti, mama, radacinile voastre, mosteniri.

SAGETATOR /ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza casa II, o casa ce vorbeste despre averea personala, salarii, auto-valoare. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a  atinge obiectivele voastre financiare, sa vindeti anumite proprietati, sa va bucurati de valoarea unui talent natural de-al vostru. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati  sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de valorificarea talentelor voastre native, de locul de munca, de banii veniti prin acorduri semnate, imprumuturi bancare, mosteniri. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in tot ce tine de bani, bunuri materiale, talente native, securitate financiara, comunicare, rude, comunitatea in care traiti.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaza casa I, o casa ce vorbeste despre personalitatea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, proiecte personale. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Atentie la sanatate. Aceasta Eclipsa poate sa va schimbe stilul de viata, sa imbratisati schimbarile necesare evolutiei voastre prin luarea unor decizii legate de rolul vostru intr-o afacere, intr-o relatie de lunga durata. Vor ramane in picioare doar acele parteneriate benefice vietii voastre. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut pentru afirmarea personalitatii voastre, imaginea voastra, relatiile voastre, comportamentul vostru. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza casa XII, o casa a sanatatii mintale, vicii, credulitate, secrete, conditionari karmice, intuitie, mistere spirituale, organizatii de caritate, spitale, inchisori, corpora?ii. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la anumite obiceiuri proaste.De asemenea, este un moment bun pentru a da deoparte oamenii care va fac rau sau pur si simplu sa nu mai permiteti celorlalti sa va faca sa va simtiti rau.. Puteti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala. Sunt posibile probleme de sanatate, puteti deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor vostri, in intelegerea greselilor trecutului, in relatiile toxice care va otravesc viata. Cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi , ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de blocajul vostru datorat trecutului ( indiferent ce ati facut in trecut, poate fi o relatie, un loc de munca, un partener, un parinte, etc.) cu care nu puteti face pace. Iarta si mergi mai departe. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse, amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in toate domeniile vietii voastre. Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificative pana acum.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza casa XI, o casa ce vorbeste despre prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, astrologie, energie nucleara, internet. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un prieten, un grup, care nu mai servesc intereselor voastre viitoare. Este un timp in care aceasta Eclipsa de Luna  poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de prieteni, sperante, personalitatea voastra, copii, capacitate creatoare, mandrie exagerata, rolul vostru intr-o relatie. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) ca si guvernator al acestei eclipse,  amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in relatiile voastre cu prietenii, grupuri, protectori, sperante, iubire, copii. Lectiile voastre importante vin acuma prin prieteni, valoarea unei prietenii, mandria voastra exagerata.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.