JUPITER IN MERS DIRECT IN FECIOARA – 9 MAI 2016, ORA 15:15, ORA ROMANIEI- “SE DESCHIDE O USA MICA….. “

jupiter in fecioara

“……………………………………………………………………………
13. Intrati prin poarta cea stramta, ca larga este poarta si lata este calea care duce la pieire si multi sunt cei care o afla.
14. Si stramta este poarta si ingusta este calea care duce la viata si putini sunt care o afla.”
Evanghelia dupa Matei

In astrologie, Jupiter este o influenta joviala, ofera speranta, sanse, oportunitati si toti avem nevoie de asa ceva.
Calatoria lui Jupiter prin toate semnele zodiacale dureaza 12 ani, strabate un semn zodiacal intr-un an si are si patru luni de retrogradare. Incepand cu data de 7 ianuarie 2016, Jupiter a intrat in miscare aparent retrograda in semnul Fecioara pe gradul 23, acuma, pe 9 mai 2016, Jupiter isi reia mersul direct de pe gradul 13: 15 Fecioara. In timpul unei perioade de retrogradare, progresul nu face parte din limbajul acestei energii, actiunea este inversa, accentul este pus pe interiorul nostru, pe dezvoltarea intelegerii si constiintei noastre, pe adevar si lumina sufleteasca. Este un timp benefic pentru a intra in legatura cu lucruri si oameni din trecut cu care trebuie sa corectam ceva. Oportunitatile sunt rezultatul unor seminte plantate in trecut, vieti trecute, ele pot aparea aparea prin oameni intalniti in trecut sau prin conexiunile facute in trecut, prin ghizi ce pot oferi o perspectiva mai buna asupra vietii noastre si asta in mod destul de altruist.

Acuma, Jupiter se transforma in mers direct, asta inseamna ca multe din proiectele de viata stagnate, intrerupte, incetinite pot “invia “, pot merge inainte. Este un frumos cadou astral pentru toti , sa ne bucuram si sa apreciem aceasta energie binefacatoare care este numita si “Marele Benefic.
Functia principala a lui Jupiter ramane dezvoltarea personala prin fel de fel de experiente ceea ce duce la o intelegere mai mare a vietii, a lumii in care traim. El vrea sa vedem imaginea de ansamblu, sa ne tinem mintea deschisa si sa abordam o atitudine pozitiva in fata vietii. Acuma, Jupiter in mers direct in Fecioara se trezeste in casa XII, o casa care este in acord deplin cu “ “o cale ingusta “ pe care nu toti o vor vedea dar in acelasi timp ofera si o protectie spirituala.

Jupiter in mers direct in casa XII se ocupa de activitati care au loc “in spatele scenei” sau in alt mod privat, o cale ingusta nevazuta de prea multi oameni, o cale luminata de divinitate, de rugaciune, de vise. Aici, Jupiter aduce compasiune, empatie, sensibilitate. Jupiter in casa XII este filantropic, amplifica eforturile atruiste, voluntariatul, ajutorul celor loviti de soarta.
Nu conteaza cata bogatie strange cineva, cat de mare este casa, cat de vasta este garderoba, cata educatie si cunoastere are, ca sa fie in acord deplin cu principiile energiei jupiteriene, trebuie sa dea din abundenta lui, sa imbunatateasca ceva din afara lui.
Acesta este un moment excelent pentru orice tip de activitate creativa plina de compasiune, contemplativa sau spirituala.
Problemele legate de spitale, sanatate, chimicale, inchisori, manastiri, ingrijiri medicale, echipamente medicale, sunt evidentiate in bine sau in rau. Cercetarea, descoperirea unor secrete, experientele psihice fac parte din definitia energetica a lui Jupiter in casa XII.
Unii se pot angaja acuma intr-o poveste de dragoste clandestina sub aceasta influenta. Oricum, pentru toti dar in special pentru Fecioare, ajutorul divin este acolo atunci cand trebuie si unde trebuie. Acuma, protectia divina, un inger pazitor, un om bun ofera ajutor pentru a iesi din situatiile dificile.

Jupiter in Fecioara face un aspect de trigon cu Pluto retrograd in Capricorn din casa IV si poate arata o rezolvare in bine a unor probleme legate de camin, familie, parinti, tara. Jupiter in aspect benefic cu Venus contribuie din plin la ameliorarea comunicarii afective, la risipirea neintelegerilor.
Jupiter in Fecioara in opozitie cu Neptun in Pesti ne face vulnerabili la himere, ideologii tulburi, promisiuni inselatoare. Care este adevarul ?
Greu de spus, greu de prezis, greu de gasit in special in parteneriate, uniuni, casnicii, divorturi, aplicarea legii, important este sa fim atenti, vigilenti.

Cu Jupiter in Fecioara in aspect de careu cu Saturn retrograd in Sagetator, urmeaza o perioada plina de schimbari, modificari, lupte si insatisfactii. Scopul devine confuz si ar trebui sa nu actionam in plina furtuna.

Deoarece Jupiter in Fecioara are drept guvernator pe Mercur retograd in Taur, ar trebui ca pana 22 mai 2016 sa fim extrem de atenti la “ calea ingusta” care ne ademeneste, o cale ce poate avea legatura cu strainatatea, calatoriile in strainatate, examene, credinta, cariera, sefi, acceptarea unei propuneri de sef, proiecte profesionale.

Despre Jupiter in Fecioara puteti citi aici.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

  1. Minunat articol, ca de fiecare dat? ! As avea nevoie s?-mi faci o astrograma. Cum sa procedez?

  2. Draga Adriana,
    Sunt in zodia fecioarei ( 04.09.1968) si sper la rezolvarea multor probleme financiare si partenriale si sper ca ingerii sa ma ghideze in luarea deciziilor bune .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.