MERCUR RETROGRAD IN VARSATOR SI ZODIILE – 21 IANUARIE 2015 -11 FEBRUARIE 2015

mercur

Perioada de retrogradare ofera o sansa unica de a incetini anumite parti din viata noastra pentru a examina si pregati o schimbare care pare inevitabila. Perioadele de reflectie, meditatie, contemplare permit o pauza de la inertia instalata intr-un anumit domeniu de viata. Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra acestor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea, acuma, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Mercur retrograd este mai  précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Mercur retrograd in Varsator  aduce lectii legate de prieteni. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri , pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni,  puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Pe de alta parte, puteti simti ca trebuie sa stati mai departe de viata sociala pentru un timp, acest lucru se poate intampla prin alegere proprie sau sunt cauzate de anumite circumstante fara nici un control din partea voastra. Barfele si zvonurile pot face ravagii in prieteniile voastre, ar fi bine ca in urmatoarea perioada sa fiti mai atenti, sa nu va vorbiti de rau prietenii. Cum casa XI este conectata la obiectivele si sperantele voastre, este posibil ca Mercur retrograd sa fie un ghid catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abandonat, catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru.
Mercur  guverneaza casa gandirii practice, a fratilor, vecinilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele probleme si in aceste domenii din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate, redirectionate .
Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin prieteni, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Mercur retrograd in Varsator poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada, comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia. Unele proiecte  incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Nu uitati ca Mercur retrograd  scoate la iveala tot ce este ascuns in domeniul carierei, vietii sociale. Utilizati aceasta perioada a lui Mercur retrograd pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat , fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca. Rabdarea si o abordare precauta a carierei voastre sunt necesare acuma.
Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii , speculatiilor, copiilor, si aici puteti descoperi anumite detalii peste care ati sarit in trecut, puteti sa descoperiti adevarata fata a unei iubiri, a unui iubit. Poate sa apara un iubit din trecut, puteti restabili o legatura mai buna cu copii vostri, puteti sa va ganditi cum trebuie sa va folositi valorile personale pentru a face mai multi bani, pentru a obtine securitate si stabilitate financiara si emotionala. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin in cariera, viata sociala, relatia cu autoritatile, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Mercur retrograd in Varsator poate incurca drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice . Nu este cel mai bun timp sa luati decizii, sa intrerupeti anumite cursuri, sa rupeti anumite relatii , parteneriate cu strainatatea . Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur retrograd in acest domeniu de viata va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lum, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Sunteti multumiti cu viata voastra actuala, este adevarata viata pe care v-o doriti ? Poate aceasta perioada a lui Mercur retrograd va va raspunde daca veti merge la cursul acestui ghid astral. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate. De fapt, acest lucru se intampla deoarece Mercur vrea sa fiti mai atenti si clari in legatura cu locul in care vreti sa mergeti.
Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic, a personalitatii dar si casa familiei, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra , puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin relatia cu strainatatea, studii superioare, examene, calatorii, credinta, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Mercur retrograd in Varsator poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de un sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere, puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, putem vorbi de necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp de a lua hotarari legate de un partener de afaceri, de a face diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita.
Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti intalni in urmatoarea perioada destula confuzie, ganduri amare legate de aceste directii, pot iesi in lumina anumite secrete, pot aparea in prim plan, probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin in dormitor, afaceri, bani care vin de la cineva, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Cu Mercur retrograd in Varsator se poate vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile si frustrarile legate de partenerul de viata se pot intensifica, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui angajament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala, cel mai bine ar fi sa fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul, sa reexaminati problemele cuplului vostru.
Deoarece Mercur guverneaza casa banilor facuti prin valorificarea talentelor natrurale dar si casa prietenilor, sperantelor, protectorilor, in aceste directii pot aparea reevaluari a unor situatii de viata, ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii.
Mercur  guverneaza casa valorilor personale, a banilor castigati prin forte proprii dar si casa prietenilor, sperantelor voastre, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra, orice problema aparuta trebuie redefinita, reajustata pentru a fi pe placul acestei energii retrograde . Mercur retrograd poate aduce in prim plan probleme legate de banii personali, de folosirea inadecvata a valorii personale, a anumitor talente in castigarea sigurantei materiale dar  pot aparea si anumiti prieteni din trecut, puteti constata ca un prieten nu este nici pe departe asa cum credeati, puteti fi inselati de prieteni. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin in casnicia voastra, partener de viata, asociat, avocat, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Cu Mercur retrograd in Varsator pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie, instabilitate in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Aceasta perioada aduce regandirea modului de abordare a unui  loc de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, nu este un timp bun de a lua hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, pot aparea  “ probleme din trecut “ in acest domeniu, probleme pe care trebuie sa le reexaminati, catalogati, etichetati. Atentie la sanatate.
Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic, a personalitatii dar si casa carierei, vietii sociale. in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de cariera voastra, de viata voastra sociala. Poate fi un timp al provocarilor in domeniul carierei,  imagine publica,  viata sociala, confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin la locul de munca, relatia cu colegii, sanatate, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Cu Mercur retrograd  in Varstor se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copiii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Regandirea modului de comunicare cu  iubitul , cu copii, este posibila in aceasta perioada dar trebuie evitate hotararile in aceste domenii din viata voastra. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu  iubitii, copii, reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada.
Mercur guverneaza casa studiiilor mari, calatorii, credinta, lege, strainatate dar si casa secretelor, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Atentie in calatorii, pot aparea in lumina unele secrete legate de trecutul vostru care pot cauza greutati destul de mari. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatiile cu strainatatea, cu strainii dar  se poate vorbi si de  confuzie , nevoie de singuratate, de izolare.
Puteti rezolva anumite  probleme din trecutul vostru , pot aparea in prim plan probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni, secrete. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin iubire, distractii inedite, copii, speculatii socante, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Cu Mercur retrograd in Varsator se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, de radacinile voastre. Problemele legate de familie, casa, nerezolvate in trecut,pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie, de a gasi o cale de impacare. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei pe care sa le puneti in aplicatie dupa perioada lui Mercur retrograd, abordati cu intelepciune comunicarea cu membri familiei , cu iubitul, cu copii. Este o perioada buna de a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii.
Deoarece Mercur guverneaza casa banilor partenerului, a creditelor,  impozitelor dar si casa prietenilor, sperantelor, protectorilor, pot aparea si in aceste domenii destule incurcaturi, puteti rupe anumite contracte legate de bani, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni, deci mare atentie. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin familie, camin, casa, afaceri imobiliare, parinti, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Cu Mecur retrograd  in Varsator se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri,  cumparaturi,  trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti, verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). Nu instalati programe noi in calculator, de preferat, daca aveti documente importante, asigurati-va o copie de rezerva a acestora. In comunicarile personale ,argumentele voastre pot fi cam difuze , nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta, nu spuneti  da atunci cand vreti sa spuneti nu si invers ,
Mercur guverneaza casa partenerului  dar si casa carierei, vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra . Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, deci atentie. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin rude, frati si surori, vecini, masina, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Cu Mecur retrograd in Varsator sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa revizuiti un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra , ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre. Evitati achizitiile majore, examinati  cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi.
Mercur  guverneaza casa muncii, colegilor, sanatatii  dar si casa studiilor mari, calatorii, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, puteti fi  nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel  instabilitate in munca. Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de locul de munca, scoala, strainatate, puteti descoperi anumite secrete in aceste domenii, secrete care fac bine sufletului vostru. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin banii facuti de voi, bunuri material, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Cu Mercur retrograd in Varsator se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate, cum va exprimati personalitatea, cum va percep cei din jur.
Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Poate fi un timp in care neintelegerile cu partenerul de viata se pot ivi dintr-o dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate si de a se tine seama de ea. Abordati cu intelepciune comunicarea cu partenerul de viata, cu cei din jur. Luati in considerare o schimbare a imaginii pe care o aratati celor din jur, asteptati sa treaca aceasta perioada de trei saptamani si daca nu sunteti multumiti de voi , schimbati-va look-ul , tunsoarea, modul de a va imbraca.
Mercur  guverneaza casa iubirii, copiilor, creativitatii personale dar si casa transformarii, banilor primiti prin diverse parteneriate , credite, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii, poate aparea un iubit/ iubita din trecut. Este cel mai bun timp sa va rezolvati anumite probleme legate de un iubit, bani obtinuti prin diverse acorduri semnate , puteti descoperi anumite secrete in aceste domenii, secrete care fac bine sufletului vostru. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin voi, prin relatiile voastre, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Cu Mercur retrograd in Varsator se poate vorbi de o perioada mai tulbure  in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare. Subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri, in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru, probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni. Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a lui mercur intr-o casa denumita simbolic “ casa a izolarii “, am putea vorbi de o energie destul de confuza care va poate complica existenta, va puteti insela sau puteti fi inselati, problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie
Mercur guverneaza casa familiei, parintilor dar si casa partenerului, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra. Putem  vorbi de un timp al confuziilor in parteneriate , neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, frustrarile in casatorie si in relatia cu familia sunt energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Problemele nerezolvate in trecut legate de familie , de partener  pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de impacare. Puteti fi pusi in situatia de a regandi detaliile unui parteneriat esuat, puteti sa va ganditi la refacerea unei relatii rupte, pot iesi in lumina secrete ale unui partener, asociat. Tantalus da un ton inedit lui Mercur retrograd iar pentru voi ispita si chinul vin prin credinta, secretele trecutului, vreti sa demonstrati ceva iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Multumim pentru analiza. Acest Tantalus face aceasta perioada de retrogradare mercuriana, prin definitie provocatoare, mai ascutita si generatoare de schimbare. Fie ca modul in care ne vom conduce, fiecare, barca, prin aceste aspecte dificile, sa ne poarte spre limanul propriu, teferi si innoiti.

  2. buna seara, Adriana! Multumim pt horoscop!Se poate o astrograma?05.03.1981. ora…aprox. 5.dimi..multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.