HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN GEMENI -23 IUNIE 2021, ORA 1:01, ORA ROMANIEI-O VESTE BUNA……

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 16:08 Gemeni, dar pana pe 7 iulie, cand ajunge pe gradul 24:43 Gemeni, inca mai putem simti ceata mercuriana deoarece strabate gradele zodiacale 16-25 Gemeni pentru a treia oara. De cele mai multe ori, Mercur retrograd este o mica binecuvantare cosmica ce aduce o scurta perioada de timp pentru a reajusta si reevalua optiunile noastre, pentru a relua proiectele pierdute, pentru a incetini, pentru a clarifica unele obiective, pentru a elimina vechiul astfel incat sa ne deschidem spre noi perspective. Mercur retrograd este un copil salbatic si poate fi plin de farse la inceputul si sfarsitul perioadei de retrogradare si este de doua ori riscant sa actionam aproape de datele de inceput si de sfarsit.

Ce se intampla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( vinteza mica) la miscarea directa-normalitate?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur vrea sa-si bea cafeaua cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 23 iunie 2021 in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar si in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incredibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd. Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante.

Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Gemeni  activeaza casa III, o casa ce vorbeste de comunicare, scris, studii, rude, frati, surori, calatorii, mass-media. In aceasta casa, Mercur in Gemeni este de doua ori acasa, deci este o energie puternica ce ne indeamna sa comunicam prin fel de fel de mijloace, aici fiecare dintre noi isi poate recita rolul in mediul apropiat prin intelegerea lucrurilor de baza si prin sensibilitate practica. Valorificarea inteligentei noastre, a tuturor informatiilor  si partajarea eficienta a acestora cu ceilalti este un indemn al lui Mercur. Cum casa III se ocupa si de toate tipurile de zvonuri, mesaje, rapoarte, discursuri, dezbateri, acuma Mercur ne ajuta sa demonstram cat mai clar adevarul nostru. Casa III este o si casa a prejudecatilor, a unui model de gandire format in trecut iar Mercur ne cere sa iesim din acest mod de exprimare rudimentar, sa intelegem ca evolutia inseamna cunoastere si nu stagnare. „Nu incetati niciodata sa invatati, pentru ca viata nu inceteaza niciodata sa predea” este citatul ideal pentru Mercur in mers direct in Gemeni si in casa III.

Simbolul Sabian al gradului 17 Gemeni, gradul intrarii lui Mercur in mers direct :” Capul unui tanar robust se schimba in cel al unui gandiror matur”.

Cand suntem in contact cu partea mercuriana din noi insine, suntem tineri studenti, indiferent de varsta reala, pentru ca suntem in cautarea unor noi orizonturi si suntem dispusi sa ne indreptam spre ele rapid si nelinistiti. Dar trebuie sa actionam responsabil si matur, sa fim mai seriosi cu privire la viata si la semnificatiile ei. Mercur, Magicianul, ne spune ca trebuie sa fim atenti la actiunile noastre si sa intelegem ca esecurile se datoreaza unei “actiuni gresite, unui moment gresit sau unei lipse de intelegere”. Succesele sunt “rezultatul unei actiuni corecte intreprinse la momentul potrivit”. Trebuie sa invatam sa discernem intre gandurile care ne slujesc si gandurile distructive, negative, nepractice sau inutile. Trebuie sa ne legam doar de acele ganduri care servesc unui scop util, constructiv. Maturizarea mintii noastre necesita atentie, disciplina si devotament.

Influenta lui Mercur in mers direct asupra fiecarui semn zodiacal:

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in mediul apropiat, Mercur in mers direct in Gemeni va trezeste brusc iar perspectivele tin de gandirea practica, educatie, rude, vecini. Mercur va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fra?ii, vizitarea prietenilor si rudelor. Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar iar relatiile cu cei din jur se pot imbunatati. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, pot aparea unele noutati, idei deosebite si in acest domeniu din viata voastra.

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani de agitatie, intarzieri si incurcaturi, Mercur in mers direct in Gemeni vine cu sfaturi noi legate de bani, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala. Veti fi mai practici si rationali în abordarea finantelor voastre. Este timpul sa va ordonati finantele si sa faceti economii, sa investiti intr-un proiect personal, o prorietate personala. In urmatoarea perioada, trebuie sa intelegeti care sunt necesitatile voastre si sa le materializati, sa nu mai stati cu ele sa atarne de voi, schiopatand oriunde veti merge. Primul pas crucial va fi sa identificati natura „unei singure necesitati”. Nu doua necesitati. Doar cea mai importanta.  Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Mercur este si planeta iubirii, placerilor voatre, copii, iar in urmatoarea perioada, puteti comunica mai bine cu persoana iubita, puteti face un plan pentru o vacanta de vis, puteti sa va distrati mai mult. Si relatia cu copiii se poate imbunatati.

Gemeni /Ascendentul in Gemeni

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Gemeni vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicarea cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, planurile personale, egou pronuntat. Concentrati-va pe lucrurile care conteaza acuma. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri, un nou mod de a da viata planurilor personale. Mercur, conducatorului semnului vostru, este, de asemenea si planeta familiei voastre. Pot aparea unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate, Mercur in mers direct in Gemeni vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului, sanatate, datorii karmice. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie, visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate. Sunt accentuate platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Puteti deveni mai retrasi, interiorizati, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, frati, rude, drumuri scurte dar guverneaza si casa secretelor, plati karmice, si in aceste domenii, deveniti mai clari, vedeti altfel lucrurile. O problema legata de un frate, o sora, o ruda, poate fi inteleasa altfel acuma.

Leu/Ascendentul in Leu

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Gemeni vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe acele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Puteti fi destul de originali in rezolvarea problemelor, gasiti solu?ii inovatoare la probleme. Puteti fi atrasi de ideile si conceptele originale si de cele care par a fi ciudate, avangardiste, revolutionare, eliberatoare. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi bani pentru proiectele vostre personale, pentru imaginea voastra, pentru un proiect neobisnuit. Unele chestiuni financiare pot fi deblocate iar unii prieteni pot fi dati deoparte.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Gemeni va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Dupa trei saptamani de incurcaturi in cariera voastra, vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in proiectele voastre profesionale. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Cum Mercur este si conducatorului semnului vostru, puteti face unele schimbari  ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, planurile personale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Gemeni vine cu revelatii ce tin de invatamantul superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Priviti lucrurile dintr-o perspectiva noua, folositi noile informatii gasite in avantajul vostru si evoluati. Poate fi vorba de un nou proiect academic, o munca in strainatate, o calatorie in strainatate. Indiferent de modul in care alegeti sa navigati spre noi orizonturi, trebuie sa stiti ca aveti intotdeauna stelele in spatele vostru. Se poate sa fiti interesati sa aflati  mai multe despre alte culturi, filozofie, religie sau subiecte ezoterice, cum ar fi astrologia. Invatamantul superior dar si calatoriile pe distante lungi, sunt chestiuni la care s-ar putea sa va ganditi mai mult sau sa comunicati cu ceilalti. Trebuie sa aveti mai multa credinta in voi si in Dumnezeu. Cum Mercur este si planeta conditionarilor karmice, secrete, dusmanii, puteti intelege ca blocajele din viata voastra pot fi indepartate doar prin iertare, iubire neconditionata, credinta, compasiune.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat si incurcat orice activitate, Mercur in mers direct in Gemeni vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni. Puteti aborda unele discutii despre subiecte care in mod normal ar putea crea valuri, cum ar fi cele legate de impartirea puterii, o relatie care va macina sufletul, un contract financiar, o mostenire, o lupta in familia voastra. Cum Mercur este si planeta prietenilor vostri, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat de la o relatie de prietenie, un grup de care apartineti. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot  ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Asteptarile, visele si dorintele voastre pot prinde viata in urmatoarea perioada.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct in Gemeni ridica steagul alb si va ajuta sa cantariti mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale. Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Cum Mercur este si planeta carierei voastre,  proiectele si ambitiile profesionale pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Dupa trei saptamani agitate legate de munca, activitati zilnice, nemultumiri ciudate, ingrijorari nefondate, probleme de sanatate, Mercur in mers direct in Gemeni va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca. Este timpul pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi. Viata voastra se poate schimba, urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii ,trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea , increderea si sa dezvoltati increderea in Univers. Nu vreti neaparat sa va schimbati locul de munca dar puteti simti un indemn sa va schimbati totusi locul de munca si sa mergeti cumva pe cont propriu. Este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita. Cum Mercur este si planeta studiilor mari, calatorii, strainatate, in urmatoarea perioada, pot fi imbunatatite activitatile ce tin de acest domeniu al vietii voastre.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Dupa trei saptamani agitate in relatia cu copiii, cu iubirea, cu ceea ce va place sau nu, Mercur in mers direct in Gemeni va poate ajuta sa intelegeti ca trebuie sa va concentrati mai mult pe propria creativitate, sa actionati acuma si in felul vostru propriu, sa nu va mai bazati pe altiii pentru ghidare, orientare.Trebuie sa dati deoparte idealurile, fanteziile personale si sa va angajati intr-un proces de concretizare a creativitatii voastre. Deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat. Cum Mercur este si planeta afacerilor, o afacere o puteti vedea mai clar acuma.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in in mers direct in Gemeni va elibereaza de anumite presiuni ce tin de problemele personale, de familie, camin, siguranta emotionala, tara, patriotism. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai rationali atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.