HOROSCOPUL LUI JUPITER IN SCORPION -10 OCTOMBRIE 2017-8 NOIEMBRIE 2018

Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, genereaza cu darnicie mai multa energie decat primeste de la Soare. In astrologie, Jupiter este un Zeu al generozitatii, al abundentei. Prin lentilele lui Jupiter, viata este un sir infinit de oportunitati care se deschid in fata noastra ca sa ne largeasca in permanenta orizontul. Jupiter ne spune fiecaruia dintre noi:” Te voi face bogat, in baza propriei tale definitii”. Care este definitia pe care o dati bogatiei?  Ce inseamna o viata bogata? Simpla rostire a acestor intrebari ne conduce deja in “fata lui Jupiter” iar daca scriem si raspunsul la aceasta intrebare, bogatia va fi a noastra. Jupiter ne spune ca belsugul atrage belsug, recunostinta in fata vietii atrage recunostinta.

Pentru a-l cinsti pe Jupiter joi, desenati-i ideograma cu faina de porumb pe pragul casei. Ideograma lui Jupiter este luna noua in varful crucii materiei, acest lucru ne reaminteste ca generozitatea ( hranirea, daruirea, sustinerea-luna) da la o parte toate obstacolele iluzorii ( crucea) cand acest Zeu este implorat. O cale de a-l implora pe Jupiter este sa turnati in pumni niste faina de porumb, sa iesiti afara din casa si sa suflati in ea, imprastiind jertfa si insotind-o cu aceasta rugaciune “ Deschide-mi calea si ofera-mi sansa de a fi de maxim ajutor in lume”.

Daca verbul caracteristic  Scorpionului este “ a dori“, Jupiter in Scorpion VA  SCRIE ACEST VERB CU MAJUSCULE si ar trebui sa fiti foarte atenti la ceea ce va doriti.

Cei mai favorizati de aceasta energie a lui Jupiter in Scorpion sunt cei nascuti in semnele de apa: Scorpion, Pesti, Rac. Semnele de pamant Capricorn si Fecioare vor simti si ele din plin aceasta energie binefacatoare. Taurii ( Jupiter in tranzit in opozitie cu Soarele natal), Leii si Varsatorii ( Jupiter in tranzit in careu cu Soarele natal) vor avea parte de multe provocari in urmatoarea perioada.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Jupiter in Scorpion este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Cuvinte cheie –Securitate emotionala, cunoastere profunda, castiguri prin parteneriate, lupte ascunse pentru putere, magia puterii

Jupiter in  Scorpion tranziteaza casa VIII, un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitate, fidelitate, finante comune cu sotul/sotia, veniturile partenerului, comisioane, credite, increderea in partener, taxe pamantesti, taxe spirituale. Aceasta energie binefacatoare favorizeaza castigurile financiare prin casatorii, parteneriate, avantaje prin diverse credite, ipoteci, functii de conducere, posibilitatea unor mosteniri; de fapt puteti obtine avantaje prin banii altora. Sexualitatea capata o forma de exprimare mai profunda, veti fi atrasi de ocultism, de tot ce este ascuns, de mister. Veniturile comune, investitiile comune sunt favorizate incepand cu octombrie 2017, dispuneti de  o abilitate deosebita de a iesi din diverse impasuri financiare. Puteti deveni in acest an un operator fin ce poate lucra destul de bine cu energiile fine, subtile, cu alte cuvinte, aveti incredere in marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit la momentul potrivit. Jupiter  aduce pentru voi o nevoie imensa de a gestiona in mod eficient fructele oricarui parteneriat in care intrati sau in care sunteti deja, creste responsabilitatea privind administrarea unei averi, mosteniri, conducerea unui grup, favorizeaza situatiile in care puteti munci intr-un grup, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere, intuitie, compasiune, intelepciune. Jupiter in Scorpion in aspect de inconjunctie (aspect karmic de 150 grade) cu Soarele in Berbec stimuleaza o agitatie permanenta si o dorinta de a va depasi limitele, problema este sa stiti mai intai pana unde puteti merge. Traseul vostru poate suferi multe schimbari in acest an, chiar daca credeti ca sunteti destul de impamanteniti intr-o functie, un rol, un proiect, o relatie, ceva se intampla si va modifica directia. Inconjunctia apare de fiecare data cand puteti realiza ceva, obtineti ceva dar cu o pierdere, renuntati la ceva. Sunt necesare multe ajustari, trebuie sa fiti flexibili, sunteti pe un drum in rampa si daca nu sunteti atenti, va puteti dezechilibra. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Cuvinte cheie –Oportunitati prin parteneriate, partener de viata, avocat

Jupiter in Scorpion tranziteaza casa VII, un domeniu al casniciei, partener de viata, asociat, lege si aplicarea legii, dusmanii stiute. Cum Jupiter extinde tot ce atinge, ar fi bine sa fiti foarte atenti in legatura cu oamenii care va dusmanesc, care au ceva impotriva voastra, binecuvantati-i, nu va luptati cu ei. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce bani, noroc, fericire, ocazii de ascensiune sociala si aceste lucruri le puteti obtine prin anumite relatii, asocieri. Prezenta lui Jupiter in tranzit printr-o casa unghiulara arata un an deosebit de important in relatiile voastre, este o energie ce ofera optimism, crestere, expansiune, sanse deosebite datorita unei relatii, noi posibilitati, schimbare, divort, casatorie. In acest domeniu de viata, Jupiter va da o mana de ajutor sa rezolvati necazurile legate de o relatie, un dusman, o hotarare judecatoreasca, un document legal. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Jupiter anunta succes in afaceri legale, trebuie sa stati departe de tot ce este ilegal, imoral. Acelasi rationament poate fi atribuit si partenerului, asociatului, acestia vor iesi in evidenta din anumite motive. Cea mai buna expresie a lui Jupiter in casa VII este “ cere si ti se va da “, altii vor veni in mod natural in ajutorul vostru, puteti primi sprijin mai mult decat va asteptati. In cele mai bune conditii posibile, veti beneficia in mod direct sau indirect de ajutor de la ceilalti. Daca veti fi capabili sa cultivati armonia, succesul vostru este garantat. Un serviciu in strainatate poate sa va aduca succes, puteti beneficia de de o noua experienta primita prin intermediul unui partener de afaceri, serviciu. Dar Jupiter in Scorpion face un aspect de opozitie cu Soarele in Taur si se poate vorbi de o perioada in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare, puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate, devenitii credulii zodiacului, puteti da crezate unor propuneri sau promisiuni neintemeiate. Optimismul excesiv, exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale, cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea partenerilor. Puteti fi tradati, inselati sau puteti trada, erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in acest an, poate sa fie rupta o alianta, o casnicie, acest lucru se intampla doar daca v-ati abatut de la drumul drept prin  propria vointa, orbire sau zapaceala. Cei blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi, cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, aceasta perioada este ideala pentru a face un plan pentru casatorie. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Cuvinte cheie –Oportunitati la locul de munca, vindecari , crize existentiale

Jupiter in Scorpion activeaza casa VI, este un tranzit prin casa muncii, rutinei zilnice, sanatatii. Jupiter favorizeza activitatile la locul de munca, productivitatea personala, eficienta, rutina. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii, locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate, fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor zilnice vor fi rasplatite din plin. Jupiter in aceasta casa arata destul de clar ca sansele de resusita si succes sunt strans legate de munca pe care o faceti, de felul in care reusiti sa faceti fata activitatilor zilnice, de modul de colaborare cu colegii. Jupiter asociat cu bunavointa si generozitatea arata necesitatea de a invata sa acceptati unele greseli in activitatile voastre, sa invatati sa va indulciti un pic spiritul critic, sa deveniti o sursa de inspiratie pentru cei cu care lucrati. Urmeaza o perioada  in care veti dispune de o capacitate enorma de a munci dar si capacitate de a va indeplini sarcinile zilnice la locul de munca, veti avea destula intuitie si chiar veti da viata unei abordari spirituale a vindecarii fiind destul de procupati de propria sanatate si de a intelege toate mesajele primite de la corpul vostru. Daca nu aveti un loc de munca sau daca vreti sa va gasiti un loc de munca mai bun, din octombrie 2017, puteti avea mai multe oportunitati, important este sa fiti atenti la sansele ce pot aparea in acest domeniu din viata voastra. Jupiter va deschide usa, voi decideti daca veti trece pragul si daca veti fi atenti la aceste oportunitati. Jupiter in Scorpion in aspect de inconjunctie (aspect karmic de 150 grade) cu Soarele in Gemeni stimuleaza o agitatie permanenta si o dorinta de a va depasi limitele, problema este sa stiti mai intai pana unde puteti merge. Traseul vostru poate suferi multe schimbari in acest an, chiar daca credeti ca sunteti destul de impamanteniti intr-o functie, un rol, un proiect, ceva se intampla si va modifica directia. Inconjunctia apare de fiecare data cand puteti realiza ceva, obtineti ceva dar cu o pierdere, renuntati la ceva. Sunt necesare multe ajustari, trebuie sa fiti flexibili, sunteti pe un drum in rampa si daca nu sunteti atenti, va puteti dezechilibra.Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cuvinte cheie –Creativitate, iubire, copii, speculatii

Jupiter in tranzit prin casa V va daruieste un an de romantism, placere si creatie, distractii, oportunitati pentru investitii, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in acest an, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. In acest an puteti fi destul de originali in exprimarea voastra, este foarte posibil ca proiectele creative sa functioneze mai bine, si pot aduce aprecieri sau recompense intr-o forma sau alta. Aceasta perioada poate fi buna si pentru consolidarea invataturii, puteti sta mai mult cu copiii vostri, ii puteti sustine, puteti sa va bucurati de realizarile copiilor vostri. Jupiter in Scorpion in aspect  benefic cu Soarele in Rac poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic, reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, conditiile oferite de mediu cresc simtitor, starea de tensiune sociala scade, sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare, in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace. Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga, in domeniul afacerilor, al vietii mondene, al casatoriei, este amplificata viata sentimentala, puteti avea un copil. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cuvinte cheie –Familie, traditii, parinti, afaceri imobiliare

Jupiter in Scorpion in tranzit prin casa IV aduce oportunitati dar si destule provocari legate de familie, relatii de familie, orizonturile profesionale si intelectuale. Jupiter este in astrologie cel mai mare binefacator, deci poate aduce avantaje imobiliare, renovarea unei case, cumpararea unei case, puteti mosteni o casa, puteti achizitiona fel de fel de bunuri care sa va sporeasca confortul. Relatia cu parintii se poate imbunatati, pot aparea oportunitati de a vinde sau cumpara un imobil, puteti sa va mutati intr-o locuinta mai mare, sanse prin afaceri imobiliare, ajutor financiar din partea parintilor, sunt posibile si mosteniri. Casa IV are o legatura directa cu finalitatea, asadar, in acest an se poate vorbi de un anumit sfarsit ce tine de familie, parinti, tara. O folosire pozitiva a acestei energii binefacatoare a lui Jupiter poate asigura protectia familiei, sporirea parimoniului. Cu Jupiter in Scorpion in aspect provocator cu Soarele in Leu se poate vorbi totusi de o perioada in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare, puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate, puteti da crezare unor propuneri sau promisiuni neintemeiate. Folosita negativ, aceasta energie poate aduce dificultati  materiale, sociale, puteti avea probleme cu o casa, cu parintii,  cu modul  in care va dezvoltati puterea personala. Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece puteti foarte usor sa pierdeti bani. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cuvinte cheie – comunicatii in anturaj, calatorii, rude

Jupiter in Scorpion tranziteaza casa III si favorizeaza si faciliteaza intelegerea cu fratii, surorile, relatia cu cei din imediata apropiere care va ofera sprijin si reusita. Este o energie benefica studiilor, comertului, puteti fi  remarcati de marile societati, veti fi protejati in calatorii, protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Noi oportunitati pentru educatie, este un moment bun pentru a publica si profita de pe urma talentului vostru de a scrie si de a comunica. Jupiter in casa III este o energie ce aduce destule succese in educatie, scris sau comunicare printr-o varietate de interese intelectuale, favorizeaza scriitorii dar si calatoriile. Este un bun moment pentru a face un curs deoarece sunteti mai receptivi la invatatura, extinderea cunostintelor si competentelor. Va puteti bucura in acest an de de cresterea capacitatii de a asimila mai multe cunostinte, de a va exprima ideile cu mai mult entuziasm si ele sa fie bine primite. Veseli, sociabili, altii vor aprecia mai mult compania voastre, sanse de cadouri prin vizite, mici calatorii, prin intermediul fratilor, surorilor, vecinilor. Jupiter in Scorpion face un aspect benefic cu Soarele in Fecioara, asta inseamna avantaje financiare, rezovarea problemelor personale, avantaje prin casatorie, amplificarea vietii sentimentale. Aceasta combinatie astrala ofera solutii clare si asigura succesul, apar noi cai de valorificare a propriului potential, atrageti prieteni devotati, rezolvarea unor planuri de viata, invingerea unor pericole ce planau de multa vreme asupra voastra. Acest aspect este benefic si vietii de familie, vietii sociale dar si starii de sanatate amplificand starea de confort, reduce toxinele din organism, faciliteaza resorbtia unor inflamatii. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Cuvinte cheie – Bani, capacitate de castig, respectul de sine, resurse personale

Jupiter in Scorpion activeaza casa valorilor, un domeniu ce vorbeste de averea personala, bunuri, salariu, valori, auto-valoarea. Asta inseamna ca aceasta energie  va poate ajuta sa va cumparati un portofel mai mare, sa gasiti modalitati de a aduce stabilitate financiara in viata voastra, sa gasiti un job mai bine platit, atentie , Jupiter va ajuta doar daca va puneti “ la treaba “ mintea practica, cunostintele practice. Aceasta energie jupiteriana in casa valorilor va induce tendinta de afirmare a  instinctelor de proprietar, sporirea bunurilor, sanse in achizitiile de terenuri sau imobile, sanse pentru imbogatire. O folosire negativa a acestei energii generoase indusa de Jupiter poate sa va dea o nevoie de a cheltui banii cu usurinta pe diferite obiecte de lux, sa cautati succesul prin trafic de influenta, prin abilitatea de a-i exploata pe altii sau expansiunea materiala prin neglijarea totala a afectivitatii. Jupiter in casa II inseamna de obicei extinderea si cresterea veniturilor banesti, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate fi si un castig prin transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Poate fi un noroc in buzunarele voastre , nu trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Cuvinte cheie – Personalitate, imagine de sine, comportament, dezvoltare

Jupiter in Scorpion in tranzit prin casa I este destul de generos cu voi, este o energie ce va pune in centrul atentiei, este un an in care puteti sa urcati destul de sus, sa va impliniti ambitiile. Este cea mai buna perioada in care puteti sa avansati pe scara sociala, sa beneficiati de diverse premii, sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse in acest an, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o enerie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, carisma, diplomatie, talent oratoric, corectitudine in tot ceea ce faceti. Puteti castiga in greutate in acest an, asadar mare atentie la dieta. Fiti deschisi sa va largiti orizonturile, evenimentele ce apar in acest an va vor ajuta sa depasiti problemele care anterior pareau insurmontabile, aveti o noua perspectiva de viata acuma, este cel mai bun moment pentru ca orice vis sa prinda viata, sunteti norocosii acestui an. Este un an in care oportunitatile vi le puteti crea chiar voi iar o atitudine pozitiva, increderea in potentialul vostru, va pot aduce doar lucruri bune. Starea de bine ar putea totusi sa va faca mai lenesi, sa va bucurati de ceea ce aveti uitand ca viata este o vesnica evolutie si ca Jupiter nu o sa alerge dupa voi sa va puna ceva in traista. Binefacerile momentului, comportamentul agreabil, bunele maniere va conduc catre succes in cariera si in afaceri, atingerea scopurilor personale. Dar atentie, adesea ceea ce se castiga prea usor se pierde la fel de repede. Favorurile vietii va cauta si trebuie sa actionati pentru a le pastra, evitati automultumirea. Cu Jupiter de mana cu Soarele in Scorpion( asta se intampla o data la 12 ani, puteti sa va uitati in trecut pentru a vedea ce v-a adus Jupiter atunci), “ un dram de noroc “ va fi in permanenta cu voi ajutandu-va sa rezolvati orice problema. Este posibil sa dezvoltati un sentiment mai filozofic asupra vietii si puteti deveni interesati de credinta, esoterism, de intelegerea locului vostru in univers si de cum va influenteaza acesta. Puteti sa calatoriti mai mult. In acest an, prietenul vostru ramane Jupiter in Scorpion, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati, noi inceputuri, abundenta, experiente ce va vor ajuta sa cresteti, sa evoluati. Aceasta perioada ( octombrie 2017-noiembrie 2018) marcheaza inceputul unui nou ciclu de 12 ani de crestere personala ( abia in anul 2030, Jupiter va fi iarasi in Scorpion). Fiti foarte atenti la alegerile pe care le faceti in acest an deoarece efectele lor se pot extinde in viitor. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cuvinte cheie – Casa problemelor, constiinta superioara, secrete, protectie nevazuta

Jupiter in Scorpion in tranzit prin casa XII poate aduce bunastare, onoruri si confort, o reorganizare a vietii subconstiente, meditatie directionata spre interior ce poate deschide constiinta spre o orientare spirituala. Prezenta aceste energii binefacatoare in casa XII (o casa a incercarilor) ofera bunatate, generozitate, protectie in fata problemelor vietii, dezvoltarea activitatii intelectuale prin izolare. Este o energie care in acest an lucreaza pentru voi ca un prieten ce va scoate din necazuri, atenuand consecintele unor dificultati si oferind in acelasi timp si o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta timp de un an, veti simti ca aveti un inger pazitor de partea voastra. Cum Jupiter este ghidul vostru astral, in acest an va spune sa lucrati si sa va eliberati de toate bagajele toxice astfel incat atunci cand va intra in zodia voastra anul viitor, sa va gaseasca pregatiti pentru o primi darurile lui. Aveti incredere in intuitia voastra, presimtirile nu va mint. Puteti deveni interesati de problemele spirituale iar imaginatia si fantezia pot fi folosite cu success in dezvoltarea voastra creativa, artistica. Nu va implicati in afaceri ilegale sau care va transmit ganduri negre. In cursul acestui an, o persoana poate deveni ghidul vostru spiritual, poate fi cineva necunoscut sau poate sa fie cineva cunoscut si care intr-un fel va provoaca sa vedeti intr-un mod nou ocutismul, astrologia, credinta. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Cuvinte cheie –Securitate sociala si intelectuala, prieteni, oportunitati pentru viitor

Jupiter in casa XI favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, jovialitate, buna dispozitie, legaturi in societate, scopuri elevate, politica. Visatori, optimisti, cu Jupiter orientat catre viitor, aceasta energie expansiva va ajuta sa dati viata “ dorintelor” voastre. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, professor, politician, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul, pentru toti cei implicati. Cercul social va creste considerabil, puteti intalni si forma prietenii importante cu oameni din alte tari, din culturi foarte diferite. Ideile, dorintele si obiectivele pentru viitor vor fi o parte importanta din viata voastra in acest an. Ati putea deveni mai activi intr-un cerc de prieteni sau in comunitatea in care locuiti. Activitatile si asociatiile de grup ar putea fi cai pentru indeplinirea propriilor obiective. Mai toleranti decat de obicei, puteti sa aveti un interes deosebit fata de astrologie, spiritualitate, tot ceea ce va poate oferi o noua viziune asupra vietii voastre. Aveti idei mari pentru ceea ce doriti ca viitorul vostru sa fie, incercati sa actionati in conformitate cu aceste ganduri.Veti aprecia mai mult originalitatea, individualitatea si nonconformismul incercand sa rupeti lanturile unor idei traditionale. Un vis poate deveni realitate acuma. Deveniti plini de speranta, umanitari, va puteti implica intr-o cauza umanitara. Jupiter in Scorpion  in aspect benefic cu Soarele natal amplifica confortul organic, reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, conditiile oferite de mediu cresc simtitor, starea de tensiune sociala scade, sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare, in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace. Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga, in domeniul afacerilor, al vietii mondene, al casatoriei, este amplificata viata sentimentala. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cuvinte cheie –Cariera, statut, reputatie, ambitii profesionale

Jupiter in tranzit prin casa X, o casa ce vorbeste de cariera, reputatie, pozitie sociala, este un excelent indicator pentru succes in cariera, afaceri, profesie, politica, viata sociala. Pot aparea posibilitati de extindere profesionala si evolutii pozitive in cariera ta. Aceasta energie poate sa va puna in lumina reflectoarelor, sa primiti anumite bonusuri pentru recunoasterea muncii voastre, puteti face o calatorie importanta, puteti participa la evenimente care va extind viata ta intr-o directie pozitiva.  Accentul se pune pe profesie, cariera, statut, reputatie, creste increderea in voi, puteti calatori mai mult iar aceste calatorii tin de cariera voastra. Puteti primi ajutor din partea unor persoane influente, puteti primi un premiu important. Totusi, trebuie sa fiti realisti si moderati in procesul de luare a deciziilor voastre. De asemenea, ar trebui sa evitati sa va lasati condusi de mandrie si aroganta deoarece veti invata pe propria piele ca mandria merge inaintea caderii. Cu Jupiter in Scorpion in aspect de careu provocator cu Soarele natal in Varsator, se poate vorbi totusi de o perioada in care exista o mare discordanta intre dorintele voastre si realitatea inconjuratoare, puteti foarte usor sa-i acuzati pe cei din jur de nedreptate si asta din cauza lipsei voastre de rigurozitate, puteti da crezare unor  propuneri sau promisiuni neintemeiate. Folosita negativ, aceasta energie poate aduce dificultati  materiale, sociale, puteti avea probleme in cariera, in gestionarea ambitiilor voastre profesionale. Atentie la afacerile pe care le faceti ( puteti intra in asocieri cu oameni prin care de fapt veti pierde)  deoarece puteti foarte usor sa pierdeti bani. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI . 

Cuvinte cheie –Studii superioare, calatorii, strainatate, munca in strainatate

Jupiter in tranzit prin casa IX arata ca strainatatea, relatia cu strainii, studiile superioare, credinta favorizeaza norocul vostru in acest an. Jupiter in aceasta casa va stimuleaza intelectul, va da vitalitate, entuziasm, intuitie, vise care se realizeaza, reusita prin calitati morale si credinta. Expansiunea sociala sau profitul pot proveni din calatorii, strainatate, internet, credinta, studii superioare. Jupiter favorizeaza calatoriile in alte tari, puteti gasi un loc de munca in strainatate, va puteti spori cunostintele. Veti da deoparte prejudecatile vechi si veti explora mai profund spiritualitatea, legatura cu Dumnezeu. Acest an va vi deasemenea foarte bun pentru rezolvarea unor probleme juridice. Activitatile de promovare sunt extrem de favorizate si ar putea fi o cheie importanta in succesul vostru, in afacerile cu strainii. Mintea voastra este mai expansiva si mai toleranta si sunteti mai putin stresati decat de obicei. Din aceasta cauza, puteti fi in masura sa obtineti o perspectiva clara asupra vietii voastre, a locului vostru in aceasta lume mare. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre va ajuta sa deschideti usi pentru dezvoltarea voastra. Jupiter in Scorpion  in aspect benefic cu Soarele in Pesti amplifica confortul organic, reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, conditiile oferite de mediu cresc simtitor, starea de tensiune sociala scade, sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare, in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace. Este o perioada favorabila planurilor cu bataie lunga, in domeniul afacerilor, al vietii mondene, al casatoriei, este amplificata viata sentimentala. Si nu uitati, Jupiter salveaza dar si judeca.

 

Adriana Tudosa

 

 

 

You may also like

2 Comments

  1. Bun? seara,
    Va rog, îmi pute?i spune cum s? interpretez plasarea planetei Jupiter, având în vedere ca am ascendentul în Balan?? dar intervalul casa I este 23 grade Balan?? – 22 grade Scorpion.
    Majoritatea caselor astrologice corespund mai mult ascendentului în Scorpion.
    Mul?umesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.