LUNA NOUA IN CAPRICORN SI ZODIILE-2 IANUARIE 2022, ORA 20:33, ORA ROMANIEI

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Luna Noua in Capricorn ne canta in acorduri reci dar clare despre responsabilitate, consecventa, munca grea, strategii sigure, reguli corecte in afaceri si parteneriate. Ambitia, apropierea lenta si constanta de obiectivele alese, sunt esentiale in urmatoarea perioada. Uranus retrograd in Taur(trecutul vine peste noi….) sustine acest moment cosmic nou si poate rasturna planurile noastre. Lucrurile tind sa mearga diferit decat ne asteptam dar trebuie sa ne bucuram de noutati, de surprize, de acel “Evrika!” , gasim raspunsul de care avem nevoie. Uranus poate fi prietenul sau dusmanul nostru si asta in functie de cum il primim in viata noastra. El vrea sa devenim mai constienti de individualitatea noastra, de scanteia divina din noi, de valorile inestimabile ale cerului, de Dumnezeu. Uranus actioneaza brusc si din senin, evenimentele care se petrec nu sunt cele ce au fost anticipate, planurile pot fi date peste cap, niste imprejurari neobisnuite intervin in desfasurarea vietii noastre.

Deci Capricornul –gazda acestei lunatii noi este totul despre trecut, ambitie, independenta, scopuri inalte, perfectiune materiala, castiguri fabuloase, griji pentru viitor. Verbul caracteristic Capricornului  “ a folosi “ este conjugat la timpul trecut iar simbolul sabian al gradului 13 Capricorn, gradul Lunii Noi dubleaza acest mesaj:” Dedesubtul varfurilor invesmantate de zapada, un adorator al focului mediteaza”. In cartea lui Solomon, zapada este descrisa ca o  “metafora spirituala “ ce serveste ca intermediar intre energia divina si univers, este o legatura pura ( alb) ce se stabileste cu divinitatea. Dimensiunea spirituala a zapezii da momentului de Luna Noua in Capricorn capacitatea de a restabili legatura cu Dumnezeu, de a primi in dar de la divinitate anumite raspunsuri, ghidari prin imagini, printr-un profesor spiritual, prin minuni, prin rugaciune. Focul este asociat cu spiritul, idealurile inalte, o viata noua, elimina vechiul. Aceasta Luna Noua in Capricorn prin acest simbol Sabian este ca un “clopot divin “ ce ne indeamna sa ne trezim, sa gasim solutii la problemele noastre, sa reparam actiunile trecute, chiar nu mai putem evita acest lucru . Accentul este pus pe credinta, inspiratie, ghizi, putere interioara, pe descoperirea unor secrete, pe adevaratul sens al valorilor materiale, pe adevarata poveste a vietii noastre. Meditatia, lumanarile aprinse, tamaia, rugaciunea, ofera un mare ajutor in aceasta perioada. Solutiile sunt in sufletul nostru iar acuma suntem ajutati sa le descoperim, sunt accesibile, de fapt, momentul acesta magic ofera o “ AUDIENTA LA DUMNEZEU “.

Cu Luna Noua in Capricorn gradul 12:20, cei nascuti in jurul datei de 2 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei (MC ), casa familiei, sau orice planeta personala in jurul gradului 13 din aceste semne zodiacale .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Acest lucru nu inseamna sa fiti doar in lumina reflectoarelor ci sa fiti fericiti ca sunteti acolo. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra, in relatia cu un parinte, un barbat, o autoritate, rol jucat in societate, statut social, autoritate personala, destin. Evitati mandria si aroganta, stau in calea succesului. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi vorba de bani, valoare personala, valori materiale si spirituale, prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod in care poate nici nu ati visat vreodata.
Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 2 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Berbec accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Capricorn va cere sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta lunatie activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii fizice si mentale, necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. A venit timpul sa deveniti constienti de puterea rugaciunii, de puterea lui Dumnezeu. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate, sa plecati in strainatate, sa munciti in alta tara, sa va mutati in alt loc benefic cresterii voastre. Uranus in Taur, deci in semnul vostru, trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot suferi schimbari majore. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod inedit si benefic dezvoltarii voastre. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua in Capricorn si Soarel in Taur favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Capricorn va cere sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si pe ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testament, sunt puternic energizate acuma. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile si pierderile financiare si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de compasiune, sa fii in slujba celor multi, iubire, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 iunie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Gemeni poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Capricorn va cere sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie”. Pot aparea relatii noi in timp ce altele vechi vor ajunge intr-un punct final. Este un timp al redefinirii si reinoirii unor relatii, apar oportunitati pentru o noua casatorie. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. In timp ce dati o valoare foarte mare independentei voastre, incercati sa faceti parte dintr-o echipa la fel de valoroasa. Atentie la problemele legate de lege. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera, prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, bunuri comune. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 iulie, opozitia dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Rac poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor. Incercati sa va stapaniti furia.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Capricorn va cere sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta lunatie poate aduce o oportunitate realista. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera voastra, statutul vostru, adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii, concurenti, rivali. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Cariera voatra poate lua o directie neasteptata.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 august, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Leu poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Noua in Capricorn va cere sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, sa corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii, placeri. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de studii, diplome universitare, calatorii, straini, munca, colegi, sefi, credinta, sanatate. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit. Sunteti ajutati dar nu fortati sa va desprindeti de modelele de gandire care nu va mai servesc. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 septembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Fecioara poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de banii unei afaceri, contracte semnate, relatii secrete, o mostenire, iubire, copii, mandrie exagerata. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 octombrie, aspectul de careu dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Balanta accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos. Cultivati pacea, armonia, binele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivatI gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele,  sunt energizare de acest moment de luna noua. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurent, dusman stiut, avocati. Relatiile voastre, acordurile legale semnate, casa voastra, familia voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit.
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 2 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua in Capricorn si Soarele in Scorpion prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Puteti descoperi noi modalitati dar realiste de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de munca, rutine zilnice, sanatate, frati si surori, rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 decembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Este timpul reinnoirii voastre, este timpul detoxifierii vietii si sanatatii voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale acumulate.Multe planuri personale pot fi rostogolite altfel decat ati gandit.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 ianuarie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal in Capricorn, poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea. Rugaciunea poate sa va tina departe de necazuri sau poate sa va ajute sa treceti mai usor prin provocarile vietii.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singuratate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Activitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Este un timp in care veti cauta singuratatea, sa stati in umbra, concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Aceasta lunatie pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, afaceri secrete.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 februarie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal in Varsator poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Capricorn va cere sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care va pot ajuta si sustine. Concentrati-va pe un ideal de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni, puteti sa deveniti sensibili la glasul astrologiei. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator si imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de documente, decizii, calatorii scurte, rude, vecini, trecut, fapte din trecut, plati karmice, boli ciudate. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 2 martie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal in Pesti favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.