HOROSCOPUL CONJUNCTIEI JUPITER–URANUS IN TAUR DIN 21 APRILIE 2024

Conjunctia lui Jupiter cu Uranus pe gradul 21:50 Taur din 21 aprilie 2024, ora 4:57, ora Romaniei,  este remarcabila pentru toata lumea, fiind unul dintre cele mai semnificative tranzite ale anului.

La fiecare paisprezece ani, Jupiter il ajunge din urma pe Uranus si formeaza o conjunctie. Conjunctiile sunt vremuri ale noilor inceputuri. Deschid usa catre energii incredibile dar rare.

Jupiter, planeta abundentei, a norocului si a expansiunii, isi uneste fortele cu Uranus, planeta surprizelor, schimbarilor bruste si electrizante. Jupiter este considerat „Marele Benefic”, planeta aducand oportunitati, bogatie personala, proeminenta politica, pozitie sociala inalta, succes profesional. Uranus este asociat cu principiul schimbarii, razvratirii, libertatii, eliberarii, reformei, revolutiei si ruperii neasteptate a structurilor;  surprize bruste, revelatii si treziri;  stralucire intelectuala, originalitate si individualism. Acolo unde Jupiter extinde, Uranus revolutioneaza. Taurul este asociat cu posesiunile materiale, stabilitatea financiara. arta, frumusetea, si relatiile. Deoarece aceasta intalnire cosmica dintre Jupiter si Uranus are loc in semnul Taur, ar putea amplifica zonele de viata care sunt asociate cu semnul Taurului si conducatorul sau, Venus, care supravegheaza arta, frumusetea, valorile, castigurile si relatiile.

Jupiter în Taur promite oportunitatea abundentei, dar nu fara efort. Cu Uranus prin Taur, ne putem astepta la perturbari in sectorul financiar. Ca rezultat, conjunctia Jupiter-Uranus in Taur va aduce evolutii in finante, investitii, bogatie  materiala. Acesta poate fi momentul unor castiguri extraordinare, al unei promovari, al unei oportunitati sau al unei schimbari de atitudine care duce la progres, crestere si dezvoltare.  Este ceva magic in acest tranzit. Uranus aduce elementul de surpriza, iar Jupiter ne spune ca, desi este posibil sa nu anticipam ce ne rezerva Uranus, poate fi  ceva pozitiv. Daca aveti planete sau unghiuri in jurul gradului 22 Taur (sau Rac, Fecioara, Capricorn si  Pesti), probabil ca veti experimenta manifestarile pozitive ale lui Jupiter in conjunctie cu Uranus. Daca, in schimb, aveti planete sau unghiuri in jur de gradul 22 Varsator, Leu, Scorpion, aceasta conjunctie poate aduce unele provocari. Nu este ca evolutiile aduse de Jupiter si Uranus nu sunt pozitive in esenta, dar s-ar putea sa nu se simta asa la început, deoarece schimbarea nu este intotdeauna usoara, mai ales pentru semnele fixe.

Acesta este un moment pentru a fi deschisi la descoperiri. La nivel personal, aceasta conjunctie ne incurajeaza sa  ne eliberam de limitari si sa ne imbratisam sinele autentic. Este o perioada in care ideile si  stilurile de viata neconventionale vor castiga avant.

Simbolul Sabian pentru gradul 22 Taur, gradul conjunctiei Jupiter –Uranus in Taur este: Porumbel alb zboara drept peste ape tulburi .

Este un simbol al ghidarii divine. Un porumbel care zboara deasupra apelor tulburi aminteste de Noe si de potop. Ghidat de Dumnezeu, Noe a supravietuit potopului. El a a trimis un porumbel alb din arca pentru a vedea daca potopul s-a sfarsit. A zburat „drept si fara teama peste ape tulburi”, aducand inapoi o ramura de maslin, semn ca potopul se terminase. Prin acest simbol, aceasta conjunctie rara ne spune ca semnele, ghidarile  si recompensele, vin la cei care intampina crizele cu curaj in timp ce se predau Vointei Divine. Unii pot trece prin teste grele dar le pot depasi cu bine prin sprijin divin. Unii isi vor gasi misiunea, altii vor vedea cum sunt liberi sa se miste in directii noi. Poate fi si un  noroc surprinzator. Putem vedea lucrurile dintr-o perspectiva noua. Este un moment excelent pentru studiul disciplinelor oculte. In general, aceasta perioada este favorabila, iar norocul multora poate fi iesit din comun. Prin orice incercari am trece, nu suntem singuri, miracolele sunt modul prin care Dumnezeu ne arata ca este in permanenta cu noi. Este timpul sa invatam sa traim fiecare zi ca un miracol, asa il simtim pe Dumnezeu langa noi si cu noi. Este un mesaj de la Duhul Sfant care anunta o mare rasplata pentru credinciosi.

Casa astrologica pe care aceasta conjunctie Jupiter –Uranus in Taur o energizeaza in hartile noastre astrologice individuale arata domeniul de viata in care oportunitatile pot aparea aparent din senin. Trebuie sa ne asteptam la neasteptat.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Conjunctia Jupiter –Uranus in Taur evidentiaza pentru voi noi cai financiare. Natura imprevizibila a lui Uranus sugereaza ca s-ar putea sa dati peste o idee sau o investitie inovatoare. Cu toate acestea, pot exista si fluctuatii financiare. Este posibil sa obtineti un castig neaseptat dintr-o sursa neasteptata sau sa aveti cheltuieli neasteptate. Surprizele pot veni la voi si prin calatorii, credinta, studii, straini.

TAUR / ASCENDENTUL  IN TAUR

Aceasta conjunctie rara Jupiter Uranus ofera potentialul pentru descoperiri personale, auto-exprimare creativa si oportunitati interesante. Acesta poate fi momentul unor castiguri extraordinare, al unei promovari, al unei oportunitati sau al unei schimbari de atitudine care duce la progres, crestere si dezvoltare personala. Desi acest aspect poate fi si destabilizator, nu uitati, diamantele se formeaza sub presiune. Pentru unii Tauri, drumul in viata poate lua o intorsatura neasteptata in aceasta perioada. Poate fi o oportunitate care deschide noi posibilitati pe care poate nu le-ati luat in considerare inainte. Puteti sa va vedeti viata dintr-o perspectiva complet diferita, cu consecinte de mare anvergura, dar mult depinde de cat de deschisi sunteti la idei noi si moduri noi de a privi lucrurile. Cercul vostru social se poate schimba foarte rapid acum.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur pune accent pe intelegeri spirituale, introspectie, vindecari energetice spectaculoase. Cum casa XII este responsabila pentru mantuirea si faptele voastre spirituale, aceasta conjunctie va aduce mai aproape de adevarul vietii pe care il cautati. Va extinde cunostintele spirituale si aduce oportunitati de a merge pe calea mantuirii. Poate fi si o evolutie surprinzatoare in cariera voastra. Un parteneriat neasteptat poate aduce o oportunitate de avansare.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 11-a, care guverneaza prieteniile, comunitatea si aspiratiile voastre. Sub aceasta influenta, va puteti astepta la evolutii interesante in cercurile si colaborarile voastre sociale. Proiectele de colaborare ar putea produce inovatii revolutionare. Rutinele cu care v-ati obisnuit pot fi eliminate in favoarea unora noi. Va puteti schimba munca sau puteti obtine un loc de munca bun in strainatate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 10-a, care reprezinta cariera si imaginea publica. Aceasta aliniere aduce potentialul de descoperiri personale si oportunitati interesante in viata voastra profesionala. Este posibil sa cunoasteti  o evolutie surprinzatoare in cariera voastra care va permite sa ajungeti  in fruntea competitiei foarte repede. Va trebui sa fiti flexibili si capabili sa luati decizii rapid. Investitiile existente pot lua o intorsatura surprinzatoare in bine. Un copil vine la voi cu o surpriza placuta.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 9-a, care reprezinta educatia superioara, spiritualitatea,  credintele personale. calatoriile intelectuale si spirituale. Aceasta aliniere cosmica indica progrese semnificative in intelegerea acestor subiecte. Calatoriile mari, alte culturi, ar putea oferi pietre pretioase ale intelepciunii, remodelandu-va viziunea asupra lumii. Problemele juridice in asteptare pot lua o intorsatura surprinzatoare (de obicei în bine). Poate fi si o relocare intr-o alta locatie. Motivele pentru aceasta pot aparea brusc. Vestile surprinzatoare vin de la parinti sau pot fi legate de o mostenire.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 8-a, care guverneaza resursele comune, intimitatea si transformarea. Aceasta aliniere ofera binecuvantari sau oportunitati care apar prin parteneriatele sau aliantele voastre. Pot fi castiguri financiare spectacuoase prin partenerul de viata, printr-o mostenire neasteptata, printr-un contract de munca inedit. Este posibil sa aveti ocazia sa calatoriti. Vestile surprinzatoare vin de la rudele voastre sau pot fi legate de o calatorie, un studiu, un examen, munca voastra.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 7-a, care reprezinta relatii si parteneriate. Aceasta aliniere poate aduce progrese si expansiuni in conexiunile voastre cu ceilalti. Puteti experimenta binecuvantari financiare prin relatiile voastre. Un parteneriat neasteptat poate aduce o oportunitate de avansare. Relatiile pe care le aveti cu ceilalti necesita acum mai multa flexibilitate si libertate. Este posibil sa obtineti un  castig neasteptat dintr-o sursa neasteptata sau sa aveti cheltuieli neasteptate. Familia,mostenirie de famiie, afacerile imobiliare, relatiile si copiii pot fi surse de surprize pentru voi.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 6-a, care guverneaza munca, sanatatea si rutinele zilnice. Aceasta aliniere cosmica poate aduce surprize placute si expansiune în aceste zone. Puteti gasi noi oportunitati in munca voastra. Rutinele cu care v-ati obisnuit pot fi eliminate in favoarea unora noi. Flexibilitatea este necesara acum la locul de munca. Drumul vostru in viata  poate lua o intorsatura neasteptata in aceasta perioada. Poate fi o oportunitate care deschide noi posibilitati in munca voastra. Motivele pentru o relocare intr-o alta locatie pot aparea brusc.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 5-a, care guverneaza creativitatea, dragostea si exprimarea de sine. Aceasta aliniere cosmica aduce oportunitati unice de extindere in aceste domenii. Poate fi un timp de eliberare personala, permitandu-va sa va exprimati liber si autentic. Asteptati-va la intalniri electrizante. Romantismul si copiii pot fi surse de surpriza. Investitiile existente pot lua o intorsatura surprinzatoare in bine. Poate fi si un castig neasteptat dintr-o sursa neasteptata.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 4-a, care guverneaza casa, familia si radacinile voastre. Aceasta aliniere cosmica poate aduce surprize placute in mediul vostru de viata privat. Problemele vechi de familie pot fi rezolvate prin solutii inovatoare. Vestile surprinzatoare vin de la parinti sau se refera la stramosi sau mosteniri. Cercul vostru social se poate schimba foarte rapid acum. Poate veni cineva in viata voastra care va poate ajuta cu aspiratiile legate de cariera.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI . 

Aceasta conjunctie rara Jupiter- Uranus in Taur are loc in casa a 3-a, care guverneaza comunicarea, studiile si mediul in care traiti. Aceasta aliniere cosmica aduce progrese si expansiune in aceste domenii, in special in modul in care comunicati si va exprimati. Calatoriile scurte sau cursurile ar putea deschide perspective noi de cunoastere si dezvoltare. Poate fi o veste interesana de la rudele voastre. Este posibil sa  aveti ocazia sa calatoriti.

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.