MERCUR IN MERS DIRECT IN BERBEC-25 APRILIE 2024-O NOUA PERSPECTIVA…

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd ( Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 2 aprilie 2024), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 15: 59  Berbec si de mana cu Nodul Nord pe gradul 15:34 Berbec- calea de evolutie, destinul, busola spirituala a umanitatii.

Pana pe 13 mai cand Mercur ajunge pe gradul 27:13 Berbec ( gradul de pe care a inceput miscarea aparent retrograda), inca ne mai intrebam “ asta sau aia”, nehotararea ne tine de mana, deoarece Mercur strabate gradele zodiacale 16-28 Berbec, pentru a treia oara. De regula, o planeta retrograda marcheaza o perioda in care evenimentele par inevitabile sau predestinte in sfera ei de influenta iar Mercur retrograd in Berbec are in fisa postului comunicarea,  agresivitatea verbala, relatia cu rudele, transportul, neatentia, graba. Daca timp de trei saptamani am putut intampina fel de fel de blocaje in anumite domenii de viata, acuma, odata cu reintoarcerea lui Mercur in mers direct, putem vedea ca totul poate avea un alt ritm, o alta rezolvare, o alta intelegere.

Mercur in mers direct in Berbec  de mana cu Nodul Nord in Berbec este un bonus special al destinului. Ne cere sa privim spre viitor. Poate fi o idee instinctiva, o explozie de informatii sau o persoana care ne arata calea de urmat. Sa tinem ochii deschisi pentru un mesaj cheie sau un mesager. Se poate sa intalnim pe cineva care spune ceva care rezoneaza cu noi indiferent daca a fost sau nu pentru urechile noastre. Mercur in Berbec vine cu solutii si retete inovatoare.

Simbolul sabian al gradului 16 Berbec, gradul trezirii lui Mercur este :”Spiridusi in vesminte stralucitoare , dansand in lumina calda a apusului”. Este fabulos acest simbol ce ne spune ca Mercur in mers direct in Berbec va actiona ca un indrumator in noile cai, calatorii, explorari, vindecari. Spiritele luminoase sunt tot timpul langa noi, important este sa cerem ajutorul care poate veni la noi in diferite forme, prin oameni, prin intuitie, prin rezolvari la care adesea nici nu ne-am gandit. Este un timp pentru vindecare Este ceea ce ne spune si Maleahi 3:10:”

“Puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor, si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor si daca nu voi turna peste voi belsug de binecuvantare.”

Influenta lui Mercur in mers direct asupra fiecarui semn zodiacal:

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani de reajustre, de cercetare a trecutului, puteti intelege cu ce trebuie sa mergeti mai departe in tot ce tine de comunicare, actiuni personale, imagine personala. Poate ati gasit cateva modalitati de imbunatatire a modului vostru de comunicare ce pot debloca in sfarsit anumite relatii( rude, frate si sora, tineri, munca ). Mintea voastra va fi mai activa si este important sa o tineti ocupata cu proiecte utile, pentru ca puteti realiza multe. Adesea, cu aceasta influenta, veti dori sa calatoriti nu neaparat pe distante lungi, Puteti avea experiente destul de profitabile si interesante. Atitudinea voastra poate fi mai optimista.

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani de reajustre, de cercetare a trecutului, puteti intelege cu ce trebuie sa mergeti mai departe in tot ce tine de comunicare, actiuni si planuri secrete, dusmanii ascunse, datorii karmice.Puteti intelege mai bine acuma platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Lasati intuitia sa va ghideze pentru eliminarea unor situatii grele si pentru luarea unor decizii. Divinul vorbeste (Mercur) prin intuitia voastra, prin credinta, rugaciune, singuratate. Spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate. Se poate sa aveti nevoie de mai multa odihna.  Cum Mercur este si planeta voastra financiara, lucrurile se pot imbunatati aici dar si in tot ce tine de valoare personala, siguranta materiala si emotionala. Unele probleme legate de copii, iubire, creativitate, pot fi deblocate si pot cunoaste o noua forma de dezvoltare.

Gemeni /Ascendentul in Gemeni

Se poate ca in ultimile trei saptamani sa fi avut destule probleme in comunicare dar acuma, lucrurile se pot schimba, intelegeti ce trebuie pastrat si ce trebuie aruncat in relatiile voastre, in prieteniile voastre, in familia voastra, in idealurile voastre. Odata ce ati reusit sa separati graul de neghina veti avea o idee mai clara asupra oamenilor din jurul vostru, asupra planurilor personale Puteti fi destul de originali in rezolvarea problemelor, gasiti  solutii inovatoare la probleme. Puteti fi atrasi de ideile si conceptele originale si de cele care par a fi ciudate,  avangardiste, revolutionare, eliberatoare. Puteti sa fiti mai atenti la ceea ce vreti sa dezvoltati pe mai departe in familie, in relatia cu parintii vostri. O problema legata de o casa, o mostenire , poate fi rezolvata altfel acuma.

Rac/ Ascendentul in Rac

Mercur in mers direct in Berbec va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Dupa trei saptamani de incurcaturi in cariera voastra, vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in dezvoltarea carierei voastre. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. O problema legata de un frate, o sora, o ruda, poate fi inteleasa altfel acuma.  Se poate ca unele datorii karmice sa va fi destabilizat  dar acuma va puteti reechilibra prin spiritualitate, credinta.

Leu/Ascendentul in Leu

Cu Mercur in mers direct, perspectivele tin de invatamant superior, credinta, strainatate, scoala, calatorii peste mari si tari. Dupa cateva saptamani de incertitudini cu privire la imaginea de ansamblu, la adevarul vostru, acuma, panorama vietii poate fi oarecum modificata, mintea voastra se indreapta catre viziuni, ganduri si idealuri mai mari. Divinul vorbeste (Mercur) prin conversatiile pe care le aveti cu ceilalti, prin credinta, rugaciune, cultivarea adevarului. Aceasta perioada este, de asemenea, potrivita pentru a pleca in strainatate, pentru studii superioare. Unele chestiuni financiare pot fi deblocate.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani de agitatie, dezvaluiri ciudate, probleme in afaceri dar si cu planurile secrete, Mercur in mers direct in Berbec aduce noi perspective ce tin de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, comunicare. Este o lectie importanta despre credinta, renastere, sa nu priviti inapoi  la vechile obiceiuri. Poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive, intimitate, putere si influenta asupra celorlalti, finante comune, viata si moarte, pierderi care v-au afectat sufletul. Pot fi deblocate probleme in cariera, in obiectivele voastre profesionale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct ridica steagul alb si va ajuta sa cantariti mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale. Puteti folosi puterea cuvintelor pentru a-i sfatui pe altii sau pentru a face pace cu oamenii din viata voastra. Deveniti mai diplomati decat de obicei in timpul acestui tranzit. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii legate de contracte si relatii, pentru calatorii, pentru studii. De asemenea, este posibil sa primiti o idee noua grozava care va va aduce succes. Cum Mercur va guverneaza si casa XII, este posibil sa experimentati o transformare care va ajuta sa inchideti un ciclu de gandire care nu va mai serveste

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Dupa trei saptamani agitate legate de munca, activitati zilnice, nemultumiri ciudate, ingrijorari nefondate, probleme de sanatate,  Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de muncam colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice. Este timpul pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi. Viata voastra se poate schimba, urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Contradictiile din ultimile saptamani pot fi clarificate, o relatie inceputa in perioada lui Mercur retrograde se poate termina, o problema legata de unele credite sau banii unei afaceri se pot rezolva mai usor acuma. Sunteti sustinuti sa renuntati la lucruri si atitudini ce nu va mai servesc pe termen lung si veti incerca sa le inlocuiti cu noi idealuri si valori.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani agitate in relatia cu copiii, cu iubirea, cu ceea ce va place sau nu, Mercur in mers direct in Berbec va poate ajuta sa intelegeti ca trebuie sa va concentrati mai mult pe propria creativitate, sa actionati acuma si in felul vostru propriu, sa nu va mai bazati pe altiii pentru ghidare, orientare.Trebuie sa dati deoparte idealurile, fanteziile personale si sa va angajati intr-un proces de concretizare a creativitatii voastre. De asemenea, veti putea sa va comunicati gandurile cu usurinta, iar oamenilor le va fi usor sa inteleaga ceea ce incercati sa spuneti. Pot fi deblocate unele activitati din cariera voastra, o relatie se poate termina, un partener se poate intoarce acasa, o problema juridica se poate termina dupa multe tergiversari.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Mercur retrograd se poate sa fi adus destule probleme de rezolvat in familia voastra. Acuma, Mercur in mers direct in Berbec va elibereaza de anumite presiuni ce tin de problemele personale, de familie, camin, siguranta emotionala, tara, patriotism. Urmeaza o perioada buna pentru comunicarea cu cei dragi si pentru rezolvarea problemelor acasa. Concentrati-va pe intelegere si vindecare. Acest tranzit va  stimuleaza dorinta de a imbunatati lucrurile din casa si din jurul casei. Curatarea dulapurilor, rearanjarea mobilierului, organizarea dulapurilor – sarcini ca acestea sunt mai atractive acum. Pot fi deblocate unele activitati legate de locul de munca, un job nou, strainatate, straini, studii superioare, calatorii.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Berbec va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fra?ii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate.  Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar, puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dat si pe care le primiti. Unele probleme legate de iubire, copii, creativitate personala, afaceri, banii partenerului, pot fi deblocate si pot cunoaste o noua forma de dezvoltare.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Dupa trei saptamani de agitatie, intarzieri si incurcaturi, Mercur in mers direct in Berbec vine cu sfaturi noi legate de bni, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala.Veti fi mai practici si rationali în abordarea finantelor voastre. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare .  Unele probleme legate de familie, parinti, casa, partener de viata, pot fi deblocate acuma. O relatie se poate termina, va puteti muta sau un parinte se poate muta la voi.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.