ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN BERBEC-8 APRILIE 2024, ORA 21:21- ORA ROMANIEI-

Isus i-a raspuns: “Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu. Ce este nascut din carne este carne, si ce este nascut din Duh este duh.
Nu te mira ca ti-am zis: “Trebuie sa va nasteti din nou.”
Ioan 3:5,6,7

Eclipsa totala de Soare in Berbec este unul dintre cele mai mari evenimente cosmice ale anului 2024. Eclipsele sunt evenimente puternice, memorabile iar impactul lor dureaza mai mult timp si asta din cauza aportului Nodurilor Lunare( axa destinului, soarta in actiune) care vorbesc despre progresele noastre spirituale, bagajul nostru karmic( datorii, talente, bonusuri) si ce trebuie sa invatam nou intr-o viata dar si ca societate. Eclipsele ne aduc fata in fata cu destinul nostru prin fel de fel de actiuni, evenimente si oameni care trebuie sa faca parte din urmatorul capitol al evolutiei noastre spirituale. Ne inspira sa renuntam la trecut si sa incepem o alta poveste. Aduc puncte de cotitura si marcheaza adesea momente de schimbari imprevizibile si neasteptate in viata noastra. Timp de secole, oamenii au interpretat o eclipsa de soare ca un prevestitor al schimbarii, un semn clar ca ceva extrem de semnificativ este pe cale sa se intample. Eclipsele sunt mai mult decat evenimente astronomice; sunt porti cosmice catre viitorul de care avem nevoie.

Iar pe 8 aprilie 2024, ora 21:21, ora Romaniei, experimentam o Eclipsa totala de Soare pe gradual 19:24 Berbec sustinuta de Nodul Nord pe gradul 16 Berbec si de Chiron pe gradul 19:24 Berbec. Aceasta Eclipsa are loc in timpul lui Mercur retrograd in Berbec ce trimite asupra noastra o energie puternica de curatare, renovare, revizuire, incetinire si vindecare. Cu Mercur retrograd este greu sa ne vedem calea, dar disconfortul fata de trecut poate fi foarte real acum, motivand noi inceputuri. Berbecul este semnul unui nou inceput, al inovatiei si al curajului. In cel mai bun caz, aceasta energie cardinala vorbeste despre forta vietii, noile inceputuri, renasterea, increderea, entuziasmul, curajul si actiunea. Negativ, amplifica furia, agresivitata, violenta, impulsivitatea sau insensibilitatea. Berbecul este un semn de Foc, de obicei asociat cu culoarea rosie, iar in prezent exista 5 planete in Berbec – Soarele, Luna, Mercur, Venus si Chiron. Si cu busola destinului –Nodul Nord tot in Berbec, exista multa caldura! Mai multa energie decat ne-am dorit vreodata! Ne alimenteaza. Ne motiveaza. Ne inspira. Ne ghideaza. Si ne propulseaza inainte. Arde atat de stralucitor si frumos incat nu putem sta nemiscati. Ne sustine sa ne indreptam catre visele care sunt pentru noi.

In semnul Berbec, aceasta eclipsa aduce in atentia noastra problemele legate de planurile personale, curaj, independenta si afirmare de sine. Este vorba despre noi inceputuri cu privire la oricare dintre aceste probleme. Acesta este un moment bun pentru a ne concentra asupra unora dintre trasaturile constructive ale semnului Berbec – intreprinzator, direct, sincer, curajos – si sa ne gandim cum sa incorporam in mod pozitiv aceste calitati in viata noastra. Este cel mai bun timp sa ne descoperim curajul personal. Circumstantele ne indeamna sau ne incurajeaza sa vedem unde nu am fost fideli cu noi insine si sa intelegem ca schimbarile sunt necesare pentru propria noastra crestere si ca universul ne sustine in aceste directii noi. Este un moment puternic pentru a ne reevalua relatia cu noi insine. Cu aceasta energie puternica a Berbecului, avem sansa de a face schimbari monumentale in viata noastra dar nu trebuie sa ne grabim(Mercur retrograd in Berbec).

Cum Eclipsa totala de Soare are loc in apropierea Nodului Nord in Berbec, in timp ce ne indreptam catre un teritoriu necunoscut in anumite privinte, avem un sentiment bun ca facem acest lucru in avantajul nostru.  S-ar putea sa fim chemati sa renuntam la ceva pentru a merge mai departe intr-un nou capitol din viata noastra. De asemenea, s-ar putea sa gasim modalitati de a invata  cum sa ne bazam pe noi insine si sa fim fericiti in acest sens – stim ca putem fi autosuficienti fara a-i invinovati pe altii ca nu ne ajuta. Este momentul sa ne revitalizam prin experiente care rup rutina si care implica sa facem ceva nou si proaspat. Eclipsa totala de Soare in Berbec ne invita sa ne nastem din nou, sa renuntam la trecut, la povestea veche si sa cream o noua identitate in conformitate cu sinele nostru divin, cu obiectivele noastre. Exista un accent pe sinele nostru divin si o vindecare a tuturor credintelor, ranilor, tiparelor si zgomotelor din exterior care ne spun ca acesta este un lucru egoist sau rau. Toti avem propriul nostru drum. Toti avem propriile pasiuni. Cu totii avem propriile nevoi. Cu totii avem propriile noastre lumi care traiesc in noi si vise care ne cheama catre ele.

Cu Chiron in Berbec activat de aceasta eclipsa, am putea simti ca putem prelua controlul asupra vietii noastre in moduri pe care nu le credeam posibile anterior. Aceasta eclipsa de mana cu Chiron inseamna si vindecarea relatiei cu noi insine. Acest timp ofera vindecare temerilor pe care le avem fata de ceea ce cred altii despre noi si unde si cum le permitem perceptiilor, emotiilor si energiilor celorlalti sa ne conduca, sa ne controleze, sa ne impiedice. Mesajul lui Chiron este acelasi pentru toata lumea –  indiferent de ceea ce se intampla in viata noastra, nu  este decat o experienta care ne invata sa devenim mai puternici si care nu trebuie vazuta ca un esec  sau ca ceva care sa ne tina pe loc. Tot ce se intampla are un scop pentru fiecare dintre noi si daca putem recunoaste acest lucru, atunci suntem in armonie cu Universul si oamenii din jurul nostru, astfel ne vindecam fizic, emotional, mental si spiritual.

Acest aspect astral important nu numai ca ne pune pe calea vindecarii ci ne poate duce intr-o calatorie de descoperire a potentialului nostru maret, restaureaza prezenta divina “Eu sunt”. Invatam ca exista in noi o mare forta de vindecare. Sa repetam cat putem de des aceasta rugaciune:

“Reconecteaza-ma Doamne Isuse Christoase la DUMNEZEU, la Dumnezeul meu launtric, la fiinta de lumina si iubire din interiorul meu, la pacea si linistea mea interioara, la tot ce este bun si maret in interiorul meu astfel incat sa redevin EU, asa cum m-ai creat TU, un Eu minunat si extraordinar calauzit in fiecare zi de tine Doamne ! Amin”

Marte, conducatorul Berbecului(si al acestei eclipse de soare), se aliniaza cu Saturn in Pesti. Sub aceasta influenta cereasca, vom putea intelege pentru ce sa fim pregatiti, deoarece schimbarile si evenimentele bruste sunt posibile. Ar putea, de asemenea, sa ne faca sa simtim ca nimic nu se misca suficient de repede, asa ca, rabdarea ne duce departe acuma. Aceasta combinatie energetica ne inspira sa directionam mai multa energie si atentie catre viata noastra spirituala si lumea interioara.  In acelasi timp, ni se reaminteste rolul intuitiei noastre ca busola si suntem invitati sa ii permitem sa ne ghideze actiunile si deciziile.

Eclipsele ne pot lua oricand prin surprindere, dar merita sa ne amintim ca ne pun mereu acolo unde trebuie, chiar daca la inceput nu se simte asa! De fapt, Eclipsele ne pot accelera cronologia, aducand lucruri care au fost in cele din urma inevitabile.

Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale, stiri neasteptate, surprize de tot felul.  Cei care vor simti cu adevarat influenta Eclipsei de Soare vor fi cei nascuti in preajma zilei de 8 aprilie, 8 iulie, 8 octombrie, 8 ianuarie (semnele cardinale Berbec, Rac, Balanta, Capriccorn). Daca aveti planete personale, ascendentul, casa VII –casa relatiilor, casa X –casa carierei, casa familiei, in jurul gradului 20 Berbec,  Rac, Balanta, Capricorn, atunci Eclipsa este foarte importanta si pentru voi.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Eclipsa totala de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

O eclipsa solara arata tot timpul un domeniu de viata care necesita schimbari importante iar noile evolutii necesita o atentie deosebita in urmatoarele sase luni. Cu Eclipsa de Soare in semnul vostru, sunteti in centrul atentiei. Aceasta Eclipsa stinge lumina in casa I, o casa ce va defineste ca persoana, vorbeste despre aspectul si natura voastra instinctiva, despre puterea voastra fizica, despre sanatate, forma, corp si energie, despre modul cum relationati si cum va vad ceilalti. “Acesta sunt eu”  dar eclipsa vine cu posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, in relatiile voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit. Fiti mai atenti la felul cum va prezentati in lume, nu actionati impulsiv. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Cu Mercur  retrograd in Berbec in preajma acestei eclipse, fiti foarte atenti cum comunicati deoarece va puteti impiedica singuri. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de iubire, creativitate, copii, placeri de tot felul, mandrie.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

O eclipsa solara activeaza tot timpul un domeniu de viata care necesita schimbari importante iar noile evolutii necesita o atentie deosebita in urmatoarele sase luni. Pentru voi, aceasta Eclipsa totala de Soare  lanseaza o perioada de eliberare, revizuire si reincarcare a bateriilor voastre spirituale sau emotionale. Este timpul pentru eliberare, epurare si vindecare. Va puteti concentra asupra trecutului si asupra modului in care acesta va ajuta sau va pune piedica. Aceasta eclipsa va incurajeaza sa lasati in  urma situatiile invechite. Poate fi un timp de retragere in sens social, de cautare a sufletului si de cautare a linistii sufletesti emotionale. Vi se ofera un timp suplimentar pentru voi insiva sau cu voi insiva. Daca v-ati neglijat nevoile psihice, spirituale sau emotionale, atunci circumstantele va pot impinge sa acordati atentie lumii voastre interioare acum. Daca aveti nevoie de singuratate, atunci veti gasi modalitati de a o obtine. Daca exista conexiuni toxice cu trecutul vostru, atunci va puteti da seama cum sa le rupeti. Daca ati dat prea mult din voi in detrimentul vostru, acesta este un moment pentru o atentie mai dedicata nevoilor voastre emotionale si spirituale. In urmatoarele saptamani,  circumstantele conspira sa preluati controlul asupra sanatatii si bunastarii voastre, asupra afacerilor private si asupra nevoii de a lasa bagajele emotionale toxice in urma. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie. Veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada.  Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de familie, camin, radacinile voastre, parinti, neam. Poate fi o schimbare radicala in caminul vostru, va puteti muta.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Berbec face lumina in “partile intunecate “ din prietenii, organizatii non-profit, diferite grupuri, cluburi, activitati umanitare si alegerile facute pentru bunastarea unei echipe. Aceasta forta cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. Aceasta Eclipsa va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Vantul schimbarii va da deoparte toate dorintele care nu sunt in acord cu dezvoltarea voastra viitoare.  Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. De asemenea, puteti experimenta o schimbare semnificativa in ceea ce priveste propriile ambitii. Reflectati la unele dintre obiectivele voastre pentru viitor. Faceti un pas catre acea dorinta, catre acel vis. Universul va sustine. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de rude, frati, vecini, comunitatea in care traiti, secrete in acte si documente. Aceasta eclipsa poate veni la voi cu o veste importanta.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Berbec va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Pot aparea unele socuri in compania in care lucrati, pot fi legate de sefi, autoritati, poate fi si ceva legat de un parinte. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra. Familia, unul din parinti, pot necesita o ingrijire speciala in timpul eclipsei. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cariera voastra. O abordare noua este incurajata – poate chiar necesara. Aceasta eclipsa poate coincide si cu un nou capitol pentru reputatia voastra publica sau modul in care va percep altii. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de bani, valoare personala, bunuri, lacomie, iar evenimentele aduse de eclipsa va vor arata ce este necesar sa faceti, ce corectii trebuie sa faceti in domeniul finantelor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Berbec va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Educatia, calatoriile, perspectivele voastre, relatia cu strainii, chestiunile legii si eticii, tot ceea ce va ajuta sa cresteti, sa evoluati, sunt verificate si etichetate intr-un mod imprevizibil de aceasta eclipsa. Aceasta eclipsa va poate ajuta sa gasiti adevarul, mentorul, ghidul, rugaciunea, legea, care deblocheaza o situatie din viata voastra. Sunt favorizate calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi si alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita. Puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere, sunt cai de crestere pentru voi. Orice Eclipsa de soare va cere, forteaza si o reevaluare personala, o redefinire a conceptului de sine si a imaginii personale, a proiectelor personale. In urmatoarele sase luni, imaginea voastra, aspectul personal, proiectele personale, pot fi schimbate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Berbec face inspectie in toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, viata intima, afaceri, mosteniri, lupte ascunse pentru putere. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Sunteti sustinuti sa eliberati tot ceea ce este adunat negativ in sufletul vostru. Trebuie sa cautati acele lucruri, obiceiuri, dureri, lucrurile murdare, mania voastra, emotiile si relatiile toxice, toate lucrurile ascunse sub covor, si sa le eliberati, sa faceti o transformare majora in viata voastra, sa reinventati definitia pasarii Phoenix. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Puteti avea oportunitati financiare. Nivelurile de energie pot fi neobisnuit de scazute in preajma unei eclipse, dar se refac incet si sigur in zilele urmatoare, cu o motivatie mai autentica. Folositi explozia pozitiva de energie a acestei eclipse pentru a rezolva problemele de sprijin financiar sau incurcaturile emotionale pe masura ce mergeti mai departe.  Bucuria, optimismul si generozitatea sunt „ingrediente” importante in povestea voastra de succes cu banii, relatii si dinamica puterii. Unele legaturi karmice se pot forma, iar altele pot disparea. Orice Eclipsa de Soare va lumina si trecutul vostru aratandu-va intr-un mod adesea fortat unde gresiti, fata de cine ati gresit, cum ati ales sa fiti cel mai mare dusman al vostru, cum v-ati abatut de la legea spirituala care va cere sa va iubiti neconditionat.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar cu Eclipsa totala de Soare in casa VII, relatiile, asociatii, contractele voastre, sunt in centrul atentiei acum si in urmatoarele saptamani si luni. Poate fi un moment pentru inceperea unor noi relatii sau redefinirea celor existente in moduri semnificative sau chiar radicale. Daca v-ati tinut prea strans de o relatie problematica, atunci circumstantele de acum ar putea sa va ajute sa puneti punct si sa incepeti o noua relatie cu un impact puternic asupra voastra. Destul de des, eclipsele aduc o criza minora sau o zdruncinare care determina o noua directie. Zilele de eclipsa pot fi obositoare din punct de vedere emotional, dupa care energia si motivatia se refac incet, dar sigur. Bucuria, bunavointa si credinta sunt „ingrediente” esentiale in orice relatie in acest moment. Aceasta este o perioada decisiva pentru ajustari si imbunatatiri semnificative legate de independenta si relatiile voastre. Scopul acestei perioade este de a aduce mai mult echilibru in viata voastra.In functia de situatia voastra actuala, trebuie sa invatati cum sa echilibrati relatiile voastre. Casatoria, divortul sau o noua abordare a unui angajament relational, implicarea in negocieri, o afacere personala, fac parte din tema acestei eclipse. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si prieteniile voastre, relatiile ciudate, echipamentele de ultima generatie pe care le folositi. Uneori, nu relatia cu un prieten este testata ci chiar viata prietenului vostru poate cunoaste unele provocari.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in casa VI poate provoca o reimprospatare sau un nou capitol in viata voastra legat de munca, sanatate, obiceiuri si rutine. Circumstantele din jurul vostru va pot motiva si va pot determina sa vreti sa faceti schimbari majore. Este timpul sa va structurati viata de zi cu zi, rearanjand-o in beneficiul vostru. Daca v-ati tinut strans de o situatie dificila de munca, atunci acesta este un moment in care s-ar putea sa va eliberati de ea. Este timpul sa scapati de scopurile false. Poate fi si o schimbare a locului de munca sau o remaniere a sarcinilor zilnice, Simplificati lucrurile, rutinele, activitatile zilnice. Este timpul unui echilibru mai bun intre munca si odihna. O noua abordare a sanatatii, o abordare mai holistica a vindecarii si a bunastarii, fac parte din cerintele acestei eclipse. Retineti ca eclipsele evidentiaza adesea locurile frustrante/dureroase care va motiveaza sa faceti schimbari. Initial, va puteti simti oarecum epuizat, dupa care veti simti un val de optimism si incredere in ceea ce priveste munca si sanatatea voastra.  Poate ca este timpul sa gestionati altfel activitatile zilnice si sa dati drumul la angajamente si proiecte ce va nemultumesc sufletul. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si cariera voastra, ambitiile profesionale, imaginea publica.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Berbec va cere ca in urmatoarele sase luni sa aduceti schimbari importante in tot ce tine de iubire, proiectele voastre creative, copii. A venit timpul sa va schimbati si corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri, mandrie exagerata. Adesea, sunteti atentionati ca trebuie sa schimbati directia, sa lasati deoparte ceea ce nu va slujeste, si sa lasati lumina noilor oportunitati sa va conduca. Aceasta Eclipsa poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ, care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Este un moment bun pentru a fi optimisti si pozitivi. Totusi, atunci cand are loc o eclipsa de soare, ramaneti simbolic in intuneric. Ca atare, primele zile de dupa eclipse sunt potrivite pentru a fi atenti la stirile care apar si la sentimentele care apar, dar luarea de noi masuri ar trebui sa astepte. Nivelurile de energie pot scadea la inceput. Mai tarziu, se vor reconstrui incet, dar sigur. Aceasta eclipsa este romantica. Deveniti mai constienti de puterea iubirii, de nevoia de a va distra,  de a sarbatori si de a va bucura de viata. Magnetismul vostru creste.  Acele lucruri/proiecte/oameni care va impiedica sa va exprimati adevaratul sine, pot fi eliminate. Poate fi o noua dragoste sau o noua abordare a relatiei actuale. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si relatia voastra cu strainatatea, cu credinta, cu respectarea legilor lui Dumnezeu.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Pentru voi, experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti familia, parintii( mama), caminul, stabilitatea emotionala. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara, va puteti pensiona. Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina si unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. Este un timp extrem de important pentru a va onora parintii, bunicii, stramosii vostri, pentru a reface legatura emotionala cu locul vostru de nastere, pentru a primi o mostenire importanta care sa devina o baza pentru voi. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra.Eliminati din spatiul in care locuiti tot ceea ce nu va serveste. Distrugeti hartiile vechi si curatati dezordinea. Mai mult spatiu in casa voastra invita noi oportunitati de inflorire. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele domeniului casei a opta ce tine de banii partenerului, afaceri, planuri secrete pentru putere si control, viata intima, testamente, mosteniri, datorii.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Pentru voi, mesajul eclipsei va cere sa dati deoparte tot ceea ce este invechit si obisnuit in modul de comunicare, in relatia cu rudele, fratii si surorile voastre, in ideile si cuvintele propagate de voi. De asemenea, este vital pentru a face noi contacte, pentru a invata lucruri noi si a va exprima in moduri noi (sau prin diferite canale). Poate exista  un impuls puternic de a renunta la atitudinile sau conditiile invechite. Pot veni stiri care va indruma intr-o noua directie sau ati putea avea un impuls brusc de a urma un curs sau de a incepe un nou proiect. Lunile urmatoare sunt benefice pentru a invata, pentru a stabili contacte, pentru a va folosi puterea comunicarii, pentru a va duce mai departe obiectivele. Pot exista oportunitati de invatare si comunicare sau diferite cai de exprimare care va transforma viata. Perioada care urmeaza este excelenta pentru a va ocupa de sarcinile zilnice cu o energie sporita si reinnoita. Este timpul pentru modalitati noi de comunicare si de deplasare! Este timpul sa deveniti constienti de puterea gandului si cuvantului. Urmarirea atenta a ideilor si gandurilor voastre poate duce la descoperiri majore in urmatoarele luni. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele ce tin de domeniul relatiilor voastre, nu neparat sunteti voi cei incercati ci partenerul de viata poate trece prin fel de fel de provocari care va afecteaza si pe voi.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Intr-un fel, eclipsa tulbura ordinea existenta a lucrurilor aducand oportunitati de crestere si evolutie personala. Pentru voi, experientele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Fie ca este vorba de banii unei afaceri personale, de banii care vin prin munca, prin valorificarea unui talent personal, fie prin fel de fel de speculatii, trebuie sa faceti schimbari indraznete, sa credeti in simturile voastre care va pot conduce catre oferte de munca mai bine platite. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Aceasta eclipsa va ofera un impuls fantastic pentru a va ocupa  mai bine de banii si resursele voastre. Este, fara indoiala, o perioada buna pentru rezolvarea problemelor legate de venituri, cheltuieli si economii. Aveti sansa in urmatoarele luni sa descoperiti resurse noi sau neexploatate la nivel financiar care se pot traduce printr-un impuls al cresterii bunastarii voastre financiare. S-ar putea chiar sa descoperiti o resursa sau un talent care a ramas inactiv sau lasat neobservat.  Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de munca, proiecte de munca, colegi, sefi, rutine zilnice, sanatate.

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.