HOROSCOP 2017-VARSATOR

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR – ANUL 2017
TRANZITE MAJORE

In anul 2017, Varsatorii  au suportul planetei Jupiter in domeniul strainatatii, credinta, studii superioare, Uranus aduce schimbari imprevizibile in relatia cu fratii, rudele, Neptun va poate crea destule iluzii in sectorul banilor, Pluto continua sa fie judecatorul trecutului vostru, Saturn aduce limitari in tot ce tine de prieteni, grupuri de care apartineti.

Dar anul 2017 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn. Tot ce tine de secrete, trecut, prieteni, sperante, protectie, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Poate fi o perioada mai tulbure in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare. Subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri, in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru, probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni. Puteti primi informatii pretioase de la ghizi spirituali.  Aceasta perioada da viata povestii mitologice a Penelopei in asteptarea lui Ulise, “tot ceea ce lucra in timpul zilei , era despacut in timpul noptii”. Deci, nu fortati nota pana pe 8 ianuarie 2017.

Uranus, ghidul vostru planetar ramane tot anul 2017 in Berbec , un semn asociat in harta voastra solara cu studiile, fratii, surorile, rudele, comunicarea, calatoriile mici. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra este propice obtinerii  de cunostinte mai ales tehnice, ultramoderne, deveniti inventivi, originali, puteti descoperi surse neobisnuite de inspiratie. Poate fi o perioada excelenta pentru studii, mintea  voastra este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate, viata de zi cu zi se grabeste, intalnirile, planurile, apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit. Puteti fi atrasi de  astrologie, intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rude, prieteni dar si activitatile de rutina pot fi destul de imprevizibile. Uranus in Berbec are o influenta deosebita asupra Varsatorilor nascuti intre 10-18 februarie si poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti, va puteti ameliora situatia financiara, posibilitate de castiguri financiare neasteptate, reusite profesionale.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Pana pe 20 decembrie 2017, Saturn in Sagetator tranziteaza casa prietenilor, sperantelor, dorintelor, este o o perioada in care accentul cade pe dezvoltarea voastra viitoare, pe functionarea voastra in societate. Saturn in tranzit prin acest domeniu de viata va poate pune fata in fata cu ceea ce ati facut sau nu ati facut dar mai ales cu ceea ce trebuie sa faceti pentru viitorul vostru  in relatia cu alti oameni dar si cu locul in care traiti. Este o perioada in care va veti  gandi mai mult la obiectivele voastre personale, ce anume va doriti, ce rol vreti sa jucati in comunitate, va puteti defini intr-un mod destul de realist sperantele  si dorintele cele mai intime, va puteti  asuma responsabilitati mai mari fata de cei din jurul tau iar acest lucru va va ajuta sa deveniti mai lucizi fata de prietenile voastre si relatiile individuale, puteti  renunta la anumite prietenii, la anumite grupuri sociale, puteti cladi noi prietenii care sa va fie  de folos pentru viitorul vostru.
Pentru Varsatorii nascuti intre 10-18 februarie, Saturn se amesteca armonios cu Soarele vostru si arata un fel de protectie din partea unor persoane mai mature, cu functii inalte. Sanatatea se poate imbunatati, orice afectiune anterioara poate disparea, puteti simti o adevarata primavara in sanatatea voastra. Progresul poate fi lent dar cu rabdare puteti sa va vedeti visele implinite, in special acele vise practice, echitabile si realizabile.

Si in anul 2017,  Pluto in Capricorn energizeaza casa karmei, secrete, trecut, dusmanii, spiritualitate, compasiune fata de oameni.
Este o perioada in care trebuie sa va schimbati calitatea vietii emotionale prin aderarea la un sistem de convingeri sau la un adevar transcendent care sa va elibereze de emotiile confuze. Aceasta reorientare este adesea insotita de perioade mari de singuratate, retragere din lumea interactiunilor sociale in scopul aderarii la o atitudine spirituala bine definita fata de intraga viata. Sunt posibile probleme de sanatate, frica, acutizarea simtului vinovatiei, remuscari, cosmaruri, toate acestea sunt necesare transformarii si vor disparea odata cu abordarea intelegerii si compasiunii fata de anumite rezultate negative din trecut. Cultivati compasiunea si iertarea atat fata de cei din jur cat si fata de voi, este singura metoda de a trece cat de cat mai usor prin transformarile cerute de Pluto.

Pana in octombrie 2017, Jupiter in Balanta, continua sa va tranziteze casa studiilor inalte, calatorii mari, strainatate, relatia voastra cu strainii, alte culturi, credinta.Cum Jupiter este Marele Benefic, norocul vostru este in stransa legatura cu strainii, strainatatea, credinta, studii superioare, calatorii.
Explorarile mentale ofera in acest an intuitie si vise care se realizeaza, reusita prin calitati morale, succes prin studii superioare. Energia lui Jupiter in Balanta in aspect benefic cu Soarele vostru natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic, reduce toxinele din corp, faciliteaza recuperarea dupa o boala, cu alte cuvinte, sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale, in avantaje financiare.
Sunt favorizate calatoriile mari, studiile superioare, spiritualitatea, ajutorul  prin credinta in Dumnezeu, casatoria in strainatate, puteti profita de ajutorul important al unor oameni din strainatate, puteti intalni pe cel ce va deveni pentru voi un adevarat profesor spiritual.

In perioada 4 martie -15 aprilie 2017, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Berbec/Pesti cu o influenta deosebita asupra relatiilor voastre, bani, valoare personala, rude, frati, comunicare. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, agresiv, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Berbec/Pesti –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare.

In perioada 5 -31 iulie 2017, Venus va tranzita casa iubirii si farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice, sansa va surade, imaginea publica are foarte mult de castigat.

Dar trebuie sa fiti extrem de atenti in perioada 20 iulie-5 septembrie 2017 cand Marte va tranziteaza casa relatiilor. “ Care pe care” poate aduce destule necazuri, deci nu actionati agresiv. Puteti simti din plin influenta acestei energii prin nerabdare si enervare din orice, conflicte cu semenii, lupte ale carei consecinte pot scapa de sub control si ar putea provoca o prabusire a intereselor personale.

CARIERA  SI BANI

Banii in anul 2017 au un iz neptunian. In harta voastra solara, casa banilor este in Pesti, un semn care este sustinut de Neptun. In timpul acestui an  puteti invata sa va bazati pe intuitia voastra legata de chestiunile financiare, de modul cum va puteti valorifica mai bine potentialul nativ. Problemele pot aparea atunci cand veti ignora toate detaliile unei probleme, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Neptun stimuleaza imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie .

In perioada 7 noiembrie -1 decembrie  2017, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu schimbari importante in viata voastra. Eclipsele stiu atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va pot rasplati dar si pedepsi.

Prima Eclipsa de Soare din anul 2017 este pe data de 26 februarie. Este o Eclipsa inelara de Soare in Pesti asociata cu Nodul Sud Lunar in Pesti, cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 26 ianuarie. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar, poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu  mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Pesti poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul ce tine de bani, proprietati, talente native, munca, casnicie, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celuilalt, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

Urmatoarea Eclipsa de Soare de Soare din 2017 este pe data de 21 august. Este o Eclipsa totala de Soare in Leu gradul  28:53 asociata cu Nodul Nord Lunar in Leu, ce aduce oportunitati imense pentru viitor. Aceasta Eclipsa totala face parte dintr-o piramida de foc, o configuratie extrem de benefica ce confera ambitie, forta interioara, vitalitate, este o sursa de inspiratie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe casnicie, partener de viata, asociat, procese de divort, cu influenta deosebita asupra celor nascuti in jurul datei de 17-18 februarie.

28  ianuarie 2017 vine cu o Luna Noua in Varsator cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul aceste date ( plus, minus patru zile ). Aceasta energie favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi ce vor aduce rezultate maxime.

7 august 2017 vine cu o Eclipsa de Luna in Varator cu influenta asupra Varsatorilor nascuti in jurul datei de 7 februarie.Este o nota de plata sortita ce poate aduce castiguri sau pierderi, depinde de eforturile depuse in trecut,este timpul culesului, este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni. Poate fi o schimbare imprevizibila, un bumerang in relatiile voastre.

Incepand cu 9 mai 2017, Nodul Sud va tranzita semnul Varsator, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod in care nu aveti nici un control.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

  1. Bun? Adriana

    Foarte bine am rezonat cu previziunea f?cut? de tine.

    Felicit?ri pentru intui?ie ?i s? te bucuri de acest har

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.