GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI IN ANUL 2011 –SPERANTE IMPLINITE ,PROBLEME IN PARTENERIATE

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

In anul 2011, Saturn va tranziteaza casa iubirii creativitatii,copiilor ,tot ce tine de risc ,aventura ,initiative artistice sau financiare ,aceasta energie este pe capul vostru inca de la inceputul anului 2010 . Saturn este in astrologie planeta PROFESOR , poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic, cu rabdare , neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia , strictetea,  efortul , disciplina , responsabilitatea , restrictia , profesorul , tatal , seriozitatrea , stabilitatea , prudenta , maturitatea , rezistenta, persistenta.
Saturn in tranzit  prin casa V are un impact deosebit asupra activitatii creatoare, relatiei cu copii, povestilor romantice si sentimentale. Este un timp in care vi se da sansa sa intelegeti cum sa va folositi vitalitatea, energia emotionala si a iubirii, forta creatoare. Pot aparea diverse blocaje si temeri fata de tot ce va frustreaza din punct de vedere creator, al iubirii  sau cum daruiti iubirea.Saturn in tranzit prin acest domeniu din viata voastra  va poate da jos masca afisata a unui rol fara continut. Lectia lui Saturn aici are legatura si cu consolidarea increderii in propria persoana , orice act de creatie are nevoie de un efort personal  pe masura. In aceasta perioada este posibil sa va intelegeti mai greu cu copii ,  Saturn vrea sa intelegi nevoile  reale ale acestora si  datoria personala fata de ei. Orice relatie de iubire care produce frustrare va fi rupta sau va cere o reanalizare a ei, este un timp destul de greu in relatiile de iubire. Semnificatia esentiala a energiei saturniene in viata voastra este aceea de a va ajuta sa intelegi cum sa va folositi vitalitatea voastra in fiecare domeniu de viata : de energia voastra fizica si sexuala , de cea emotionala si a iubirii precum si alte forme ale puterii creatoare . In aceasta perioada puteti constientiza mult mai usor blocajele si temerile care intr-un anumit fel va devitalizeaza , de aceea ar fi mult mai bine sa va confruntati cu acestea , sa le eliminati din viata voastra ,sa  descoperiti un sens mai profund in modul de exprimare al vostru , sa deveniti responsabili si disciplinati . Saturn vine sa va aminteasca ca nu exista iubire fara un sentiment real al responsabilitatii , nu exista creatii personale fara eforturi si fara programe de studiu si de lucru. Poate fi cel mai bun timp in care un hobby poate fi transformat intr-o afacere productiva. Deoarece Saturn in Balanta este o energie destul de prietenoasa cu semnul vostru, este o energie foarte buna pentru voi dragi Gemeni,  cu alte cuvinte , aveti de partea voastra un aliat puternic in acest an 2011.

Incepand cu 22 ianuarie Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului , pentru voi dragi Gemeni , energia jupiteriana  este  in tranzit prin casa prietenilor,sperantelor ,dorintelor voastre. In acest domeniu din viata voastra , Jupiter   favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor , prietenia este speranta ce genereaza protectie. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul , pentru toti cei implicati. Energia lui Jupiter in Berbec in  aspect benefic cu Soarele natal poate sa va deschida cai de valorificare a propriului potential, amplifica confortul organic , reduce toxinele din corp , faciliteaza recuperarea dupa o boala , cu alte cuvinte , conditiile oferite de mediu cresc simtitor , starea de tensiune sociala scade , sunteti ajutati in rezolvarea problemelor personale , in avantaje financiare , in eliminarea unor probleme vechi care nu va dadeau pace . Este o perioada favorabila  planurilor cu bataie lunga , in domeniul afacerilor , al vietii mondene , al casatoriei , este amplificata viata sentimentala . Sperantele ,dorintele si visele voastre pot deveni realitate in urmatoarele 5 luni .

In martie 2011, Uranus –rebelul intra si el in semnul Berbecului ,pentru voi gemenii,aceasta energie lucreaza tot in domeniu casei prietenilor,sperantelor,dorintelor voastre .Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii,Uranus in acest domeniu din viata voastra  poate aduce intr-un mod neasteptat prietenii originale ,amici necunoscuti care va favorizeza fara sa va spuna ,ajutoare intr-un moment neasteptat .Energia lui Uranus in Berbec  in aspect benefic cu soarele vostru ( in special pentru cei nascuti in primele 5 zile ale zodiei ) poate sa va ajute sa indepartati constrangerile exterioare care va impiedicau sa fiti fericiti ,va puteti ameliora situatia finaciara ,posibilitate de castiguri financiare neasteptate .
Din iunie 2011 ,Jupiter intra in semnul Taurului pentru restul anului 2011 ,pentru voi aceasta energie binefacatoare va energizeaza casa XII , o casa a incercarilor ,secretelor ,recompenselor trecutului . Este o energie ce poate lucra pentru voi  ca un prieten ce va scoate din necazuri , atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul  ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare. Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta pana la sfarsitul anului 2011 , veti simti ca aveti un inger pazitor de partea voastra.

Din martie 2011, Nodul Nord –destinul se muta in Sagetator iar Nodul Sud –pedeapsa in viata in Gemeni ,pentru voi , aceasta axa a destinului poate aduce destule blocaje in viata de cuplu .Inainte de toate ,vorbim de o karma de relatie ,experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti si se vor concentra asupra dinamicii relatiilor .Urmeaza o perioada in care relatiile , parteneriatele, partenerul  sunt in centru vietii voastre ,sentimentul voastru de independenta si autosuficienta pot face loc neintelegerilor . Este timpul in care puteti invata ca un parteneriat are nevoie de “ doi “ oameni, compasiunea  ,intelegerea partenerului  va vor ajuta sa treceti cu bine peste aceasta perioada .Tendinta voastra de a crede ca metoda voastra de abordare a unor probleme din viata de cuplu este singura posibila , nu poate decat inrautati situatia si de a pune pe fuga partenerul.

1 iunie  2011 vine cu o Eclipsa de Soare in Gemeni ( o luna noua speciala in semnul vostru ) favorabila unor noi inceputuri ,in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 iunie  ( plus ,minus trei zile ) .Aceasta eclipsa aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosenbit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.
.Este o Eclipsa de Soare  sustinuta de Saturn retrograd in Balanta ,asta poate insemna adesea ca sunteti ajutati sa reparati anumite lucruri incepute in trecut .

10 decembrie  2011 vine cu o Luna Plina in Gemeni ,este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Gemeni din 1 iunie 2011 ,o nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri, stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusiv probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 iunie  ( plus ,minus 3 zile ) . Aceste energii pot accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de energizate .  Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

Eclipsa de Soare din  25 noiembrie 2011 ,  este o Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator . Energia acestei eclipse de soare poate fi un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat.

In mare , cam asa danseaza STELELE in jurul vostru dragi Gemeni , pe parcursul anului voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

 1. Cum citim aceste informatii. Daca este taur cu ascendent in gemeni, atunci mergem la zodia taur, nu la gemeni dupa ascendent. Am inteles bine, nu?

 2. As vrea sa va intreb daca e bine sa cumpar o casa anul acesta, avand in vedere faptul ca (sunt Balanta) Pluto imi tranziteaza casa IV?? Am vandut apartamentul in care stau anul trecut si trebuie sa-mi cumpar altul.E bine sa fac lucrul asta anul acesta??

 3. La multi ani!Iti doresc un an frumos,incarcat de realizari pe toate planurile si cit mai multe zimbete!

  Inca de la sfirsitul anului trecut am simtit ca viata mea se va schimba in 2011…nu stiu sa explic de ce simt acest lucru insa cred ca ma asteapta transformari si lucruri frumoase…
  Saturn mi-a dat de cap incepind cu anul 2009 insa acest lucru nu m-a speriat,am luat lucrurile ca atare si mi-am indreptat atentia spre alte ramuri ale vietii mele…
  Fiind o geamana cu ascendent in leu de cite ori am avut etape mai grele in viata am stiut sa ma ridic si sa iau totul de la capat ca si cum as fi renascut din nou…
  Anul asta vad ca se anunta frumos pentru gemeni…am o intrebare pentru tine si anume: miine am un interviu si recunosc ca am ceva emotii pentru ca nu am mai avut un job stabil din 2009…mi-ai putea spune cind o sa am un job stabil?sunt nascuta la data de 16.06.1981,ora 09.15′,bucuresti…

 4. Buna Adriana,

  as vrea sa stabilim o intalnire, pentru a-mi detalia si mie punctual pe astrograma evenimentele pentru acest nou an. Pentru orice detalii ai nevoie, contacteza-ma te rog. Nu stiu in ce oras locuiesti, dar vorbim si-ti spun daca pot sa ma deplasez acolo, pentru ca cel mai mult mi-ar placea sa stam de vorba.
  Destinul mi l-ai spus intr-un comentariu la un articol. Am incercat sa scriu la contact, dar nu se trimite mesajul.
  Astept o veste de la tine, iti multumesc.

  Toate cele bune sa se adune,
  Stefania

 5. Buna Adriana,

  In ce ordine ar trebui urmarite contextele de mai sus?
  …Cel specific zodiei si apoi ascendentului, sau invers?
  Cu alte cuvinte, ascendentul defineste/orienteaza
  caracteristicile date de zodie, sau invers ?
  Multumesc.
  Mircea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.