TAURUL / ASCENDENTUL IN TAUR IN ANUL 2011 –SECRETE ,ILUMINARE ,REALIZARE ,NOROC ,MAGNETISM PERSONAL

VA DORESC UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE REALIZARI

In anul 2011 Saturn va tranziteaza casa muncii,sanatatii ,rutinei ,tot ce tine de angajator si angajat ,toate formele de scolarizare ,chestiunile privind sanatatea si igiena ,aceasta energie este pe capul vostru inca de la inceputul anului 2010 . Saturn este in astrologie planeta PROFESOR ,  poate fi unul destul de dur atunci cand lectiile lui nu ii sunt invatate temeinic, cu rabdare , neglijenta si nesupunerea nu sunt pe placul acestei energii . Saturn in tranzit  prin casa VI are un impact deosebit in cresterea personala ,orice crestere personala are nevoie de o transformare sau de o schimbare iar de cele mai multe ori crizele sunt cele care stau la baza acesteia . Cuvintele cheie ale lui Saturn sunt : contractia , strictetea, efortul , disciplina , responsabilitatea , restrictia ,profesorul , tatal , seriozitatrea ,stabilitatea ,prudenta , maturitatea , rezistenta, persistenta.  Saturn in tranzit prin aceasta casa astrologica , va permite  o ajustare interioara , schimbarea modului de gandire , a muncii , a obiceiurilor legate de sanatate .Veti simti un impuls interior sau de multe ori o presiune din partea circumstantelor  exterioare care va determina sa deveniti mai organizati  si mai disciplinati in domeniile practice ale vietii, in special in domeniul muncii si al sanatatii. Schimbarile la locul munca sau chiar a locului de munca nu trebuie sa va mire , la fel nici unele probleme cronice de sanatate . Sub influenta acestei energii saturniene , dezordinea trebuie transformata in ordine , pentru a face acest lucru ,Saturn va  indeamna sa fiti  disciplinati cu timpul vostru,cu munca noastra ,cu sanatatea corpului vostru. Lucrurile neglijate sau ignorate in domeniul muncii si sanatatii sunt in plina inspectie saturniana ,aceasta energie ce stie atat de bine sa puna acentual doar pe ceea ce este strict necesar va  va ajuta sa faceti o adevarata curatenie de primavera in acest domeniu din viata voastra .  Poate fi un an in care responsabilitatile de la locul de munca cresc , puteti deveni someri sau puteti fi pusi in situatia de a face o munca care va displace . Daca  serviciul pe care il faceti va nemultumeste profund , acest tranzit va poate ajuta sa va schimbati locul de munca . Este un an in care atentia fata de orice detaliu de la locul de munca creste ,veti simti nevoia sa va organizati alfel modul in care munciti, puteti deveni extrem de productivi sub influenta acestei energii . Atentie la unele probleme de sanatate , acestea pot avea o legatura directa cu dieta si cu nivelul inalt al toxinelor , Este un an ideal  pentru modificarea dietei alimentare, pentru introducerea exercitiilor fizice ,  a unor obiceiuri sanatoase., a unei diete purificatoare.

Incepand cu 22 ianuarie , Jupiter –Marele benefic intra in semnul Berbecului ,pentru voi , dragi Tauri , energia jupiteriana  este  in tranzit prin casa XII ce  poate aduce bunastare, onoruri si confort,  o reorganizare a vietii subconstiente, meditatie directionata spre interior ce poate deschide constiinta spre o orientare spirituala . Prezenta acestei energii binefacatoare  in casa XII , o casa a incercarilor ,secretelor ,recompenselor trecutului , ofera bunatate, generozitate, protectie in fata problemelor vietii , dezvoltarea activitatii intelectuale prin  izolare. Este o energie ce poate lucra pentru voi  ca un prieten ce va scoate din necazuri , atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor. Veti fi inclinati de a da prea mult prietenilor, cunoscutilor, strainilor si apoi sa fiti raniti de ingratitudinea si egoismul  ce-l veti primi in schimb, acest lucru poate provoca o balansare in cealalta extrema refuzand sa ajutati pe altii, acceptand un anumit fel de izolare.Cu Jupiter in tranzit prin aceasta casa veti simti nevoia sa va retrageti, sa fiti tacuti, sa meditati, sa fiti atrasi de rugaciune, de Dumnezeu, veti descoperi ca sensul vietii, adevarul “ vietii”  nu este de gasit in evenimente externe sau realitati ci mai degraba in voi insiva. Energia lui Jupiter in casa XII lucreaza pentru voi ca o protectie puternica impotriva oricaror dificultati, este ca un talisman magic ce-l veti purta pana in iunie 2011, veti simti ca aveti un inger pazitor de partea voastra.

In martie 2011 ,Uranus –rebelul, intra si el in semnul Berbecului ,pentru voi taurii,aceasta energie lucreaza tot in domeniu casei XII .   Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii,Uranus in casa XII poate arata ca pe parcursul acestui an 2011 ,gandurile voastre pot fi cam salbatice  dar comportamentul  exterior sa ramana destul de conservator . Aveti  capacitatea de a ascunde anumite lucruri ,veti face acest lucru datorita unei frici de dezaprobare ,exista posibilitatea sa va implici  intr-o situatie noua  care este foarte diferita de ceea ce se asteapta de la voi ,daca nu veti putea sa va exprimati liber ,natural si deschis vizavi de aceasta situatie noua din viata voastra ,atunci ,  veti face  acest lucru in secret. Uranus  in casa secretelor poate ajuta in sens pozitiv in  descoperirea unui talent neobisnuit ,poate fi vorba de astrologie,psihanaliza,  creativitate artistica .  Secretele va pot face mult rau in acest an ,acestea pot conduce la o  permanenta stare de agitatie ,nervozitate .In sens pozitiv,aceasta energie va poate ajuta sa dezvoltati credinta profunda in propria voastra individualitate , veti fi ajutati sa  aveti incredere in calitatile voastre unice interioare care va pot elibera de orice limitare .

Din iunie 2011 ,Jupiter intra in casa voastra ,in semnul vostru dragi Tauri .
Jupiter in tranzit prin semnul vostru este destul de generos cu voi, este o energie ce va pune in centrul atentiei , este o perioada  in care puteti sa urcati destul de sus, sa va atingeti ambitiile. Este cea mai buna perioada de a fi avansati, sa beneficiati  de diverse premii, sanatatea si aspectul fizic se imbunatatesc foarte mult . Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse din iunie 2011, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, va da curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric ,deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Puteti castiga in greutate,, asadar mare atentie la dieta. Fiti deschisi sa va largiti orizonturile , evenimentele ce apar  va vor ajuta sa depasiti problemele care anterior pareau insurmontabile, aveti o noua perspectiva de viata acuma, este cel mai bun moment ca orice vis sa prinda viata , suntetii norocosii acestui an. Fara o implicare personala , acesta perioada a anului 2011 poate fi privita  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva . Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra , de aceea , evitati automultumirea . Jupiter –Marele benefic “ de mana “ cu Soarele vostru este un aspect favorabil ce aduce optimism,generozitate ,bunavointa,onoare .

3 mai  2011 vine cu o Luna Noua in Taur favorabila unor noi inceputuri ,in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Ceea ce este de notat in legatura cu aceasta Luna Noua in Taur ,este aceea ca Pluto in Capricorn sustine intr-un mod benefic acest moment lunar ,va puteti elibera de vechile inhibitii ,in psihicuul voastru se pot produce noi conexiuni ce leaga abilitatea si subtilitatea de inconstient ,permitandu-va sa dati deoparte prejudecatile ,influentele exterioare ,posibile revelatii superioare .Structura evenimentelor va sustin in eforturile voastre clarificand ,prin sanse stranii ,contestul de aplicabilitate oferind in acelasi timp si certitudinea realizarii.In plan social ,ambitiile voastre va conduc acolo unde meritati ,momentul acesta poate insemna recunoasterea valorii voastre,bogatie . Puteti incepe proiecte importante fiind sustinuti de persoanele de care depinde reusita acestora .

12 noiembrie  2011 vine cu o Luna Plina in Taur  ,este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre . Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru ,o Luna Plina in exaltare  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua din Taur din 3 mai, o nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru ,pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

La nivel personal,  o Eclipsa de Soare poate avea un impact imens asupra vietii voastre cand face un aspect strans cu una din planetele voastre natale ,sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea voastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat va opuneti  mai mult acestei noi directii cu atat puteti sa va faceti viata mai grea ,pot aparea inclusive probleme de sanatate .

Prima Eclipsa din acest an 2011 este o Eclipsa partiala de Soare  in Capricorn cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 4 mai ( plus ,minus 3 zile ) , Aceasta Eclipsa de Soare in Capricorn favorizeaza calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca .  Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Pentru cei nascuti intre 1-7  mai, aspectul pozitiv dintre Eclipsa de soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

Urmatoarea Eclipsa de Soare este pe 1 iunie 2011 ,este o Eclipsa de Soare in Gemeni gradul 11 asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni  cu influente puternice asupra celor nascuti in jurul datei de 1 mai ( plus ,minus trei zile ) . Aceasta eclipsa de soare  energizeaza tot ceea ce tine de valoarea voastra ,valori materiale ,urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va creasca veniturile ,  puteti sa faceti achizitii importante,puteti castiga un premiu ,un bonus,o promovare . Urmeaza o perioada in care munca voastra plina de rabdare este vazuta , aceasta Eclipsa poate fi un adevarat spot luminos astral care va pune in lumina munca ,ea este vazuta si rasplatita ca atare .

A treia Eclipsa de Soare este pe 25 noiembrie 2011 ,  este o Eclipsa de Soare in Sagetator asociata cu Nodul Nord al Lunii in Sagetator ,este o energie benefica mai ales pentru Taurii nascuti  in jurul datei de 25 aprilie ( plus,minus trei zile ) . Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Aceasta Eclipsa de Soare energizeaza si lumineaza afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de energizate .  Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

In mare , cam asa danseaza STELELE  in jurul vostru dragi Tauri ,pe parcursul anului 2011,voi continua sa scriu despre evenimentele astrale majore  si despre influenta acestora in viata voastra .

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

  1. Predictiile tale draga Adriana,coroborate cu credinta in Dumnezeu imi dau certitudinea materializarii “gandului-dorinta”in acest an.Sa fii binecuvantata in tot ce faci.Vicky.

  2. draga vicky,
    jupiter va tine taurii de ” mana ” incepand din iunie 2011 pana in iunie 2012 ,deci o data la 12 ani ,fiecare semn zodiacal este sustinut de aceasta energie binefacatoare . Daca in Berbec ,jupiter poate fi un inger pazitor pe umarul taurilor ,in momentul in care jupiter intra in semnul taurilor ,ingerul “ne tine de mana” ,este talismanul nostru norocos ,ceea ce nu trebuie sa facem in aceasta perioada este aceea de a sta crezand ca “pica din cer “,se spune ca Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista ,aici oportunitatile sunt in legatura cu ceea ce ni se ofera , noi trebuie sa muncim si sa le strangem in sacul nostru .
    Toate cele bune si sa fii iubita de astre in acest an .
    Adriana

  3. E just Adriana.TAURUL e truditorul gliei.”E dimineata si munca trebuie inceputa de la prima geana de lumina.Dar nu oricum,fiindca mai sunt si unelte.Truditorul gliei masura campul cu ochii si stabili cam cat pamant sa cultive pana seara.Daca e un pic zgarcit cu pauzele,si asa putine si scurte,ar putea ispravi pana la primul cantat al greierilor.Mai recapitula o data ce are de facut si se apuca de treaba……………Pe masura ce trecea timpul,truditorul gliei nu se mai lupta cu ceasul,ci cu el insusi.Cu posibilitatile pe care nu crezuse la un moment dat ca le mai are.Credinta din sufletul lui il ajuta sa termine tot ce mai ramasese.Randurile se imputinara iar satisfactia crescu.Ajunse la capatul ogorului.Nu in sfarsit,ci firesc ,cu demnitatea celui ce stie ce face.Privea glia.el,truditorul gliei,cu satisfactia ca n-a inselat pe nimeni,ca nu s-a lasat inselat nici pe el.Imaginea lucrului bine facut era o recunoastere tacita a victoriei.Tot mergand pe marginea campului,mai invata ceva.Ca munca asta a lui valoreaza si ca trebuie pretuita ca atare si cat este.Nici mai mult,nici mai putin………….Tot gandind asa,pe acest nativ al Taurului,care e truditorul gliei,il prinse somnul,bucuros c-a izbandit in tot ce si-a propus……..[din Gabriel Mihailovici-astrololg-am spicuit]Nu cred ca exista un taur veritabil sa nu se recunoasca.Multumesc pt urari si te imbratisez.Vicky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.