GEMENI /ASCENDENTUL IN GEMENI-ASTROLOGIE ANUL 2024

La Multi Ani!

Anul 2024 aduce noutati prin Jupiter in Gemeni va tine de mana si va  influenteaza pozitiv obiectivele si aspiratiile. Pana in mai, Jupiter in Taur aduce ghizi spirituali in viata voastra, va trezeste inuitia, imaginatia, credinta. Saturn in Pesti vine cu regulile lui rigide si teste dificile in cariera si viata voastra sociala. Uranus in Taur, predicatorul lucrurilor viitoare, va sustine sa intelegeti ca sufletul vostru nu este nimic mai mult decat o individualizare a divinitatii. Neptun in Pesti vine cu fel de fel de iluzii si lectii de viata in cariera, ambitii profesionale, statut social. Cu Pluto in Varsator, transformarea profunda a modului de a privi studiile inalte, credinta, strainatatea, legea divina, are un parcurs lung de 20 de ani, pana in anul 2024.

Anul 2024 incepe cu ramasitele unui Mercur retrograd (ghidul vostru astral)care a inceput in decembrie 2023 in casa a 8-a ce poate complica si incurca lucrurile in tot ce tine de servicii bancare, credite, planuri de afaceri, resurse si angajamente comune. Mercur retrograd termina acest somn cosmic in casa relatiilor voastre si puteti descoperi cu usurinta detaliile nevazute pana acuma a unui contract, a unui acord. Perioadele de retrogradare nu sunt  menite sa fie infricosatoare sau intimidante, ci mai degraba, sunt aici pentru a va redirectiona catre o cale mai buna. Vestea buna este ca lucrurile incep sa se aseze in bine incepand cu 2 ianuarie 2024 cand Mercur iese din aceasta adormire cosmica si va fi si mai bine dupa ce Mercur iese din perioada umbrei sale post retrograde in jurul datei de 20 ianuarie 2024.

CARIERA SI MUNCA 2024

In diagrama voastra, Neptun este planeta carierei voastre. In anul 2024,  Neptun in Pesti va tranziteaza in continuare casa carierei. Neptun este in casa carierei de mai multi ani. Aceasta planeta pe termen lung, care se misca incet, indica proiecte si evolutii pe termen lung. Deci ati fost – si sunteti inca intr-un proces de spiritualizare a carierei voastre. Simplul fapt de a avea succes in sensul lumesc nu este suficient pentru voi. Munca voastra, cariera voastra, trebuie sa fie semnificative. Sunt favorizate carierele in organizatii de caritate, fundatii si organizatii non-profit. Dar exista si alte optiuni. Aveti de partea voastra atat un ghid cat si o energie amagitoare, deci atentie. Astfel idealismul este important in cariera. Acest aspect favorizeaza un tip spiritual de cariera. Uneori, situatiile pot fi confuze, complicate. Claritatea in gandire, rugaciunea, va ajuta sa vedeti adevaratele probleme in cariera si le puteti rezolva in bine.

In jurul datei de 23 mai, Jupiter in Taur face un aspect benefic cu planeta carierei voastre Neptun in Pesti si acesta este un tranzit bun pentru iluminarea spirituala. S-ar putea sa gasiti  mai multa implinire in cariera voastra. Este posibil sa calatoriti in aceasta perioada, in special catre alte culturi si puteti avea experiente magice in calatoria voastra.

Tot anul 2024,  Saturn in Pesti va tranziteaza domeniul carierei si reputatiei voastre profesionale. Planeta inelara este mare in ceea ce priveste disciplina, plata corecta pentru o munca echitabila si asumarea responsabilitatilor. Realizarile vor veni pentru cei care le merita. Saturn guverneaza ceasurile si timpul. Va spune ca este  un timp pentru a rade si un timp pentru a plange, un timp pentru a secera si un timp pentru a semana. Cum Saturn este asociat cu munca grea, cu fel de fel de limitari si piedici, puteti simti acest tranzit destul de puternic. Uitati de succesul peste noapte, este nevoie de multa munca si rabdare. Ca un antrenor personal dur, aceasta planeta va testeaza cariera si puterea vointei,  dezvaluind  toate defectele fundatiei voastre. Cu toate acestea, daca veti umple aceste gauri, puteti sa va ridicati la un nivel superior in cariera voastra. Poate fi un apogeu in cariera voastra, puteti obtine recunoasterea celor din jur. Totul se invarte in jurul carierei, puteti deveni constienti de ceea ce ati realizat, construit sau nu pana in prezent. Cariera, locul in societate, reputatia sunt recompensate sau amendate de energia saturniana asta in functie de faptele cu care dovediti realizarile voastre in acest domeniu. O folosire negativa a puterii voastre asupra oamenilor poate atrage mania lui Saturn, ar putea insemna o pierdere a unei functii importante.

Venus in Pesti viziteaza zona carierei voastre in perioada 11 martie-5 aprilie 2024 si pot aparea noi posibilitati sau mici beneficii prin cariera voastra, prin sefii vostri. Puteti primi diverse recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca.

Marte in Pesti va tranziteaza casa carierei voastre in perioada 23 martie-30 aprilie 2024, si sunteti sustinuti sa gasiti modalitati mai bune de a va atinge obiectivele. Puteti imbina intutia cu abilitatea deosebita in comunicare, pentru a va realiza scopurile, pentru a va pune in lumina. Dar este posibil sa considerati orice comentariu ca pe un afront personal si veti riposta fara sa va ganditi la consecinte. Ar trebui sa evitati sa fiti impulsivi in actiunile voastre.

Luna noua in Pesti din data de 10 martie 2024 poate fi un bonus special in cariera voastra. Poate fi vorba de un proiect nou profesional.

Pluto, planeta muncii voastre, se muta in semnul Varsator pe 21 ianuarie si va locui in casa voastra  filosofica a 9- a cea mai mare parte a anului. Probleme majore de transformare si regenerare vin prin cunoastere, credinta, idei mari, strainatate, straini, mentori, moralitate, lege divina, calatorii. Poate ca unii dintre voi vor dori sa se intoarca la scoala sau chiar sa se mute intr-o alta tara, unde va trebui sa invete despre o cultura complet noua. Puteti avea ocazia sa calatoriti in tari indepartate sau sa faceti afaceri cu oameni din strainatate. Pentru unii oameni, acest lucru poate insemna o extindere a afacerilor in alte tari.

FINANTE 2024

In anul 2024, cea de-a doua casa a finantelor nu este prea puternica. Luna, cea mai rapida si mai schimbatoare dintre toate planetele (chiar mai mult decat Mercur) este planeta voastra financiara. In cazul in care Mercur va trece prin toate semnele si casele din horoscopul vostru intr-un an, Luna o face in fiecare luna. Mai mult decat atât, ea este destul de schimbatoare, uneori creste, uneori scade, uneori este aproape de pamant si cateodata departe. Astfel, exista tot felul de tendinte financiare pe termen scurt, in functie de locul unde este Luna si de aspectele pe care le primeste. Este important sa stiti ca Luna este planeta voastra financiara, este zeita finantelor voastre. Orice zona plasata sub influenta Lunii tinde sa fluctueze.

Luna Noua in Rac din 6 iulie 2024 poate fi un bonus special in veniturile si finantele voastre. Casa a doua in astrologie indica ceea ce este al vostru. Este ceea ce aveti nevoie pentru a va sustine viata, este vocea voastra, mancarea, banii, investitiile, familia si sentimentul de securitate. Aceasta lunatie va poate ajuta sa va imbunatatiti situatia financiara. Va poate oferi solutiile de care aveti nevoie. Va poate ajuta sa va folositi abilitatile in vederea obtinerii securitatii financiare.

De pe 20 iunie si pana pe 22 iulie, Soarele in Rac va sustine domeniul financiar. Este timpul sa va concentrati pe bani si securitate materiala. Este un moment bun pentru a va organiza finantele, a va plati datoriile si a va rezolva problemele financiare. De asemenea, este un moment bun pentru a incepe sa va ganditi mai serios la investitii.

Din 17 iunie si pana pe 11 iulie, Venus in Rac va tranziteaza domeniul financiar. Cum Venus este denumita si micul benefic financiar, lucrurile bune va pot veni in cale sub forma de promotii, bonusuri si alte binecuvantari. S-ar putea sa descoperiti ca oamenii sunt mai generosi, mai caritabili si mai dispusi sa faca sacrificii in numele vostru sau sa va faca  favoruri .

In perioada 17 iunie -2 iulie, Mercur-ghidul si protectorul vostru astral va tranzita  casa a 2-a si va genera un interes sporit si preocupare pentru cresterea bogatiei cunostintelor voastre. Alternativ, poate stimula dorinta de a descoperi noi moduri de a castiga bani sau doar de a castiga mai multi bani.

RELATII, FAMILIE, PRIETENI 2024

Jupiter este planeta relatiilor voastre. Jupiter este cea mai stralucitoare planeta si isi schimba de obicei semnul la fiecare 12 luni, ceea ce face ca in fiecare an sa existe o mica schimbare a modului de abordare a relatiilor voastre.

Pana pe 26 mai, Jupiter in Taur continua sa va tranziteze casa a XII-a a singuratatii, izolarii si platilor karmice. Pentru Gemenii singuri, aceasta miscare astrala poate fi putin mai dura decat pentru cei care sunt deja intr-o relatie. Ori de cate ori conducatorul casei voastre a 7-a trece prin casa  a 12-a, de obicei indica faptul ca s-ar putea sa nu fie momentul sa intrati in relatii noi. Casa a 12-a este strans legata de perioade de singuratate, munca in umbra, relatii ascunse,  asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa petreceti ceva timp sa va dati seama ce vreti de la voi inainte de a putea cere Universului un partener serios.

Conjunctia lui Jupiter in Taur cu Uranus in Taur din 20 aprilie 2024 este remarcabila pentru toata lumea. La fiecare paisprezece ani, Jupiter il ajunge din urma pe Uranus si formeaza o conjunctie.Taurul este asociat cu posesiunile materiale si stabilitatea financiara. Ca rezultat, conjunctia Jupiter-Uranus în Taur va aduce evolutii in finante, investirii, bogatie  materiala. Pentru voi, cu aceasta conjunctie in casa ta a douasprezecea, calatoria voastra spirituala ia o intorsatura unica. Puteti explora forme neconventionale de spiritualitate sau puteti avea perspective profunde asupra taramurilor ascunse ale psihicului.

Din 26 mai,  credinta populara “ schimbi locul, schimbi norocul” se materializeaza pentru voi prin trecerea lui Jupiter in semnul Gemeni, in casa voastra. Pana la sfarsitul anului (de fapt pana in mai 2025), Jupiter in Gemeni va tina de mana iar acest lucru se intampla destul de rar, doar o data la doisprezece ani si va aduce noi oportunitati si experiente benefice evolutiei voastre.Va ajuta sa depasiti problemele. Extinderea influentei lui Jupiter in timpul acestui tranzit nu se limiteaza la sfera personala; se poate extinde si la interactiunile si conexiunile voastre sociale. Este posibil sa atrageti in mod natural oameni care se aliniaza cu viziunea voastra pozitiva si impartasesc viziunea voastra optimista asupra lumii. Acest lucru poate duce la colaborari fructuoase, oportunitati de creare de retele si la consolidarea relatiilor existente. Jupiter va influenteaza pozitiv obiectivele si aspiratiile voastre, asa ca este si un moment bun pentru a incepe sa faceti ceva care sa va aduca un sentiment de fericire si satisfactie. Este posibil sa calatoriti mai mult.

Pe masura ce planeta norocului Jupiter se aliniaza cu profundul Pluto pe 3 iunie 2024, exista posibilitatea sa schimbati ceva fundamental in munca si relatiile voastre, in afacerile voastre. Succesul profesional si imbogatirea personala pot veni cu usurinta. Jupiter este extrem de util aici deoarece lumineaza bogatiile asunse (pluto).
Atunci cand Jupiter intra in conflict cu Saturn in Pesti pe 20 august si 24 decembrie, ar trebui sa fiti mai atenti si responsabili in tot ce tine de munca, relatii, calatorii.
Date cheie: 26 mai, 3 iunie, 20 august, 24 decembrie

Venus este planeta iubirilor voastre iar in anul 2024 va tranziteaza casa iubirii intre 29 august si  23 septembrie, si ofera oportunitati pentru iubire, dezvoltarea unui hobby, o vacanta minunata cu persoana iubita, impacari in relatii.

Cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 17 octombrie -11 noiembrie, ofera oportunitati pentru iubire, bat clopotele pentru o casnicie, pentru o intalnire importanta pentru cresterea voastra.

Mercur, conducatorul horoscopului vostru, este, de asemenea, planeta familiei voastre. Acest lucru arata ca familia este importanta pentru voi si poate ca parte a identitatii voastre.  Mercur, este o planeta care se misca rapid si deseori neregulat.. Uneori se misca incet si cu cu precautie. Si, uneori, merge inapoi. Intr-un anumit an, el va trece prin fiecare semn si casa in  horoscopul vostru. Astfel, exista multe tendinte pe termen scurt ale familiei, in functie de locul în care Mercur este si de aspectele pe care le primeste.

Ciclurile retrograde ale lui Mercur din acest an va lovesc mai tare decat majoritatea altor semne (cu exceptia Fecioarei, de asemenea condusa de Mercur), asa ca marcati aceste date in calendarul vostru ca fiind potentiale puncte fierbinti pentru întreruperi in comunicare, tehnologie, planuri personale, calatorii: 1-25 aprilie, Mercur retrograd in Berbec; 5–28 august,  Mercur retrograd in Fecioara si Leu; 25 noiembrie–15 decembrie, Mercur retrograd in Sagetator.Acestea sunt momente pentru a evita modificarea planurilor personale. Aveti nevoie de  multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati, in actiunile personale. Cum Mercur este si planeta familiei voastre, ar trebui sa fiti mai atenti si sa nu fortati schimbari in familia voastra in aceste perioade. Odihniti-va mai mult in aceste perioade. Retrogradarile sunt vremuri bune pentru reflectie si revizuire, mai degraba decat actiuni vizibile.

Prima perioada de retrogradare a lui Mercur aduce in atentia voastra domeniul prieteniilor, aliantelor, proiecte de grup, si ar trebui atentie marita aici. Urmatorul Mercur retrograd din 5-28  august va afecteaza casa familiei si casa rudelor, comunicarii, calatoriilor, iar incercarea de a juca un joc de putere cu rudele nu va functiona in favoarea voastra.
In cele din urma, Mercur este retrograd in a 7-a casa a relatiilor angajate din 25 noiembrie pana pe 15 decembrie si va accentua problemele care trebuiesc rezolvate in relatiile voastre, in familia voastra.

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 4-29 august  si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

8 aprilie 2024(ora 21:21) vine cu o Eclipsa totala de Soare pe gradul 19:24 Berbec cu o influenta deosebita asupra Gemenilor nascuti in intervalul 5-12 iunie. Eclipsa poate fi privita ca o mana a destinului ce corecteaza de cele mai multe ori o traiectorie, va face sa intelegeti mai bine anumite lucruri, maturizeaza prin evenimente bune sau rele, prin sfarsituri sau inceputuri. Sub aceasta influenta, puteti incepe sau incheia un angajament semnificativ. Evolutiile legate de prieteni, vise, dorinte, idei noi, tehnologie, venituri din cariera, retele si munca in echipa, sunt semnificative cu efecte pe termen lung, punandu-va pe calea schimbarilor personale si a noilor inceputuri.

Perioada voastra de putere si auto-imbunatatire

6 iunie 2024 vine cu o Luna Noua in Gemeni favorabila unor noi inceputuri,  in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Odata pe an sunteti binecuvantati de o Luna Noua in semnul vostru iar roadele semintelor noi plantate acuma se vor vedea in preajma zilei de 15 decembrie cand este Luna Plina in Gemeni.

Mercur va tine de mana in perioada 3-17 iunie si este una dintre cele mai bune perioade pentru voi .

Venus este in zodia voastra in perioada 23 mai – 17 iunie anul acesta, si aduce oportunitati romantice si financiare. Sunteti capabili sa fiti activi in  urmarirea sau promovarea lucrurilor pe care le percepeti a fi valoroase. In jurul datei de 8 iunie, Venus se confrunta cu Saturn si pesimismul poate face rau in relatiile voastre. Optimismul vostru obisnuit s-ar putea extinde prea departe, in timp ce Venus se confrunta cu Neptun cel magic si inselator in jurul datei de 16 iunie. Fiti atenti in ce relatii va aruncati.

Uranus continua si in anul 2024 sa tranziteze casa a 12-a in horoscopul vostru si acest lucru arata schimbari in practica voastra spirituala, invataturi si mentori. Predicatorul lucrurilor viitoare va sustine sa intelegeti ca sufletul vostru nu este nimic mai mult decat o individualizare a divinitatii. Puteti intalni fel de fel de probleme pe care nu le puteti rezolva decat cu sprijin divin, prin aducea credintei si rugaciunii in viata voastra. Uranus va aduce la suprafata problemele nerezolvate sau ingropate. De asemenea, veti avea o arma puternica cu voi, si asta este intuitia-vocea sfanta din voi, dar trebuie sa o auziti si sa tineti seama de ea. Visele vor deveni mai vii si chiar profetice.

Sa aveti un an 2024 binecuvantat!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.