RAC/ ASCENDENTUL IN RAC-ASTROLOGIE ANUL 2024

La Multi Ani!

Anul 2024 aduce noutati prin Jupiter in Gemeni ce lucreaza pentru voi ca o protectie din umbra. Aduce ghizi spirituali in viata voastra, va trezeste inuitia, imaginatia, credinta.  Pana in mai 2024, Jupiter in Taur este generos si lucreaza pentru voi prin prieteni, grupuri si activitati de grup, idei inedite, castiguri neasteptate. Saturn in Pesti vine cu regulile lui rigide si teste grele in domeniul studiilor, relatia cu strainii, credinta, calatorii. Uranus aduce schimbari imprevizibile si un aer de libertate in prieteniile voastre, protectii, grupuri, veniturile carierei. Neptun in Pesti aduce magie prin credinta, studii superioare, calatorii, alte culturi. Pluto in Varsator aduce o energie de transformare incredibila in domeniul afacerilor si finantelor voastre. Acest proces de transformare a voastra are un parcurs pe termen lung de 20 de ani, pana in anul 2044.

Anul 2024 incepe cu un pas inainte, doi pasi inapoi iar acest mers incetinit cu probleme, neintelegeri, ciudatenii, este datorat lui Mercur retrograd in semnul Capricorn/Sagetator si care a inceput in decembrie 2023. Tot ce tine de relatii, casnicie, partener de viata, asociat, concurent,  munca, colegi, rutine zilnice, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Perioadele de retrogradare nu sunt  menite sa fie infricosatoare sau intimidante, ci mai degraba, sunt aici pentru a va redirectiona catre o cale mai buna. Noroc! Vestea buna este ca lucrurile incep sa se aseze in bine incepand cu 2 ianuarie 2024 cand Mercur iese din aceasta adormire cosmica si va fi si mai bine dupa ce Mercur iese din perioada umbrei sale post retrograde in jurul datei de 20 ianuarie 2024.

CARIERA SI MUNCA 2024

Tot anul 2024, destinul, soarta-Nodul Nord lunar in Berbec va tine de mana in casa carierei, promovand o atentie speciala carierei voastre, responsabilitatilor si reputatiei voastre. Oportunitatile tin de cariera, statut social. Va puteti schimba cariera intr-un mod care sa exprime mai deplin misiunea sufletului vostru. Poate fi crucial sa va straduiti sa va exprimati profesional ca lideri sau intr-o profesie care intr-un fel va pune in centrul atentiei.

8 aprilie 2024(ora 21:21)  vine cu o Eclipsa totala de Soare pe gradul 19:24 Berbec cu o influenta deosebita asupra Racilor nascuti in intervalul 5-12 iulie. Eclipsa poate fi privita ca o mana a destinului ce corecteaza de cele mai multe ori o traiectorie, va face sa intelegeti mai bine anumite lucruri, maturizeaza prin evenimente bune sau rele, prin sfarsituri sau inceputuri. Pentru voi, energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe casa carierei voastre si poate aduce o schimbare sortita in cariera voastra, o schimbare majora in destin, statut social, reputatie profesionala, ceva va aduce in atentia celorlalti. Cu Mercur  retrograd in Berbec in preajma acestei eclipse, folositi acest timp pentru a intelege ce va nemultumeste in cariera voastra si ce doriti sa schimbati.

O alta forta cosmica care va impinge catre viitor este Pluto, care isi petrece cea mai mare parte a anului 2024 in Varsatorul inovator si stiintific. Pe masura ce transformatorul cosmic Pluto se instaleaza in a 8-a casa a afacerilor si resurselor comune din 21 ianuarie pana la 2 septembrie, transformarea si regenerarea modelului vostru de a face afaceri si de a gestiona finantele unei afaceri,  devine o cerinta de care nu mai puteti fugi. La un alt nivel, v-ar putea afecta posesiunile si resursele comune. Incercati sa nu va indatorati, incercati sa fiti corect cu banii, cu bunurile in comun. Puterile latente de clarviziune si abilitatile pentru stiintele oculte pot fi stimulate in acest timp. Lui Pluto ii place sa faca lucrurile pe indelete, asa ca schimbarile vor fi mai substantiale in timp si vor influenta relatiile, afacerile, banii obtinuti prin fel de fel de contracte, transformarea si regenerarea voastra. Poate ca orice tipare nesanatoate ar trebui ajustate in ultimele momente ale lui Pluto in sectorulul relatiilor voastre de la 2 septembrie pana la 19 noiembrie. Dupa aceea, Pluto, care face schimbari, se intoarce in a 8-a casa a voatra a afacerilor pentru o perioada de 20 de ani, pana in 2044.
Date cheie: 21 ianuarie, 2 septembrie, 19 noiembrie

Incepand cu 30 aprilie 2024, motivatia profesionala este ridicata cu Marte care va viziteaza casa carierei pana pe 9 iunie. Aveti mai multa energie pentru indeplinirea ambitiilor profesionale, pentru fel de fel de intalniri sociale, va vede lumea mult mai bine acuma.

In perioada  5-29 aprilie 2024, Venus  tranziteaza casa carierei, asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense,  puteti gasi iubirea la locul de munca.

Problemele profesionale si financiare ar putea avea nevoie sa fie rezolvate in timpul lui Mercur retrograd din acest an.
Intre 1 si 25 aprilie, Mercur este retrograd in casa carierei voastre,  provocand probabil intrebari majore despre rolul sau chemarea voastra in viata.
Urmatorul Mercur retrograd, din 5 pana in 28 august, loveste casa a 3-a de comunicare si casa a 2-a a resurselor. Fiti atenti la ce spuneti, fiti atenti cu finantele voastre.
In cele din urma, din 25 noiembrie pana pe 15 decembrie, Mercur devine retrograd in casa muncii voastre si poate fi un timp productiv pentru a termina acele proiecte de munca pe care tot le-ati amanat.

FINANTE 2024

Soarele este planeta voastra financiara iar cea mai buna perioada in finantele voastre este sfarsitul lui iulie si aproape toata luna august. Aveti de parte voastra energia soalara in Leu ce va lumineaza si mai bine valoarea voastra. Acesta este momentul in care finantele si posesiunile personale primesc atentia maxima. Fiti atenti totusi la cheltuielile si achizitiile inutile.

Pana pe 26 mai 2024, Jupiter, marele jucator galactic, ramane in Taur si  tranziteaza casa a unsprezecea a voastra, impingandu-va pe un teren mai inovator cand vine vorba de strategiile voastre fiscale. Favorizeaza norocul si reusita prin intermediul prietenilor, proiecte de grup, asociatii profesionale, cluburi, scopuri elevate, politica, astrologie. Bunastarea, prosperitatea, pot fi obtinute prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni.
Cum Jupiter este planeta muncii voastre, aspectul benefic al lui Jupiter in Taur cu Soarele vostru natal arata castiguri prin munca, profesii inovatoare, gandire inovatoare si disponibilitatea de a incerca lucruri noi. Munca voastra va crea norocul vostru. De asemenea, eforturile voastre bazate pe cooperare si  munca in echipa au mai multe sanse sa aiba succes in aceasta perioada. Conjunctia lui Jupiter in Taur cu Uranus in Taur din 20 aprilie 2024 este remarcabila pentru toata lumea. La fiecare paisprezece ani, Jupiter il ajunge din urma pe Uranus si formeaza o conjunctie.
Taurul este asociat cu posesiunile materiale si stabilitatea financiara. Ca rezultat, conjunctia Jupiter-Uranus in Taur va aduce evolutii in proiectele de grup, veniturile carierei voastre.  Acesta poate fi momentul unor castiguri extraordinare, al unei promovari, al unei oportunitati sau al unei schimbari de atitudine care duce la progres, crestere si dezvoltare.

Din 26 mai 2024, Jupiter se muta in Gemeni si paseste increzator in cea de-a 12-a casa a subconstientului vostru, dornic sa dezvaluie dinamica ascunsa din viata voastra,  astfel incat sa le puteti face sa lucreze mai degraba pentru voi decat impotriva voastra. Poate arata implinirea a ceva ce v-ati dorit de mult timp. Se poate spune ca Jupiter pentru voi are de a face cu indeplinirea unei dorinte, in special in ceea ce priveste cunoasterea, fericirea, educatia sau prosperitatea. Atingerea obiectivelor financiare personale este o alta recompensa jupitariana. Este posibil sa intalniti un mentor spiritual.
Pe masura ce planeta norocului Jupiter se aliniaza cu profundul Pluto pe 3 iunie 2024, exista posibilitatea sa schimbati ceva fundamental in munca si relatiile voastre, in afacerile voastre. Succesul profesional si imbogatirea personala pot veni cu usurinta. Jupiter este extrem de util aici deoarece lumineaza bogatiile asunse (pluto).
Atunci cand Jupiter intra in conflict cu Saturn in Pesti pe 20 august si 24 decembrie, ar trebui sa fiti mai atenti si responsabili in tot ce tine de munca, relatii, calatorii.
Date cheie: 26 mai, 3 iunie, 20 august, 24 decembrie

Luna Noua in Leu din 4 august 2024 poate aduce oportunitati financiare minunate deoarece este sustinuta benefic de binefacatorul cosmic Jupiter in Gemeni.

RELATII, FAMILIE, PRIETENI 2024

Saturn este planeta relatiilor voastre si tot anul 2024 ramane in semnul Pesti si va tranziteaza zona voastra de expansiune, determinandu-va sa calatoriti si sa explorati  mai mult. Acesta este, in principiu, un tranzit fericit, deoarece Saturn va face aspecte armonioase cu Soarele vostru natal. Calatoriile in lume, sau cel putin o multime de mici excursii de o zi si excursii locale, ar trebui sa fie pe lista voastra de activitati cu partenerul de viata daca este posibil. Aceia dintre voi care sunt singuri pot intalni partenerul in strainatate, cu ocazia unor studii sau calatorii profesionale, calatorii mari. Experientele noi si interesante va pot extinde baza de cunostinte, convingerile, opiniile si perspectivele in toate domeniile vietii voastre si va pot ajuta sa cresteti mult in acest an. Un echilibru de putere este mai usor de realizat in parteneriate de afaceri sau casatorie. Propunerile de afaceri pot veni de la cei mai în varsta decat voi.

Uranus continua si in anul 2024 sa tranziteze si revolutioneze semnul de pamant al Taurului iar voi ar trebui sa va asteptati la neasteptat in  tot ce tine de prieteni. Va puteti schimba obiectivele pe neasteptate, puteti fi atrasi de oamenii excentrici, puteti soca prin abordarea unor obiective neobisnuite. Tot ce tine de prieteni, grupuri, obiective viitoare, asociatii profesionale, capata un ton inedit. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Puteti fi  foarte inventivi, puteti gasi solutii creative la fel de fel de probleme. Flexibilitatea este cheia succesului.
Multumita lui Venus in Taur (29 aprilie-23 mai ) veti socializa mai mult; ati putea intalni un partener romantic prin intermediul prietenilor sau al unui grup.

Venus este planeta familiei voastre si va tranziteaza casa familiei in perioada 29 august -22 septembrie si pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti, va puteti asuma intemeierea unei familie.

Eclipsa de Soare in Balanta din 2 octombrie activeaza domeniul familiei, camin, radacinile voastre. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti in jurul datei de 2 iulie vor in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari la scena de care au nevoie pentru a-si indeplini misiunea.

Perioada voastra de putere si auto-imbunatatire

Cand Soarele se afla in Rac(20 iunie – 22 iulie), este perioada din an care deschide un nou ciclu personal, sunteti in pozitia de a-i impresiona pe ceilalti si de a va afirma influenta personala dincolo de limitele normale, punand in prim plan problemele legate de identitatea personala, aspectul vostru, auto-exprimarea voastra.

6 iulie 2024 vine cu o Luna Noua in Rac, este noul vostru an astrologic, este timpul vostru de putere care stabileste oportunitati de dezvoltare. Aceasta lunatie este destul de pozitiva si este sustinuta de seful astral al relatiilor voastre Saturn. In consecinta, pot aparea oportunitati deosebite pentru dezvoltarea voastra, pentru relatiile voastre.

In perioada 17 iunie-2 iulie 2024, Mercur in Rac va tine de mana si este un moment deosebit de fructuos pentru orice demers care necesita abordarea cuvintelor, ideilor, faptelor si cifrelor.

In perioada 17 iunie-11 iulie, Venus va tranzita semnul vostru si toata  atentia se indreapta catre voi. Este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Aveti de partea voastra o energie ce va induce magnetism, puteti straluci, puteti obtine mai usor anumite beneficii personale. In acest timp, Venus se aliniaza armonios cu Uranus inovator pe 8 iulie si cu Neptun idealist pe 11 iulie, asa ca , neobisnuitul, surprizele si magia vin fara mare efort in viata voastra. Puteti da peste oportunitati neasteptate care duc la castiguri financiare.

Din 4 septembrie si pana pe 3 noiembrie 2024, Marte tranziteaza semnul vostru si sunteti ajutati sa dati viata dorintelor voastre. Deveniti mai energici si intuitivi cu modul de a va puneti planurile in practica.. Viata romantica se poate intensifica.

Sa aveti un an 2024 binecuvantat!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.