HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN LEU DIN 25 IANUARIE 2024, ORA 19:54, ORA ROMANIEI

Si ingerul, raspunzand, i-a zis: Eu sunt Gavriil, cel ce sta inaintea lui Dumnezeu. Si am fost trimis sa graiesc catre tine si sa-ti binevestesc acestea.” Luca 1:19

25 ianuarie vine cu prima luna plina a anului 2024. Vorbim despre o Luna Plina pe gradul 5:15 Leu luminata in totalitate de Soarele pe gradul 5:15 Varsator. Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Leu din august 2023. O Luna Plina lumineaza sufletul nostru si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plina in Leu vorbeste despere iubire, creativitate, generozitate, mandrie, copii, maretie, grupuri, proiecte de grup. Este cel mai bun moment sa schimbam directia in anumite domenii de viata( axa leu –varsator din harta natala) daca nu suntem multumiti de ceea ce se manifesta acuma sau daca simtim ca suntem tinuti cumva in umbra. Asa cum Soarele(guvernatorul semnului Leu) nu orbiteaza in jurul altor planete si noi trebuie sa incetam sa mai orbitam in jurul celorlalti si sa ne concentram pe propria maretie si lumina. Lumea are nevoie ca noi sa stralucim cu incredere si sa nu ne indoim de noi insine. Nimeni nu beneficiaza daca ne punem lumina la umbra. Nu suntem pe Pamant pentru a ne ascunde in umbra, ci pentru a straluci puternic in orice mod posibil si in felul nostru unic. Leul ne invata ca trebuie sa ne iubim in primul rand pe noi insine, numai asa putem straluci iar prin lumina noastra ii putem ajuta si pe ceilalti.  Aceasta lunatie este despre a sarbatori viata cu bucurie, sa ne exprimam creativitatea si calitatile unice, sa fim multumiti de noi si de potentialul nostru. Sa facem ceva creativ, sa ne invioram, sa ne deschidem inima, sa fim generosi, sa ne iubim si pretuim pe noi insine, sa ne rasfatam. Zambetul si bucuria pot fi cele mai bune medicamente pentru noi si pentru cei din jurul nostru. . “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziiile” este cel mai bun medicament pentru inima noastra. Si in acelasi timp, este important sa ne constientizam blocajele, fricile, frustrarile, modelele comportamentale dobandite, prejudecatile, pentru a inceta sa ne identificam cu ele, indepartandu-ne de adevarata noastra natura.

Luna Plina in Leu formeaza un careu tensionat cu Jupiter in Taur. Acest aspect arata ca multe probleme pot aparea dintr-o ciocnire intre stilul, ritmul natural si relaxat al lui Jupiter in Taur cu dorinta de vedeta a leului si cu nevoia varsatorului de schimbare totala si rapida. Calea de urmat este sa echilibram nevoile noastre cu nevoile grupului, tribului, sa fim practici si rabdatori, sa nu ne lasam condusi de un optimism orb. Cel mai bun mod de a gestiona acest aspect tensionat este moderatia, disciplina. Daca suntem atenti, aceasta lunatie ar putea aduce noi forme de expansiune, noi orizonturi, descoperiri norocoase. Trebuie sa fim rabdatori, sa ne miscam intr-un ritm mai lent pentru a obtine o crestere de durata.

Opozitia Lunii Pline in Leu cu Pluto abia reintrat in Varsator ar putea aduce o perspectiva mai profunda asupra talentelor, darurilor si abilitatilor noastre.

Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele si bruiajele cosmice, exista intotdeauna voci divine blande care vorbesc direct cu sufletul nostru, protejandu-ne, ghidandu-ne cel mai bine. Nu suntem niciodata abandonati, chiar daca uneori putem simti asta. Aceste ajutoare spirituale sunt vesnice.  Sa cerem indrumare divina. Sa avem incredere in vocea noastra interioara,

Simbolul Sabian al gradului 6 Leu, gradul energizat de Luna Plina este : O femeie de moda veche se confrunta cu o fata moderna.

Prin acest grad, aceasta lunatie vorbeste despre inovatie, schimbare si intensificare. Faptul ca femeia „de moda veche” se „confrunta” cu ceva, indica faptul ca acest lucru poate sa nu se simta confortabil. Un lucru este sigur, este timpul sa eliberam atitudini si comportamente incapatanate si sa alegem  schimbarea, evolutia. Rezistenta si frica de schimbare aduc stagnarea in viata noastra. Este timpul sa imbratisam schimbarea sanatoasa.

Cu Luna Plina in Leu pe gradul 6, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion ( in jurul datei de 25 ianuarie, 25 mai, 27 iulie, 27 octombrie ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 6.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa V si va rasplateste iubirea, interesele voastre creative si speculative dar si relatia cu copii vostri. Imbratisati-va talentele unice si nu va fie teama sa le exprimati, expuneti. Acesta este cel mai bun moment pentru a va sarbatori si iubi individualitatea si a fi mandri de ceea ce va face unici in randul colegilor vostri si in lumea din jurul vostru. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre persoana iubita. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur, care va spune sa fiti mai atenti la valorile si finantele voastre. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de iubire, proiecte creative, copii, calatorii, credinta.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV si poate aduce pentru voi teste sau beneficii prin familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale. Este cel mai bun moment pentru a va sarbatori si iubi radadacinile, casa, familia si securitatea pe care ati construit-o. Este timpul sa constientizati ca aveti nevoie de un echilibru intre viata personala si responsabilitatile profesionale. Amintiti-va ca puterea voastra consta in capacitatea de a stabiliza, a asigura si de a construi o baza solida pentru cresterea personala. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Cu Jupiter in semnul vostru in aspect provpocatpr cu aceasta lunatie, aveti un ghid bun printre provocarile momentului. Puteti fi rasplatiti pentru toata munca grea si pentru sacrificiile pe care le-ati facut in numele familiei si stabilitatii voastre. Este,  de asemenea, un moment bun pentru a incepe sa faceti ceva care va va aduce un sentiment de fericire si satisfactie. Feriti-va de egocentrism si aveti grija la ceea ce mancati. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de familie, camin, stabilitate emotionala, neam, tara, afaceri, finante.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa III si poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri, credinta, strainatate. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele doua saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta luna plina ar putea aduce unele modificari si aici. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si ar fi bine sa fiti mai atenti la planurile facute in spatele usilor inchise. Acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de rude, comunitatea in care traiti, calatorii, studii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa II si poate aduce pentru voi fel de fel de probe sau beneficii legate de valoarea voastra care creaza fel de fel de valori, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului, o mostenire, o casa. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Fiti atenti la bani, la plati, la documentele legate de bani, impozite. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si daca ii abordati pe ceilalti cu generozitate, veti fi rasplatiti de multe ori. Veti dori sa fiti mai implicati social. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de finante, proprietati, valorile voastre autentice.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Aceasta luna plina are numele vostru pe ea ceea ce inseamna ca este momentul vostru sa straluciti.  Sunteti incurajati sa va imbratisati abilitatile de conducere si autenticitatea unica. Faceti ceea ce simtiti ca este bine pentru voi si pentru bunastarea voastra. Traiti in mod autentic si lasati lumina sinelui vostru sa straluceasca in  toate aspectele vietii voastre. Echilibrati nevoia de auto-exprimare cu nevoile celor din jurul vostru. Aceasta lunatie este foarte importanta pentru voi si aducatoare de probe sau beneficii legate de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti.  Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si puteti crede ca puteti face foarte multe in cariera voastra. Feriti-va de abuzul de putere si prestigiu, egoism si aroganta. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de planurile voastre, imaginea personala, maretia voastra.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, agentii guvernamentale. Aceasta luna plina vine cu teste sau beneficii legate de dezvoltarea voastra spirituala, de munca in folosul celor multi, sanatate, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta lampa cereasca va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta lunatie pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune si intelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu strainii, o afacere cu strainii, sa respectati legea, sa cultivati adevarul, sa fiti atenti in calatorii. Poate aduce si noi oportunitati de educatie, calatorii, adoptarea de noi convingeri despre viata. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de credinta voastra, sanatatea voastra, conditionarile karmei voastre, vise.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, imprevizibil. Aceasta lunatie vine cu teste sau beneficii prin prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Luna plina va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Sunteti incurajati sa reflectati la modul in care grupurile de care apartineti influenteaza  obiectivele, visele si aspiratiile voastre. In timp ce sarbatoriti progresul vostru in comunitate, folositi acest timp pentru a va gandi daca autenticitatea voastra si obiectivele viitoare sunt aliniate. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu contractele care vorbesc de bani, o afacere, un partener de afaceri. Puteti magnetiza ceea ce va doriti, puteti avea beneficii financiare prin partenerul de viata. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna aceste voci divine blande care vorbesc direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de proiecte de grup, viziuni si aspiratii spirituale. Vi se poate intampla ceva care va schimba radical prioritatile. Puteti intalni aliati norocosi si binefacatori.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Testele si beneficiile momentului astral vin prin cariera, un proiect la care lucrati de mult timp poate cunoaste oportunitati deosebite. Luna Plina aduce lumina in orice, de la realizarile personale pana la cele profesionale. Ceea ce ati creat si construit pentru voi este iluminat, fie ca este literal, fie in ceea ce prive?te persoana voastra publica. In orice caz, aceasta lunatie va  incurajeaza sa va imbratisati ambitiile, sa fiti increzatori in darurile voastre unice, sa va valorificati puterea pentru a avea un impact pozitiv in lume. Cu conducatorul vostru modern, Pluto, in opozitie cu luna plina, sunteti chemati sa aveti incredere in intuitia voastra, in familia voastra, sa gasiti un  echilibru intre dorintele personale si cele profesionale. Puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur ce va spune sa fiti mai atenti in relatia cu ceilalti. Beneficiile financiare ar putea veni prin parteneriate, prin darurile voastre unice, prin straini. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de cariera, statut social, unicitatea voastra, vocatia voastra, ambitii profesionale, unul din parinti, oportunitati de avansare spirituala. O realizare semnificativa sau o victorie pot veni in calea voastra.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Aceasta lunatie vine pentru voi cu teste sau beneficii legate de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt luminate de aceasta lampa cereasca si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Aceasta lunatie este o oportunitate de a va largi orizonturile si de a descoperi bucuria care vine cu fiecare experienta. Nu lasati necunoscutul sa va descurajeze. Credintele voastre, convingerile voastre, adevarul vostru, viziunea voastra asupra subiectelor importante ale lumii, se afla sub lumina reflectoarelor Lunii pline, care poate arunca simultan lumina asupra convingerilor, abilitatilor si cunostintelor voastre.care nu sunt in sprijinul autenticitatii voastre. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si ar trebui sa fiti atenti si sa nu va lasati dusi de val in proiectele de munca. Odihniti-va mai mult, fiti atenti la locul de munca, la documente si la cei cu care munciti. Nu va asumati proiecte pe care nu le puteti rezolva. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de cariera, statut social, unicitatea voastra, generozitatea voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII si vine cu teste sau beneficii, legate de banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, mosteniri. Deci, finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse, ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta lunatie sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Conexiunea voastra cu ceilalti se afla sub lumina reflectoarelor Lunii pline, care poate arunca simultan lumina asupra parteneriatelor care nu sunt in sprijinul autenticitatii voastre. Reflectati la modul in care ati crescut prin experientele comune si la modul in care acestea v-au modelat sentimentul de imputernicire. Echilibrarea resursele personale cu resursele care vin de la ceilalti ar putea fi o provocare, dar exista o descoperire la orizont. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si fiti foarte precauti in legatura cu unele promisiuni mari, cercetati cu atentie toate detaliile. Puteti sa va supraevaluati abilitatile, puteti sa luati proiecte care sunt prea mari sau puteti gasi ca resursele pe care v-ati bazat nu sunt prea solide. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de cariera, statut social, unicitatea voastra, generozitatea voastra.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VII si agita lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Acesta este un moment in care trebuie sa recunoasteti echilibrul (sau lipsa acestuia) dintre autonomia voastra individuala si angajamentele fata de ceilalti. Puteti deveni constienti de conexiunile, angajamentele, care va impiedica sa va puneti in lumina autenticitatea voastra.  Cu toate acestea, lunile pline sunt un apel la echilibru, asa ca cel mai bine este sa luptati pentru armonie si respect reciproc. Cu Pluto in Varsator in opozitie cu aceasta lunatie, nu puteti controla lumea din jurul vostru, dar puteti invata autocontrolul. Sa profitati de puterea voastra interioara si modul in care o gestionati va face toata diferenta in calitatea experientelor voastre acum. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un collaborator, un sef, un coleg. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu proiectele legate de familie, camin, relatii, planuri personale. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de relatii, contracte, partener de viata.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI si vine cu teste, beneficii si schimbari importante la locul de munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii vostri, compasiune, intelegere fata de ceilalti, credinta. Acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta lunatie poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. In acelasi timp, puteti constientiza ce proiecte de munca, ce activitati zilnice, va impiedica sa va puneti in lumina autenticitatea voastra. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Tensiunile acestui moment astral sunt amplificate si de Jupiter in Taur si mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare. Aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj. Cu Astroidul 11911 Inger de mana cu aceasta lunatie, indiferent de zgomotele cosmice, exista intotdeauna o voce divina blanda care vorbeste direct cu sufletul vostru protejandu-va, ghidandu-va cel mai bine in tot ce tine de munca, autenticitatea voastra, sanatate, activitati zilnice.

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.