FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA – ANUL 2014

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA  – ANUL  2014   
TRANZITE MAJORE

fecioara 2014

“Ratiunea si pasiunea sunt carma si panzele sufletului vostru mereu navigand.
Daca panzele si carma voastra se rup, nu puteti decat sa va clatinati pe valuri la intamplare, ori sa ramaneti prinsi in impas in mijlocul marii,
Fiindca ratiunea, de una singura domnind, restrange intregul elan; si pasiunea, liber lasata, e o flacara arzand pana la propria-i mistuire.
De aceea, fie ca sufletul vostru sa-si exalte ratiunea pana la inaltimea pasiunii, pentru ca astfel sa poata canta,Iar ratiunea sa va conduca pasiunea astfel incat aceasta sa poata dainui in permanenta reinviere si ca pasarea Phoenix sa renasca din propria-i cenusa.”Kahlil Gibran

In anul 2014, Fecioarele au suportul planetei Jupiter in dezvoltarea relatiilor sociale, Uranus aduce transformari imprevizibile in viata voastra intima, in pasiunile voastre, in banii  care vin de la ceilalti,  Neptun va  poate crea destule iluzii in viata de cuplu, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al modului in care iubiti,  Saturn aduce realism in relatiile voastre cu rudele, fratii si surorile voastre.

In anul 2014, Jupiter in Rac continua sa va energizeze domeniul relatiilor sociale, prieteni, protectori, sperante. Bunastarea, prosperitatea pot fi obtinute din plin prin intermediul unui grup de prieteni sau prin profesii ca manager, profesor, politician, astrolog, orice profesie ce da sansa de a conduce un grup de oameni. Indiferent de grup, Jupiter in aceasta casa va cere sa promovati cresterea si expansiunea pentru tot grupul, pentru toti cei implicati.
Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de prietenii vostri, de sperantele voastre care se cer a fi redefinite.Tot ce datorati unui prieten sau tot ceea ce un prieten va datoreaza sunt re-activate in aceasta perioada.
Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, un semn asociat in harta voastra solara cu casa secretelor, incercari, recompense ale trecutului, plati karmice. Este cea mai buna perioada pentru inchiderea datoriilor karmice prin iertare, compasiune, bunavointa. Puteti sa va vindecati ranile trecutului sau puteti plati intr-un mod mai putin aspru greselile facute in trecut.
Neptun continua sa va activeze casa partenerului, casnicia iar pentru cei nascuti intre 24 august si 2 septembrie, poate fi un an in care cu greu puteti vedea realiatea in relatii. Fanteziile si imaginatia sunt activate de Neptun, ar trebui sa fiti atenti in ce relatii intrati.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Iubirea si parteneriatele  in anul 2014 continua sa fie  sunt sub controlul lui Pluto in Capricorn si a lui Neptun in Pesti .
Pluto devine judecatorul modului in care iubiti, este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul, schimbarile profunde au loc prin intermediul iubirii, copiilor. Puteti  intra intr-o relatie de iubire foarte emotionala, intensa care va va transforma complet. Orice problema existenta intr-o relatie de iubire actuala se poate intensifica conducand la despartire, de fapt , rolul acestei energii este de a da deoparte din viata voastra iubirea care nu va face bine, care va tine pe loc.
Uranus in Berbec activeaza in harta voastra solara un domeniu al bunurilor in comun sau primite din alta parte, intimitatii, fidelitatii, finante comune cu sotul, veniturile partenerului, comisioane , credite , increderea in partener . Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii iar in acest domeniu din viata voastra  poate aduce bani din surse neasteptate, prin casatorii, asociatii sau mosteniri, puteti dezvolta un interes deosebit fata de  metafizica, ocultism, mistere. Este o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare va  inunda viata, este un timp bun in care va puteti familiariza cu domeniul ocult, asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziune. La un nivel mai lumesc , Uranus in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile , schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica . Puteti  primi deasemenea o mostenire , poate veni de unde nu va asteptati, relatiile voastre pot trece printr-o transformare socanta.

Neptun in Pesti  este asociat in harta voastra solara cu parteneriatele , casniciile. Aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, deceptii . Pentru Fecioarele  nascute intre 24 august si 2 septembrie, Neptun in Pesti face un aspect de opozitie cu Soarele natal, provocarile definesc aceasta energie. Este un tranzit propice erorilor de”manevrare a macazului” iar acestea pot fi provocate de cei din mediul vostru apropiat. Pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, in cariera, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile , puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace .

Anul 2014 incepe cu Venus retrograd in Capricorn iar pentru voi, aceasta energie activeaza tot sectorul  iubirii, copii, creativitate personala.
Venus guverneaza  iubirea, frumusetea,valoarea proprie, valorile materiale, relatiile,  aceste domenii din viata noastra vor  cunoaste un ritm incetinit.. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de iubire, copii  vor cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata .

Marte  tranziteaza domeniul iubirii intre 26 octombrie si 4 decembrie, puteti deveni mai romantici si dornici de iubire, distractii in doi.

CARIERA SI BANI  

In perioada 1 martie -19 mai, Marte este retrograd in semnul Balantei, un semn asociat cu banii , valori native, bunuri obtinute prin munca proprie.
Influenta acestei energii o puteti simti inca de la inceputul anului 2014 si pana pe 25 iulie. Cu Marte retrograd in acest domeniu din viata voastra, toate actiunile legate de construirea unei stabilitati financiare nu vor da rezultatele scontate, pot aparea fel de fel de amanari in plata eforturilor voastre. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada, lipsa claritatii  financiare dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada, este un timp de revizuire, reconsiderare, reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani, a propriei valori. Puteti pierde o sursa de venit suplimentara, trebuie sa renuntati la un al doilea loc de munca , apar cheltuieli neprevazute  care va depasesc bugetul, puteti face investitii proate, deci atentie.

Mercur, ghidul vostru astral  este un indicator important in viata voastra iar cele trei perioade de retrogradare vor aduce destule probleme .

In perioada 12-28 februarie 2014,  Mercur, ghidul vostru planetar va fi in miscare aparent retrograda in semnul Varsator activand pentru voi sectorul muncii. Pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, puteti deveni nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie , instabilitate in munca . Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada.
In perioada 17 iunie-1 iulie 2014, Mercur va fi in miscare aparent retrograda in semnul Gemeni activand pentru voi sectorul carierei, statut social. Unele proiecte  incepute, unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit, a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra.
Mercur retrograd din  perioada 10 octombrie -25 octombrie 2014 in semnul  Balanta  activeaza pentru voi sectorul banilor.Sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp de a reflecta la anumite investitii fiind ajutati in revizuirea unui plan de afaceri, in revizuirea valorilor personale , in intelegerea modului corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiri banii.

16 martie  2014 vine cu o Luna Plina in Fecioara,  este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre cu puternice accente asupra celor nascuti in jurul datei de 16 septembrie.Deciziile bune sunt recompensate acuma, greselile atrag roade amare.
25 august 2014 vine cu o Luna Noua in Fecioara  favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date. Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 este asociata cu Nodul Sud in Taur si activeaza casa studiilor mari, strainatate, credinta.

Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Taur poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul  studiilor , strainatate, credinta, cunoastere inalta sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Este o Eclipsa sustinuta de Pluto din casa iubirii, copii, de Jupiter care aduce noroc prin prieteni,  de Neptun din  domeniul parteneriatelor. Puteti avea oportunitati imense prin studiile voastre, prin prieteni si partener. Puteti face o calatorie importanta in strainatate.

Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie activeaza tot ceea ce inseamna rude, frati, surori, calatorii scurte.   Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi o veste importanta legata de un frate, o ruda, o excursie, reusita la un examen.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale in domeniul banilor prin fel de fel de acorduri semnate, prin partener de afaceri sau prin partenerul de casatorie  in special pentru Fecioarele nascute in jurul  datei de 8 septembrie. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, pot aparea destule schimbari imprevizibile legate de banii in comun.

Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 vorbestete  pentru voi in sectorul banilor castigati prin eforturile voastre.Este o eclipsa dura si poate aduce  evenimente grele legate de bani, valori . Eclipsa are o infuenta puternica asupra Fecioarelor nascute intre 12-18 septembrie.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 5 septembrie -29 septembrie,  cand venus tranziteaza casa partenerului intre 5 aprilie-2 mai. In perioada 23 iunie-16 iulie , Venus  va tranzita casa carierei, puteti primi diverse recompense , puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn , veti incepe anul 2014 intr-un ton repetitiv in domeniul iubirii, ceva din trecut reapare in viata voastra cerand o rezolvare.

Adriana Tudosa         

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.