PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI – ANUL 2014

 PESTI  / ASCENDENTUL IN PESTI  – ANUL  2014  
TRANZITE MAJORE

pesti 2014

“In fiecare om sunt doi oameni; unul e treaz in intuneric, celalalt doarme in lumina.”Kahlil Gibran

In anul 2014, Pestii  au suportul planetei Jupiter in atragerea iubirii dar si la locul de munca ( incepad cu 17 iulie), Uranus aduce schimbari imprevizibile in sectorul banilor, Neptun va  poate crea destule iluzii in viata de zi cu zi, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al relatiilor voastre de prietenie, Saturn aduce blocaje si lectii de invat in calatorii, strainatate, studii superioare.

In anul 2014, Jupiter in Rac continua sa va tranziteze casa iubirii, copii, romantismul, distractia, speculatiile . Aceasta energie poate sa va faca mai romantici, poate aduce distractii, oportunitati de a investi, speculatii diverse, fericire, relatii bune cu copii, noroc prin copiii vostri. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada, deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. Energia lui Jupiter in casa copiilor poate aduce bucurii de la copii vostri.
Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de relatiile voastre de iubire, de copii vostri.
Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, iar pentru voi, aceasta energie activeaza  sectorul muncii. Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin.

Identitatea voastra este colorata de Neptun , ghidul vostru planetar care se gaseste chiar in semnul vostru. Aceasta  energie are influente puternice asupra personalitatii voastre, aspectului fizic, modului in care vedeti lumea dar si a modului in care lumea va vede , aceasta energie  va sta destul de mult timp la ‘voi in casa “ .
Neptun in Pesti va sporeste sensibilitatea, deveniti extrem de intuitivi, mistici chiar puteti sa descoperiti ca aveti capacitati de clarvedere . Neptun poate aduce si unele  probleme asupra carora domneste o oarecare confuzie ,  iluzie, chiar mister. Acestea pot  aparea prin cineva cunoscut  sau chiar voi va puteti  insela cu privire la fel de fel de probleme si ar trebui ca deciziile importante sa nu le luati fara a analiza foarte bine “ ansamblul deciziei “ cu exceptia cazurilor cand sunteti foarte siguri ca detineti toate datele problemei.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Anul 2014 incepe cu Venus retrograd in semnul Capricornului, un semn asociat in harta voastra cu casa prietenilor.Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru, pasi gresiti intr-o relatie de prietenie, in relatia cu un grup de oameni. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de valori din trecut, familie, parinti, calatorii, studii superioare  pot cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata, poate sa va bantuie chiar de la inceputul anului.

In perioada 7 iunie-17 iunie, Mercur este retrograd in semnul Racului, un semn asociat in harta voastra cu casa iubirii.Se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative , a modului de folosire a energiei mentale si creative. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Trecutul poae fi reinviat de Mercur retrograd, in consecinta, o iubire veche poate fi reluata.

In perioada 17 iunie-1 iulie, Mercur este retrograd in semnul gemenilor un semn asociat in harta voastra cu casa familiei. Se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie, de a gasi o cale de impacare .

CARIERA  SI BANI

BANII au un ton uranian si in anul 2014. Uranus in Berbec  este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra sustine castiguri de neinteles sau norocoase . Este un an in care trebuie sa va asteptati la “ neasteptat “ in problemele financiare , tot ce tine de bani, valori , securitate financiara pot cunoaste modificari . Nesiguranta financiara este cuvantul cheie in acest an , nu va faceti planuri prea mari legate de resursele financiare deoarece ele  pot cunoaste schimbari care nu pot fi controlate de voi . Un om prevenit face cat doi intr-o oarecare masura , prin urmare , ar trebui sa fiti atenti in legatura cu banii vostri, valorile voastre .Totusi , Uranus in Berbec continua  sa revolutioneze modul vostru de abordare a finantelor , este important sa fiti inovatori, deschisi acestei energii care de fapt va cere sa va folositi abilitatile naturale intr-un mod nou, unic.

Perioada cuprinsa intre  28 septembrie -23 octombrie  vine cu  Venus in tranzit prin Balanta , un semn asociat in harta voastra solara cu banii veniti prin fel de fel de asocieri, contracte. Puteti rezolva multe probleme legate de bani, credite .

In perioada 1 martie -19 mai, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnul Balantei activand pentru voi sectorul banilor de la fel de fel de parteneri, intimitate , pasiune.  Aceasta  energie poate amplifica problemele, obstacolele in proiectele comune , in modul de folosirea a banilor intr-un parteneriat,  ambiguitatea financiara este prezenta de la resurse comune la credite bancare, de la certuri in jurul unei mosteniri la delapidari intr-o asociere sau un partener imprudent . Este un timp in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei personale in acest domeniu din viata voastra , deasemenea casa VIII are legatura cu tot ce este intim in viata voastra putand aparea destule blocaje in modul de manifestare a energiei voastre intime , emotionale . Deasemenea , energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul familiei, caminului, securitatii personale , proiectele casnice pot fi incetinite  fiind cel mai bun timp de a va revizui atitudinea fata de familie, camin, afaceri imobiliare, securitate personala.

In perioada 13 septembrie -26 octombrie, Marte va trece prin semnul Sagetatorului activand pentru voi sectorul carierei.Energia voastra o puteti canalize mai mult in dezvoltarea carierei voastre.

Incepand cu martie 2014 si pana in anul 2016, Nodul Nord in Balanta va tranzita sectorul banilor veniti prin acorduri semnate si va cere sa va vindecati de dorinta de a acumula avere , putere . Pentru aceasta , puteti  trece prin diferite dificultati financiare , trebuie sa renuntati  la teama ca veti pierde  averea si sa invatati  sa daruiti din tot sufletul. In cazul in care nu veti invata sa va detasati  de  valorile materiale , puteti  pierde anumite lucruri, bani prin diverse intamplari ciudate . Daca veti invata sa daruiti , pot aparea castiguri inseminate prin jocul intamplarii ,ceea ce dati se intoarce la voi altfel . Puteti  aborda cu succes  studiul ocultismului , al fenomenelor inexplicabile si al tuturor activitatilor care au tangenta cu misterul . Oportunitatile si beneficiile pot veni la voi  atata timp cat veti fi capabili sa respectati anumite reguli cu strictete. Puteti obtine beneficii importante prin ceilalti ,prin “banii altora “.

In perioada 6 -16 februarie, Mercur este retrograd in Pesti  iar pentru voi aceasta energie va pune in lumina anumite comportamente gresite in relatiile  voastre. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul , aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe ,atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,  stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 este asociata cu Nodul Sud in Taur si activeaza casa studiilor mici, frati, rude, calatorii scurte. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Taur poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul comunicarii cu rudele sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Este o Eclipsa sustinuta de Pluto din casa prietenilor, de Jupiter care aduce noroc prin iubire, copiii, creativitate personala, de Neptun care va ofera destula intuitie. Puteti avea oportunitati imense prin prieteni, iubit, copil.

Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie poate aduce oportunitati  pentru viitor in special pentru cei nascuti in jurul datei de 24 februarie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe strainatate, studii, credinta, calatorii.  Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi  un sprijin important prin fel de fel de discutii , o veste importanta va poate deschide o cale noua  catre invatamantul superior, spiritualitate, strainatate.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale in tot ce tine de bani, valori personale  in special pentru Pestii nascuti  in jurul  datei de 8 martie. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, pot aparea destule schimbari imprevizibile legate de chestiunile financiare.

Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 actualizeaza pentru voi faptele trecutului in bine sau in rau. Este o eclipsa  ce poate aduce pierderi emotionale, financiare. Tot ce tine de banii celuilalt, credite, asociat de afaceri pot sa aduca diferite plati karmice din partea voastra. Eclipsa are o infuenta puternica asupra Pestilor  nascuti  intre 10-17 martie.

1 martie 2014 vine cu o Luna Noua  in Pesti cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul aceste date ( plus ,minus patru zile ). Aceasta energie favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi ce vor aduce rezultate maxime.
8 septembrie 2014 vine cu o Luna Plina in Pesti , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre. Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua in Pesti din 1 martie 2014, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi, depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului, este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este casa iubirii intre 18 iulie-12 august, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 5 septembrie-29 septembrie.  In perioada 16 noiembrie-10 decembrie , Venus  tranziteaza casa carierei , asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn, anul 2014 incepe cu destule blocaje in relatiile voastre de prietenie, sperantele voastre trebuiesc re-definite.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.