LEU / ASCENDENTUL IN LEU – ANUL 2014

LEU / ASCENDENTUL IN LEU – ANUL  2014   
TRANZITE MAJORE

leu 2014

“Ci eu va spun ca viata-i intr-adevar un intuneric numai atunci cand e lipsita de daruire,
Ca orice daruire este oarba cand nu exista stiinta,
Ca orice stiinta este zadarnica daca-i lipsita de munca,
Ca orice munca este goal? fara de dragoste,
Iar cand munciti cu dragoste va legati de voi insiva, unul de altul si, impreuna, fata de Creator.”Kahlil Gibran

In anul 2014, Leii au suportul planetei Jupiter in dezvoltarea personalitatii lor( incepad cu 17 iulie), Uranus aduce schimbari imprevizibile in credinta, studii superioare, strainatate, Neptun va  poate crea destule iluzii in viata intima, bani prin fel de fel de parteneriate, Pluto continua sa fie judecatorul si transformatorul profund al locului de munca, Saturn va testeaza familia si increderea in voi.

In anul 2014, Jupiter in Rac continua sa va tranziteze casa secretelor , incercari, plati karmice, recompense ale trecutului. Aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce  poate lucra pentru voi  ca un prieten ce va scoate din necazuri, atenuand consecintele unor  dificultati si oferind in acelasi timp o implinire de prestigiu. Jupiter in aceasta casa va face puternici asupra dusmanilor.Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de trecut, compasiune, iertare. Unele intarzieri in obiectivele voatre va pot crea stres mental.

Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, aveti de partea voastra o energie prietenoasa ce va aduce multe oportunitati, noi inceputuri, noroc, abundenta, experiente ce va vor ajuta sa cresteti personal. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse, sunteti protejati si veti fi sustinuti de prieteni puternici. Este o energie generoasa ce aduce oportunitati in toate domeniile vietii voastre, curaj in folosirea propriilor convingeri, veti deveni magnetici, veti fi plini de carisma, diplomatie, talent oratoric , deveniti  generosi si plini de incredere, important este sa abordati corectitudinea in tot ceea ce faceti. Fara o implicare personala, acesta perioada a anului 2014 poate fi privita  ca o perioada de relaxare cu vise frumoase fara a concretiza ceva. Favorurile vietii va cauta  dar trebuie sa actionati pentru a le primi si pastra, de aceea, evitati automultumirea. Avand Jupiter in semnul vostru este o binecuvantare, acest ghid spiritual va poate indeplini dorintele.
Saturn continua pe tot parcursul anului sa va energizezeze casa familiei, parinti, camin (pana pe 23 decembrie). Este un timp in care energia saturniana va  testeaza increderea in propria persoana, poate crea destule probleme interne astfel incat fericirea devine o marfa rara. Este un timp al conflictelor la domiciliu dar si la locul de munca , rudele pot deveni adevarati dusmani sau poveri , ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare .Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va  perturbe interesele voastre  provocand o schimbare in comportamentul vostru , pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati  neglijat in trecut.

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Saturn ramane in Scorpion pana pe 23 decembrie 2014 iar pentru voi, aceasta energie va testeaza, invata, provoaca in domeniul familiei, parinti, camin, afaceri imobiliare.
Poate fi un tranzit destul de dificil dar cum Saturn este la jumatatea drumului prin acest domeniu din viata voastra , ar trebui ca anul 2014 sa va gaseasca deja cu lectiile invatate legate de responsabilitatea unui camin, parinti.Este un timp al conflictelor la domiciliu dar si la locul de munca, rudele pot deveni adevarati dusmani sau poveri, ceea ce ar putea crea destule tensiuni interioare .Circumstantele se pot dezvolta in asa fel incat pot sa va  perturbe interesele voastre  provocand o schimbare in comportamentul vostru , pedepsele si amenzile lui Saturn au o legatura directa cu lucrurile pe care le-ati  neglijat in trecut. Saturn in Scorpion va poate afecta si cariera, imaginea publica, relatia cu sefii, cu figurile autoritare. Pentru Leii  nascuti in ultimile zece zile ale semnului, Saturn in Scorpion face un aspect provocator cu Soarele natal, puteti fi pusi fata in fata cu conditii de munca si viata neplacute, in situatii iritante sau pline de pericole constatand ca nu aveti deplina libertate de actiune. Este o perioada insotita de probleme in familie, sacrificii deosebite dar si probleme de sanatate . Indignarea va insoteste in aceasta perioada iar din aceasta cauza puteti lua hotarari inoportune  iar aerul de nemultumire va face sa interveniti in desfasurarea evenimentelor uitand ca trebuie sa aveti rabdare. Este important sa intelegeti ca nu este cel mai  bun moment sa actionati in pripa si sa adoptati o atitudine de calm in fata vietii, sa deveniti “ regi intelepti”.
Neptun  in Pesti continua si in anul 2014 sa creeze destula ceata in pasiunile voastre, in viata intima. Ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic, o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va lega de o persoana.
Veti deveni mai realisti in relatiile de iubire odata cu intrarea lui Saturn in Sagetator , asta pe 23 decembrie 2014.

In perioada 12 -28 februarie, Mercur este retrograd in Varsator iar pentru voi este activat sectorul casniciei, partener de viata, asociat . Neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese.Poate fi un moment dificil in relatiile, angajamentele voastre. Puteti re-face o relatie pierduta   in aceasta perioada.

In perioada 1 martie -19 mai, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnul Balantei activand pentru voi comunicarea cu rudele, fratii, vecinii. Lipsa de logica si reactiile incapatanate pot dezvolta “adevarate razboaie”cu cei din jurul vostru, cu tinerii, cu rudele, la cumparaturi, pe sosele.Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe . Este o perioada in care trebuie sa invatati sa va controlati energia si dorinta de a domina , de a fi primul, este necesar sa fiti foarte atenti “ pe unde calcati” si cum conduceti masina , sa fiti atenti la cumparaturi.
Intre 5 martie si 5 aprilie 2014 , Venus calatoreste prin zona parteneriatelor, casnicie, poate anunta oficiera unei casatorii, o nunta.In jurul datei de 15 martie, Venus face un aspect armonios cu Uranus , asta inseamna ca pot aparea beneficii intr-un mod neasteptat in domeniul parteneriatelor , partener de viata, asociat

Venus va tranzita semnul Leului in perioada  12 august-5 septembrie,  asta inseamna ca deveniti “ magnetici” in atragerea celorlalti  dar de cele mai multe ori in realizarea propriilor scopuri. Toata atentia se indreapta catre voi, este amplificata bucuria de a trai, veselia, farmecul, spontaneitatea, viata amoroasa, gasirea unor solute avantajoase pe cale amiabila, este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi. Romantismul vostru scrie poezii de dragoste in aceasta perioada.

CARIERA  SI BANI

Anul 2014 incepe pentru Lei cu Venus retrograd in Capricorn iar pana pe 31 ianuarie, chiar daca vreti chiar daca nu vreti, veti dansa in ritmul acestei energii ce aduce trecutul peste voi in sectorul muncii, colegi, rutine, sefi.  Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios,secretos . Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de loc de munca, valoarea muncii voastre, relatia cu sefii, sanatatea voastra pot cunoaste destule incercari, deci atentie.

Munca , serviciul vostru continua sa fie transformate, regenerate de Pluto in Capricorn
Energia plutoniana aduce de obicei o transformare majora in domeniul de viata pe care il energizeaza, in cazul vostru, Pluto devine judecatorul prezent la locul vostru de munca. Este o energie puternic transformatoare care va pune la treaba in acest domeniul, schimbarile profunde au legatura cu munca voastra, cu colegii vostri, cu sanatatea voastra. Pluto in acest domeniu de viata va sta destul  de mult, aceasta energie puternic transformatoare poate sa va aduca modificari in activitatile voastre zilnice, concedieri sau schimbarea locului de munca. Pot aparea tensiuni cu colegii dar in special cu sefii vostri, ati putea fi obligati sa cautati un alt loc de munca din cauza acestei probleme. Puteti schimba destul de des locul de munca in timpul acestui tranzit, dar,  de fapt aceasta energie va va conduce mai aproape de un loc de munca care sa raspunda nevoilor voastre .

Banii  au o nuanta neptuniana pentru voi .
Casa banilor care vin prin acorduri semnate este in Pesti iar cu Neptun aici , trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati , sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Aceasta energie va  poate da o perceptie extrasenzoriala puternica dar si o dorinta idealista de a-i ajuta pe altii. Partenerul de viata poate cunoaste anumite probleme cu locul de munca iar din aceasta cauza puteti vedea ca el este cel care va creaza probleme financiare.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru , pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 este asociata cu Nodul Sud in Taur si activeaza casa carierei, statut social.Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Taur poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul  carierei  sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Este o Eclipsa sustinuta de Pluto din casa muncii, sanatatii, de Jupiter care aduce noroc prin faptele bune din trecut, de Neptun din  domeniul banilor celuilalt . Puteti avea oportunitati  in cariera prin munca voastra, printr-o asociere benefica.
Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie activeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care traiti, apar  schimbari de resedinta.  Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi o veste importanta legata de o casa, un parinte, o afacere imobiliara.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale in domeniul studiilor, sstrainatate  in special pentru Leii   nascuti in jurul datei de 8 august. Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, poate fi o schimbare imprevizibila legata de o calatorie in strainatate, absolvirea unui colegiu, o relatie cu cineva din strainatate.
Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 vorbestete  pentru voi in sectorul  rudelor, frati si durori, calatorii,  este o eclipsa dura si poate aduce  evenimente grele legate de rude , atentie mare in calatorii, la masina . Eclipsa are o infuenta puternica asupra racilor nascuti intre 12-18 august.

Intre 31 ianuarie si 23 aprilie, Jupiter, Uranus si Pluto se intalnesc iarasi in aspecte dure, provocatoare cu o influenta asupra tuturor zodiilor. Cum voi il aveti pe Pluto chiar in casa muncii , pe Uranus in casa strainatatii, studii superioare iar pe  iar pe Jupiter in casa secretelot, trecut , fapte din trecut, schimbarile imprevizibile, socante fac parte din domeniul muncii, puteti pleca in strainatate. Pentru cei nascuti intre 1 si 5 august , modificarile imprevizibile pot fi mai intense. Fiti prudenti in calatoriile in strainatate.

14 februarie 2014 vine cu o Luna Plina in Leu , este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre, sunteti recompensati pentru munca grea sau pedepsiti pentru decizii gresite. Cei nascuti intre 10 si 19 august ar putea sa simta mai puternic impactul acestei energii.
26 iulie 2014 vine cu o Luna Noua in Leu favorabila unor noi inceputuri , in special pentru cei nascuti in jurul acestei date . Luna noua in semnul vostru  favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, o noua oportunitate va bate la usa. Cei nascuti intre 24 si 28 iulie ar putea sa simta mai puternic impactul acestei energii

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 12 august -5 septembrie, cand va tranziteaza casa iubirii intre 16 noiembrie- 10 decembrie, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 5 martie si 5 aprilie. In perioada 28 mai-23 iunie, Venus  va tranzita casa carierei, puteti primi diverse recompense , puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn , veti incepe anul 2014 intr-un ton repetitiv in domeniul municii, carierei voastre, ceva din trecut reapare in viata voastra cerand o rezolvare.

Adriana Tudosa 

You may also like

2 Comments

  1. Buna Adria !! Urmaresc cu mare interes postarile tale , si imi place modul cum interpretezi . Daca vrei sa-mi deslusesti o nelamurire si anume : sunt gemeni cu ascendent in leu pe gradul 25 . Nu stiu daca ma regasesc ca ascendent doar in leu sau si in fecioara ? De cand incepe sa ma influienteze jupiter dat fiind faptul ca sunt pe gradul 25 va ramane in casa 12 . Sincera sa fiu ma regasesc mai mult in gemeni dar anumite momente din viata mea au fost influientate da ascendent , atat leu cat si fecioara . sunt nascuta pa 02/06/1973 la ora 10 si 20 . multumesc . Am o mare problema in aceasta viata nu imi gasesc un loc de munca stabil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.