ASPECTE ASTROLOGICE IMPORTANTE AUGUST 2018-CELE RELE SA SE SPELE, CELE BUNE SA SE-ADUNE …

Rugaciunea lunii august 2018  este Rugaciunea oferita de Omraam Mikhael Aivanhov:

“Doamne Dumnezeule, iarta-ma ca n-am inteles pana acum posibilitatile pe care Tu le-ai dat gurii mele, ca n-am inteles ca prin rostirea cuvintelor Te pot imita, pot deveni ca Tine si pot fi in fiecare zi o reflectare a Ta. Nu mi-am dat seama si prin Cuvant am facut rau; am spus lucruri absurde, i-am ranit pe oameni, am perturbat fiinte si am darimat totul tocmai prin acest instrument pe care Tu mi l-ai daruit. In loc sa ma servesc de el pentru a face binele, pentru a consola, a alina, a invigora, a reinvia fiintele, pentru a le aduce si orienta catre Tine, Domnul, Creatorul; m-am servit de el pentru a le dobori si a le injosi. Iarta-ma Doamne, invata-ma cum sa-mi folosesc gura si limba, nu numai pentru a manca, pentru a flecari si a nu intelege nimic, ci pentru a face celorlalti bine, pentru a-i incalzi si lumina”.

Simfonia in RE-MAJOR a astrelor continua si in luna august 2018.

Marte isi continua miscarea retrograda pana pe 27 august cu mesajul pe care deja l-am transmis: Marte retrograd in Varsator amplifica povestea lui “ Gigi contra”, un personaj ce va trai in nou in urmatoarea perioada, in scopul de a intelege ca aceasta atitudine este nesanatoasa, in scopul de a intelege ca investim energia noastra in actiuni distructive, in actiuni contra a tot si toate, in opozitii indaratnice si absurde, impotriva evidentei. ‘Gigi –contra’ este personajul de baza al povestii noastre astrale ce vine cand cineva greseste in conceptia lui, ce are o piatra in mana gata sa o arunce doar ca te-a prins cu mata-n sac, doar ca ai o alta idee, o alta opinie, un alt mod de a vedea lucrurile, oamenii, legile, grupurile, idealurile.”

Din 13 august, Marte reintra in mers aparent retrograd in semnul Capricorn iar pana pe 27 august vom participa la un curs scurt de re-amintire a ceea ce inseamna controlul si auto-controlul, care obiective sunt realiste si realizabile, cum putem sa investim energia dar si furia noastra in munca noastra si nu pentru a ne impotrivi tot timpul. Strategia de baza a lui Marte in Capricorn este responsabilitatea, gestionarea corecta a furiei si folosirea intregii noastre energii in munca si evolutia noastra.

Mercur continua miscarea retrograda in Leu iar pana pe 19 august trebuie sa fim foarte atenti la cuvintele noastre, in relatia cu copiii nostri, cu placerile noastre, cu mandria noastra. Zi de zi venim acasa si ca niste roboti, deschidem usa casei fara a da prea multa atentie acestui lucru. Majoritatea lucrurilor le facem ca niste roboti. Dar intr-o buna zi, venim acasa, incercam sa deschidem usa dar nu putem, ori cheia este problema, ori usa. Si asa, incepem sa ne uitam la usa, la cheie, cerem ajutorul unui vecin, etc. Asa se intampla si cu Mercur retrograd, trebuie sa fim mai atenti la noi, la ceea ce facem, la comunicare, sa inlocuim o idee veche, o atitudine, sa imbunatim comunicarea, etc.

Nu uitati ca Mercur retrograd poate si exagera totul iar in semnul Leu vom invata ca “ mandria merge inaintea caderii”.
Incetiniti ritmul, odihniti-va mai mult, relaxati-va, repetati continuu:” ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt”. A venit timpul sa invatam ca nu suntem responsabili de faptele, cuvintele celorlalti, nu-i putem schimba chiar daca le raspundem la fel, tot ceea ce putem face este acceptarea, schimbarea noastra. Eu sunt iubire…este cea mai buna cale de urmat. “Iarta-ma Doamne, invata-ma cum sa-mi folosesc gura si limba, nu numai pentru a manca, pentru a flecari si a nu intelege nimic, ci pentru a face celorlalti bine, pentru a-i incalzi si lumina”.

11 august 2018 vine cu o Eclipsa partiala de Soare in Leu asociata cu Nodul Nord in Leu –oportunitati pentru re-inventarea noastra spirituala.
O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in Leu in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra. Aceasta eclipsa vrea sa invatam ca dragostea tolereaza greselile, slabiciunile si neputintele umane. Cand cineva face ceva care nu ne place trebuie sa fim toleranti, sa ne aducem aminte de esenta divina din noi, de Soarele care daruieste caldura atat buruienilor cat si florilor. Soarele nu se cearta cu nimeni, nu se supara pe nimeni, el ofera iubirea si caldura lui neconditionat. Aceasta Eclipsa de Soare in Leu asociata cu Nodul Nord in Leu ne cere sa invatam sa fim un soare pentru cei din jurul nostru, pentru cei din familia noastra, de la locul de munca, etc. Greu dar cu multa toleranta si cu multa iubire, putem reusi.

Aceasta Eclipsa de Soare este in fuziune cu Mercur retrograd in Leu ceea ce arata unele intarzieri cu oportunitatile si promisiunile acestei eclipse. Acest lucru se poate intampla atunci cand Mercur in mers direct in Leu va activa punctul Eclipsei si asta in jurul datei de 30 august 2018. Oriunde aveti semnul Leu in harta natala, aceasta Eclipsa de Soare poate veni cu fel de fel de oportunitati, nu va grabiti. Eclipsa de Soare in Leu are o influenta deosebita asupra semnelor semnelor fixe –Taur, Scorpion, Leu, Varsator ( nascuti in jurul datei de 11). 

26 august 2018 (ora 14:56 ) vine cu o Luna Plina in Pesti ce ne influenteaza toate simturile. Aceasta Luna Plina in Pesti este ca o actualizare a vietii noastre sufletesti si pentru a putea merge mai departe, trebuie ca tot ceea ce am adunat in interiorul nostru sa fie recunoscut si vindecat. Nu putem merge mai departe cu aceste poveri energetice, emotionale, mentale, spirituale vechi. In drumul ei, apa preia tot ceea ce intalneste in cale iar pentru purificare are nevoie de fel de fel de filtre. Organismul omului este 70% apa si are acelasi comportament de a retine in interior emotii, dureri, conditionari de tot felul iar aceasta Luna Plina in Pesti actioneaza pentru noi exact ca si un filtru de impuritati fiind sinonim cu vindecarea si eliberarea de conditiile vechi de viata.

Iar pe 27 august 2018(ora 17:05), Marte isi reia mersul direct de pe gradul 28:37 Capricorn. Simbolul sabian al gradului 29 Capricorn” O tiganca citeste norocul in cestile de ceai ale doamnelor din inalta societate”. Marte ne spune ca trebuie sa revaluam actiunile noastre, sa intelegem mai clar ceea ce ne dorim cu adevarat. Fara sprijin divin, frunzele de ceai nu pot vorbi, nu ne pot ghida si putem continua sa ne irosim energiile, vitalitatea, in dorinte care ne tin pe loc. A venit timpul sa cerem indrumare divina, si asa cum spune Omraam Mickael Aivanhov

“De azi inainte, intrebati Cerul: “Poate ca ai alte planuri cu mine. . . Poate ca, de la nastere, nu am facut decat sa-ti tulbur planurile, sa-ti stric proiectele. . .  si cereti-i iertare, implorandu-l sa va trimita entitati ceresti care sa va poata calauzi pasii. Si astfel, primind din lumina inaltului, va veti putea descurca mult mai bine.  O tu Lumina, care esti cea mai evoluata, patrunde in mine, hraneste-mi inima si mintea”.

O luna binecuvantata, plina de iubire si toleranta.

Luna august 2018 este despre iubire dar acea iubire a Soarelui toleranta, neconditionata, vitalizanta, inaltatoare. Fiecare dintre noi putem deveni un “ mic Soare”, “incepand de astazi aleg sa fiu iubire, sa ma iubesc pe mine insami, sa ii iubesc si sa-i accept pe cei din jur asa cum sunt”, repetati cat mai des acest cantec solar.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Multumim, Adriana draga pentru tot ceea ce faci pentru noi! Fii binecuvantata mereu de Bunul Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.