ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN SAGETATOR SI ZODIILE– 26 MAI 2021

In ziua de 26 mai 2021 se formeaza o Eclipsa totala de Luna in Sagetator, adica Luna pe gradul 5:26 Sagetator este in opozitie cu Soarele pe gradul 5:26 Gemeni in apropierea Nodurilor Lunare –Nodul Sud pe gradul 10:44 Sagetator in opozitie cu Nodul Nord pe gradul 10:44 Gemeni. Este o Eclipsa de Luna asociata cu Nodul Sud lunar in Sagetator ce va forta eliberarea noastra de tot ceea ce ne tine pe loc, fie ca vorbim de o relatie, de un loc de munca, de o credinta, de o speranta, de o durere in suflet.

Cum Sagetatorul stapaneste mintea si inelepciunea superioara, aceasta eclipsa ne permite sa ne concentram pe imaginea de ansamblu si sa vedem lucrurile dintr-un punct de vedere mai expansiv. Datorita naturii acestei eclipse de luna, putem descoperi, de asemenea, secrete sau informatii ascunse care pot inspira schimbari sau transformari importante. Cunoasterea aduce putere si s-ar putea foarte bine sa descoperim ca  informatiile care vin spre noi acuma ne pot oferi indicii pentru urmatorii pasi.

Traditional, o eclipsa de luna tinde sa aiba mai mult efecte personale, ceva se incheie, se finalizeaza, eliminand astfel modele, situatii de viata care stau in calea fericirii sufletului. Universul foloseste o Eclipsa sa ne avertizeze in legatura cu  ceea ce nu este bine in viata noastra, in acelasi timp ofera un ajutor pretios in rezolvarea problemelor, in depistarea si inlaturarea lor. Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul intr-un  mod dramatic(uneori) ne atrage atentia, ne forteaza sa privim cat mai profund in problemele pe care le ascundem sau pe care refuzam sa le rezolvam. Toate problemele amanate, nerezolvate sau care ne macina sufletul (luna) sunt evidentiate de aceasta eclipsa dar in acelasi timp ne spune intr-un limbaj karmic ca  a venit timpul  pentru o schimbare.

Energiile acestei Eclipse de Luna nu pot fi ignorate de cei nascuti in jurul datei de 26 mai, august, noiembrie, februarie-zodiile mutabile: Gemeni, Sagetator, Fecioare, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza casa IX, o casa a calatoriilor, strainatate, turism, alte culturi, politica, legi, religie, mass-media, universitate. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect care implica fel de fel de publicatii, mass-media, calatorii, o problema juridica, un examen important pentru promovarea voastra, o carte scrisa ajunge in strainatate. Puteti absolvi un curs, o facultate, va puteti muta intr-un alt oras sau intr-o alta tara, puteti rezolva cu success un litigiu. Puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul, uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma, oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Ceva  din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti si ar fi bine sa fiti mai atenti la planurile facute in spatele usilor inchise. Poate fi un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Este timpul sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza casa VIII, o casa a bunurilor comune, intimitate, fidelitate, investitii, banii unei afaceri, comisioane, mosteniri, imprumuturi, loterii. Cum Eclipsa de Luna ese de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie romantica sau financiara care nu functioneaza bine. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele, asigurarile, taxele, afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi, puteti culege “roadele” unei afaceri incepute in trecut. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime. Banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, banii care vin prin partenerul de viata, sunt in lumina acuma. Provocarea momentului vine si Jupiter in Pesti  si ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori. Pot aparea inselaciuni si tradari din partea unor oameni pe care ii considerati prieteni, din partea unor colaboratori. Este posibil sa fiti mai creduli in acest moment, deci este mult mai usor sa fiti inselati. Trebuie sa distingeti promisiunile goale de lucrurile reale, deoarece acesta este unul dintre testele acestui moment astral. Este timpul sa reganditi prioritatile voastre si sa cautati modalitati mai semnificative de a va investi timpul si resursele personale.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza casa VII, o casa a casatoriei, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia orice relatie disfunctionala, sa finalizati un proiect important cu un partener de viata, sa va casatoriti, sa puneti capat unei rivalitati. Aceasta energie intensa este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partenerului de viata, asociatului, dusmanilor. Provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti iar relatiile  pot fi confuze, complicate, deci mare atentie , aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera, in relatiile voastre. Puteti face erori grave cu privire la cariera voastra, pot aparea dificultati domestice, dispute in planul social, puteti ocoli problemele de viata pe care le veti considera inaccesibile, puteti utiliza metode incorecte pentru rezolvarea problemelor incercand sa parveniti prin orice mijloace. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza casa VI, o casa ce vorbeste despre munca, treburi zilnice, colegi, sefi, gestionarea timpului, sanatate fizica. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca care nu promite prea multe, ceva obliga in acest moment. Orice “lucru” pe care v-ati concentrat in ultimile sase luni poate beneficia de un final benefic, puteti culege roade frumoase.Aceasta energie poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de munca voastra, rutina zilnica, sanatate, trecut, dusmanii, plati karmice. Provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti  si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu strainii, o afacere cu strainii, sa respectati legea, sa cultivati adevarul, sa fiti atenti in calatorii. Nu credeti orice promisiune in domeniul muncii, fiti mai atenti la cei cu care munciti, nu le spuneti toate secretele voastre.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza casa V, o casa ce gazduieste iubirea, romantismul, copii, talentele creative, educatia, hobby-uri, fericire, lux. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la o iubire care nu promite prea multe, care va afecteaza in mod negativ. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa intalniti marea iubire, sa faceti un copil.”Daca dragoste nu e, nimic nu e” dar acuma, aceasta energie lunara cantareste dragostea adevarata si tot ce nu raspunde acestei inspectii astrale, va fi dat deoparte. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra, prieteni, protectori. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. O eclipsa de luna marcheaza un sfarsit, va puteti desparti de un partener romantic, puteti incepe o noua relatie de iubire deci sfarsiti cu singuratatea, un copil poate pleca de acasa la studii sau din alt motiv, ceva se schimba dar nu neaparat in rau,  universul va ofera noi conditii de viata in acord cu destinul voastru.  Provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu contractele care vorbesc de bani, o afacere, un partener de afaceri, o relatie secreta. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Acest aspect ameninta interesele voastre financiare, adesea prin greselile partenerului, asociatului, lupta ascunsa pentru putere.  

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza casa IV, o casa ce gazduieste familia, caminul, parintii, afacerile imobiliare, securitatea emotionala, problemele din copilarie . Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza un proiect legat de o casa, decoratiuni interioare, extinderea unei proprietati. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut, cariera, tind sa iasa in lumina, toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltarea voastra se vor sfarsi. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra. Dar provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti  si ar trebui sa fiti atenti in tot ceea ce vreti sa faceti prin relatiile voastre, nu credeti orice, nu incercati marea lovitura acuma ca va cam amagiti. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate (inclusiv afacerile, relatiile juridice, medicale, politice) aduc fel de fel de conflicte, tradari, exista pericolul unor comunicari proaste, neintelegeri si denaturari.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza casa III, o casa ce gazduieste activitatile comerciale, relatia cu fratii, rudele, cum comunicati, cum va folositi mintea, calatoriile scurte. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a finaliza orice relatie disfunctionala cu vecinii, rudele, membrii unei comunitati, un curs. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala, toate acestea va pot rani sufletul.Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri, sunt accentuate acuma. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Aceste evenimente pot fi legate de proiecte importante, cursuri, frati, rude, calatorii, o persoana a carui inteligenta v-a fermecat, barfa, cuvinte rautacioase, strainatate. Eclipsa de luna va pune un accent deosebit pe un frate , o sora sau pe un var, un vecin, este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia , va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema . Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada dar si in urmatoarele sase luni. Dar provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti si ar trebui sa fiti atenti si sa nu va lasati dusi de val in proiectele de munca. Odihniti-va mai mult, fiti atenti la locul de munca, la documente si la cei cu care munciti. Nu va asumati proiecte pe care nu le puteti rezolva.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza casa II, o casa ce vorbeste despre averea personala, salarii, auto-valoare. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a  atinge obiectivele voastre financiare, sa vindeti anumite proprietati, sa va bucurati de valoarea unui talent natural de-al vostru. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care pot sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranta un moment in care puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati  sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de valorificarea talentelor voastre native, de adevarata voastra valoare, de ceea ce puteti face prin voi insiva, de locul de munca, de banii veniti prin acorduri semnate, imprumuturi bancare, mosteniri. Provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in relatiile de iubire, cu copii, la speculatii , puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice. Fiti foarte precauti in legatura cu unele promisiuni mari, cercetati cu atentie toate detaliile. Puteti sa va supraevaluati abilitatile, puteti sa luati proiecte care sunt prea mari sau puteti gasi ca resursele pe care v-ati bazat nu sunt prea solide.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza casa I, o casa ce vorbeste despre personalitatea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti. Aceasta energie intense, socanta, imprevizibila in casa I va face destul de vulnerabili. Evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri ( pozitive sau negative) hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, asupra unor proiecte personale. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de propriile sentimente si dorinte, de ceea ce doriti pentru voi, valorificarea imaginii voastre, partener de viata, asociat, avocat, chestiuni juridice, dusmani. Dar provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti si ar trebui sa fiti atenti in legatura cu proiectele legate de familie, tara, strainatate, straini, afaceri cu strainii, calatorii. Lucrurile nu sunt de obicei ceea ce par a fi in acest moment, asa ca relatiile voastre, speculatiile si investi?iile ar trebui tratate cu mare precautie. Evitati deciziile importante acuma deoarece va puteti amagi. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimentul atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine. Ati putea sa va inselati, sa fiti inselati, dezamagiti.

CAPRICORN -ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaza casa XII, o casa a sanatatii mintale, vicii, credulitate, secrete, conditionari karmice, intuitie, mistere spirituale, organizatii de caritate, spitale, inchisori, corpora?ii, agentii guvernamentale, birocratii. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.),. Poate fi o perioada in care veti simti nevoia sa fiti singuri, sa va odihniti mai mult, sa dormiti mai mult. Puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. De asemenea, este un moment bun pentru a da deoparte oamenii care va fac rau sau pur si simplu sa nu mai permiteti celorlalti sa va faca sa va simtiti rau. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea voastra spirituala. Sunt posibile probleme de sanatate, puteti deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp. Este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Poate fi sfarsitul unei relatii, cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile sau puteti primi rasplata unui comportament arrogant cu cei de la locul de munca. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite dileme din viata voastra dar si de a le rezolva. Putet descoperi un secret iar acest lucru vine ca un ajutor, protectie pentru voi. Dar provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti, mare atentie la anturaj, la cum comunicati, vorbele pot fi amagitoare, va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare. Aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Nu credeti orice.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza casa XI, o casa ce vorbeste despre prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, astrologie, energie nucleara, internet. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a renunta la un prieten, un grup, o speranta, care nu mai servesc intereselor voastre viitoare. Este un timp in care aceasta Eclipsa de Luna poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ prietenilor vostri, sperantelor voastre, protectorilor vostri “. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de prieteni, sperante, personalitatea voastra, copii, capacitate creatoare, mandrie exagerata, rolul  vostru intr-o relatie.Dar provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti, atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Mirajul imbogatirii rapide are o alta fata acuma.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza casa X, o casa ce vorbeste despre cariera, viata publica, obiective si aspiratii profesionale. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina ce vorbeste despre finaluri hotarate de soarta, acest moment este o oportunitate excelenta pentru a incheia cu succes un proiect la locul de munca, pentru a primi un post de conducere sau pentru schimbarea carierei voastre. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Acuma puteti culege roadele pentru ceea ce ati facut sau nu ati facut in cariera voatra, sunteti vazuti atat de astre cat si de sefi. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure, cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Aceasta Eclipsa de Luna este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in jurul datei de 14 decembrie 2020 cand a fost Eclipsa de Soare in Sagetator. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre. Ceva din trecut legat de actiunile voastre in cariera, familie, imagine personala, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi.  Dar provocarea momentului vine si prin Jupiter in Pesti, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, critica, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti, folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ. Puteti fi indusi in eroare cu usurinta de ceilalti sau de propriile voastre asteptari nerealiste sau umflate. Pot aparea dificultati si conflicte datorate unor imprudente in cariera voastra, in realizarea unor ambitii profesionale.

Adriana Tudosa

 

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.