ECLIPSA PARTIALA DE SOARE IN TAUR SI ZODIILE- 30 APRILIE 2022, ORA 23:28- ORA ROMANIEI

Eclipsele aduc in general schimari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse, in zilele premergatoare si, mai ales, de dupa eclipsa, nu poate fi prea usor. O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra. Eclipsele fac ca lucrurile sa nu mai functioneze in modul in care ne asteptam. Nu exista nici o garantie ca schimbarile vor fi permanente sau pozitive doar ca ele trebuie sa se intample. Uneori, cosmosul foloseste mijloace inedite pentru a-si pune in aplicare planurile progresiste.

Simbolul Sabian al gradului 11 Taur, gradul Eclipsei de Soare: ”O  femeie udand florile in gradina ei”. 

Este fabulos acest simbol prin care eclipsa de soare ne spune: ai grija de tine, de valorile si talentele tale, de sufletul tau(gradina). Ai grija de responsabilitatile tale, nu lasa in paragina viata ta, gradina-sufletul tau, ca sa “uzi” florile din alta gradina.Este timpul sa avem grija de gradina noastra, de florile noastre, de sufletul nostru. Apa reprezinta sufletul nostru, intuitia noastra-vocea sfanta din noi, doar ajutati de aceasta voce, putem elimina daunatorii care strica florile, creativitatea si frumusetea noastra. Asa cum intr-o gradina creste mai mult decat seamana gradinarul si care trebuie sa aiba grija sa elimine ceea ce este daunator, si in gradina noastra unica pot creste si alte seminte plantate de altii daca le dam voi. Dar ajutati de intuitia noastra, de credinta, de divinitate, putem elimina tot ceea ce este distructiv. Trebuie sa fim foarte atenti la ce seminte plantam acuma si ce apa (sentimente, emotii) folosim, deoarece vom culege ceea ce plantam si ingrijim. Este timpul sa intelegem ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba grija de propria gradina care este unica, asa putem crea in mod natural frumusete in noi si in jurul nostru, asa construim totul in jurul nostru intr-un organism durabil pentru propria noastra implinire si evolutie. Indiferent de provocari, furtuni , tunete, fulgere, vant, sufletul nostru, vocea sfanta a sufletului nostru, ne poate “uda” florile din gradina noastra cu “apa vie” care invie si infrumuseteaza orice, cu apa despre care vorbeste Isus:’
“Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea.
Cine crede in Mine, din inima lui vor curge rauri de apa vie, cum zice Scriptura.” Ioan 7:37-38

Este cel mai bun timp sa eliminam toti “daunatorii” din gradina-sufletul nostru. Si daca ne legam puternic de Isus, cine ne mai poate strica, murdari gradina(sufletul)?

Aceasta Eclipsa de Soare are  o influenta deosebita asupra semnelor fixe Taur, Leu, Scorpion, Varsator, cei nascuti in jurul datei de 30 aprilie, 30 iulie, 30 octombrie, 30 ianuarie. Daca aveti planete personale, ascendentul, casa VII –descendentul, casa X –casa carierei, casa familiei, pe gradul 11 Taur, Leu, Scorpion, Varsator.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Intr-un fel, eclipsa tulbura ordinea existenta a lucrurilor aducand oportunitati de crestere si evolutie personala. Pentru voi, experientele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Fie ca este vorba de banii unei afaceri personale, de banii care vin prin munca, prin valorificarea unui talent personal, fie prin fel de fel de speculatii, trebuie sa faceti schimbari indraznete, sa credeti in simturile voastre care va pot conduce catre oferte de munca mai bine platite. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de iubire, creartivitate, copii, placeri de tot felul, mandrie. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, poate aduce schimbari imprevizibile in finantele voastre, valoare personala, bunuri materiale, prieteni, un grup de care apartineti, stiinte esoterice.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou Cu Eclipsa de Soare in semnul vostru, sunteti in centrul atentiei. Aceasta Eclipsa stinge lumina in casa I, o casa ce va defineste ca persoana, vorbeste despre aspectul si natura voastra instinctiva, despre puterea voastra fizica, despre sanatate, forma, corp si energie, despre modul cum relationati si cum va vad ceilalti. In umbrele voastre trebuie sa revitalizari acele parti din voi care au nevoie de trezire, sa le folositi in viitor.” Acesta sunt eu”  dar eclipsa vine cu posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, in relatiile voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Aceasta este una dintre cele mai bune luni pentru voi, acordati o importanta egala atat intereselor proprii cat si intereselor celorlalti. O Eclipsa este o carte cosmica importanta care acuma este deschisa exact la pagina dedicata voua, destinului vostru. Va cere, forteaza, o reevaluare personala, o redefinire a conceptului de sine si a imaginii personale, a proiectelor personale. In urmatoarele sase luni, imaginea voastra, aspectul personal, proiectele personale vor fi schimbate. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de familie, camin, radacinile voastre, parinti, neam. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul vostru de a va manifesta individualitatea, valoarea personala, planuri personale, incredere in voi, cariera, imagine profesionala.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

O eclipsa solara arata tot timpul un domeniu de viata care necesita schimbari importante iar noile evolutii necesita o atentie deosebita in urmatoarele sase luni. Iar Eclipsa  de Soare in Taur va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea, sa intelegeti ca faceti parte dintr-un plan divin iar de multe ori planurile voastre sunt deranjate din cauza ca sunt in dezacord cu planul universului. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singurate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Acrivitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de rude, frati, vecini, comunitatea in care traiti, secrete in acte si documente. Aceasta eclipsa poate veni la voi cu o veste importanta. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei,  aduce evenimente neasteptate, surprize, legate de anumite lucruri tinute secrete, ascunse. Intr-un fel ciudat, Uranus va predica acuma din evanghelii si va spune ca :” nimic nu este ascuns care nu va fi descoperit si nimic tainuit care nu va iesi la lumina.” Este cel mai bun moment pentru a clarifica si curate lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutulu. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a fi in slujba celor multi, in iubire, compasiune, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Taur face lumina in “partile intunecate “ din prietenii, organizatii non-profit, diferite grupuri, cluburi, activitati umanitare si alegerile facute pentru bunastarea unei echipe. Aceasta forta cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. Aceasta Eclipsa va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Vantul schimbarii va da deoparte toate dorintele care nu sunt in acord cu dezvoltarea voastra viitoare. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de bani, valoare personala, bunuri, lacomie iar evenimentele aduse de eclipsa va vor arata ce este necesar sa faceti, ce  corectii trebuie sa faceti in domeniul finantelor. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, aduce evenimente neasteptate, surprize, schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in prieteniile voastre, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, asociatii profesionale, bunuri comune, afaceri. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iat Eclipsa de Soare in Taur va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Pot aparea unele socuri in compania in care lucrati, pot fi legate de sefi, autoritati, poate fi si ceva legat de un parinte. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra. Orice Eclipsa de soare va cere, forteaza o reevaluare personala, o redefinire a conceptului de sine si a imaginii personale, a proiectelor personale. In urmatoarele sase luni, imaginea voastra, aspectul personal, proiectele personale vor fi schimbate. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, poate aduce o anumita imprevizibilitate in cariera, proiecte profesionale, reputatie si imagine publica, autoritati, statut social. Cariera voatra poate lua o directie neasteptata.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Taur va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Educatia, calatoriile, perspectivele voastre, relatia cu strainii, chestiunile legii si eticii, tot ceea ce va ajuta sa cresteti, sa evoluati, sunt verificate si etichetate intr-un mod imprevizibil de aceasta eclipsa. Aceasta eclipsa va poate ajuta sa gasiti adevarul, mentorul, ghidul, rugaciunea, legea, care deblocheaza o situatie din viata voastra. Sunt favorizate calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita. Puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere, sunt cai de crestere pentru voi. Orice Eclipsa de Soare va lumina si trecutul vostru aratandu-va intr-un mod adesea fortat unde gresiti, fata de cine ati gresit, cum ati ales sa fiti cel mai mare dusman al vostru, cum v-ati abatut de la legea spirituala care va cere sa iubiti neconditionat oamenii. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, va poate trezi spiritual. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea imaginea universului si rolul vostru in aceasta lume, credinta, adevarul, munca voastra, colegii, sefii, sanatatea. Sunteti ajutati dar nu fortati sa va desprindeti de modelele de gandire care nu va mai servesc.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa partiala de Soare in Taur face inspectie in toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, viata intima, afaceri, mosteniri, lupte ascunse pentru putere. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Sunteti sustinuti sa eliberati tot ceea ce este adunat negativ in sufletul vostru. Trebuie sa cautati acele lucruri, obiceiuri, dureri, lucrurile murdare, mania voastra, emotiile si relatiile toxice, toate lucrurile ascunse sub covor, si sa le eliberati, sa faceti o transformare majora in viata voastra, sa reinventati definitia pasarii Phoenix. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Puteti avea oportunitati financiare. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si prieteniile voastre, relatiile ciudate, echipamentele de ultima generatie pe care le folositi. Uneori, nu relatia cu un prieten este testata ci chiar viata prietenului vostru poate cunoaste unele provocari. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei poate aduce schimbari imprevizibile in relatiile apropiate, sprijin financiar si emotional, surprize financiare, rasturnari de situatie intr-o afacere, mosteniri, contrat semnat, contracte cu bancile. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea o relatie intima, setea de putere si manipulare a banilor, a unor mosteniri si proprietati, a relatiilor, talentelor celorlalti.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Taur este de fapt un test major al scopului unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie. In unele relatii cu probleme, pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce se asteapta de la aceasta. In plus, Soarele eclipsat arata umbrele partenerului, asociatului vostru, va conecteaza cu dusmanii cunoscuti sau cu concurentii vostri. Chestiunile juridice, hotararile judecatoresti, sunt si ele in atentia acestei eclipse. Este un indemn astral catre acele relatii, colaborari valoroase, pentru sufletul vostru. A venit timpul sa invatati ca nimic nu poate fi obtinut fara sprijinul colegilor, partenerilor sau chiar al concurentilor. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si cariera voastra, ambitiile profesionale, imaginea publica. Este o perioada de redefinire a voastra, a legaturii voastre cu familia, cu radacinile voastre, strainatate, cariera, credinta, onestitate, moralitate, respectarea legilor divine.

Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, poate aduce schimbari schimbari imprevizibile in parteneriatele si relatiile voastre. Acestea pot deveni neobisnuite, ciudate dar si interesante, inspirationale. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a vedea o relatie, o asociere, un concurrent(rival, dusman), familia, parintii, adevaratele voastre radacini. Nu puteti sa va shimbati viata daca veti folosi aceeasi gandire veche, acelasi stil de relationare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Eclipsele de Soare sunt cunoscute ca energii ce “strica linistea aparenta “ intr-un anumit domeniu de viata. Pentru voi, aceasta Eclipsa in Taur “strica linistea aparenta “ de la locul de munca, proiecte la locul de munca, relatia cu colegii si sefii, sanatatea voastra, obiceiurile voastre zilnice. In urmatoarele sase luni, sunteti ajutati sa faceti schimbarile necesare la locul de munca, poate fi sfarsitul unui contract de munca, poate fi un nou loc de munca sau o problema de sanatate va poate tine departe de munca. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritual vostru. “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” este una din cerintele acestei eclipse. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a evolua prin transformarea atitudinii voastre fata de locul de munca, colegi, rutina de zi cu zi, sanatatea voastra, metode si echipamente de vindecare. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si relatia voastra cu strainatatea, cu credinta, cu respectarea legilor lui Dumnezeu. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, poate aduce schimbari imprevizibile, surprize, in munca, rutine zilnice, sanatate. Poate aduce o perspectiva total diferita asupra muncii voastre, nu lasati ca nerabdarea voastra sa va faca sa sariti peste reguli si programe. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul in care munciti, cum va adaptati la o munca in echipa, cum comunicati.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Iar Eclipsa de Soare in Taur va cere ca in urmatoarele sase luni sa aduceti schimbari importante in tot ce tine de iubire, proiectele voastre creative, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati, atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri, mandrie exagerata. Adesea, sunteti atentionati ca trebuie sa schimbati directia, sa lasati deoparte ceea ce nu va slujeste, si sa lasati lumina noilor oportunitati sa va conduca. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin transformarea atitudinii voastre in iubire, persoana iubita, copiii, mandrie excesiva. Este o Eclipsa ce poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ, care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele domeniului casei a opta ce tine de banii partenerului, afaceri, planuri secrete pentru putere si control, viata intima, testamente, mosteniri, datorii. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, poate aduce schimbari imprevizibile, incitante, neobisnuite dar nesigure in relatiile de iubire, activitati de creatie, petrecerea timpului liber, relatia cu copiii. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a va exprima creativ, cum percepeti creatiile voastre si relatia cu copiii vostri. Exprimati-va mai liber.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Pentru voi, experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti familia, parintii( mama), caminul, stabilitatea emotionala. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara, va puteti pensiona. Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina si unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. Este un timp extrem de important pentru a va onora parintii, bunicii, stramosii vostri, pentru a reface legatura emotionala cu locul vostru de nastere, pentru a primi o mostenire importanta care sa devina o baza pentru voi. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele ce tin de domeniul relatiilor voastre, nu neparat sunteti voi cei incercati ci partenerul de viata poate trece prin fel de fel de provocari care va afecteaza si pe voi. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in viata voastra de familie. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a intelege trecutul, traditiile, viata de familie, cum relationati.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Pentru voi, mesajul eclipsei va cere sa dati deoparte tot ceea ce este invechit, obisnuit, in modul de comunicare, in relatia cu rudele, fratii si surorile voastre, in ideile si cuvintele propagate de voi. Gata cu vorbaria goala, cu pierderea energiei mentale pe lucruri inutile, a venit timpul sa va imbunatatiti stilul de comunicare, sa intelegeti ca un cuvant este de fapt o energie ce poate face bine sau rau si care se intoarce inapoi la cel care ii da viata. Opiniile voastre trebuie sa detina date reale, sa fiti bine informati. Universul va sustine pe masura ce intelegeti ca abilitatile voastre de comunicare trebuiesc schimbate, imbunatatite. In urmatoarele sase luni, eforturile voastre facute pentru o comunicare mai sanatoasa vor fi recomepensate indiferent daca lucrati in domeniul relatiilor sociale, mass-media, comert, agentii guvernamentale, invatamant. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti comunicarea, evolutia personala si cresterea spirituala. Uranus in Taur prezent la masa cosmica a eclipsei, poate aduce schimbari imprevizibile, neobisnuite si nesigure in calatoriile scurte, comert, comunicare, rude, frate si sora. Schimbarile bruste uraniene sunt ca scurtcircuitele care te forteaza sa pui un element de siguranta nou in locul celui defect iar voi aveti nevoie de sigurante noi in modul de a comunica, de a ierta, de a lasa trecutul in pace, credinta, compasiune, ajutor divin.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.