11 – VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII MAI 2022 -“IN AL 11-LEA CEAS”

” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

Luna:mai este luna a 5-a
Anul : 2022 ( numerologie =2+0+2+2=6 )
Vibratia energetica universala pentru luna mai 2022=5+6=11

Luna mai 2022 are o vibratie universala 11, un Numar Maestru 11 numit de obicei “Mesagerul” sau “Invatatorul” ce ne lumineaza, ghideaza, inspira, catre scopul nostru adevarat. Ca de fiecare data cand numarul 11 este adus in atentia noastra, Universul are un mesaj important pentru noi. Un numar dublu aduce un potential mult mai mare si indica adesea o perioada extrem de incarcata, tensionata. Cand ne uitam la acest numar, vedem doi piloni(11) care formeaza o poarta, o usa prin care mesajele Cerului coboara aici pe pamant. Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de “ urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample”. In evanghelii, ceasul al unsprezecelea isi are radacinile in pilda lucratorilor din vie:
” Cand a iesit pe la ceasul al unsprezecelea, a gasit pe altii stand in piata si le-a zis: “De ce stati aici toata ziua fara lucru?” Ei i-au raspuns: “Pentru ca nu ne-a tocmit nimeni.” “Duceti-va si voi in via mea”, le-a zis el, “si veti primi ce va fi cu dreptul.” Matei 20:6-7

Ceasul al unsprezecelea a devenit proverbial si inseamna “ultima sansa”, ceva se intampla in ultimul moment posibil.
Nimic nu este inca prea tarziu, nici chiar in ceasul al 11-lea. In terminologia spirituala, ceasul al 11-lea, luna a 11-a, capata un sens cu totul nou de a descrie evenimente miraculoase sau manifestari instantanee surprinzatoare, pe care nu le putem vedea venind decat in ultima secunda. De nicaieri vin forte care ne schimba directia complet. Tot ceea ce functioneaza in aliniere divina este in ultimele momente, nimic nu este planificat dinainte in detaliu. Aparitia unor manifestari de ultima ora care ne schimba directia vietii, sunt indemnuri spirituale. Dumnezeu ne pune in aliniere cu spiritul nostru de baza si cu adevarul de baza. Pe masura ce recunoastem aceste evenimente miraculoase ca rezultat al respectarii legilor lui Dumnezeu sau ca interventie divina in viata noastra, atunci stim in inima noastra, stim in mintea noastra si stim in sufletul nostru ca suntem protejati divin si iubiti. Gasirea pacii interioare este importanta pentru a accepta ca schimbarile radicale spre subtile care se fac in directia vietii noastre sunt rezultatul abandonarii depline in fata vointei divine.Dezvoltarea fortei personale interioare ne ajuta sa dobandim putere spirituala. Asa suntem capabili sa vedem clar puterea spiritului care lucreaza in viata noastra si stim ca nu suntem singuri si ca nu am fost niciodata singuri.

Luna mai 2022 este ca un paratrasnet ce ne ajuta sa atragem idei puternice, sa ne auzim acea mica voce interioara-intuitia. Devenim extrem de psihici dar si imprevizibili. Aceasta luna este un canal pentru vibratii mai mari, suntem ajutati sa folosim acea punte existenta intre subconstient si constient, intre mintea rationala pamanteasca si intelepciunea divina ascunsa in noi. Problema este ca subconstientul este o resursa infinita, in timp ce constiinta, prin definitie, este o arena limitata. Cele doua sunt prin urmare in dezechilibru pana cand invata sa traiasca in armonie una cu cealalta. Acest dezechilibru se exprima prin capricii, tulburari emotionale, tensiuni nervoase, vulnerabilitati, conflicte, situatii dureroase, ezitari.

Numarul 11 este o vibratie ce aduce de obicei o misiune speciala,  astfel incat pe parcursul lunii mai 2022 ar trebui sa fim atenti la ideile si gandurile repetitive deoarece acestea pot fi raspunsuri importante. Trebuie sa fim foarte atenti la gandurile noastre iar “  pot face asta, pot sa rezolv aceasta problema, gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema” face minuni.

11 este de asemenea o vibratie mai inalta a lui 2 care vorbeste despre armonie, echilibru, iubire, relatii, diplomatie, dragoste, emotii profunde, mama, sustinerea celuilalt, parteneriate. Daca 2 se axeaza pe relatii pamantesti “eu si cu tine” pot face asta aici pe pamant si de multe ori echilibrul este stricat de minciuna, tradari, ura, neintelegeri, 11 vorbeste despre relatia “eu si puterea divina din mine, alinirea vointei personale cu vointa divina”. Este cea mai buna luna in care ne putem echilibra pe noi insine, asa relatiile cu cei din jur se pot imbunatati.

In decursul acestei luni vom simti nevoia sa devenim mai buni si gratie intuitiei iesite din comun, vom sesiza intuitiv oportunitatile momentului. Daca vom urma aceste ghidari interioare, daca ne bazam pe vocea intuitiei, putem avea realizari marete. Este important sa ne urmarim consecvent idealurile cele mai inalte, sa ne bucuram de aspectele mai rafinate ale vietii, sa ne bucuram de prieteniile celeste, sa fim ghizi si exemple pentru cei din jur. Toate starile de tensiune nervoasa, lipsa de rabdare, sunt stari generate de aceasta imensa vibratie 11 care vrea perfectiune. Gasirea unor supape constructive de eliberare a energiilor creative diminueaza mult aceste stari negative. Gandirea spirituala, studiile filosofice, o mai profunda intelegerea a legilor vietii, iata ce ofera acest Numar Maestru 11. Este o perioada enorma de crestere spirituala si personala.
A venit timpul sa ne ridicam in picioare pentru drepturile noastre, pentru adevar, pentru armonie, intelegere, compasiune.11 nu este o vibratie usoara si poate de aceea aceasta luna universala poate aduce incercari, tradari. Trebuie sa fim extrem de atenti si sa nu ne lasam amagiti de fel de fel de planuri care de cele mai multe ori ascund adevarul.

Numarul 11 avertizeaza asupra unor pericole necunoscute, a aparitiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2, deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Vibratia energetica 2(daca nu suntem pregatiti sa lucram cu vibratia inalta a lui 11, atunci vom fi nevoiti sa facem fata cerintelor vibratiei 2(11-1+1=2) a lunii mai  amplifica intutia dar si sensibilitatea, iubirea  dar si dusmania, confruntarile dar si cautatea pacii, uniunile dar si despartirile. Putem deveni mai constienti de sentimentele noastre dar si de cele ale oamenilor din jurul nostru iar culorile alb, argintiu, pot fi utilizata in meditatie, imbracaminte, pentru a creste legatura cu energia acestei luni. Este nevoie de prudenta in tot ceea ce facem, pentru ca rezultatele pot fi imprevizibile. Putem fi nelinistiti,  irascibili, ceea ce poate conduce la erori, rupturi si pericole datorate neglijentei. Ar trebui sa stam departe de orice conflict, sa incercam sa rezolvam conflictele prin diplomatie. De fapt, calea cea mai buna ar fi cultivarea pacii, iertarii, acceptarii celorlalti fara a-i judeca prea aspru. Este o luna benefica muncii  in echipa, colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme. Avem nevoie de calm si diplomatie pentru a ne atinge scopurile. Este o luna benefica rezolvarii, vindecarii unor dezechilibre energetice, unor situatii incordate sau conflictuale. Relatiile romatice pot capata un alt ton in aceasta luna. Daca sunteti singuri, puteti intalni pe cineva special. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta va deveni si mai puternica dar in acelasi timp, puteti deveni mai vulnerabili la critici  ceea ce poate provoca accese de furie sau chiar despartiri.

Vibratia 2 este cea mai subestimata atunci cand vine vorba de putere si tarie. Dar in spatele acestei aparente, puterea lui 2 este elastica si de durata, este de multe ori puterea din spatele tronului, este puterea din umbra. Este cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata, pentru a acorda atentie celor din jurul nostru si pentru a consolida relatiile personale. Vibratia 2 este de asemenea, despre simtul datoriei, nevoia de a diviza, de a imparti, de a da si de a lua. Putem constata ca viata ne va aduce in fel de fel de situatii care sunt de succes doar prin atentie si rabdare si care cer in acelasi timp cooperarea cu ceilalti.
Aceasta luna universala 11/2 este despre pacea sufleteasca, impacarea omului cu Dumnezeu, cu cei din jurul nostru. A venit timpul sa invatam ca atunci cand pierdem pacea si linistea sufleteasca este mai greu sa il auzim pe Dumnezeu. Cea mai buna cale pentru rezolvarea oricarei probleme este pacea. Solutiile apar mult mai usor si mai natural dintr-o stare de pace, in timp ce teama si anxietatea, impiedica solutiile. Isus ne-a lasat pacea Sa, este darul Lui pentru noi doar trebuie sa- l cautam in noi:

“Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.” Ioan 14:27

Avem de ales intre pace ( in noi, in relatiile noastre) si conflict( launtric si cu cei din jurul nostru),  si ar fi bine sa alegem pacea, este darul lasat de Isus, este mostenirea noastra divina. Avem de ales intre bine si rau, o clipa poate decide tot drumul vietii de mai tarziu, spre bine sau spre rau. Puterea divina regenereaza, iar cea rea, diavoleasca, este distrugatoare. Una actioneaza intarind si regenerand, iar cealalta vlaguieste si distruge. Raul nu este un fenomen sau un principiu, ci este mai degraba o lipsa, o absenta a binelui. In momentul cand ne indepartam de Dumnezeu, este foarte usor sa infaptuim raul.
Asa cum “intunericul este o absenta a luminii”, la fel si raul nu este altceva decat o absenta a Binelui, si este mult mai usor sa intelegem cuvintele lui Isus: “Cel ce nu este cu Mine este împotriva Mea.” (Luca 11, 23)
Nu avem voie sa uitam ca noi suntem de fapt copiii lui Dumnezeu. Numai El ne poate ajuta! Si El ne va ajuta, cand noi vom fi gasit din nou calea catre El.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua, ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase .

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 2, 11, 1, 7,( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 2, 7 11, 16, 20,25, 29.
Alb, argintiu, verde, sunt culorile norocoase ale acestei luni iar perla este bijuteria norocoasa.

Zilele norocoase : 11, 29, ora norocoasa-11

Arhanghelul protector –Arhanghelul Uriel –Lumina cea tainica a lui Dumnezeu, poate indruma catre adevar si pace in suflet, aduce multa inspiratie si innobilare. Sa cerem indrumare Arhanghelului Uriel, cu siguranta va veni cu sfaturi intelepte.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 11 sunt:

Vibratia 1 (8, 17, 26 iunie 2021) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.
Vibratia 2 ( 9, 18, 27 mai 2022): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei.
Vibratia 3( 1, 10, 19, 28 mai 2022): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.
Vibratia 4( 2, 11, 20, 29 mai 2022): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.
Vibratia 5( 3, 12, 21, 30 mai 2022): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, la condus masina.
Vibratia 6( 4, 13, 22, 31 mai 2022): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.
Vibratia 7( 5, 14, 23 mai 2022 ): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.
Vibratia 8 ( 6, 15, 24 mai 2022): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.
Vibratia 9 ( 7, 16, 25 mai 2022):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.