JUPITER IN BERBEC IN ASPECT PROVOCATOR CU PLUTO IN CAPRICORN – DORINTE NESTAPANITE !

Pe 25 februarie 2011 , suntem sub influenta unei energii provocatoare , Jupiter in Berbec  face un aspect de careu cu Pluto in Capricorn la grad perfect 7:02. Semnele cardinale Berbecul , Racul ,Balanta ,Capricornul sunt in centrul atentiei in special cei  nascuti in jurul datei de 27 ( plus ,minus doua zile ) dar si cei care au planete pe gradul 7 in harta lor natala . Acest aspect poate amplifica sentimentul de pericol , gandurile pot fi adevarate “ lasere “ ce urmaresc puterea indiferent prin ce cai se obtine .Coruptia este in floare sub acest aspect , pot aparea conflicte ,risipa , scaderea popularitatii ,datoriile impovaratoare creeaza emotii vulcanice. Aceasta zi poate amplifica si instabilitatea emotionala ,tristetea este “ libera “ si se poate instala destul de usor , pot aparea despartiri spectaculoase .Jupiter este o energie expansiva , putem asemana aceasta energie cu puterea unui numar , daca alegem sa folosim in sens constructiv aceasta energie  putem obtine satisfactii duble , daca ne vom lasa condusi de negativitatea acestei energii atunci mahnirea si tristetea profunda vor fi duble . In aceasta zi este amplificata dorinta , nevoia de putere , de transformare , de castig fara a tine cont de mijloace si fara a tine cont de consecinte . Sa fim cumpatati , sa cultivam compasiunea ,sa aducem credinta in viata noastra . Acest aspect a mai functionat si in 2010, prima data pe 24 iulie 2010 , apoi  pe 2 august 2010 dar pe langa Jupiter si Pluto , lupta astrala era sustinuta si de Saturn in Balanta si Uranus in Berbec . Acuma ,exista doar aspectul de careu intre Jupiter si Pluto ,amintiti-va ce probleme au fost evidentiate anul trecut , acuma poate aparea o finalizare a unei situatii incepute sau ceea ce se poate intampla acuma sa nu aiba nici o legatura cu momentele din 2010. Jupiter in careu cu Pluto este un aspect dinamic ce ofera sansa de a observa obstacolele dar  in acelasi timp ofera si energia necesara depasirii lor ,este un aspect ce stie sa te pregateasca , echipeze corespunzator pentru o “ lupta “.Influenta acestui aspect a inceput cam de la inceputul saptamanii si se va mai simti si in urmatoarele doua saptamani, tot ce este vechi trebuie eliminat sau transformat .Jupiter in Berbec  ne induce optimism ,curaj nebun ,Pluto ne pune la dispozitie o energie a carei dorinta are un nume clar –transformare ,deci ,aceasta lupta astrala indeamna la epurare si eliminarea tuturor deseurilor din viata noastra ,noul trebuie instalat pe un “ teren curat “. La nivel personal, pentru cei cu planete in jurul gradului 7 in semne cardinale dar si  pentru ceilalti, acest cantec al transformarii poate fi insotit de durere ,frustrare , deprimare  ,iarasi repet, importanta este credinta in intelepciunea universului care niciodata nu vrea “ sa ne bata “ , noi gestionam gresit energiile “ batandu-ne singuri “ si dand mereu vina pe altii .

Cultivati compasiunea .

Adriana Tudosa

You may also like

16 Comments

 1. caprioara
  multumesc ,ti-am trimis un mail cu anii personali ,numerologia stie sa puna atat de bine in lumina energiile unui an personal , pe zi ce trece ,” bogatia” oferita atat de numerologie cat si de astrologie mi se pare cel mai frumos dar oferit de cosmos pentru noi oamenii.
  Adriana

 2. Draga Adriana, citesc cu interes si multa apreciere articolele tale. Felicitari pentru munca ta si sa ai toata sustinerea ca sa mergi inainte. Recomand celor din jurul meu situl tau si-ti multumesc ca furnizezi informatii importante.
  Am cautat si alta data pe sit dar se pare ca lipseste interpretarea nodului nord in pesti. Ma interesa punctul tau de vedere, chiar daca m-am tot documentat in timp ce inseamna aceasta lectie de viata (si cred ca o fac in mare masura). Cu nodul nord la 4’32 in pesti (casa 8) si cu soarele la 8 grade in rac (casa 12) sunt sub influenta directa a tranzitelor actuale majore.
  Iti multumesc pentru tot ce faci!
  Cu drag!

 3. Pot spune ca te-am gasit intamplator si ca articolele sunt foarte bune. Eu am un stelium pe casa 2 si anume: venus, soare si marte in berbec, cum o sa ma influenteze aglomeratia de planete ce o sa intre pe rand in berbec anul acesta? multumesc

 4. Dana
  Cred ca in cateva zile o sa pun si aceasta lectie de viata pe blog .Cu NN in Pesti ai drept lectie de viata dezvoltarea cunoasterii spirituale, iar toate necazurile actuale provin dintr-o dorinta de precizie excesiva( asta din cauza NN sud in Fecioara ). Trebuie sa inveti sa nu te piarzi in amanunte si sa nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu. Este necesar sa inveti sa te bazezi mai mult pe intuitie ( pestii) deoarece vei fi pusa in situatii in care logica ( fecioara) nu te va ajuta. Vei constata ca gandirea materialista nu poate oferi raspunsuri la toate problemele . Nu vei obtine uneori mari realizari daca vei actiona pe baza unui plan perfect, plin de amanunte si detalii, este chiar necesar sa acorzi importanta intamplarilor si lucrurilor inexplicabile. In aceasta viata trebuie sa-ti foloseasti la maximum talentele pentru a te rupe de traditie si a iesi din limitele regulamentului.
  Este necesar sa-ti dezvolti perceptiile, credintele pentru a deveni un spirit mai deschis, sa-ti utilizezi imaginatia si inspiratia , sa impartasesti celorlalti sentimentele ltale. Este o lectie de viata in care in fiecare zi,in fiecare moment esti in audienta la Dumnezeu cerandu-i ajutor,ghidare , problemele acute ale vietii prezente nu le vei putea rezolva printr-un simplu calcul,ele pot fi rezolvate prin intuitie,ghidare , ajutor astral,atragerea de partea ta a unui ghid spiritual.
  Lectia de viata in casa VIII arata ca poti aborda cu succes studiul ocultismului, al fenomenelor misterioase, sau orice fel de activitate ce are legatura cu misterul. Vei fi pusa in situatii critice prin care va trebui sa uiti de dorinta ta de a acumula avere, sa inveti sa daruiesti din tot sufletul .
  Cand vei invata sa daruiesti din tot sufletul vei vedea schimbari majore in modul in care vor veni banii la tine.
  Adriana

 5. Multumesc Adriana! Nu vreau sa abuzez dar daca ai o parere personala legata de tranzitele actuale peste nodul meu nord (in trigon cu soarele natal din rac si in sextil cu pluto in tranzit). Nodul nord este tranzitat de toate planetele din primele grade din pesti…

 6. Buna Adriana. tranzitullui J prin Berb, in Qvadratura cu Pl in capr .,modul cum ai interpr ziua de 25 febr ,mie pers mi sapotrivit va o manusa . Ac zi am perceput-o extraordinar de incarcata emotional, as spune deosebita la ac aspect . toata ziua am meditat la unele greseli facute fata de parinti .Acum ca ei nu mai sant,maincercat acea tristete pe care tu ai subliniat-o. DE ce tocmai azi?25 febr / ? tu miai dat un raspuns Multumesc Adriana. Asta ma incurajeaza ,sa merg mai departe in descifearea mecanicii ceresti . MUltumesc inca o data pt interpretarea , descifrarea , traducerea pe intelesul ,nostru,al profanilor, a acestei stiinte ancestrale.

 7. Sant tot eu adrian stoica , poate ai tp sa-ti arunci peivirea peste harta mea . nu vreau sa-ti rapeasca mult tp. dar poate doar o sugestie, asupra celui m imp ev din 2011. 5 apr 1955 buc soarele la 14 :46 gr berb ora 8 :07 dupa GMT multam !

 8. Buna adriana, as dori sa stiu, care ar fi cel mai insemnat evenimental anului ,judecand dupa rev solara .multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.