HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR DIN 3 AUGUST 2020

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din 24 ianuarie 2020. O Luna Plina lumineaza sufletul nostru si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plina in Varsator este ca un far puternic ce lumineaza sperantele, dorintele, visele, scopurile noastre. Ea promite o viziune noua, ne trezeste, aduce surprize si schimbari bruste in viata noastra. Cu Luna Plina pe gradul 12 Varsator, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion ( in jurul datei de 3, plus, minus trei zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti. Acest  lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei  sau orice planeta personala in jurul gradului  12 din orice semn zodiacal.

Aceasta luna plina este despre iubire dar acea iubire a Soarelui toleranta, neconditionata, vitalizanta, inaltatoare. Fiecare dintre noi putem deveni un “ mic Soare”, “incepand de astazi aleg sa fiu iubire, sa ma iubesc pe mine insami, sa ii iubesc si sa-i accept pe cei din jur asa cum sunt”, repetati cat mai des acest cantec solar.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur care poate amplifica nerabdarea voastra. O provocare majora ar putea fi legata de modul in care va valorificati talentele, de modul cum cooperati intr-un grup, de obiectivele voastre viitoare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in planurile personale, in relatiile voastre, in cariera, ambitii profesionale. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina va poate aduna “ la aeroport” de unde va poate trimie peste tot iar oportunitatile, surprizele placute tin de calatoriile voastre, publicitate, vanzari. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur care provoaca aceasta  Luni Pline in Varsator, asta poate sa induca un sentiment de revolta fata de ceva din trecut, pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, un secret poate fi dezvaluit intr-un mod unic.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  a unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a propriei persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Va puteti revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni. Problemele actuale au radacini in trecut, problemele cantarite tin de afaceri, planuri facute in spatele usilor inchise, prieteni, protectii, sperante nefondate. Acuma, sprijinul unor prieteni, se poate transforma in poveri greu de dus. Pot aparea experiente capricioase si pline de surprize in relatia cu femeile, cu barbatii, cu un grup, cu prietenii vostri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”.  In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani  cu fata ascunsa. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate la locul de munca, legate de credinta, studii superioare, diplome universitare, moralitate, adevar, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma sau poate aduce o mare surpriza. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imagine publica. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce “surprize, surprize” in afaceri, contracte semnate, mosteniri, jocuri secrete, viata intima, dorinta de manipulare a celorlalti, un acord semnat, o colaborare cu un partener, un asociat.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala, cariera. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse. Casa, familia voastra, cariera voastra, imaginea voastra profesionala sunt cantarite si rasplatite acuma, deciziile din trecut vin peste voi acuma intr-un mod destul de greu de gestionat. Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Luati decizii practice, nu va lasati condusi de emotii, razbunari, mandrie. Priviti problemele pe termen lung si apoi luati decizii. Si nu uitati, o luna plina reflecta lumina in casa opusa si acuma puteti culege roadele unor decizii din trecut legate de cariera, ambitii profesionale, parinti. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce” surprize, surprize”  in unele chestiuni parteneriale, in casnicie, intr-o relatie de suflet, in procese, in asociatii, in relatia cu parintii, cu familia voastra. Dragostea pluteste in aer, dar trebuie sa stiti ca ceea ce Uranus reuneste dintr-o data, la fel de repede se rupe. Acelasi lucru se poate intampla si in legaturile de afaceri, familie, mosteniri de familie, procese, decizii judecatoresti.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in ianuarie 2020. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin, o ruda. Acuma, puteti vedea mai bine daca un vis maret de-al vostru poate fi realizabil. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce surprize de tot felul legate de locul de munca, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale, animale de companie, rude, calatorii scurte. Incercati sa va controlati agitatia, nervozitatea, fiti mai atenti la sanatatea voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Acuma, puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca mai bine platit, va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de o relatie romantica, o persoana iubita, un copil, un proiect creativ, bani, valoare personala, mandrie exagerata.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un colaborator, un sef, un coleg. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, casnicie, partener sau asociat, parinti, cariera, casa.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Deasemenea, puteti primi in vis sau prin fel de fel de ghizi spirituali, anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Neasteptatul acestui moment astral important vine si prin Uranus in Taur ce amplifica provocarile acestei Luni Pline in Varsator. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, deci atentie. O stire surpriza, o conversatie,  o disputa, sunt factori care pot produce schimbari imprevizibile. Starea de spirit va fi impulsiva, iritabila, si ar fi bine sa incercati sa fiti ponderati, cantariti-va cuvintele si nu creati lupte inutile.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.