Luna Plina in Rac si Accidentul aviatic din 20 ianuarie 2014

ceres idoliata

In articolul postat pe blogul meu despre Luna Plina in Rac scriam:

“Acuma, sufletul lui Ceres plange iar noi vom fi “ bocitoarele “ acestui moment astral, putem suferi pentru pierderile celorlalti intr-un mod mult mai acut, fie ca vorbim de un partener de viata, un parinte, un iubit, un copil, un om politic, un examen, o calatorie, o lege aplicata nedemn.
In cele din urma, Ceres a trebuit sa se confrunte cu problemele finale ale vietii si mortii, sa accepte ca transformarea implica atat viata cat si moartea , pierderea si nasterea. Nu putem controla totul, Ceres nu a putut impiedica piederea fetei ei dar a putut face ca ea sa se intoarca la ea in anumite conditii. Acuma, Ceres ca punct focar al careului in T cardinal aduna mesajele Lunii Pline in Rac in fuziune cu Varuna( pedeapsa juramintelor false, autoritati) si Lilith(egalitate) si isi foloseste secera, taind tot ceea ce nu hraneste corespunzator .”

Cititi despre Luna Plina in Rac aici

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

 1. Ai avut dreptate, trist…..sa speram ca nu vom mai asista si la alte tragedii….chiar ma gandeam cat de incarcata era harta astrala la acel moment. Dar nu putem sa dam vina numai pe astre. A fost inadmisibil ca autoritatile sa nu fie in stare sa localizeze locul accidentului timp de 6 ore. Totusi….suntem in sec 21, anul 2014……
  Pacat!!!

 2. Mi se pare sfasietor ceea ce s-a intamplat, si cum doua persoane au murit constiente si in agonie.
  Se pare ca forta karmei a fost prea puternica si combinatia de factori (vremea schimbatoare, faptul ca erau in munti) a fost peste puterile omenesti.
  De admirat faptul ca totusi a aterizat fortat dar usor si luand in calcul toate riscurile.
  Cat despre autoritati, ce sa mai zicem? aceeasi veche nepasare si ignoranta.
  Nu vi se pare corect ca ieri trebuia declarata zi de doliu national?

 3. Oare aceasta actiune, in rotundul ei, a fost “curata” ?
  Oare Varuna si Lilith, nu au marcat de fapt minciuna si juramintele false iar “secera lui Ceres” a taiat “relatiile malefice, toate relatiile bazate pe minciuna, tradari, inscenari. Ea nu este o Zeita care accepta tradarea, pacaleala..”
  Poate ca vom afla adevarul despre ce a presupus acest transport aerian si care a fost implicarea calatorilor, in tandem cu a autoritatilor care i-au ghidonat.

 4. asteroidul 1488 Aura este pe gradul 28:4 Balanta iar Ceres este pe gradul 27:8 Balanta iar aceasta conjunctie se suprapune peste Uranus (imprevizibil, soc) din harta doctorului Radu Zamfir. Dar asteroidul 11911 Angel(protectia divina) in tranzit pe gradul 29:44 Balanta activa asteroidul 11911 Angel retrograd pe gradul 28:02 Balanta tot din harta doctorului , deci el era protejat divin si a incercat sa fie un inger protector si pentru fata dar Ceres -Zeita a invins ; nu te pune cu Zeii, ca nu castigi. Totusi aceasta protectie divina pentru doctorul Zamfir ii cere anumite plati.
  adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.