ECLIPSA DE SOARE IN GEMENI SI ZODIILE- 2 IUNIE 2011

Eclipsele aduc in general schimbari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse , in zilele premergatoare si, mai ales  dupa eclipsa nu poate fi prea usor.

La nivel personal, daca Eclipsa de Soare face un aspect cu o planeta natala sau o axa importanta ,se poate spune ca destinul creaza o noua directie in viata ,a venit timpul pentru ceva nou  iar in sens pozitiv,energia unei eclipse aduce trezirea, constientizarea si imbratisarea acestei directii noi .Cu cat ne vom opune mai mult schimbarilor cu atat viata poate deveni mai grea cu probleme de sanatate .

Daca eclipsa face conjunctie cu ascendentul natal mare atentie la sanatate, in conjunctie cu descendentul natal pot aparea teste legate de parteneriate , sot, afaceri, in conjunctie cu MC natal pot aparea teste legate de orice fel de pozitie sociala, functie, in conjunctie cu FC eclipsa poate arata unele schimbari legate de casa, familie, afaceri, parinti.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Soarele natal , adesea pot prevesti anumite  schimbari radicale  pentru barbat, sot, tata.

Daca eclipsa este in conjunctie cu Luna natala , de cele mai multe ori sunt afectate femeile, mama , chiar persoana in cauza .

O Eclipsa de Soare FACE INTUNERIC in anumite domenii cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoprim un alt mod de a aborda acel domeniu , asta in functie de casa astrologica din harta natala activata dar si de existenta unei planete in apropierea gradului 11 . Aceasta Eclipsa de Soare sustinuta de Saturn retrograd in Balanta poate arata ca ceva din trecut ( iubit, idée, proiect ) trebuie reluat si dezvoltat intr-un mod nou ,dar fara eforturi si rabdare ,nu putem beneficia de energia acestui aspect benefic .

 

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.
BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Sunt posibile mutarile, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita , apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina . Pentru cei nascuti in juruldatei de 2 aprilie , aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.
TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala . Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai efficient. Pentru cei nascuti in jurl datei de 2 iunie  , conjunctia dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile.
RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit , pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie , veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra..Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 2 august ,  aspectul de sextil dintre Eclipsa de Soare si  Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.
FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 2 septembrie  , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.
BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca .  Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 2 octombrie , aspectul de trigon dintre Eclipsa de soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.
SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un accord implicat , asadar , casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani , relatii interpersonale sau sociale , incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti, simtul fundamental al cooperarii cu ceilalti , cooperare ce serveste unui anumit scop. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege.. Pentru cei nascuti in jurul datei de 2 decembrie , opozitia dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce schimbari in  parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi , un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va poate aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 februarie , aspectul de trigon dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal anunta posibilitati imense, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.
PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara.  Pentru cei nascuti in jurul datei de 2 martie , aspectul de careu dintre Eclipsa de Soare si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze, febrilitate.

Adriana Tudosa

You may also like

42 Comments

 1. Cu multa rabdare,am invatat sa nu ma opun schimbarilor si primesc cu sufletul deschis,ceea ce imi daruieste Destinul.Multumesc mult,Adriana!

 2. î?i mul?umesc pt articolele f interesante si complexe,ceea ce denota ca e?ti f preocupata si documentat? visavis de evenimentele astrologice!e f greu si cred chiar inutil sa te impotrivesti destinului.incerc o schimbare in via?a mea de anul trecut din iunie si nu pot lua o decizie in privin?a rela?iei,pur si simplu nu pot hot?ra.te as ruga sa îmi spui dac? voi reu?i in acest an, de?i am fost f încercat? si acum îmi pierd si speran?ele 8 septembrie 1974 sighet merci

 3. Draga Adriana, sunt la rascruce de drumuri. Trebuie sa iau o decizie care poate imi va schimba radical viata..nu stiu daca in bine sau rau. De 8 luni ma zbat in neputinta singuratate si saracie. Nu am reusit sa imi gasesc un loc de munca in orasul meu . Am gasit o posibilitate de a lucra chiar in meseria mea, dar intr-un oras la peste 600 km distanta. Chiar pe 1 iunie sunt chemata la interviu. Daca voi fi acceptata, va trebui sa las in urma casa, 2 parinti batrani si bolnavi. Este cumlit, ma doare sufletul sa ii las singuri si lipsiti de sprijin, ma doare sufletul sa ma stiu fara un salariu, cat de mic, dar din care sa pot trai.Te rog din suflet, Adriana, da-mi macar un sfat…ce sa fac? Sa plec, sa raman…sunt atat de confuza…
  Datele mele: 28.02.1966, 14.10, Onesti.
  Te imbratisez cu drag.

 4. Inca un articol foarte interesant si care ne da de gandit.
  Eu de cand am aflat de aceasta eclipsa abia asteptam sa se intample, nu stiu de ce. La mine face conjunctie cu Kiron la 12 gr.Gemeni si cu Venus situat la 14 gr Gemeni, chiar la finalul casei VIII. Oare mie ce imi aduce? Daca imi poti raspunde, ti-as fi recunoscatoare.
  O zi frumoasa!

 5. Draga Adriana,
  Imi poti spune si mie cum ma va influenta eclipsa. Sunt nascuta pe 4 octombrie 1982, ora 01.00 noaptea, Bucuresti.Iti multumesc!

 6. carsim

  Eclipsa de soare in conjunctie cu Luna natala iti cere sa te pregatesti pentru modificari importante ,lucrurile sunt susceptibile de a fi instabile . Femeile,mama pot juca un rol active in viata ta .Utilizata pozitiv , aceasta eclipsa aduce modificari pe care le vei simti in timp ca benefice pentru tine . Aceasta Eclipsa de Soare activeaza casa XI in harta ta natala si poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care poti fi fortata sa rupi anumite legaturi de prietenie care nu iti mai sunt de folos, deasemenea iti poti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata ta .Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu cu atitudinea ta fata de realizari, succes social ,dorintele si sperantele tale .
  Ceea ce este mai important in acest moment al Eclipsei solare in gemeni (cuvantul este arma acestei energii) este conjunctia cu AXA VERTEX –ANTIVERTEX din harta ta natala , de fapt Eclipsa de soare face o conjunctie cu punctul Antivertex –gradul 14:50 Gemeni din harta ta natala . Vertexul –Antivertexul sunt puncte sensibile in harta natala care activate prin tranzite devin puncte de cotitura electrice norocoase sau o intalnire cu destinul prin intermediul altor oameni . In practica , punctele Vertex-Antivertex activate sunt simtite ca experiente norocoase ,este o intalnire cu destinul pe care nu-l poti evita ,este ceva predestinat dincolo de orice control din partea ta. Adesea , contactele Antivertex implica angajament si sacrificiu ,este ca si cum te cheama “datoria” implicandu-te in indeplinirea acestor angajamente deoarece poti simti ca aceste angajamente te pot ajuta sa-ti simti “pulsul divin “ in aceste actiuni. In practica ,s-a constatat ca Antivertexul natal este mult mai activ in intalnirile relationale “predestinate “ . Daca Vertexul mai este numit si un “ ascendent spiritual” ,antivertexul este numit “ un Descendent spiritual” care activat prin eclipsa de soare din 2 iunie ofera prin “ altii “ cele mai profunde experiente ce pot lumina esenta sufletului tau . Daca vei permite acest lucru , daca esti pregatita pentru a face acest lucru ,contactul dintre Eclipsa de Soare si antivertexul natal poate dezvalui o experienta cruciala pentru dezvoltarea sufletului tau , semnificatia acestui contact poate rezona multi ani ,mult timp chiar daca nu vei accepta aceasta experienta Gradul de pregatire este totul, iar prin activarea punctului antivertex din harta natala ,se poate spune ca esti pregatita sa faci fata noii experiente .
  AR FI BINE SA MAI RECITESTI SI REVOLUTIA SOLARA PE CARE TI-AM FACUT-O .
  Adriana

 7. sergiuca
  Eclipsa de soare energizeaza casa VII -casa partenerului ,asta inseamna ca energizeaza experientele legate de modul in care relationezi cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afacere. , sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata ta . Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate aduce rupturi intr-un parteneriat cu probleme sau redefinirea scopului unui parteneriat . Aceasta Eclipsa de Soare este in conjunctie cu Nodul Sud natal in Gemeni gradul 14:36 din casa VII , este timpul sa lasi trecutul si sa lucrezi pentru afirmarea ta. Intoarcerea Nodurilor lunare in tranzit peste Nodurile lunare natale arata o perioada in care poti constientiza cauza incarnarii tale ,scopul vietii tale si KARMA pe care o ai de rezolvat . Este momentul in care tu nu poti sa te mai inseli caci esti pusa din oficiu, pe calea ta . In aceste 18 luni ,ai o intalnire cu destinul tau ,vei trai actualizarea unei parti mai mult sau mai putin importante a karmei tale ,impotriva careia nu poti face nimic,liberul arbitru este minimalizat . Te poti intalni cu experiente purtatoare de evolutie ,te poti confrunta cu incercari ,pot aparea in viata ta oameni care sa-ti arate drumul pe care sa mergi, poti avea parte de ajutor de la ghizii spirituali, o persoana importanta poate aparea in viata ta si-ti poate oferi un important ajutor spiritual, important este sa vrei si tu sa primesti ajutorul . Reintoarcerea nodurilor lunare la fiecare 18,5 ani peste pozitiile din harta natala genereaza perioade de reformulari si constientizarea scopului vietii tale ,aceste perioade : 18-19 ani ,37 ani ,55-56 ani si 74 ani sunt adesea dificil de trait daca nu stii depui eforturi in intelegerea lectiilor tale karmice . Cu Nodul Nord natal in Gemeni in casa I este necesar sa nu te mai bazezi pe partener ,asociati ci sa faci totul prin fortele tale , sa-ti dezvolti increderea in tine si sa nu cauti tot timpul ajutor la altii , sa-ti canalizezi spiritul justitiar spre corectarea propriilor actiuni si nu pentru a-i judeca pe ceilalti .Aceasta perioada cere de la TINE dezvoltarea spiritului de initiativa si independenta , sa realizezi o transformare profunda a caracterului tau .
  Adriana

 8. Florentina
  Eclipsa de soare in casa VIII poate aduce ruperea unor contracte datorita pierderii increderii intr-un partener ,poti reformula anumite acorduri, se poate vorbi de schimbari profunde si vitale ce pot afecta nu numai pe tine dar si pe cei din jur. Chiron este un asteroid ce simbolizeaza vindecarea, spiritualitatea ,in harta natala simbolizeaza tipul de dificultate pe care tu iti doresti cel mai mult sa o rezolvi . Este un loc in care ti se pune la indemana o cheie –simbolul lui Chiron pentru a debloca o usa ,sa depasesti un obstacol. Chiron in Gemeni arata ca ai nevoie sa acumulezi cunostinte , informatii , stiinta este capitala pentru tine ,principala ta lectie consta in intelegerea functionarii gandirii pentru a contribui la schimbarea de mentalitate a omenirii.
  Conjunctia Chiron –Venus iti da foarte mult farmec , iubirile reprezinta o parte importanta din cercetarile tale , ca si cautarea frumusetii . Preponderent, acest aspect cauzeaza un dor intens de dragoste , dar ceea ce este important , chiar si atunci cand gasesti iubirea , aceasta nu este suficient de sigura, parca nici o cantitate de dragoste nu este suficienta. Durerea din dragoste poate fi o alta manifestare a acestui aspect din harta ta natala ,poate ca relatiile tale iti induc tot timpul anxietate, incertitudine ,te simti nesigura . In relatiile importante ,poti simti durerea si nefericirea partenerului ,poti avea tendinta de a incerca sa vindeci ranile celuilalt uitand sa incepi intai cu tine . Orice aspect in care apare venus si chiron cere multa compasiune ,in special in iubire,sensibilitatea ta poate deveni hipersensibilitate ce te poate bloca si crea destule obstacole in desfasurarea unei relatii de iubire . Aceasta Eclipsa in conjunctie cu Chiron si Venus pune un accent deosebit pe procesele interne de ranire si vindecare prin iubire , toate aceste vulnerabilitati vin acuma in lumina ,poti fi ajutata sa-ti vindeci aceste rani . Daca vei continua sa-ti plangi ” ranile ” , energia acestei eclipse poate accentua acest lucru, daca vei alege sa-ti accepti aceste vulnerabilitati ,poti fi ajutata in procesul de vindecare si trasformare . Ce atinge Chiron intr-o harta este extrem de dual , este acea parte din tine care vrea sa fie un erou dar care are nevoie si de pregatire ,este acea parte din tine care intoarsa de multe ori epuizata dintr-o calatorie are nevoie de recuperare si vindecare .Chiron ne invata sa fim eroi gata sa faca imposibilul amintindu-ne tot timpul de esecurile , ranile trecutului . In casa VIII Chiron aduce o rana legata de imposibilitatea de a folosi puterea personala asa cum vrei tu, adesea profiturile si pierderile de natura financiara joaca un rol important ,poate fi ceva dramatic ,este important sa renunti la razbunare deoarece te poti confrunta cu consecintele faptelor tale intr-un mod destul de dur .Vindecarea chironica in cazul tau este destul de sugestiva , actiunile pozitive sunt urmate de consecinte pozitive, actiunile negative sunt urmate de consecinte dramatice . Lupti pentru supravietuire datorita faptului ca esti in imposibilitatea de a controla destinul tau ,foarte des soarta ta pare sa fie in mainile altor oameni nu pentru ca nu ai o viziune corecta asupra ta ci din cauza problemelor de control si putere din vietile trecute , este posibil sa fi abuzat de puterea ta iar acuma esti pusa in situatia de a invata ce inseamna cand altcineva face acest lucru cu tine .Va trebui sa inveti sa-ti stapanesti instinctele de agresivitate si sexualitate ,imensa energie trebuie sa o canalizezi in studii ,in lectiile asupra vietii de dincolo, in folosirea cu discernamant a puterii personale.
  Adriana

 9. î?i mul?umesc din suflet,este exact ce simt in acest moment al vie?ii mele trebuie doar sa mul?umesc lui dumnezeu si sa am r?bdare sa mi urmez soarta .mi ai confirmat presentimentele si e atât de greu…

 10. Buna Adriana,
  Te rog mult sa-mi spui cum ma vor afecta eclipsele din vara aceasta, mai ales ca prima se formeaza pe cuspida casei a 2-a natala si in apropiere de marte natal ( am marte in gemeni la 20 grade), iar cea de pe 15 se formeaza in apropierea soarelui natal, 29 grade sagetator. Eclipsele din vara trecuta mi-au adus numeroase evenimente pe care mai tirziu le-am inteles adevaratul sens, foarte mult ajutindu-ma articolele tale. Datele mele: 22 decembrie 1975, ora 13:30, Suceava. Multumesc mult.

 11. Draga Adria,spune mi,te rog foarte mult,care i simbolistica acestei Eclipse de Soare pentru mine,cata vreme se produce in casa a 4 a conjuncta cu Lilith ul natal!Iti multumesc cu apreciere pentru tot ce faci pentru noi!Cu mult drag ,sa ai zile insorite!

 12. imi cer scuze Adria!Eclipsa ii cade in casa a 3 a conjuncta cu Lilith natal,in cse inegale.Multumesc si te astept cu drag sa mi raspunzi.

 13. Servus!
  Draga Adriana am vazut ca multi iti pun intrebari despre ei personal nu te superi daca eu te intreb ce ne rezerva astrele, aceste eclipse pentru noi romanii ca popr si noi oamenii toti locuitori ai Terei in momentele actuale de schimbari majore si framantari globale e mai important intregul decat picatura. Multumesc anticipat si ma bucur sa vad ca astrologia (personal cred in ea desi nu ma pricep la interpretarea astrelor) are nevoie doar de vointa spre a fi descifrata!Numai bine!

 14. Buna seara Adriana,
  Iti multumesc foarte mult ca ti-ai facut timp sa ne raspunzi, mie si celorlalte persoane, inseamna enorm de mult tot ce faci pentru noi. Ai mare dreptate in ceea ce mi-ai scris, ma recunosc in tot ce ai spus. Dar singura imi era greu sa deschid ochii, iar ajutorul tau vine exact cand aveam mai mare nevoie de el.
  Numai bine si sanatate!
  Florentina

 15. Eclipsa de la sfarsitul anului 2010 mi-a dat viata peste cap si desi inteleg ca nu e bine sa te impotrivesti deoarece intr-un fel lucrurile tot se reaseaza cu sau fara voia ta….as vrea totusi sa nu se repete in aceeasi maniera, deoarece in acest proces au fost destul de multe persoane ranite. Daca se poate as dori sa aflu interpretarea ta legata de ce e rezervat pentru mine ( 02.03.1984 , Deva )
  Multumesc anticipat.
  Si multumesc pentru articolele deosebite.

 16. Adriana,
  draga mea, iarta-ma ca abuzez si eu de tine. Dar nu reusesc sa interpretez singura si presimt ca eclipsa asta e f importanta in viata mea. Adica e conjuncta cu venus si cu mercur natal. mercur natal e chiar in gemeni in casa 8. pentru un taur cu asc scorpion eclipsa atinge oricum casele 2-8. Venus natal e in gemeni in casa 7. Am inteles ca daca eclipsa e conjuncta cu venus ea afecteaza direct casele guvernate de taur si balanta. adica, in cazul meu casa 7 si casa 11. In plus in aceste doua case eu am clusterum de planete. Deci ar putea insemna ca ma da cu totul peste cap? daca da, in ce fel? Sunt nascuta pe 13 mai 1981, ora 19:20. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da macar cateva indicii, ca apoi mai scormonesc eu pe net pentru interpretari. Multumesc.
  Yo

 17. yo
  Eclipsa de soare gradul 11 energizeaza casa VIII si face conjunctie cu mercur natal gradul 10 ( orbul trebuie sa fie de cel mult 2-3 grade ),tot ce tine de mintea ascunsa ,lucruri ascunse intr-o relatie pot iesi in lumina ,cu o eclipsa pe o planeta personala natala secretele ies in lumina.Se pune un accent deosebit pe transformarea ta dar si pe relatiile de prietenie,dorintele si sperantele tale .
  adriana

 18. Multumesc din toata inima, Adriana. ma gandeam eu ca, daca e casa 8, e cu regenerare. :-))
  S? te apere Dumnezeu de toate relele! Numai bine!
  Yo

 19. Buna, Adriana! Iti multumim din suflet pentru toate articolele tale frumoase si orientative pentru noi toti!intamplator am descoperit site-ul tau…poate soarta…
  Cred ca si asupra mea eclipsa produce efecte…deoarece sunt pusa in situatia de a lua decizii majore in viata mea si nu ma pot hotari deloc pe ce cale sa merg… mi-e teama sa nu gresesc si sa nu regret mai tarziu…fiindca sunt decizii care imi pot schimba radical cursul vietii …in bine sau..in rau!Ajuta-ma, te rog, cu un sfat intelept!
  Multumesc pentru timpul acordat si Dumnezeu sa te aiba mereu in paza Lui!

 20. Eu am incercat de 2 ori sa postez mesajul dar nu am reusit. Daca voi avea cumva succes de aceasta data, te rog din suflet sa te uiti si la mine.
  26.01.1973 ora 05:00 Hunedoara

  cu mult drag
  Corina

 21. Buna Adriana,
  Te rooog, vad ca ai multe solicitari, eu am doar o intrebare sa mi raspunzi cu da sau nu, Ziua mea pica chiar de eclipsa ( 15-06-1978 Campina-ph) Astept o avansare/marire salariu, cu eclipsa asta mai am vre-o sansa?

 22. Buna ziua draga Adriana.Te rog sa imi ierti indrazneala de a te deranja.Te rog mult daca binevoiesti sa imi spui in cateva cuvinte, in linii mari ceva despre mine. Stiu ca intrebarea mea nu prea are legatura cu tema discutata mai sus, desi putin are, am Luna natala in Gemeni. As vrea sa te rog sa imi spui ce inseamna gradul 17, pentru ca am Soarele in Fecioara in 17gr. 32m, Jupiter in Berbec in 17gr. 48m, Saturn Rx in Varsator in 17gr. 45 m, Nodul Nord in Rac in 17gr.17m.(datele dupa efemeride).Undeva citisem despre Yod, probabil este prezent in harta mea. Oare e ceva ce tine de Karma? Sunt nascuta in 11.09.1963 in RM ora aproxim. 00.15 am. Te rog mult Adriana, sunt ff mult incercata de soarta, ce mai urmeaza oare… Daca nu ai posibilitate , te inteleg. Ps: si inca ceva, poate pe viitor, daca ai dorinta sa scrii cate ceva despre Neptun in Pesti, recent intrat. Ce le asteapta pe Fecioare fiind pe o axa cu Pestii. Multumesc mult .

 23. dragos
  eclipsa de soare pe gradul 11 gemeni energizeaza casa XI ,poate activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale , atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care poti fi fortat sa rupi anumite legaturi de prietenie care nu iti mai sunt de folos, deasemenea iti poti da seama de valoarea unei prietenii, aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata ta .Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu cu atitudinea ta fata de realizari, succes social ,dorintele si sperantele tale .Aceasta eclipsa face un aspect de opozitie -provocari cu luna natala in sagetator casa V -casa iubirii,copiilor , asta poate arata ca poti fi tinut pe loc de o femeie , de un necaz care vine de la o femeie , exista ceva legat de o femeie in trecutul tau care cere sa fie rezolvat pentru a putea merge mai departe .Deoarece luna este guvernatoarea ascendentului tau in rac gradul 19 ,se poate spune ca esti destul de sensibil in aceasta perioada ,poti sa te ascunzi dar trebuie sa stii ca nu asa rezolvi problema ,eclipsa de luna in gemeni are un mesaj destul de clar : cuvintele pot rezolva problemele, secretele , deci comunica si rezolva problema .Tot eclipsa de soare in gemeni face un aspect benefic cu NodulNord in Leu gradul11 -destinul tau ,asta inseamna ca esti ajutat in directia construirii destinului tau .Despre Nodul-Nord in Leu poti citi aici :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-leu-si-ns-in-varsator/
  adriana

 24. ancuta corina
  eclipsa de soare in gemeni gradul 11 energizeaza casa Vi dar face un aspect de conjunctie cu saturn natal in gemeni gradul 13,poti cunoaste anumite restrictii la locul de munca iar acestea vin de la un sef sau de la un coleg mai matur . Eclipsa de soare in conjunctie cu Saturn arata ca o importanta responsabilitate ,obligatie sau frica poate fi eliminata in aceasta perioada ,deoarece Saturn este guvernatorul casei banilor se poate spune ca acestea au legatura cu acest domeniu din viata ta .Intr-o harta natala ,toate planetele reprezinta persoane importante din viata ta , atat din trecut cat si din prezent ,eclipsa de soare in conjunctie cu Saturn poate aduce o schimbare radicala datorita unei autoritati sau unei persoane mai mature ,o persoana care te-a limitat ,ti-a indus frica si piedici poate fi data deoparte din viata ta .O eclipsa de soare poate fi benefica prin ajutorul primit pentru a elimina elementele invechite din viata ta ,oamenii care nu-ti mai sunt de folos sau care nu mai sunt cei pe care i-ai cunoscut ,s-au schimbat si te pot tine pe loc .Eclipsa de soare in conjunctie cu saturn dar in opozitie cu juno natal in sagetator din casa XII poate aduce starsitul unei relatii ascunse care iti provoaca de multe ori prea multa frica .
  Adriana

 25. Draga Adriana, de aproape 2 ani de zile iti citesc cu mare interes articolele si postarile. Au fost momente in care, prin ceea ce ne-ai dezvaluit cu darul tau, m-ai luminat si m-ai indrumat. In ultimii doi ani viata mea sa rasturnat pe toate planurile, culminand cu vara trecuta, moment in care parca m-am trezit fara identitate. Din ianuarie acest an, am inceput sa-mi recladesc noul Eu… cu pasi marunti… dar stiu parca ca acum sunt pe calea mea. Nu stiu unde duce aceasta cale, dar simt ca lumina si iubirea de viata si tot ceea ce exista in univers, imi cuprinde sufletul. Avand in vedere toate transformarile prin care simt ca trec si sentimentul ca sunt in mijlocul unei mari schimbari, te-as ruga daca poti (in limita timpului tau disponibil) sa imi spui in ce masura ma va influenta aceasta eclipsa sau eclipsele din aceasta vara. Sunt nascuta in Bucuresti, 12.08.1970 ora 22.50.
  P.S. Iti multumesc din suflet pentru Rugaciunea de multumire postata de tine, o sa o folosesc in meditatiile mele. Te imbratisez cu multa lumina si iubire!

 26. Buna Adriana,

  In perioada 10-21 iunie voi pleca din tara, poti sa imi spui la ce ma pot astepta de la aceste eclipse? In mod special planul sentimental cum va fi afectat.
  Sper sa ai timp…

  O seara frumoasa!

 27. Multumesc din suflet, draga mea. M-ai mai linistit. Am avut o perioada urata si ma gandeam ca oare ce ma mai asteapta, dar se pare ca se face lumina.
  Doamne ajuta.
  Sa ai parte de multa lumina si binecuvantari.
  Cu drag
  Corina

 28. Adriana, iarta-mi te rog intarzierea!!!
  Locul nasterii: calarasi
  Astept raspunsul tau!
  Cu drag!
  Elly

 29. Buna seara,
  Excelente articole.Au fost un dar pentru mine.
  Va multumesc.
  Am o rugaminte.Sunt mama si am trecut printr-o
  perioada mai grea.
  Data de nastere care ma intereseaza este 14 septembrie
  1968-Pitesti.Nu stiu cu exactitate ora,stiu ca era seara.
  Am nascut foarte greu.
  Cu multumiri
  M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.