ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA 20 MARTIE 2014, ORA 18:58 ORA ROMANIEI –“ PRIMAVARA SUFLETULUI”

imagine

Intrarea Soarelui in Berbec  aduce primavara, semnifica inceperea unui nou an astrologic, inceput marcat de un  moment de echilibru in care ziua devine egala cu noaptea, totul reinvie la viata  bucurandu-ne de energiile intense, profunde ale primaverii. Soarele in Berbec  aduce spontaneitate, vitalitate, curaj in actiunile noastre. Ziua echinoctiului de primavara este un reper pentru Biserica Crestina ca inceput in numararea zilelor pana la Sarbatoarea de Pasti. Astfel, Pastele se sarbatoreste in prima duminica de dupa prima luna plina ce are loc dupa echinoctiul de primavara, pentru anul 2014, prima Luna Plina dupa echinoctiul de primavara are loc pe 15 aprilie 2014 iar Pastele se sarbatoreste pe 20 aprilie 2014.

Soarele in Berbec este in semnul lui de exaltare castigand in putere, stralucire, este o energie ce stie sa domine intunericul  dand putere luminii, astfel, ziua incepe incet sa creasca dominand noaptea. Echinoctiul de primavara este un timp benefic noilor inceputuri atat spirituale cat si fizice. Soarele in Berbec este o energie ce reuseste atat de bine sa dea viata naturii moarte, este o energie ce ne alimenteaza vitalitatea, nevoia de actiune, initiativa, exploziile afective, precipitarea si nevoia de afirmare. Este un ritm vital asemanator unui accelerator, devenim rezervoare pline de energie, dar atentie, acestea pot fi scapate  de sub control sub actiunea instinctelor primitive devorante si viguroase. In relatiile afective, aceasta energie, din dorinta de a rezolva problemele, poate conduce la reactii bruste si agresive, un control greu al nerabdarii si o reactie pe masura la ofense. Berbecul este primul semn cardinal si vesteste primavara, este asociat cu noi inceputuri, ganduri de reinnoire, noi sperante pentru un viitor mai bun, o noua viata incolteste in pamant. Astrologic, cosmosul incurajeaza proiectele noi, calatoriile, aventurile, viata noua, rezolvarea problemelor din trecut, stabilirea unor noi obiective.

Soarele in Berbec  face un aspect de inconjunctie (aspect de 150 de grade)cu Ceres retrograda in Scorpion gradul 0:17, aducand o multime de incercari de depasit( am putea vorbi de pierderi sufletesti). Daca Soarele in Berbec este independent, isi urmareste visele primavaratice de unul singur, Ceres in Scorpion  pune un accent deosebit pe legatura profunda cu cei din familie. Ceres simbolizeaza capacitatea de a-i sustine pe ceilalti, in special, ea este puternica in relatia mama-copil, arata iubirea neconditionata, atasamentul fata de familie dar cand merge “inapoi in cer” , ea spune ca trebuie sa fim atenti mai mut la sufletul nostru si la ceea ce ne hraneste pe noi. In esenta, Ceres in mers aparent retrograd in Scorpion ne spune ca in trecut am hranit profund sufletul nostru cu piederea cuiva drag, cu pierderea unui partener de suflet, cu pierderea unor bani si investitii ale unui partener, cu secrete, divort, disfunctii sexuale, lupte pentru putere, comportament obsesiv. Acuma, Soarele in Berbec vrea sa dea viata sufletului nostru ranit, obosit, este o scanteie cosmica ce vrea sa reaprinda scanteia divina din noi. ”Trezeste-te la viata “  ne spune Soarele in Berbec dar  in aspect de inconjunctie cu Ceres retrograda in Scorpion, acest lucru pare a fi mai greu acuma, exista o contradictie intre spirit, egou si modul in care vrem  ca aceasta energie noua sa ne hraneasca. Soarele  in aspect de inconjunctie cu Ceres se confrunta adesea cu sentimentul unor “radacini pierdute” dar trebuie sa invatam ca nimic nu se pierde ci totul se transforma. Sufletul nostru este aici pe pamant pentru a invata si pentru a creste dar adesea, cea mai mare crestere vine printr-o durere foarte mare. Dependenta de cineva, de ceva va naste tot timpul o pierdere extrem de dureroasa, ceea ce trebuie sa invatam este ca odata un lucru pierdut il vom primi inapoi sub alta forma, acest lucru ne poate usura durerea si trecerea peste evenimentele dureroase. Frecvent, doar prin renuntarea la ceva ni se permite ca ceva nou si revigorant sa vina in vietile noastre. Sufletul intunecat, ravasit ( Ceres in Scorpion) are acuma cea mai mare lumina ( Soarele in Berbec) si vesteste o revenire, o renastere a noastra. Guvernatorul Soarelui in Berbec dar si a lui Ceres in Scorpion este Marte retrograd in Balanta care in acest moment “viseaza la luptele, actiunile, dorintele” trecute. Despre Marte retrograd in Balanta puteti citi aici.

Doar eliberandu-ne de vechi putem imbratisa din tot sufletul ceva nou iar Soarele in Berbec ne spune ca ne poate asista in aceasta directie  daca vom putea sa ne controlam trecutul, pierderile, sufletul si ceea ce lasam sa ne hraneasca sufletul.

Arhanghelul Rafael protejeaza aceasta perioada a anului. Rafael este cunoscut sub numele de inger al vindecarii, inger al nemuririi, inger al Sfantului Graal, mai este cunoscut si ca mesagerul lui Dumnezeu, aduna rugaciunile pentru vindecare si le duce la Dumnezeu.
Arhanghelul Rafael
Semnificatia lui Rafael-Puterea vindecatoare a lui Dumnezeu
Stiinta
Cunoastere
Creativitate
Culoare
Verde/roz inchis. Rafael degaja culoarea vindecarii
Mesaj
Daca Arhanghelul Rafael v-a atras de partea lui aceasta inseamna ca aveti aptitudini naturale de vindecare. Daca este cineva in preajma voastra care are nevoie de vindecare fizica, mentala sau spirituala, Rafael va va indruma ca sa il ajutati pe el sau pe ea. El va roaga sa ii inconjurati cu lumina minunata a vindecarii. Rafael poate arata ca o relatie, o situatie dificila sau o problema de sanatate care va preocupa, este pe cale sa se vindece. Nu va temeti, in curand va veti simti din nou echilibrati si intregi. Rafael ajuta prin toate formele de vindecare – ortodoxe si similare medicinei complementare. El va va ajuta sa va vindecati trupul, mintea si spiritul. Cereti ajutorul lui daca voi sau sau cineva drag voua este bolnav, daca vreti sa deveniti un vindecator, daca sunteti in cautarea unui leac, daca suferiti fizic, emotional, mental sau spiritual. El ajuta la vindecarea tuturor ranilor, trecute prezente si viitoare. Rafael este de asemenea pastratorul cunoasterii sacre a stiintei si ne da posibilitatea sa ne dezvoltam intelegerea deplina a puterilor noastre de regenerare. Acest inger va arata ca aveti puteri inerente de vindecare pe care ar trebui sa le dezvoltati dar mai intai aveti nevoie de auto-vindecare. Energia voastra trebuie in mod constant re-echilibrata pentru a mentine o stare buna de sanatate. Conectarea la energia universala si canalizarea fortei vietii este un dar spiritual de iubire si lumina. El este ingerul rasaritului si elementul de aer. Chemati-l in timpul examenelor sau atunci cand aveti nevoie de ajutor sa ganditi intr-un noian de probleme. El va va aduce solutii – toata cunoasterea de tip nou- ideile va rasar in minte prin intermediul conectarii fortei voastre la creativitatea universala. Asa ca rugati-l pe Rafael sa va ajute cand aveti nevoie de idei sau atunci cand creati ceva, orice ar fi acel ceva. Fiti atenti la gandurile voastre, ele pot veni de la Rafael.
Invocarea Arhanghelului Rafael
Vindeca-mi ranile trecutului
Vindeca-mi trupul
Vindeca-mi sufletul
Vindeca-mi durerile fizice, mentale, emotionale
Vindeca-mi si reda-mi relatia cu………..
Intregeste-ma
Sprijina-ma in munca mea de vindecare.

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

  1. Ca de obicei esti unica si inconfundabila!Articolele tale ne lumineaza,ne indruma si ne ajuta sa gasim chei pierdute ale inimii si sufletului.Multumim ptr.tot ce faci ptr.noi:) Dumnezeu sa te binecuvanteze!

  2. Minunat articol!!!!

    Intrebam in unul din superbele articole ale dvs. despre inversarea nodurilor lunare. Ei bine… la mine fenomenul in cauza a venit cu o superba avansare.
    O primavara frumoasa va doresc!!!

    Mistral Hayashi

  3. Sunteti inzestrata de Dumnezeu cu lumina din care ne daruiti si noua si va multumesc din toata inima. Va doresc multa sanatate si Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si pentru ceea ce faceti pentru noi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.