LUNA NOUA IN CAPRICORN-1 IANUARIE 2014, ORA 13:14, ORA ROMANIEI- “ MIRACOLE !”

“ Apoi va adresati Maestrilor, binefacatorii umanitatii, tuturor celor care s-au sacrificat pana la capat pentru cauza divina: “Maestrilor, nu v-am ascultat, crezand ca tot ce conteaza este stiinta omeneasca. Acum vad ca ceea ce ati inteles si ati descoperit era adevarul, esentialul, voiesc sa va ajut si sa va slujesc. Trimiteti-mi cunoasterea si cunostintele voastre.” Omraam Mikhael Aivanhov

astro_2gw_374_luna_noua_in_capricorn_2014.53900.39749

Vom incepe anul 2014 cu o Luna  Noua in Capricorn  care este sustinuta de Pluto, Mercur, asteroidul de soarta Klotho si care se opune lui Jupiter retrograd in Rac. Este un concert in care “ gheata astrala creaza note de subsol “la care trebuie sa fim foarte atenti.
Dar sa incepem sa descifram mesajul acestui concert astral in cinstea noului an 2014, dirijorul ramane acelasi Saturn in Scorpion, profesorul care stie atat de bine sa ne invete ca totul are limite.
Luna Noua in semnul  Capricornului, un semn  plin de rabdare, intelepciune, ambitie, autoritate  si nevoie de putere, are loc pe gradul 10: 57 Capricorn,  este o Luna Noua sustinuta de Mercur in Capricorn, Pluto in Capricorn, asteroidul 97 Klotho  dar provocata de Marte in Balanta, Uranus in Berbec, Jupiter in Rac.

In casa IX, Luna Noua in Capricorn ne deshide  o usa ce ne conduce catre stele, univers, alte culturi, alta realitate. Cum drumul catre stele este greu, nu trebuie sa ne miram ca aceasta Luna Noua este sustinuta de Mercur, Pluto , Klotho. Mintea noastra devine asemeni mintii universale deschisa la experiente noi si dornica de a cunoaste tot ce se intampla in lume, in univers.

casa IX

Casa IX  vorbeste despre o gandire mai mare, mult mai intensa, aici, vom lua orice calatorie in serios pentru a descoperi adevarurile noastre interioare si exterioare. Aici, suntem asemeni  unei sageti ce poate merge peste tot pentru a descoperi  ce se afla dincolo de existenta  noastra mica. Luna Noua in Capricorn in casa IX sustinuta de Mercur (mintea noastra), de Pluto (transformare, regenerare, putere interioara)  de Venus retrograd in Capricorn(pasi in trecut, redefinire valori, iubire, romantism) construiesc pentru 2014 o poveste total diferita ce ne ajuta sa descoperim profunzimea vietii  prin interese intelectuale, prin calatorii, filosofii, religie, strainatate, alte culturi, alte sisteme de credinta. Suntem incurajati sa punem la indoiala toate ideile si convingerile inainte de a le accepta, daruirea, disciplina, angajamentul  au puterea de a muta muntii  si de a vedea ce se afla acolo.  Calatoriile mentale incredibile ne vor conduce  de la o existenta lumeasca la un taram mult mai mare, la vise profetice, la viziuni ce pot schimba in totalitate modul de a vedea rolul, viata noastra in “roata mare a universului”.  Ne vom putea exprima convingerile  angelice intr-un mod concret, tangibil  si asta datorita faptului ca sufletul nostru va accesa acea usa catre necunscut, catre fantastic si mistic. Mai presus de toate, Luna Noua in Capricorn in casa IX  si in conjunctie cu asteroidul de soarta 97 Klotho arata ca  este un inceput sortit al unei perspective mai largi asupra vietii, asupra a ceea ce mintea noastra poate culege din univers, al viselor  si proiectelor mari. Klotho  este una dintre cele trei ursitoare si  este responsabila de modul in care se incepe  un proces, o relatie, un proiect, o viata.

Kloth, Lachesis, Atropos

Klotho activat ne vorbeste despre lucruri noi, oameni noi care vin in circuitul vietii noastre, este “nasterea “ predestinata  cu un impact pe termen lung,  aceste lucruri trebuie sa faca parte din viata noastra. Klotho in Capricorn in casa IX  ne vorbeste despre inceputuri care sunt cauzate de educatie, strainatate, credinta, cariera, legi, putere, structuri guvernamentale. Mesajul aici este ca nu exista limite ale experientelor noastre, viitorul este larg deschis si noi facem parte din el.

In mod traditional casa IX este numita Casa lui Dumnezeu. Acuma, mesajul Lunii Noi in Capricorn in “casa lui Dumnezeu “ este in acord deplin cu mesajul transmis de Aivanhov: Trebuie mai intii sa va armonizati cu Domnul, Principiul Creator, Cauza primordiala. Spuneti: “Dumnezeul meu, pana in acesta zi nu am fost nici intelept nici instruit, dar imi vad greselile si sunt pregatit sa ma indrept, Te rog, da-mi iertarea Ta. De acum inainte vreau sa fiu in armonie cu Tine. Trimite-mi lumina Ta ca sa nu calc poruncile Tale. Ingaduie-mi sa Te contemplez. Te voi asculta, voi implini vointa Ta.”

crucea cardinala

Dar ca sa ajungem la aceasta stare de armonie, aceasta Luna Noua in Capricorn ne provoaca destul de dur prin CRUCEA COSMICA CARDINALA (Marea Cruce) care se formeaza pe cer. Acest model astral este format din patru aspecte de careu si doua aspecte de opozitie, deci Luna Noua in Capricorn, Mercur, Pluto sunt in careu cu Marte in Balanta si Uranus in Berbec iar ambele planete sunt in careu cu Jupiter in Rac. Cele doua opozitii sunt Luna Noua in Capricorn in opozitie cu Jupiter in Rac si Uranus in Berbec in opozitie cu Marte in Balanta. O Cruce Cosmica  folosita pozitiv indica o mare putere interioara, vointa de a atinge un scop, concentrare, capacitate de a integra toate dimensiunile unei experiente. De cele mai multe ori, acest model  poate fi privit ca o intersectie cu patru directii, nu exista nici un semn de circulatie si nimeni nu stie incotro trebuie sa o ia, ceea ce aduce stres, stagnare, dispersia energiilor, o greutate enorma a vietii. Crucea Cosmica prin Marte in Balanta ( energii pentru relatii), Luna Noua in Capricorn ( noi inceputuri realiste), Mercur in Capricorn( gandire matematica, exacta,  dura, logica, profunda), Pluto in Capricorn ( interventie chirurgicala a sufletului, marea schimbare, eliminarea structurilor false), Jupiter in Rac( expansiune prin familie, sensibilitate, copii)  si Uranus in Berbec( exprimarea unicitatii personale) activeaza destul stres in aceasta perioada. Aspectele de careu sunt ca “ niste palme trase peste fata “ ce te pun sa te ridici in picioare si sa rezolvi problema, aduce schimbari in familie, mutari, indepartari sau independenta in raport cu familia, plecari, intorsaturi si o nevoie acuta de a ne pune in prim plan creativitatea si originalitatea, este o nevoie de transformare pentru a scapa de dependentele care genereaza constrangeri. Aceste aspecte provocatoare activeaza necesitatea transformarii problemelor in familie,  a modului cum interactionam cu ceilalti, a modului cum ne prezentam in lume, cum ne construim o cariera, cum ne folosim puterea personala, cariera, mintea mare dar si a modului cum avem grija de noi si cum stim sa ne rezolvam probleme personale. Conflictele in relatii, in parteneriate sunt susceptibile de a deveni adevarate “campuri de lupta “, lipsa de disciplina poate agrava aceasta lupta, exista in acelasi timp posibilitatea eliberarii de restrictiile din trecut astfel incat sa deschidem usa unor noi moduri de abordare a problemelor emotionale, familiale, a copiilor, a invatamantului, examenelor, a credintei in Dumnezeu.

Saturn in Scorpion guverneaza aceasta Luna Noua in Capricorn si face un aspect benefic cu Jupiter in Rac. Locul unde se afla Saturn intr-o harta descrie destul de bine unul dintre cele mai grele examene ale vietii noastre. Acuma, examenul are legatura cu relatiile, casniciile, parteneri de viata.Relatiile de suflet dar si relatiile strategice ( casatorii pentru bani, statut social, etc. ) fac parte tot din limbajul lui Saturn in Scorpion. Acuma, Saturn ne poate ajuta sa recunoastem mai bine nevoile sufletului nostru, sa gasim calea catre o relatie adevarata. Saturn in Scorpion este ghidul catre sufletul unei relatii, un drum ce va scoate la iveala vulnerabilitati, controlul unui partener, manipulare in interes personal. Saturn in aspect benefic cu Jupiter  aduce intelepciune, vointa, o atitudine filosofica asupra vietii ce ne ajuta sa ne recunoastem limitele.
Fiti rabdatatori si concentrati-va pe ceea ce puteti face.

Va adresati apoi Ingerilor si Arhanghelilor: “Deseori ati venit sa-mi aduceti mesaje din partea Creatorului ca sa ma avertizati sau  sa ma luminati, dar aflandu-ma in tumultul pasiunilor nu v-am auzit vocea. Va rog, continuati sa-mi aduceti lumina, pentru ca vreau sa va ascult. Stiu ca sunteti cei mai mari slujitori ai lui Dumnezeu, va respect  si va iubesc” Omraam Aivanhov

La Multi Ani!

Adriana Tudosa

You may also like

13 Comments

 1. Ma-nclin in fata ta Adriana pt unicitatea stilului de a ma atrage in dom.astrologiei.Am invatat de la tine extrem de mult si,mai important m-am armonizat cu universul.Traiesc exact ce exprimi tu vizavi de harta astrala personala si,ma simt privilegiata ca am acces la cunoastere.Am descoperit tarziu,de vreo 3 ani ca am nr .de destin 33,(24.4.1949)si ca vibratia lui e cu totul speciala.Astrologia m-a facut sa renasc.Te iubesc,si-ti doresc,flux continuu de inspiratie si cunoastere,si…un NOU AN FERICIT!..”fericirea e acelora care stiu sa o faca sa astepte”(Confucius)Vicky

 2. Felicitari pentru toate articolele pe care ni le-ati oferit pe parcursul anului si nu numai, ati reusit sa ma faceti sa fiu mai fascinata de aceast domeniu al astrologiei.

 3. PS.Ca sa stii cum arata admiratoarea ta de mult timp,ti-am trimis un mail.Sa ai parte de fericire alaturi de Tudor si cei dragi.Vicky

 4. Deosebit! Va multumesc ptr toate articolele extraordinare din acest an!
  Pe mine m-au ajutat ft mult, avand in vedere ca traversez perioada de transformare determinata de astre ( sunt Scorpion cu as in Capricorn, deci cu Saturn si Pluto dirijorii schimbarii si ai expansiunii interioare).

  Acest articol vine ca o esenta a ceea ce am trait din noiembrie 2012 si tot 2013: “Cautati mai intai Imparatia cerurilor si apoi toate celelalte vi se vor adauga voua” si “Iubeste-l pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta si din tot cugetul tau, iar pe aproapele tau ce pe tine insuti”.

  Va doresc cu An nou inspirat , binecuvatat si luminat!
  Alexandra

 5. Multumim pentru articol. Acum in ultimele ore ale lui 2013 imi indrept gandurile catre tine cu multa admiratie si recunostinta. Noul An sa-ti aduca multa sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. LA MULTI ANI!

 6. Superb articolul! Iti multumesc pentru el! Iti urez pentru noul an La multi ani cu sanatate, bucurii si impliniri !!! Multa intelepciune, inspiratie, succese, si articole interesante!

 7. La multi ani! Te rog sa imi spui ce semnifica Orcus in astrograma si daca poate fi activat de conjunctia cu luna plina.

 8. Draga Adriana multumesc pentru aceste articole atat de speciale.Gandurile mele bune si urarile de ,,LA MULTI ANI” sunt darul meu pentru noul an.
  cu stima Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.