ECLIPSA DE LUNA IN SCORPION SI ZODIILE – 25 APRILIE 2013

Simbolul Sabian al Lunii eclipsate pe gradul 6 Scorpion este :

“ DEALURILE CALIFORNIENE :”GOANA DUPA AUR LE STRICA LINISTEA”.

Este uimitor acest mesaj in acord deplin cu axa Scorpion –Taur, o axa a castigurilor provenite din exterior sau ceea ce imparti cu altii ( Scorpion-banii sunt putere ) si castigurile obtinute prin efort propriu ( Taur –banii ofera siguranta ). “Goana dupa aur “ ne vorbeste despre cautarea unor valori pe cai necunoscute dar care strica linistea existenta. Acest grad zodiacal “6 Scorpion” energizat de Eclipsa de Luna in Scorpion ne transforma in “ cautatori avizi” plini de pasiune, dorinta, forta interioara dar si imense tensiuni interioare care ne pot conduce la descoperirea unor noi valori, talente capabile sa ne ajute in transformarea, regenerarea vietii noastre. Este un grad ce ne incurajeaza sa ne folosim resursele interioare dar si rabdarea si iertarea, aduce pasiune in cautarea de noi valori care la orice nivel promite abundenta, esential este sa privim dincolo de confortul personal. Goana dupa aur presupune de cele mai multe ori parasirea locurilor natale, parasirea oamenilor dragi, a locurilor confortabile in dorinta de a cauta aur si de a ne imbogati, de a cladi o zona de care avem nevoie si care sa ne asigure realizarea dorintelor. “Goana dupa aur”  este un grad ce promite energii imense pentru a ne descoperi anumite talente neexploatate pana acum care ne pot imbogati sufleteste dar si material, care ne pot aduce linistea; este un grad ce promite in acelasi timp accesul la “ comorile “ Universului. Important este sa fim foarte atenti la ceea ce descoperim si cui deschidem “ usa”  deoarece “ nu tot ce straluceste este aur”, aici o sa citez cateva versuri destul de sugestive  ale  baiatului meu Matei

“ Si chiar daca esti trist,

Vreau sa intelegi un lucru:

Aurul descoperit

Se poate confunda cu Cupru”.

Aceasta Eclipsa de Luna in Scorpion promite recompense mari sau pierderi uriase, asta in functie de ce cai am ales pentru a ne satisface dorintele sufletului. Cuvantul cheie este “ ambitie” indicand faptul ca exista un potential nevazut (Scorpionul) in lucrurile pe care le facem din suflet si pentru suflet.

Simbolul Sabian al gradului 9 Scorpion, gradul lui Saturn retrograd in Scorpion este : “ Un dentist repara dinti stricati de obiceiuri civilizate “. Acest simbol este in acord deplin cu Saturn retrograd in Scorpion ( mesajul unei planete retrograde intr-un limbaj simplu este de reparare, redefinire, reexaminare, etc.), sa gasim tot ceea ce este in neregula intr-o situatie, sa reparam aceste lucruri astfel incat totul sa functioneze fara probleme. Dintii permanenti apar in mod normal la varsta de 7 ani ( Saturn are multe de spus aici ) iar sanatatea lor depinde de ce mancam, de modul cum ii ingrijim . Cariile dentare conduc la fel de fel de imbolnaviri  iar dentistul este o persoana calificata sa vindece aceste carii. Inclin sa cred, ca acest timp poate oferi ghizi, oameni specializati ce pot diagnostica si vindeca ceea ce este gresit, ceea ce nu functioneaza eficient in viata noastra.

Energiile acestei Eclipse de Luna nu pot fi ignorate de cei nascuti in jurul datei de 25 din zodiile fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

Despre Eclipsa totala de Soare din 14 noiembrie 2012, puteti citi aici.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale. Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri, banii celuilalt, imprumuturi bancare, fel de fel de taxe, viata intima, sanatate. Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautarea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele, asigurarile, taxele, afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi, puteti culege “roadele” unei afaceri incepute in trecut. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime. Banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, banii care vin prin partenerul de viata sunt in lumina acuma. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de banii celuilalt poate gasi o rezolvare pe termen lung. Eclipsa de Luna marcheaza sfarsitul unei situatii, Saturn tinde sa limiteze, asa ca , daca trebuie sa primiti bani, suma poate fi mai mica decat ati sperat, negociat. Rolul lui Saturn in aceste momente este un rol de supravegere a tuturor lucrurilor incepute in trecut legate banii altor oameni, credite, premii, bonusuri, comisioane si alte fonduri care nu au legatura ca banii castigati direct prin munca voastra. Aceasta Eclipsa de Luna prin Frigga poate lumina anumite probleme emotionale adanc inradacinate in voi ( pot fi probleme rezultate dintr-o relatie abuziva, dependenta de banii partenerului de viata, neincrederea in oameni, masurarea valorii unui om prin soldul bancar). Sunteti ajutati sa inlocuiti aceste tipare negative, sa gasiti iesirea din situatiile de dependenta cara va apasa sufletul. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I, axa eu –tu. Luna eclipsata in casa VII, casa parteneriatelor, poate aduce unele teste in acest domeniu, teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate, anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe, altele se pot rupe, depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor. Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partenerului de viata, asociatului, dusmanilor. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de un partener de viata, de afaceri poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. In acelasi timp, aveti grija ce decizii luati in aceste zile ( legate de un partener, asociat) deoarece in timp, aceste decizii pot fi greu modificate. Eclipsa de Luna face opozitie cu Marte dar si Venus, conducatorul semnului vostru. Pot iesi in lumina informatii, adevaratul caracter al unui partener, aceste informatii sunt destul de suparatoare dar cu siguranta ele va vor ajuta in timp. Ganditi-va la 14 noiembrie 2012, la discultiile de atunci, aceasta Eclipsa poate reedita discutiile de atunci despre acelasi subiect iar lucrurile pot gasi acuma o rezolvare benefica pentru voi. Cu Soarele, Venus si Marte in semnul vostru, va puteti ‘ridica in picioare” pentru dorintele voastre dar nu trebuie sa va grabiti, stiti foarte bine ca cele mai bune lucruri le realizati prin rabdare. Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru asocierile voastre cele mai importante. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii.  Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna eclipsata energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de un loc de munca, un coleg, un sef, sanatate, poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. In acelasi timp, aveti grija ce decizii luati in aceste zile ( legate de munca voastra, rutina zilnica) deoarece in timp, aceste decizii pot fi greu modificate. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI, o axa a afectivitatii. Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala, iubire, copii, distractii, hobby-uri. Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada, va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important inceput in trecut pe care il finalizati acuma. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de o iubire, o relatie de durata, un angajament important, poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire, partener, creativitate, responsabilitatea unei relatii pe termen lung. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X, o axa a familiei si carierei. Luna eclipsata este in casa IV si poate aduce teste legate de familie, radacinile familiei, camin, parinti, afaceri imobiliare, cariera. Sunt posibile certuri cu parintii, schimbari de locuinta, atmosfera apasatoare in mediul familial. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Posibile probleme cu parintii sau va trebui sa aveti grija de ei.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case, deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut tind sa iasa la lumina, toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminului vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de familie, parinti, cariera poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de familie, cariera, loc de munca, sanatate, colegi. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX, o axa a gandirii dar si a calatoriilor. Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare si poate aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra. Este un timp in care toate activitatile legate de transport, de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate. Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou . Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Aceste evenimente pot fi legate de proiecte  importante, cursuri,  frati, rude, calatorii scurte, o persoana a carui inteligenta v-a fermecat. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de studii, frati, rude, minte practica, iubit, copii,creativitate personala poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, frati, rude, strainatate, iubire, creativitate. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor, a banilor munciti si a banilor celuilalt, a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti. Luna Eclipsata este in casa II, o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii. Pot aparea probleme , fluctuatii in zona financiara. Aceasta Eclipsa de Luna este “intunericul” care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native. Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra,valorile voastre, indiferent daca va place sau nu. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de bani, valori personale, materiale poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de valorificarea talentelor voastre native, de ceea ce faceti pentru a obtine bani, de familie, parinti. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII, axa eu-tu. Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii si poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime, actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acuma,  puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Atentie la sanatate. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre . Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de actiunile voastre personale poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Ganditi-va la 14 noiembrie 2012, la discultiile de atunci, aceasta Eclipsa poate reedita discutiile de atunci despre acelasi subiect iar lucrurile pot gasi acuma o rezolvare benefica pentru voi. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de propriile sentimente si dorinte, de ceea ce doriti pentru voi. valorificarea imaginii voastre. Toate eclipsele pun accentul pe un adevar ascuns intr-o situatie de viata, le pun in lumina fara voia voastra si de multe ori socul este teribil. Aceasta Eclipsa poate sa va schimbe stilul de viata, sa imbratisati schimbarile necesare evolutiei voastre prin luarea unor decizii legate de rolul vostru intr-o afacere, intr-o relatie de lunga durata. Vor ramane in picioare doar acele parteneriate benefice vietii voastre. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Deoarece Pluto, guvernatorul semnului vostru este in aspect armonios atat cu Soarele in Taur dar si cu Luna eclipsata, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra, imaginea voastra, relatiile voastre, indiferent daca va place sau nu .

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii. Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur. Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune, pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna, izolare, reinoire spirituala. Sunt posibile probleme de sanatate, puteti deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ vietii voastre secrete , a karmei voastre, a trecutului vostru “. Poate fi sfarsitul unei relatii , cineva va poate soca  prin dezvaluirea unor lucruri  legate de voi. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi , ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de actiunile voastre, de modul cum ati inteles sa-i ajutati pe cei din jur , de karma voastra poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de blocajul vostru datorat trecutului ( indiferent ce ati facut in trecut, poate fi o relatie, un loc de munca, un partener, un parinte, etc.) cu care nu puteti face pace. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. Atentie la sanatate

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI, o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii, a placerii si idealurilor. Luna eclipsata este in casa XI,  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii, de activitati de grup, organizatii, modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni, o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ prietenilor vostri, sperantelor voastre, protectorilor vostri “. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de actiunile voastre in relatiile de grup, in relatia cu un prieten, cu ceea ce va doriti pentru viitor, poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de prieteni, sperante, personalitatea voastra,  rolul  vostru intr-o relatie . Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV, o axa a carierei si a familiei. Luna eclipsata in casa X, casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera, in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure, cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei, promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de actiunile voastre in cariera, familie, imagine personala, poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de cariera, familie, personalitatea voastra, rolul vostru intr-o relatie. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv. Casa X vorbeste despre cariera, faima, deci puteti vedea cum numele vostru este in lumina in aceste zile.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale, a comunicarii si studiilor. Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale, posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii. Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul, uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 14 noiembrie 2012 cand a fost Eclipsa totala de Soare in Scorpion. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoasterii, respectarii legilor, strainatatii, relatia voastra cu strainatea, calatorii mari. Cu Saturn retrograd proeminent in acest moment, ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, poate gasi o rezolvare pe termen lung, poate avea un ton serios, grav chiar dur. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, strainatate, prieteni, protectori, sperante. Deoarece Pluto, Saturn si Venus vorbesc intr-un limbaj astral armonios, rezultatul pe termen lung al acestei eclipse, desi initial surprinzator sau chiar ingrijorator, ar putea fi unul pozitiv.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Multumim tare mult draga noastra Adriana! Iti doresc numai zile senine si multa dragoste! Veronica

  2. Impresionant ca intotdeauna..as vrea sa stiu daca se poate cum ma influenteaza aceasta eclipsa..sunt nascuta la 28 oct 1984 ora nu o stiu..tinand cont ca de 2 ani m-am schimbat total, dar de anul trecut sufar foarte mult..stiu ca vor veni si zile bune..sunt optimista si positiva..si multumesc lui dumnezeu suntpersoane care ma iubesc si ma apreciaza in ciuda defectelor..dar mi-as dori un pic dde soare si pe strada mea..doar un pic..ar deocamdata ma multumesc cu zilele grele si cu durerea imensa din sufletul meu..si cu speranta ca o raza de soare ma va gasi intr-o zi ! Multa sanatate si multumim pentru tot ceea ce faci Adriana.. cu mult drag Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.