ECLIPSA DE SOARE IN TAUR-10 MAI 2013 ORA 03:32, ORA ROMANIEI –“ FASII DE NOR, ASEMENI UNOR ARIPI, STRABAT CERUL“

In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbari dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia.

O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia. Eclipsa de Soare din 10 mai 2013 este o Eclipsa inelara, asta inseamna ca Soarele si Luna sunt aliniate perfect cu Pamantul,  diametrul aparent al Lunii este mai mic decat al Soarelui, Luna fiind destul de departe de Pamant in aceasta zi, nu va putea obtura intreaga lumina a Soarelui trimisa spre pamant, din Soare se va vedea doar marginea in forma de inel stralucitar ce inconjoara Luna intunecata. Aceasta Eclipsa este vizibila in emisfera sudica, de-a lungul Australiei, in estul statului Papua Noua Guinee si in insulele Solomon si Gilbert. Maximul Eclipsei va fi atins in Pacificul de Sud la ora 3:32 , ora Romaniei  si va dura 6 minute si 3 secunde.


ECLIPSA  INELARA DIN 10 MAI 2013 are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 19:31 Taur in apropierea Nodului Sud Lunar in Taur pe gradul 16:45. O Eclipsa de Soare intr-un semn fix (Taur) arata ca efectele ei se vor intinde pe o perioada mai mare de timp.

O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Nodul Sud al Lunii oglindeste o zona de vulnerabilitate iar evenimentele legate de Noduri par adesea a fi oarecum sortite, karmice, neputand fi evitate. Luna se disipa la Nodul Sud Lunar, obisnuinta se stabileste la polul sud prin automatism si repetitie, arata munca care a fost facuta, realizarea binecunoscuta, rutina dusa deja prin timp, greselile comise. Astfel Nodul Sud Lunar care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in care trebuie sa facem anumite  compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsit de razbunari personale, de furii reprimate, de resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, expierente care ne tin in umbra. Suntem chemati, suntem condusi sa ne eliberam de obiceiurile, trasaturile care pun un accent prea mare pe securitatea venusiana, pe senzualitate, pe relatii materialiste, pe bani, valori materiale si care nu lasa loc profunzimii, care blocheaza accesul catre valorile spirituale. Aceasta Eclipsa de Soare in Taur  este sustinuta de o orchestra astrala puternica prin “ baiatul de foc-Marte  “ in Taur, prin mesagerul lui Dumnezeu-Mercur tot in Taur, prin foarte multi asteroizi in semnul Taurului: asteroidul 1181 Lilith, asteroidul 2 Athena Pallas, asteroidul 155 Scylla. Dirijorul acestei Eclipse de Soare este Venus in Gemeni in conjunctie cu steaua fixa Alcyone dar si cu centaurul ASBOLUS 8405 – VAZATORUL.

Taurul este cel de-al doilea semn al zodiacului, este un semn care ne vorbeste despra ceea ce putem face prin noi insine, ce valori durabile putem construi.

Taurul concepe, stabileste, ingrijeste si fructifica o idee, un ban, o bucata de pamant, o relatie. Acest semn ajuta la achizitionarea si consolidarea bogatiei prin cultivarea tuturor resurselor disponibile dar in acord deplin cu divinul. Lipsa colaborarii cu divinul poate transforma acest semn in ceva ce vrea sa posede, sa detina, sa controleze, sa critice, sa devoreze indiferent de ceea ce este in jurul lui. Taurii prospera, infloresc cand inteleg ca pot sa ofere din timpul lor, din resursele lor personale ( timp, dragoste, talente, bani, indiferent ce) celorlalti, sa-i ajute pe ceilalti sa intelega notiunea de securitate fizica, materiala, spirituala. Ca un semn de pamant, Taurul vorbeste despre realitati, lucruri tangibile, nu tolereaza falsurile ci iubeste originalul.

Luna in Taur este in exaltare si induce  incredere, emotii calde, perseverenta, bunatate, rabdare, stabilitate, siguranta dar si rigiditate. Este o energie ce creste interesul pentru bani si dragoste, amplifica romantismul iar sentimentele calde ofera protectie pentru cei din jur dar si pentru interesele proprii.  Energia Eclipsei de Soare in Taur in conjunctie cu Nodul Sud ne cere sa lasam deoparte trecutul, securitatea falsa, amagirea, relatiile materialiste iar pentru asta, Marte in Taur ne cere sa vedem ce ne lipseste si sa ne ridicam in picioare pentru acel “ ceva “ care ne imbogateste viata. Cu Marte in Taur vom avea tendinta de a vedea lucrurile doar din punctul nostru de vedere, vom tine foarte mult la metodele, opiniile proprii. Motto-ul lui Marte in Taur este destul de sugestiv “ incet si constant castigi cursa “.

Marte in Taur este o energie ce pierde din impulsivitate si spontaneitate dar castiga in regularitate, stabilitate, perseverenta, putere si capacitate de actiune. Nu este o energie ce accelereaza ( nu-i plac cursele de formula 1) dar in schimb este o energie ce stie sa aseze lucrurile si sa si le termine, da rezistenta, stabilitate, securitate si atasament deosebit pentru bunuri materiale.
Energia lui Marte in Taur aduce multa uneori chiar prea multa rabdare, senzualitate, incapatanare, orice incercare de a grabi lucrurile in urmatoarea perioada poate provoca destule frustrari. Marte in Taur este o energie ce stie sa spuna : acest lucru se poate realiza  si cu multa rabdare, hotarare  va merge constant ( chiar daca la mijloc sunt ani de munca ) in directia finalizarii unor obiective. O planeta de foc –Marte intr-un semn de pamant –Taur induce o energie ce stie sa disciplineze, sa dea rezistenta la munca grea, este o energie mai putin grabita dar mult mai atenta la detalii, la realizarea lucrurilor de durata, este o energie ce induce o ambitie calculata.
Marte – o planeta masculina in domiciliul lui Venus  produce dorinte puternice, da putere fizica si un magnetism sexual adesea inconstient .

Mercur in Taur sprijina si el aceasta Eclipsa de Soare, asta inseamna ca suntem capabili sa savuram textura cuvintelor, vom simti prin gust,  miros, pipait o idée, un om, o imagine. “Graba strica treaba “ ne spune Mercur in Taur ( mintea noastra, ideea, comunicarea, postasul astral ) poate de aceea, oportunitatile aduse de aceasta Eclipsa au nevoie de mai mult timp.
Mercur in Taur ( minte calma, lenta, hotarata) in conjunctie cu Marte in Taur ( actiune lenta, forta, putere, rabdare) sprijina aceasta Eclipsa de Soare in Taur, avem de partea noastra o echipa astrala care ne ajuta sa facem lucrurile incet si bine, sa luam deciziile cele mai bune deoarece vom simti, intui ce trebuie sa facem. Suntem fortati sa golim un domeniu din viata noastra pentru a putea primi ceva nou, benefic destinului nostru. Lucrurile nu pot fi controlate prea bine in aceasta perioada, aparent, multi vor spune ca ei pot detine controlul asupra vietii lor dar se inseala.

Asteroizii Pallas, Lilith, Scylla dau acestei Eclipse de Soare tonuri inedite, speciale .

Sa incepem cu asteroidul 2 Athena Pallas care este chiar pe gradul 19:54 Taur intr-o conjunctie stransa cu Eclipsa de Soare.

Conform mitologiei, Athena este fiica lui Zeus si al lui Metis-un titan a carui nume inseamna intelepciune sau cunoastere. Zeus a fost indragostit de Metis dar una dintre profetii spunea ca Metis va purta un copil care il va rasturna  de pe tron. Pentru a face ca aceasta profetie sa nu se indeplineasca, Zeus a inghitit-o pe Metis in timp ce era insarcinata. Dupa o perioada de timp, Zeus a acuzat dureri groaznice de cap si l-a rugat pe Hefaistos sa-i sparga capul cu un topor iar din capul lui a iesit Athena care va deveni favorita lui Zeus. In astrologie, Pallas promoveaza egalitatea si cooperarea, este un avocat ferm al femeii moderne, al corectitudinii, democratiei, ofera dexteritate intelectuala, manuala, suplete mentala si fizica, capacitate de a a fi buni strategi. Un Pallas proeminent in tranzite ne ajuta sa ne scuturam de automultumirea noastra si sa ne miscam, ritmul vietii este accelerat, mesajele sunt rapide, bruste si anunta schimbarea, zguduirea unor temelii vechi. Cu Pallas nu se poate negocia, ea este cea inteligenta si poate sa ne spuna ceea ce este de facut pentru binele nostru. Pallas ramane unul din simbolurile importante referitoare la inteligenta, super-inteligenta. Ea ne ajuta sa ne canalizam energia creatoare, ne da intelepciune creativa, gandire clara. Ea este modelul pentru femeia singura, puternica, curajoasa, ingenioasa, creativa, inteligenta, moderna. In Taur, inteligenta lui Pallas este creativa, pamanteasca, indreptata catre realizari materiale, realizari in arta, mestesuguri. Este o  intelepciune cu mult bun simt care cauta solutii, strategii practice. In acest moment al Eclipsei de Soare in Taur, Pallas ne ajuta sa gasim cele mai bune strategii pentru viitorul nostru, ne ajuta sa navigam cu abilitate printre obstacole. Pallas nu este un fan prea mare al experientelor emotionale, de aceea, prin sprijinul ei, conexiunea inima –minte mai distanta si controlata ajuta sa ne eliberam de experientele toxice . Mare atentie totusi,  Pallas poate fi adesea razbunatoare.

Asteroidul 1181 Lilith in conjunctie cu Eclipsa de Soare in Taur aduce nevoia eliberarii de obstacolele, conditiile impuse de ceilalti.

Conform mitologiei ebraice, Lilith a fost  prima sotie a lui Adam, creata de Dumnezeu din acelasi material, din pamant. Fiind egali, ea a refuzat sa se supuna, sa se subordoneze lui Adam dar si Adam a refuzat sa fie egalul ei. Astfel, prima cearta a avut loc in Gradina Edenului iar intr-un acces de furie, Lilith a fugit lasandu-l pe Adam singur in gradina fericirii. Adam, suparat, l-a rugat pe Dumnezeu s-o aduca iapoi. Dumnezeu a trimis ingerii dupa Lilith dar ea a refuzat chiar daca i s-a spus ca vor muri 100 de copii pe zi daca refuza intoarcerea ei la Adam. Inebunita de durere, ea tot nu s-a intors, nu a acceptat manipularea nimanui. Lilith in astrologie are legatura cu problemele relationale ce nasc furie, resentimente, manipulare sexuala, despartire din cauza neacceptarii unor conditii care nu respecta egalitatea partenerilor. Este o energie ce induce independenta, refuzul compromisurilor. Plasarea lui Lilith arata zona in care instinctele noastre primare neaga modelele sociale impuse de dependenta fara logica, este un loc ce poate arata imbratisarea singuratatii decat acceptarea manipularii de cineva. Lilith indica conflicte, probleme de putere personala si sexuala, natura dominatoare ( la cei cu lilith proeminent, atat femei cat si barbati), singuratate, dragoste triunghiulara( sot si amant), nesupunere, capacitatea de a negocia, de a face compromisuri, furie reprimata ce conduce de cele mai multe ori la un comportament razbunator. Lilith in Taur  poate activa relatiile in care apare abuzul unui partener fata de celalalt din cauza banilor, resurselor comune sau individuale. Puteti ceda mult mai usor ispitelor materiale, puteti intra intr-o relatie doar pentru a castiga securitate financiara, puteti deveni a treia persoana intr-o relatie doar din interes . Asteroidul 1181 Lilith nu este conectat la orbita Lunii asa cum este Lilith –Luna Neagra (un punct matematic) dar ele eu acelasi limbaj: relatii, probleme in relatii, furie, conflict, pata neagra, obsesie, sexualitate. Lilith saboteaza secretele sufletului nostru, le scoate in lumina, este un sustinator al poftei fata de iubire. Lilith este razbunatoare in modul cel mai distructiv vizand in special femeile care personifica atitudinea lui Eva de supunere precum si copii care urmeaza sa ii poarte. Lilith in conjunctie cu Eclipsa de Soare si Nodul Sud poate activa relatiile abuzive, obsesive, triunghiulare( amant, sot , sotie)  nerezolvate  din trecut in scopul clarificarii acestora o data pentru totdeauna. Cu asteroidul 155 Scylla in conjunctie cu Eclipsa de Soare, confruntarile pot fi dramatice dar eliberatoare.


Scyla a fost initial o nimfa foarte frumoasa care a dispretuit rand pe rand orice pretendent pana intr-o zi cand de ea se indragosteste Glaucus, un pescar transformat intr-un peste. Glaucus s-a indragostit instantaneu de Scylla dar aceasta l-a refuzat spunandu-i ca este un monstru. Nefericit, Glaucus totusi spera ca Scylla il va iubi, din acest motiv, el merge la Circe – vrajitoarea, pentru a-i face o potiune de iubire din ierburi pentru ca Scylla sa-l iubeasca. Circe i-a oferit dragostea ei lui Glaucus dar acesta a refuzat-o iar  din gelozie, Circe s-a razbunat pe Scylla, otravind apa in care aceasta inota. Jumatate scufundata in apa, Scylla a fost transformata intr-o combinatie de peste cu sase capete de caini feroce, aceasta “opera “ creata de Circe a facut mult rau la randul ei, as putea spune ca dorinta de razbunare a lui Circe s-a transmis si la Scylla .
In astrologie, Scylla reprezinta un “ punct “ al violentei, al unei situatii grele de trecut, este o fata a unui rau napraznic si vizibil de care ne putem apara lovind  la randul nostru, acest rau este provocat din exterior. Ne putem confrunta cu situatii sau sentimente destul de grele sau putem sa nu-i luam in considerare pe ceilalti ( ea l-a ignorat pe Glaucus ) si de aici situatia se  transforma intr-un mod magic in ceva greu de depasit. Ceea ce este foarte special in legatura cu Scylla este accea ca ignorarea celorlalti conduce la situatii ce depasesc propriile puteri, ganditi-va ca ea l-a ignorat pe Glaucus si a fost transformata intr-un monstru cu chip de femeie inghetata de propria groaza, pietrificata de ceea ce se intampla cu ea, incercand sa goneasca departe acest lucru teribil dar care se apropia de ea. Ceea ce a ignorat a dat nastere la un rau mult mai mare  iar disperarea si groaza ei a cazut asupra celorlalti, distrugand tot ceea ce ii vine la indemana . Eclipsa de Soare ( noi inceputuri sortite )  in conjunctie cu Nodul Sud in Taur ( trecut, fapte din trecut, actiuni din trecut) si in conjunctie cu Scylla ( incapatanare, ignorare, situatie grea vizibila)  este in opozitie cu Nodul Nord in Scorpion ( viitorul, necunoscutul, calea de urmat, muntele de urcat) si cu asteroidul 16 Psyche , acest aspect arata un blocaj intre doua situatii grele, intre  o piatra ( nodul sud -trecutul) si un loc greu ( Nodul Nord –viitorul). Totusi, universul nu ne lasa in aceste momente fara o solutie, fara o iesire din aceste situatii grele. Conducatorul acestei Eclipse de Soare, a intregii armate astrale in Taur, este Venus pe gradul 0:29 Gemeni. In astrologia veche, se spune ca o Eclipsa condusa de Venus este precursoarea unui timp linistit pe pamant. Venus in Gemeni este o energie peregrina, nu este intr-o forma prea mare dar este totusi  in receptie mutuala cu Mercur in Taur ( Venus este in domiciliul lui Mercur si Mercur este in domiciliul lui Venus). Aceasta receptie mutuala ii da puteri imense lui Venus care in acest moment al Eclipsei devine un adevarat “ mic benefic “ pentru noi . Venus este in conjunctie cu steaua fixa Alcyone, cea mai stralucitoare stea a Pleiadelor. Asta arata ca universul ne forteaza sa “ ne stergem lacrimile cauzate de trecut si sa ne deschidem unui viitor nou si luminos”. Tot Venus este sustinuta de centaurul ASBOLUS 8405 –VAZATORUL.

In mitologie, Asbolus a fost un centaur, jumatate om, jumatate cal iar numele lui inseamna “praf de carbon”. El a fost unic printre centauri, el a fost un profet. El citea vitorul in zborul pasarilor. Cand Heracles a venit in vizita la centauri, Pholus a deschis un ulcior de vin care apartinea tuturor centaurilor. Asbolus l-a vazut pe Pholus si i-a adus si pe ceilalti centauri . Au baut si a urmat o lupta in care Pholus a murit iar Chiron a fost ranit incurabil de Heracles .
In astrologie, Asbolus ne da capacitatea de a intelege, de a vedea simbolul unei clipe, unei situatii, aduce o empatie rapida cu o situatie de viata noua, cu o experienta noua pozitiva. Venus in conjunctie cu Asbolus da o capacitate mare de a intelege rapid o situatie, de a intelege rapid ceea ce fac altii citind asta pe fata lor, in miscarea corpului lor ( nu trebuie uitat ca Vazatorul Asbolus citea viitorul in zborul pasarilor). Aceasta energie ne spune ca trebuie sa ne urmam intuitia, sa fim atenti la simbolurile, semnele prevestitoare care pot lucra ca indicatoare sigure de orientare.  Numele Asbolus inseamna “praf de carbon”  iar acest centaur ca obiect cosmic este inchis la culoare, acoperit de funingine. In ziua descoperirii, Asbolus era pe gradul 8 Balanta cu Simbolul Sabian ” Un semineu straluceste misterios intr-o gospodarie parasita”. Carbonul este un aliment crucial al vietii pe pamant, numarul atomic este 6 si are trei stari naturale : diamant, granit si carbonul amortiu in existenta. Este un simbol in acord deplin cu simbolismul lui Asbolus de Vazator, desi de multe ori ratacim in viata, prin activarea acestui Centaur, carbunii arsi  pot deveni un ghid, un semn pentru noi. Este vital sa actionam in conformitate cu  simturile noastre, cineva din trecutul nostru ne poate ghida acuma, poate fi o adevarata rasplata a eforturilor noastre in care nu mai credeam. Si ca sa mergem mai departe cu semnificatia lui Asbolus de cititor in “ zborul pasarilor”, simbolul Sabian al gradului 20 Taur –gradul Eclipsei de Soare este :” Fasii de nori, asemenea unor aripi, strabat cerul “ .

Este un mesaj clar ca suntem ajutati de intuitie, de ghizi sa trecem catre o abordare noua a trecutului, a modului in care ne folosim talentele, resursele , cum privim relatiile. Greutatile ( norii )pot deveni aripi pentru noi.

Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este “ lovita , energizata ‘ de catre aceasta eclipsa  de soare , puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra. Evenimentele care au loc in preajma unei eclipse sunt indicii pretioase pentru problemele de care trebuie sa ne ocupam in urmatoarea perioada de timp , ne ajuta sa iesim din tiparele vechi  pentru a ne indeplini scopul vietii noastre. In cazul in care Eclipsa este in conjunctie stransa cu Soarele natal ( chiar de ziua de nastere), atunci,  o schimbare majora va interveni in viata voastra. Daca ziua de nastere este inaintea zilei  Eclipsei , atunci lucrurile nu vor merge conform planului. Daca ziua de nastere este in saptamana de dupa Eclipsa , acest lucru arata ca urmeaza un an important.

Adriana Tudosa

You may also like

47 Comments

 1. Este de prisos orice comentariu…

  Si ca un bonus, luna natala este fix pe acest grad!!!

  Astept eclipsa sa aduca ce doreste ea!

  Multumim, Adriana….

 2. Doamna Adriana

  Urmaresc acest blog de aproape un an.Articolele sunt foarte bine scrise si foarte bine documentate.Cred ca munciti destul de mult la ele. VA MULTUMESC FOARTE MULT.Cred ca si alte persoane va apreciaza articolele,eu astept cu nerabdare fiecare postare.Inca o data,va multumesc!

  Vasile-Bucuresti.

 3. Vasile
  O eclipsa nu vrea raul nimanui, ea corecteaza de cele mai multe ori linia destinului nostru cu sau fara voia noastra.In timp, multi constientizeaza faptul ca Eclipsa le-a facut un bine chiar daca initial au simtit ca tot raul este doar la ei in viata.Avand liber arbitru, alegerile facute de noi ne pot apropia sau distanta de ceea ce trebuie sa facem in viata.O eclipsa asta face, ne reaseaza acolo unde ne este locul.
  adriana

 4. Mercur
  aceasta eclipsa aduce schimbari benefice, Venus -micul benefic conduce aceasta eclipsa si este si in receptie mutuala cu Mercur in Taur si este ajutata si de Asbolus-vazatorul.
  adriana

 5. iti multumesc pentru aprecieri; tot ce pot spune este ca viata mea se invarte in totalitate in jurul astrologiei iar asteroizii sunt cei care ma ajuta sa gasesc de cele mai multe ori mesajul rafinat al unei configuratii astrale . In harta mea natala, am centaurul Asbolus ( vazatorul) pe gradul 24 Rac in sextil cu Luna si Soarele in Taur, poate nu intamplator trebuie sa transmit aceste mesaje astrale .
  Jules Verne are Asbolus pe gradul 19:21 Leu in opozitie cu Soarele in Varsator in conjunctie cu Mercur tot in Varsator, asta face din Jules Verne un vizionar , un “ vazator” . Asbolus devine cheia principala a geniului lui, a destinului lui in care creativitatea, capacitatea vizionara si talentul de scriitor nu au avut limite.
  adriana

 6. Va multumesc foarte mult.Deci daca sunt nascut pe 2 Aprilie 1959, nu trebuie sa-mi fac prea multe griji,chiar daca unele lucruri,merg mai rau.Se poate ca aceste lucruri,care nu prea merg,sa duca de fapt la lucruri bune?

 7. Eclipsa de Soare in Taur face un aspect de conjunctie cu Venus si Lilith in Taur . In aspect cu o planeta natala , eclipsa face lumina in casele guvernate de acea planeta dar pune in miscarea si promisiunea planetei natale , daca ea in harta natala promite un bine ( este o planeta bine aspectata in casa respectiva ) atunci eclipsa ajuta sa se intample acel bine in viata ta. La tine in harta , Venus este puternica prin semn dar slabita de aspectele cu Uranus si Luna in Varsator. Poate a venit timpul sa-ti schimbi modul de a privi banii, talentele personale, femeile, relatiile . Cu Lilith in Taur , intotdeauna vei avea in vedere doua lucruri: valoarea si pierderea . Teama de pierdere caracterizeaza destul de bine viata ta actuala iar scopul vietii prin “ochii lui Lilith” este sa-ti trasezi anumite granite pentru bani, siguranta, casa , tot ce tine de tine .
  Teama de saracie este o alta caracteristica pentru aceasta pozitie a lui Lilith,Vei sacrifica pretentiile tale, placerile tale dar nu inainte de a vedea sau a simti ca vei primi ceva in schimb , as putea vorbi aici de acea ecuatie in care a=b, vei da doar cat primesti nici mai mult nici mai putin.
  Te temi destul de mult de orice fel de atasament, de a fi dependent de cineva, dar in acelasi timp consideri ca ai dreptul de a trece granitele celorlalti, mai bine spus putem vorbi de “’ respecta libertatea mea dar pe a ta las-o deschisa”.Tocmai acest lucru va crea dezechilibru in viata ta si este bine de stiut ca Lilith vrea egalitate si revendica acest lucru.
  Aici Lilith se leaga de valori si spatiu.

  Eclipsa de soare in conjunctie cu Venus si Lilith poate aduce sfarsitul unei relatii vechi,obsesive , dureroase ( poate fi si o relatie triunghiulara cand apare lilith in ecuatie ) a unui mod de a relationa , a unui mod de a pune in valoare un talent nati.Eclipsa de soare este o luna noua speciala si ca orice luna noua ceva “nou “ trebuie sa se intample in legatura cu domeniul de viata energizat sau cu planeta atinsa dar si cu casele astrologice in care apare semnul taurului si balantei( pentru a vedea unde apar aceste semne in harta ta, am nevoie de ora de nastere).
  adriana

 8. mercur
  Intr-o harta natala,toate planetele reprezinta persoane importante din viata ta, atat din trecut cat si din prezent ,eclipsa de soare in conjunctie cu Luna natala aduce sfarsitul unui obicei vechi,a unui mod de a experimenta viata oferind alte experiente in casa astrologica in care ai semnul racului.Pot aparea schimbari importante in viata ta , trebuie sa te pregatesti pentru anumite modificatri , schimbari importante , totusi lucrurile sunt susceptibile de a fi instabile . Femeile pot juca un rol important in viata ta.Utilizata pozitiv, aceasta eclipsa aduce modifizari pe care in timp le vei simti benefice pentru tine , nu incerca sa solutionezi nimic in aceasta perioada , asteapta sa treaca eclipsa iar dupa aceea poti face modificarile respective .
  Cu Luna natala pe gradul Eclipsei, mesajul dat de Simbolul Sabian este destul de clar::” Fasii de nori, asemenea unor aripi, strabat cerul “ .Cred ca a venit timpul sa te ridici deasupra greutatilor adunate in sufletul tau, sa faci din ele aripi care sa te duca in lumina.
  adriana

 9. Multumim din suflet Adriana pentru munca pe care o depui,sunt extraordinare interpretarile tale.As vrea sa te rog sa-mi spui,daca poti,la ce sa ma astept de la aceasta eclipsa fiindca an pe Saturn natal pe gradul 18 Taur, in casa a 12-a,iar in urma cu 19 ani a incepeput o perioada destul de lunga si grea pentru mine,mai ales din punct de vedere financiar,material.Datele mele sunt : 27.02.1971 ora 10:43 oras Tg Bujor-Galati.Iti multumesc anticipat si iti doresc tot binele din lume.

 10. Multumesc mult, mult, Adriana…

  Lectia ta de astro este foarte valoroasa si explicita, pentru noi toti, cititorii tai…

 11. Citesc de mult aceast blog,si nu cred sa fi venit in contact cu ceva la fel de bine prezentat si fascinant.Fiecare articol pare o poveste dar cu invataturi venite de undeva din astral,ce din pacate nu ne este dat tuturor acel dar de a le citi fara ajutor unor oameni ca dumneavoastra
  Va multumim pentru ca impartasiti asta cu noi.
  Cu stima
  Mihaela
  Aveti timp si petru astrograme personale?

 12. Am descoperit nu de mult timp blogul tau, la indemnul unei prietene, este fascinant cum expici cu atata usurinta, si pe intelesul tuturor, evenimente atat de importante pentru fiecare dintre noi. Cuvintele sunt de prisos…

 13. Doamna Adriana

  Sunt nascut pe 2 Aprilie 1959 ora 23_45 cred ca am ascendent in Sagetator.

 14. Interesant, documentat, fascinant si adevarat, in special pentru tauri, printre care ma numar si eu.
  Va doresc Paste fericit si tot binele din lume !

 15. Încerc marea cu degetul. Este prima data când cer cuiva a?a ceva.Dar dorin?a de a stii, fascina?ia care te cuprinde este atât de mare…Cu cât citesc mai mult acest blog, cu atât simt Universul mai aproape. Cu ochii min?ii încerc s?-l ?i v?d.
  Oare nu este prea mult pentru un om atât de m?runt ca mine? Sunt n?scut? pe 16.07.1968, orele 12:40, Giurgiu, cu Luna Neagr? retrograd? in Gemeni, cu un so? în Gemeni ?i ascendent în Leu ?i totul se n?ruie n?ruie în jurul meu, iar eu….

 16. Adriana,
  Iti citesc articolele cu multa placere, scrii foarte frumos, imi place tonul tau si am gasit de cuviinta sa-ti multumesc si eu. Paste fericit,

  Roxana – Montreal

 17. Multumesc Adriana
  Dezlegarea unor mesaje cu ajutorul asteroizilor e miraculoasa….am calculat si la mine Asbolus-vazatorul.este la 16 grade rac pe casa 10 in sextil cu soarele in taur la 18 grade in taur, asta explica multe din lectiile mele.
  Aceasta eclipsa se realizeaza chiar pe soarele meu in taur in casa a 8 a… soarele este neaspectat in harta doar o cuadratura cu Kiron in casa a 5 a.
  Am NS in taur la 2 grade aproape de cuspida casei 8…am lectii de transformare profunda .
  Simt ca trebuie sa las totul in urma la modul radical, e cam greu avand in vedere ca am o varsta teresta ( 55 ani)…….
  Cam de ceva vreme Uranul in berbec peste venusul meu in berbec tot imi da semnale din punct de vedere al sanatatii, al vitalitatii , ca acest sistem de valori de care tot tin e depasit nu mai rodeste…asa cum spuneai taurul se energizeaza prin ceea ce face la modul practic….
  Doamne ajuta ..astept mesajul astrelor

 18. Buna ziua dna Adriana,

  In primul rand, multumim din suflet pentru articolele postate..le urmaresc cu sufletul la gura:)
  Deoarece se apropie ziua mea de nastere, deci sunt tauras, iar anul acesta voi schimba prefixul varstei (implinesc 30 de ani) as dori sa va rog sa-mi spuneti ce impact va avea acesta eclipsa de soare in taur, asupra existentei mele? Din cate am inteles din articol, cei nascuti in saptamana de dupa eclipsa, ar trebui sa se astepte la un an important in viata lor..Trebuie sa mentionez ca sunt nascuta in data de 18.05.1983, orele 13-13:30. Deasemenea as vrea sa va mai intreb cat de important devine ascendentul dupa implinirea acestei varste?
  Va doresc sa aveti sarbatori pascale pline de lumina si intelegere!:)

 19. Foarte interesant acest articol, chiar m-a pus pe ganduri. Imi poate spune si mie cineva cum pot afla la care grade si in ce zodie se afla Asbolus al meu?

 20. Ca intotdeauna e o incintare, o mare bucurie sa citesc previziunile tale, ce le astept de fiecare data cu nerabdare si mare placere. Sint de mare ajutor in a descoperi si intelege astrologia… esti minunata, cu suflet deosebit ca ne daruiesti, ne impartasesti intelesurile, tilcurile minunate astrologice prin munca si talentul tau… iti multumesc pentru tot!
  L-am descoperit si eu pe Absolus, in natala mea, in trigon la Nodul Nord lunar, in sextil cu Nodul sud lunar, Jupiter si Uranus natal, in opozitie la Mercur si Soarele natal, trigon cu Marte progresat. Dupa cite se vede are un cuvint de spus. Interesant in prezent imi este aspectul de sextil cu Venus in tranzit, trigon la Uranus anual, cu Jupiter anual si conjunct cu, cuspida casei a VI din Luna noua din 10 mai. Uau, e foarte pus pe treaba! E activat,vad ca are iz karmic si prin aspectul de Luna noua ce e in relatie de trigon cu Luna anuala, conjunctie cu Nodul Sud anual, binenteles opozitie la Nodul Nord anual. Sa m-ai zic de conjunctia Nodului Nord in tranzit cu Marte natal si sextil cu Luna anuala.
  Impactul acestei Luni noi paremi-se e extrem de mare si puternic, foarte important in natala mea! Ce chestie si cu Absolus, asta! E pus pe “sotii”!.
  Inca o data iti multumesc, Andreea, cu mare respect si consideratie!

 21. Frumos articol, probabil ca va fi si adevarat, asa cum a fost si cu cel de la eclipsa de luna…

  Cum aflu ce e cu Asbolus in harta mea natala? Exista vreun program cu care pot calcula?

 22. georgiana
  am nevoie de locul nasterii si locul unde iti serbezi ziua de nastere anul acesta deoarece vreau sa-ti fac revolutia solara -previziuni pe 1 an de zile. Revolutia Solara este o diagrama calculata pentru momentul in care Soarele in tranzit ajunge la pozitia exacta a Soarelui din harta natala.
  Ascendentul este un ton extrem de important in viata noastra inca de la nastere, este corpul fizic( nu ne nastem fara corp fizic)dar arata si ceea ce trebuie sa dezvoltam in aceasta viata ca personalitate,individualitate. Este o energie ce ne vorbeste despre stilul tau personal, comportamentul, temperamentul, dispozitia, ceea ce-ti place sau nu-ti place , corpul fizic , inceputul copilariei.La maturitate, aceasta energie a ascendentului este mult mai vizibila deoarece tindem sa ne exprimam, sa aratam lumii aceasta energie.
  adriana

 23. Vasile
  da, ai ascendentul in Sagetator iar Eclipsa de Soare in Taur energizeaza casa V – casa iubirii, relatia cu copii, creativitate personala, hobby-ur; cred ca schimbarea majora are legatura cu acest domeniu dar si cu casa carierei care are semnul in balanta.M-am uitat un pic pe revolutia solara 2013-2014 ( daca ti-ai serbat ziua in bucuresti) si acolo arata ca acest an este unul de transformari majore pentru tine,totul in viata ta poate merge destul de greu( saturn natal pe ascendentul anual), poti repeta o greseala legata de o relatie ascunsa-asteroidul Echo din harta natala face un aspect de conjunctie cu Luna anuala in Sagetator din casa XII -anuala.
  adriana

 24. multumesc draga Otilia dar as vrea sa ma uit eu pe harta ta, asa ca, daca vrei , poti sa-mi dai datele .
  adriana

 25. Hristos a Inviat!

  Doamna Adriana, va multumesc pentru raspuns si pentru lamuriri!:)
  Sunt nascuta in orasul Buzau iar ziua de nastere intentionez s-o petrec tot in Buzau sau undeva in imprejurimi..in natura, la cativa km de oras, depinde de vreme:)

  Astept cu nerabdare previziunile..
  Va doresc o zi frumoasa si linisita!

 26. Paste fericit draga Adriana si sa ai parte de multa lumina in special in ceea ce faci tu!

 27. Am invatat multe citind articolele tale, mai ales prin asteroizi… Ai un dar frumos in a lumina intelegerea mesajului astral…Eclipsa asta imi cam da frisoane, sunt nascuta la putin timp dupa o eclipsa de soare in Rac, cu asteroidul Asbolus in conjunctie cu soarele natal in casa a 3-a iar eclipsa de acum se aseaza in casa a 12-a, la polul opus in scorpion eu avind Lilith in conjunctie cu Neptun, incadrate de Saturn si NS actual… cred ca in harta mea Asbolus e obstructionat de ceva din moment ce am fost deturnata puternic de la drumul dorit de sufletul meu si nu mi s-a deschis calea pentru a impartasi ceea ce vad mai mult decit frinturi intr-un cerc restrins, si acelea “digerate” ca sa le poata pricepe…si intr-adevar, e suficient sa privesc fata cuiva :). Sint la un moment de resetare a vietii, totul din urma a disparut in plan personal, profesional, dar inca nu se arata un drum nou pe inima mea. fiind Nodul Sud angrenat in eclipsa aceasta, n-as vrea sa ajung sa ma intorc pe drumul de pe care am plecat. Iti multumesc profund pentru tot ce ne impartasesti.

 28. Doamna Adriana

  Va multumesc foarte mult.Nu sunt prea sigur de ora si nici de data de nastere,(mama are Alzheimer si nu-si mai aduce aminte ora)nu stiu daca data din certificat este chiar data nasterii sau atunci am fost inregistrat dar oricum mi-am facut o idee aproximativa din ceea ce mi-ati spus.Inca o data va multumesc foarte mult si astept cu nerabdare urmatoarele postari.

  Vasile.

 29. vasile
  cu ascendentul in sagatator ar trebui sa fii destul de inalt,fruntea inalta si o fata prelunga ( exact ca a unui cal) iar cu jupiter in apropierea ascendentului,poti avea pribleme cu greutatea, trebuie sa fii atent tot timpul la ceea ce mananci.Daca nu esti inalt sa stii ca nu ti-ai ales bine ora.
  adriana

 30. Doamna Adriana

  Da,ora nu o stiu.Si nu sunt inalt.Am si un surplus la greutate,cam 25 de kg.Fata nu este prelunga ci ovala.Nu sunt prea sigur ca am ascendentul in Sagetator,daca nu stiu ora nasterii….ce sa fac?Doar presupun.

  Va multumesc.
  Vasile.

 31. citesc de mult aceste articole pe care le astept cu mare nerabdare.,si va multumesc pt.toata daruirea cu care le screti.nu ma pricep la astrologie dar data mea de nastere este 9.05.1961 ora 11.50 buzau.acum locuiesc in ploiesti.Oare aceasta eclipsa ar trebu sa ma sperie?

 32. Va rog spunet-mi care trebuie sa fie abordarea mea pe viitor in legatura cu micuta mea pestoaica, nascuta in 12 martie 2007, ora 11.20, Brasov. Eu sunt varsatoare cu ascendent in Scorpion, soacra mea este semn de apa- Rac si socrul meu este tot de apa- Scorpion. Mi se pare ca foarte frumos “curge” relatia intre ei, totusi nici cu dumneaei- soacra mea-nu vrea sa mearga la gradinita. Am dus-o la ei in jud Covasna in ultimele saptamani, in urma incercarii de a merge la alte 4 gradinite in Brasov… oare unde este mai bine pt fetita sa mai incerc?
  va multumesc din suflet

 33. Buna Adriana,
  Te apreciez foarte mult pentru ceea ce faci, citesc cu mare drag articolele tale, daca ai timp, imi poti spune cum ma va afecta eclipsa? sunt nascuta pe 29 august 1960, cred ca dupa amiaza dupa spusele mamei care nu mai este printre noi, sunt zodia feceioarei dar ascendentul nu il stiu, sunt cam grasuta in zona coapselor si a picioarelor, desi merg mult pe jos in cursul zilei (datorita jobului) nu reusesc sa slabesc, ma ingras si daca beau apa toata ziua.
  Iti multumesc, cu mare drag Vasilica

 34. hristos-anviat si buna ziua d-na Adriana ,imi plac articolele dvs. si va apreciez foarte mult pt. munca depusa in acest sens. Eu sunt un varsator caruia in utimii ani ( adica de vreo 14 ani imi merge numai pe dos) sunt nasc. pe 17.02.1967 dar nu mai stiu ora, a-s putea sa va dau o ora relativa , din cat imi aduc aminte cred ca este vb. de ora 12.00(plus sau minus cu 30-45 de minute).m-as bucura foarte mult daca a-ti putea sa-mi spune-ti si mie ceva legat de zodie, destin etc., va pup si va multumesc !!!

 35. Buna Adriana, iti citesc mereu toate postarile si am citit si despre aceasta eclipsa, culmea ca, chiar in ziua eclipsei am avut parte de o intamplare destul de urata pe plan personal. Sunt nascuta pe 1 martie 88, la ora 10:30 dimineata, ini poti spune, te rog, cat ma afecteaza pe mine eclipsa asta?:(

  Multumesc

 36. Buna Adriana!Sunt fascinata de astrologie, majoritarea site-urilor le stiu si ma documentez zi de zi dar astazi am gasit acest site si am ramas profund impresionata, mi-a placut foarte mult aceasta interpretare si chiar ma regasesc, fiind in zodia taurului!Felicitari!Ti-ss fii profund recunoscatoare daca as beneficia de o astrograma personala,mi-a mai facut cineva dar nu prea m-am regasit! Iti multumesc frumos si inca o data, felicitari!!!

 37. Buna seara Adriana

  Sunt nascuta pe 31.07.1971 la ora 07:30, Bucuresti. Crezi ca imi poti spune de sunt blocata complet, personal si profesional si ce as putea face sa ies din aceasta situatie? Nu vad nimic in viitor, nu gasesc nimic de care sa ma agat . Iti multumesc.
  Spune-mi in ce cont trebuie sa platesc consultatia.

 38. Am inceput sa va citesc cu cateva luni in urma, si mi-au placut foarte mult articolele dumneavoastra despre aspectul astral in general, eclipse, cum explicati legaturile dintre astre si numele lor mitologice, semnificatiile felului cum se influenteaza intre ele….sunteti singura persoana care scrie despre astrologie in acest fel (din cate am citit eu pana acum). In ce priveste zodiile propriu zise, eu nu am stiut niciodata unde sa citesc sigur, si mereu am avut impresia ca nu ma incadrez ,sau nu au nici o legatura cu mine predictiile pentru zodia mea (pesti – 19.02.1982,21:20,Iasi). Anul asta in schimb,am simtit o schimbare profunda in felul in care privesc viata, desi in plan fizic totul este la fel…am simtit insa o nevoie mai mare sa inteleg ce se intampla cu mine, prin intermediul astrelor.Nu stiu de ce ,insa simt ca in acest an viata mea se va schimba,si sunt curioasa in ce sens. As vrea ,daca puteti, sa ma indrumati catre ce ar trebui sa citesc , in ce zodie sa caut intelegerea de care am nevoie.
  Va multumesc !
  O seara linistita!

 39. Buna ziua dna Adriana,

  Voiam sa va intreb daca ati reusit cumva sa-mi faceti previziunile pe un an intrucat ma tem ca nu cumva sa fi primit mail-ul in spam si sa-l fi sters din greseala..de aceea am preferat sa va scriu pentru a ma asigura ca nu s-a intamplat acest lucru.
  In cazul in care nu ati reusit, trebuie sa specific ca mi-am serbat ziua de nastere in Maracineni, judetul Buzau:)

  Va doresc o zi frumoasa!

 40. georgiana
  am lucrat la ea dar nu am terminat-o; sper sa fii de acord sa o afisez pe blogul meu.
  adriana

 41. Revin si eu cu intarziere cu un replay la cometariul de mai sus. Datele mele sunt 06:30-07:00 23 Ianuarie 1986 Bacau. Poate imi puteti spune unde se afla Asbolus al meu. Va multumesc mult.

 42. Buna ziua,

  Va multumesc pentru raspunsul prompt, dna Adriana!
  Desigur, nu este nicio problema daca doriti sa o publicati pe blog…din contra, ma simt chiar onorata:)
  O astept cu nerabdare…si va multumesc, din nou, pentru bunavointa!

  O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.