ECLIPSA DE LUNA IN GEMENI- 28 NOIEMBRIE 2012, ORA 16:46 –ORA ROMANIEI –“ AJUSTARI KARMICE “

“Atat lumina cat si umbra sunt dansul iubirii ,
Iubirea nu are cauza ;
Este iubirea astrala a secretelor lui Dumnezeu ,
Iubitul si iubirea sunt inseparabili si atemporali .”

RUMI

O  Eclipsa de Luna este o Luna plina mai speciala, mai intensa, arata ca urmeaza o perioada de cateva luni in care trebuie sa limpezim  lucrurile din viata noastra, in special accentueaza necesitatea clarificarii, eliminarii efectelor actiunilor din trecut( LUNA) intr-un mod care sa ne faca viata mai usoara . Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii , poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra,  fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul, cu cei apropiati noua.  Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu  efecte de durata ,  emotiile sunt sporite , ceva vine la lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama  ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine .

 

Eclipsa de Luna din  28 noiembrie 2012 are loc  cu Luna in Gemeni  pe gradul 6: 47 in opozitie cu Soarele in Sagetator  gradul 6:47  iar Luna se afla in apropierea Nodului Sud Lunar  in Taur  gradul 26:06.

 

Este o eclipsa de Luna asociata cu Nodul Sud lunar in Taur ceea ce arata o intoarcere spre trecut , o accentuare a trecutului nostru , fiind asociata cel mai adesea cu sfarsituri emotionale, pierderi de tot felul, poate lucra ca un “cutremur” emotional atat in bine cat si in  rau, poate aduce evenimente dramatice sau poate aduce o oportunitate, o noua iubire, o noua “ relatie”, tot ce hraneste sufletul nostru este energizat in aceasta perioada. Nodul Sud Lunar nu are cea mai buna reputatie in astrologie , ARE O NATURA SATURNIANA  indicand adesea restrictii de tot felul, pierderi , teama. In acelasi timp , nodul sud lunar in asociere cu aceasta Luna Plina in Gemeni poate fi  o culminare a unui talent ( tot ce tine de scris , comunicare , cuvant ) pe care l-am  dezvoltat timid dar cu incredere , poate fi un bonus substantial pentru o munca bine facuta dar neapreciata in trecut.  Energiile imense ale acestui moment astral fac o legatura directa cu suletul nostru, chiar nu ne intreaba daca suntem bucurosi de oaspeti, pur si simplu vine  si lasa mesajul , cu cat ne vom opune mai mult sa intelegem acest mesaj, cu atat mai mult ne putem afunda intr-o directie gresita , in acest fel ne putem face singuri rau , imbolnavindu-ne .

Energia acestei Eclipse de Luna in Gemeni  poate actiona ca o informatie importanta , o intuitie , un gand , un cuvant , un secret ce ne pot ajuta sa intelegem de ce ne este rau alaturi de o persoana si  atunci plecam fara prea multe suferinte sau putem realiza brusc cat de importanta  este o persoana in viata noastra si atunci suntem deschisi spre transformare tocmai de dragul persoanei respective. Traditional, eclipsele de luna nu sunt  privite ca energii prea binevoitoare sau ajutatoare;  tinand cont ca Luna simbolizeaza problemele interne , emotiile , sufletul,  sentimentele , visele , amintirile , Eclipsa de Luna tinde sa aiba mai mult efecte personale . In timpul unei eclipse , Luna poate juca rolul unui ac de ceas care ticaie   ritmul evenimentelor karmice si al situatiilor cu care trebuie sa ne confruntam , putem vorbi aici de intalniri providentiale, decizii importante, calatorii , noi puncte de interes, noi activitati, tristeti, bucurii, succese,  infrangeri.

Luna eclipsata in Gemeni este in conjunctie cu Jupiter retrograd in Gemeni , cu Lilith in Gemeni , cu asteroidul 167 Urda   . Jupiter in Gemeni retrograd in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate aduce in lumina multe actiuni frauduloase , minciuni , secrete  dar si ignoranta , nepasare , repetitii sortite .
Aceasta eclipsa prin opozitia Soarelui in Sagetator cu Luna in Gemeni in conjunctie cu Lilith si Jupiter este in interiorul unei configuratii astrale puternice –Yod sau degetul lui Dumnezeu sau mana destinului .Ce este un YOD?

Yodul ca si configuratie astrala denota o misiune speciala , numele acestei configuratii este litera zece in ebraica cu o importanta semnificatie mistica in ceea ce priveste numele lui Dumnezeu, omniprezenta lui si umilinta noastra .

Un Yod este o configuratie mai rara si implica planete ce formeaza un triunghi isoscel format din doua planete in sextil ( aspect de benefic 60 de grade) si ambele planete in aspect de inconjunctie ( aspect de 150 grade ,  orbul trebuie sa fie pana in trei grade )  cu a treia planeta numita focar . Este un aspect ce arata un scop special, este un puzzle ceresc si trebuie sa avem incredere ca soarta stie ce face . Cele doua planete in sextil ( 60 de grade )  sunt in armonie si se completeaza reciproc . Planeta focar in inconjunctie (150 grade )  cu celelalte planete  este complet incompatibila atat ca element( foc, apa , pamant sau aer)  , modalitate ( cardinal, fix, mutabil ) cat si gen ( feminin,  masculin) . Acest aspect activeaza un canal puternic de energii produse la baza configuratii in directia planetei focar , cum aceasta nu intelege mesajul datorita incompatibilitatii , pot aparea directionari opuse fata de ceea ce este transmis ,  oscilatii , bifurcatii in viata . O opozitie la planeta focar ( deci punctul situat la  mijlocul bazei triunghiului isoscel) poate declansa evenimente majore  dezvaluind adevarata putere a sextilului Yodului . Aspectul de inconjunctie este  un aspect de stres , cicalitor si enervant  din cauza lipsei unei intelegeri astrale intre planete conducand la bifurcatii extreme ;  daca planeta dintr-un semn masculin doreste sa intreprinda actiuni directe ,  planeta dintr-un semn feminin  doreste sa faca lucrurile indirect, daca planeta dintr-un semn de pamant vrea stabilitate , selectivitate , prudenta  , planeta dintr-un semn de aer vrea libertate , expansiune , schimbari permanente . Persoanele cu Yoduri in harta natala  vor avea o viata departe de una  obisnuita , ele au misiuni speciale , simt asta . Ei sunt solicitantii zodiacului , au roluri cruciale  fiind obligati sa-si descopere de-a lungul vietii aceasta misiune cu care au venit aici pe pamant . Prima parte a vietii lor este uneori complet diferita de a doua jumatate a vietii  , ca si cum sunt doua persoane diferite si doua vieti diferite . Instabilitatea este comuna in viata lor , ei sunt purtatorii unei misiuni speciale  de la Dumnezeu . Adesea , aceasta misiune, acest talent special este ascuns , blocat in prima parte a vietii , tocmai de aceea , stresul, agitatia acestor persoane nu este catusi de putin intamplatoare ,  ei sunt condusi de forte invizibile  pentru a-si  gasi scopul lor special in viata .

In cazul Eclipsei de Luna , triunghiul isoscel are ca baza planetele Pluto in conjunctie cu Marte pe gradul 8 Capricorn  in sextil cu Saturn in conjunctie cu Venus pe gradul 8 Scorpion si ambele conjunctii sunt in aspecte de inconjunctie ( 150 grade ) cu Luna eclipsata in Gemeni ,   Jupiter retrograd in Gemeni ,  Lilith pe gradul 8 Gemeni . Aceaste configuratie cere o reajustare si o regenerare a expresiilor emotionale si mentale  iar planeta focar sau “ degetul “ arata energiile care trebuiesc regenerate .  In cazul nostru , planeta focar , “ degetul lui Dumnezeu “  este Luna Eclipsata in conjunctie cu Jupiter retrograd si Lilith in Gemeni .

Semnul Gemeni este un semn mental ce arata ca exista numeroase alternative iar Luna in Gemeni coloreaza cu emotii, sensibilitate ratiunea , mintea  noastra . Luna in Gemeni este opusul stabilitatii si predictibilitatii , este o energie ce amplifica reactia la orice impuls  dar si la ceilalti oameni , ofera adaptare la schimbare , perceptiile pot fi uimitoare tocmai din cauza curiozitatii fara nici o  limita . Luna in semnul Gemenilor  accentueaza la extrem  dualitatea , este amplificata nervozitatea, agitatia , insomnia , gandul devine smecher , nostim , excitant si sfidator.  Lilith este iubirea salbatica din noi care merge dincolo de orice norma ,conventie iar de multe ori poate crea destule probleme pentru cei care cauta un anumit confort in iubire , in relatii . Lilith ne ajuta sa descoperim (daca o folosim in sens pozitiv ) “ cele mai vechi carti din biblioteca secreta a sufletului nostru “ , ea stie ce este cu adevarat necesar astfel incat sufletul nostru sa fie cu adevarat liber . Unde apare Lilith ne putem bucura de “ darul” acestei Zeite a intunericului dar cu conditia sa dam voie sufletului sa vorbeasca . Lilth este un loc intunecat in hartile noastre dar ne spune ca intunericul este la fel de important .Confruntarea cu partile noastre intunecate nu este prea usoara ,poate din cauza asta relatiile in care Lilith leaga doua suflete sunt mai grele , obesive, hipnotice . Lilith in Gemeni poate fi orice , are capacitatea unui cameleon , isi poate ascunde gandurile si sentimentele adevarate. Folosita necorespunzator , Lilith in Gemeni are “ doua fete “ , barfeste vicios , minte spectaculos . Lilith merge impotriva convenientelor si de multe ori creeaza probleme si haos pentru oricine cauta stabilitate , securitate in numele iubirii . Lilith nu este sotia , ea este amanta , cealalta femeie , vrajitoarea , seducatoarea . Acest Yod  aduce  atat lumina cat si intuneric  in viata noastra . Venus in conjunctie cu Saturn  ne vorbeste despre angajamente solide , afectivitate selectiva , regasirea unei iubiri din trecut , sanctioneaza legaturile instabile in timp ce Marte in conjunctie cu Pluto este profund erotic , vulcanic, transformator .  Dar Lilith in conjunctie cu Luna eclipsata este de doua ori “ umbra “ , spun asta deoarece lilith este un loc intunecat iar luna eclipsata este tot intunecata deoarece nu ajunge lumina soarelui la ea , asta inseamna ca suntem fortati sa recunoastem si sa acceptam complet identitatea noastra adevarata  si asta prin aducerea in lumina a ceea ce este fals in viata noastra ( asta in functie de domeniul energizat de eclipsa de luna si Lilith ) , a relatiilor triunghiulare , a relatiilor sortite , a tuturor capcanelor ce ne obliga parca sa negam sau ne respingem pe noi insine cei adevarati .
Asteroidul 167 Urda a primit numele dupa  una din cele trei zeite ale soartei din mitologia Nordica , ea are capacitatea de a vedea trecutul  iar in legatura cu Luna eclipsata si Lilith poate reconecta doua suflete perechi vechi in care unul sau amandoi pot deveni obsedati ( lilith ) din cauza recunoasterii acestui lucru ( Urda ) .Unde apare Lilith,  apare de obicei frustrare , furie ascunsa , renegare , constiinta vinovata , izolare , singuratate , dorinta de a pastra integritatea . Deoarece Lilith este puternic legata de sexualitate  , nu trebuie sa ne mire relatiile triunghiulare , inselaciunea , manipularea , tradarea . Dar Lilith ofera si cunoastere , clarviziune , cunostinte pur cosmice . Lilith in conjunctie cu Luna eclipsata ofera emotii profunde, intuitii de exceptie , intelegerea celorlalti intr-un mod ce sperie , clarvedere , acces la spiritualitate , probleme cu femeile ce emana un farmec misterios si subjugant . Dar Soarele se opune lui Lilith si amplifica gelozia ,  strica reputatia , arata secrete,  pot aparea probleme cu barbatii , pierderea unui sot , a unui barbat . Aspectul de inconjunctie ( 150 grade ) aduce o multime de incercari de depasit  care odata acceptate , experimentate  si intelese  , deschid o cale catre evolutie psihologica . Este un aspect in stransa legatura cu Legea karmica a continuitatii  care ne spune ca nici un efort nu este in van , chiar daca am muncit din greu pentru a obtine rezultate bune intr-un domeniu dar daca nu vom atinge culmi extraordinare , in viata urmatoare vom pleca cu acea experienta déjà atinsa .

Acest Yod ce cuprinde  Eclipsa de Luna prin aspectele de inconjunctie formate si prin asteriodul 167 Urda (abilitatea de a vedea in trecut) poate fi privit ca o ajustare karmica in unele domenii din viata noastra ,poate fi o recunoastere a unui talent deosebit , a unui suflet pereche din vietile trecute ,a unei relatii necesare schimbarii noastre . Aspectul de inconjunctie ne spune ca in trecut am semanat  dar nu am  cules roadele muncii noastre  ceea ce a generat destula frustrare . Acuma , acest Yod care are drept planeta focar Luna Eclipsata si in acelasi timp este activat si puncul de mijloc al bazei configuratiei ( Soarele in Sagetator )  ne poate ajuta sa renastem, sa primim ceea ce sufletul nostru are nevoie , sa primim roadele muncii noastre din trecut, din vieti trecute , este  “ arma “ ce deblocheaza o usa de acces catre aceste lucruri .  Provocarile acestui aspect sunt un cadou astral   care ajuta sa fie descoperita aceasta misiune speciala . Yodul aduce situatii dificile  si relatii stresante  care par sa se repete , spun asta din cauza energiei lui Jupiter retrograd in Gemeni dar repetitia nu este intamplatoare ,  este o repetitie a unei misiuni speciale care nu a putut fi perfecta din cauza comiterii unei greseli . Acuma , acest Yod cu planeta focar –Luna eclipsata in conjunctie cu Lilith si cu Nodul Sud in Taur amplifica plata greselilor karmice dar si constientizarea unor talente speciale care trebuiesc folosite constructive, altruist , benefic pentru ceilalti .

Luna in aspect de inconjunctie cu Venus aduce frustrare , o incompatibilitate profunda intre dorintele sufletului  si ceea ce se cere cu adevarat , din pacate , ceea ce se cere nu este ceea ce se vrea .Este un aspect ce induce multa sensibilitate dar care este orientata gresit . Acest aspect cere o reajustare a modului in care dorintele sufletului  sunt exprimate , valorificate . Sentimentele de nesiguranta sunt amplificate de critica , de fapt orice remarca poate fi simtita ca un pumnal in inima . Acuma , apare ocazia de a constientiza faptul ca dragoastea adevarata nu doare ci da putere , incredere.

Luna in inconjunctie cu Saturn aduce incertitudine cu privire la stabilirea responsabilitatilor , rolul unei autoritati ,rolul parintilor . Este un timp de reajustari emotionale  in special in relatiile cu membrii familiei , cu o anumita autoritate . Este posibil sa fie facute schimbari legate de casa fie prin initiative personale sau cineva apropiat  poate ajuta aici. Adesea , aceste aspecte de inconjunctie pot conduce la situatii care parca nu pot fi controlate , de fapt , ele cer renuntarea la anumite lucruri dar printr-un consum emotional intens . Acuma , poate aparea nevoia de a renunta la aceste lucruri  fiind mai increzatori in ceea ce viitorul ofera . Marte in aspect de inconjunctie cu Luna arata ca este destul de dificil de echilibrat emotia cu dorinta , exista aici o lipsa a auto-controlului in modul de a da viata unei dorinte . Acest aspect cere o reajustare a modului in care dam viata unor dorinte , acestea trebuie invaluite cu emotii, sentimente.  Luna in aspect de inconjunctie cu Pluto aduce reajustari in relatiile picante  , manipulatoare  in care se confunda intensitatea unui sentiment cu sufocarea partenerului . Talentele sunt ilustrate de planetele in sextil ( cele doua planete de la baza triunghiului isoscel), provocarile sunt ilustrate de aspectele de inconjunctie  iar misiunea speciala sau sarcina karmica  este data de planeta focar ( varful triunghiului ) .In cazul nostru, focarul acestui aspect este Luna eclipsata in Gemeni  iar schimbarea , recunoasterea vine prin comunicare , prin exprimarea noastra ,  prin scris , gandire , asocieri trecute si prezente , prin schimbarea perceptiei noastre conditionata de trecut alegand in mod constient ceea ce sufletul nostru are nevoie ( luna ) . Acest lucru arata ca trebuie sa mergem in trecut ( eclipsa formata in asociere cu Nodul Sud ) , acolo gasim raspunsul de care avem nevoie . Baza acestei configuratii , Saturn in conjunctie cu Venus si Marte in conjunctie cu Pluto ., amesteca intr-un mod armonios relatiile solide cu relatiile iestite din  orice tipar iar datorita aspectului de inconjunctie cu Luna eclipsata , reajustarile karmice pot conduce la asocieri care pareau putin probabile ( diferenta de varsta , de educatie, etc.) dar care ofera un drum catre misiunea vietii lor .

Dorinta de actiune este trezita de punctul aflat in opozitie cu planeta focar , un punct ce activeaza un domeniu in care se vor concentra noile energii . Punctul de activare ( piciorul yodului, planeta in opozitie cu focarul)  poate actiona ca un bumerang , in cazul nostru, vorbim de Soarele in Sagetator ce ne incurajeaza sa riscam ,  sa dam alt sens informatiilor pe care le-am acumulat transformandu-le in intelepciune si calauzire . Sagetatorul este filosoful care ne reaminteste ca viata este o mare calatorie , fie a mintii, a spiritului, a trupului , cautand diversitatea , dezrobirea mintii si trupului .

In conjunctie cu Soarele in Sagetator se afla asteroidul 5 Astraea , zeita dreptatii si justitiei . In mitologie , Astraea este fiica lui Zeus si a lui Themis , ea a trait alaturi de ceilalti zei pe pamant in timpul  Epocii de aur a omenirii . Ea a trait printre oameni invatandu-i despre ordinea naturala a lumii . Ea este personificarea justitiei , dreptatii , inocentei, puritatii fiind tot timpul cu o sabie intr-o mana si cu o balanta in cealalta mana . Ea poarta o coroana de stele si este intotdeauna asociata cu zeita greaca a justitiei Dike . Calitatea ei principala este principiul dreptatii  in toate lucrurile  . In astrologie , Astraea reprezinta un aspect subtil al principiului karmei ( ea face dreptate, echilibreaza lucrurile ) , dezvaluie ceea ce trebuie adus in echilibru , ea induce ordine, corectitudine, moralitate . Acest aspect amplifica justitia karmica , ordinea naturala  a lucrurilor fiind ajutati sa intregim o anumita situatie de viata sau sa dam deoparte tot ceea ce dezechilibreaza viata noastra . Suntem ajutati sa gasim ceea ce cautam cu adevarat intr-un anumit domeniu din viata noastra .

Interesant este ca pe 21 decembrie 2012 se formeaza pe cer iarasi o configuratie astrala YOD  iar Jupiter retrograd ca planeta focar , activeaza gradul acestei eclipse de Luna . Asta inseamna ca Jupiter va actiona ca un declansator a energiilor lunare generate de aceasta Elipsa ,

Lectia adusa de aceasta Eclipsa de Luna in GEmeni  nu poate fi ignorata mai ales de  semnele mutabile –Gemeni, Sagetatori, Pesti , Fecioara ( cei nascuti in jurul datei de 28 noiembrie , 27 martie , 28 mai, 28 august ) .

 

Nu toata lumea este afectata de fiecare eclipsa, Dumnezeu stie atat de bine sa  lase timp la fiecare dintre noi sa incercam anumite lucruri , experiente  iar cand acestea ne abat de la drumul bun , propice evolutiei noastre sau ne  fac rau, atunci vom fi pusi in situatia de a termina cu acestea . Eclipsele de Luna sunt cel mai adesea asociate cu sfarsituri emotionale , pierderi, acestea nu trebuiesc interpretate ca fiind neaparat triste sau negative , am putea asemana  o Eclipsa de Luna cu un fel de cutremur emotional, un scurtcircuit emotional ; pentru unii aceste socuri pot fi mai mici sau mai mari asta in functie de ce planeta natala este activata , de casa astrologica energizata  actionand  prin aducerea de evenimente dramatice sau ca o mana de ajutor , o oportunitate , asta in functie de ceea ce aveti nevoie la acest moment.

O eclipsa intr-un semn mutabil , un semn ce schimba regulile,  induce o energie ce ne poate ajuta  sa lucram la  teama de schimbare, de fapt ,  invingerea ei,  este cel mai bun moment de a deschide mintea noastra, de a acumula cunoastere. Sunt momente in viata noastra cand primim atentionari serioase iar aceasta Eclipsa de Luna in Gemeni ne vorbeste despre ajustari karmice necesare evolutiei noastre .

“Sarcina ta nu este sa cauti iubirea , ci doar sa cauti si sa gasesti toate barierele dinlauntrul tau pe care  ti le-ai construit singur pentru a te feri de ea .” RUMI

 

Adriana Tudosa

You may also like

27 Comments

 1. Wow, wow…IMPRESIONANT!
  Adriana draga, este o analiza atat de complexa, profunda, clara si pe intelesul tuturor.
  Ma bucur ca astrele ti-au dat ocazia sa ne vorbesti despre configuratia YOD, mai ales ca posed asa ceva in harta natala, ma bucur ca ai dezbatut si subiectul Lilith, atat de controversata, dulce si amara.

  Cu mult drag si apreciere pentru tot ceea ce faci,

  Mercur

 2. Ca de fiecare data, Adriana ne incanta cu aceste analize minutioase si pe intelesul tuturor, mai ales a pasionatilor de astrologie. Felicitarile mele din tot sufletul

 3. Multumesc pt acest articol minunat.
  Te rog, poti sa-mi spui daca am un Yod in harta natala, avand in vedere ca inca la aceasta varsta imi mai caut un rost in viata, si ca toata viata mea a fost agitata si tot am cautat ceva ce nu am gasit, dar nu stiu ce. Data de nastere este 16.06.1971, in jurul orei 15 in Podu Iloaiei, Iasi.
  Multumesc

 4. Foarte interesant. Mai este, totusi un aspect puternic la aceasta eclipsa, pe care am vazut ca nu l-ati comentat.

  Opozitia Soare-Luna de la 6 grade Gemeni-Sagetator formeaza un careu in T cu Chiron la 5 grade Pesti

  Cum interpretati si acest aspect in relatie cu celelalte?

 5. Ce analiza frumoasa! Eu nu stiu ce interpretare sa-i dau aspectului pe care il face conjunctia dintre saturn natal 6 grade gemeni cu eclipsa de luna 6 grade gemeni. Intr-adevar si eu simt ca are legatura aceasta eclipsa de luna cu ceva din trecutul meu. Avand in vedere ca la mine are loc pe casa a III a cred ca are legatura cu comunicarea si studiile. Dar in acelasi aceasta eclipsa este in cuadratura cu soarele natal si venus natal. Sunt multe intrebari la care te-as ruga sa imi raspunzi si mie ptr ca simt ca aceasta eclipsa ma vizeaza in mod direct luand in calcul aspectele pe care le face dar si faptul ca sunt nascuta pe 29 august.
  Iti multumesc ptr aceasta analiza.

 6. Ca intotdeauna foarte frumos, deosebit, interesant. Ce oare ne rezerva aspectul tensionat cu kiron? Multumesc, cu deosebit respect, Otilia.

 7. Ma bucur tare mult ca te-am descoperit din intamplare,citesc cu multa placere analizele tale,dar as vrea sa te rog (contra cost bineinteles ) o analiza personalizata ,sau astrograma ,nu stiu cum se numeste.

 8. Ce frumos, am citit cu ninteres si am apreciat bogatia de informatii. Daca puteti….sunt nascuta pe 28.07.1977, ora 6,30, jud Salaj si din pacate de multi prea multi ani singura fara o relatie in viata mea. E posibila o regasire cu o iubire din trecut acum sau o intalnire noua? Multumesc. Laura

 9. Dumnezeesc!Cu respect si incantare pentru frumoasa dvoastra descifrare a mesajului stelar,ca intotdeauna ,va doresc;ingerii sa va binecuvanteze!Multumesc ca mi luminatii ochii sufletului!Multumesc!

 10. Unul dintre cele mai spectaculoase articole ce le-am citit pe site-ul dumneavoastra. Impresionant. Sper sa imi delectati in continuare mintea si sufletul cu asemenea articole. Multumesc

 11. Buna Adriana, multumesc mult pentru munca ta.foarte interesant articol. De mult timp asteptam ceva informatie despre Yod. Am in harta mea natala un Yod, aproape perfect…cu focarul in Soare (Fecioara 18gr.) si Saturn (Varsator 17.43gr.) * Jupiter (Berbec 17.42gr.)…si dupa cum ai scris si tu, intr-adevar eu m-am schimbat de la o zi la alta, brusc, as spune (Uranus in Fecioara 🙂 ) pe la 36-37 ani. intr-adevar sunt alta persoana acum…dar am avut foarte multe incercari dure pe parcurs…si acum inca mai am , dar acum vad viata altfel….mereu am simtit un suflu, o putere invizibila in momentele grele… Adriana,daca mai ai ceva informatie despre acest aspect astral, sau poate o adresa unde as putea citi mai multe despre asta, te rog sa imi spui. iti multumesc inca o data pentru munca ce o faci pentru noi toti. Sa te Binecuzanteze Domnul cu Dragostea Sa. cu mult respect, Antonia.

 12. Adriana, cu tot respectul iti multumim pentru toate aceste informatii valoroase pe care le primim de fiecare data. Multumim din suflet pentru tot! Dumnezeu sa te aiba in paza draga noastra!

 13. Multumim mult Adriana ! Ca de fiecare data, un articol scris cu pasiune si cu multa daruire ! D-zeu sa ne ajute sa trecem cu bine si peste aceste incercari !

 14. va multumesc la toti ca sunteti alaturi de mine in aceasta calatorie de descoperire a mesajelor astrelor .
  adriana

 15. daniel
  cand o configuratie YOD se formeaza pe cer , acolo gasim mesajul ; gandeste-te la o premiera a unui film in care toate privirile se indreapta catre actorul principal , cam asa functioneaza YODUL atat in tranzit cat si in harta natala .
  adriana

 16. Buna doamna Adriana,citesc cu mult interes tot ce postati.De multe ori ce am citi ma ajutat sa inteleg mai bine unele lucruri din viata.
  Va rog, sa-mi spuneti, daca se poate, daca am un Yod in harta natala. Sunt nascuta pe 30 aprilie 1972 la ora 11 si 45 min in Ludus,MS.
  Multumesc din suflet pentru tot!

 17. adriana multumesc mult pentru articolele tale ,le citesc cu interes in fiecare saptamana ,esti geniala ,as dori si eu o interpretare a hartii mele personale ,contra cost evident,sunt nascuta la 21 02.1976 ora 17 ,bucuresti.si as vrea sa stiu ce imi rezerva destinul ,trec printr-o perioada ….foarte dificila de cautari si parca totul e blocat in viata mea pentru moment….

 18. ESTI FANTASTICA ! TOATA CONSIDERATIA ! SA NE TRAIESTI SI SA NU UITI CA ASTEPTAM MEREU SI LA TIMP SFATURILE TALE ATAT DE NECESARE SI ASTEPTATE !

 19. draga adria vreau sa spun ca in ultimii ani mi-a mers totul greu cind credeam ca lucrurile incepeau sa demareze inexplicabil se bloca totul, sint nascuta in zodaia gemeni sa fie oare acesta zodie atit lipsita de noroc….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.