ECLIPSA DE LUNA IN GEMENI- 21 DECEMBRIE 2010, ORA 10:13 –ORA ROMANIEI –“ SOAPTE ASTRALE “

O  Eclipsa de Luna este o Luna plina mai speciala, mai intensa, arata ca urmeaza o perioada de cateva luni in care trebuie sa limpezim  lucrurile din viata noastra, in special accentueaza necesitatea clarificarii, eliminarii efectelor actiunilor din trecut( LUNA) intr-un mod care sa ne faca viata mai usoara . Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii , poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra,  fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul, cu cei apropiati noua.  Este bina sa stim ca o eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu  efecte de durata ,  emotiile sunt sporite , ceva vine la lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama  ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine .

In ziua de 21 decembrie 2010,in jurul orei 10,se formeaza o Eclipsa totala de Luna in Gemeni  gradul 29:20 ,vorbim de o  eclipsa ce se formeaza in faza de Luna Plina in apropierea nodurilor lunare adica, Luna in Gemeni gradul 29:20 este in opozitie cu Soarele in Sagetator   gradul 29:20  iar axa Nodurilor Lunare –Nodul Nord in Capricorn  gradul 2:44 in opozitie cu Nodul Sud in Rac gradul 2:44. Este o eclipsa de Luna asociata cu Nodul Sud lunar in Rac ce ne va sopti ce trebuie sa facem pentru ca viata noastra sa scape de tot ceea ce ne tine pe loc ,fie ca vorbim de o relatie , de un loc de munca,de o credinta , de o speranta .” Ne va sopti “ este o metafora pentru energia acestei Eclipse ,universul “ plange “ pentru cei care s-au abatut prea mult de la destinul lor ,aceste “lacrimi astrale” ne pot sensibiliza si ne pot pune la treaba ,ne pot face sa constientizam ca ne-am asociat cu cine nu trebuia . Nodul Sud Lunar nu are cea mai buna reputatie in astrologie ,ARE O NATURA SATURNIANA  indicand adesea restrictii de tot felul,pierderi , teama. In acelasi timp ,nodul sud lunar in asociere cu aceasta Luna plina poate sa fie o culminare a unui talent pe care l-am  dezvoltat timid dar cu incredere ,poate fi un bonus substantial pentru o munca bine facuta dar neapreciata in trecut. Energia acestei Eclipse nu ne vrea raul,de multe ori, noi nu vrem sa intelegem “ soaptele sufletului “ nostru si ne lasam purtati de valurile obisnuintei fara sa ne mai intrebam de ce nu ne este bine , acceptand situatiile negative . Energiile imense ale acestui moment astral fac o legatura directa cu sufletul nostru,chiar nu ne intreaba daca suntem bucurosi de oaspeti,pur si simplu vine  si lasa mesajul ,cu cat ne vom opune mai mult sa intelegem acest mesaj,cu atat mai mult ne putem afunda intr-o directie gresita ,in acest fel ne putem face singuri rau ,imbolnavind-ne ..Ganditi-va la o Eclipsa de Luna  ( o luna plina puternica-n!,in care luna este luminata de energia soarelui in toata maretia ei ) ca la o imensa lumina ce  va arata calea buna pentru fiecare ,putem constientiza mai usor defectele dar si calitatile din atitudinile noastre ,din relatiile noastre ,din viata noastra .
Ascendentul momentului maxim al Eclipsei de Luna in Gemeni  este in  Varsator ,  vorbim de un ascendent de aer , fix ce ne induce o gandire avansata , deschidere catre idei noi , intoleranta fata de defectele altora . Este un timp al contradictiilor, al neobisnuitului intr-un anumit sens , trebuie sa invatam cum sa ne detasam de planul fizic si emotional pentru a ne putea concentra asupra spiritului si  planurilor inalte . Energia Varsatorului aduce intotdeauna un ritm diferit de ceea ce pare normal, idealismul,inventivitatea dar si independenta descriu atat de bine aceasta energie .  Guvernatorul Ascendentului este Uranus in pesti gradul 26:46, asadar, energia uraniana modelata de semnul pestilor

este energiea  cosmica  ce va guverna urmatoarele luni , va nuanta ansamblul vietii noastre atat la nivel de experiente cat si la nivelul interactiunii cu cei din jurul nostru. Uranus este zeul unicitatii,inovatiei,intuitiei ,ingeniozitatii dar si al razvratirii impotriva tuturor regulilor , este la urma urmei o energie ce va sti atat de bine sa reinvie “ rebelul” din interiorul nostru,este o energie ce amplifica telepatia ,ne trezeste la O ALTFEL de viata aceasta energie insufletitoare .
Uranus in Pesti face parte din concertul astral al Eclipsei de Luna in Gemeni ,as putea spune ca aceasta energie tulbura intr-un mod inedit acest moment, prin aportul la CRUCEA COSMICA mutabila  care se formeaza pe cer .Aceasta configuratie astrala formata din doua opozitii ( Luna in Gemeni in opozitie cu Soarele in Sagetator ;Uranus in Pesti in opozitie cu Juno in Fecioara) si patru careuri( Uranus in careu cu Soarele,Soarele  in careu cu Juno , Juno in careu cu Luna ,Luna in careu cu Uranus) poate fi privita ca o intersectie cu mai multe directii ,nestiind pe care cale sa apucam.Este o imensa energie ce poate da  impulsul necesar atingerii unui scop prin concentrare ,integrarea tuturor dimensiunilor unei experiente ,poate in acelasi timp sa aduca stagnarea ,inertia ,angoasa ,resemnarea .Uranus in careu cu Luna vrea sa ne exprimam emotiile intr-un mod inedit ,acest lucru poate conduce la crize relationale . Uranus in careu cu Soarele  induce nevoia exprimarii destinului individual  intr-un fel diferit , constrangerile de orice fel sunt mult mai intens resimtite in acest moment , ne putem asuma orice risc doar pentru a decide asupra alegerilor pe care le avem de facut . Uranus in opozitie cu Juno induce nevoia de parteneriate diferite in care libertatea individuala este respectata de cei doi parteneri .Energizand casele I si VII ( eu –tu ) ,aceasta energie poate amplifica nevoia unui parteneriat deosebit  ce poate soca ( Uranus ) dar care  poate linisti sufletul nostru rebel si dornic de neobisnuit .

Eclipsa de Luna in Gemeni activeaza axa V- XI, o axa a iubirii ,creativitatii,prietenilor , sperantelor ,asta inseamna ca in aceste directii putem vedea adevarul,suntem ajutati sa renuntam la iubitii,prietenii care ne tin pe loc si nu ne dau voie sa ne facem lectia de viata . De multe ori punem  in “sacul destinului nostru” obiecte,oameni,fapte care sunt prea grele si care ne tin pe loc, in acest moment in care destinul ne vorbeste ,ne putem da seama ce trebuie sa scoatem de acest sac si ce trebuie sa luam pe mai departe in viata noastra . Usor de zis dar greu de facut ,inclin sa cred totusi ca ajutorul lui Uranus ( cel fara de emotii ) este imens ,pe langa Uranus ,Jupiter ne intinde o mana de ajutor,ne calauzeste ,ne poate duce acolo unde trebuie sa fim . Norocul lui Jupiter nu inseamna doar noroc la bani ,inseamna sa fii la locul potrivit in momentul potrivit.

Luna eclipsata in casa V , o casa a iubirii ( fara acte ), a creativitatii personale , a copiilor , poate  indemna la asumarea unor riscuri pentru exprimarea intr-un mod inedit a iubirii,a creativitatii,a unui hobby, a relatiei cu copii noastri . Acest moment astral poate amplifica sentimentele  tulburi , confuziile , tulburarile  de stabilitate emotiva, reactii isterice,este o energie dinamica , perturbatoare   ce poate destabiliza totul, important este sa nu ne pripim ci, sa incercam pe cat putem sa facem fata impulsurilor nebunesti ce ne pot face sa actionam in defavoarea noastra.Nu trebuie sa uitam ca Luna in Gemeni este opusul stabilitatii si predictibilitatii ,este o energie ce amplifica reactia la orice impuls  dar si la ceilalti oameni ,ofera adaptare la schimbare , perceptiile pot fi uimitoare tocmai din cauza curiozitatii fara nici o  limita . Luna in semnul Gemenilor  accentueaza la extrem  dualitatea , este amplificata nervozitatea, agitatia , insomnia , gandul devine smecher , nostim , excitant si sfidator.Soarele in Sagetator este o energie propice schimbarii , actiunii,reeducarii sufletului ,induce un puternic “neastampar “ necesaar abordarii si explorarii domeniilor noi . Este o energie ce  amplifica dorinta de dreptate , adevar , legalitate dar si aventura intelectuala, intelepciune, clarvedere. Optimisti, neastamparati, ne vom opune dominatiei tuturor,  vom dori sa fim independenti pentru a ne putea folosi cat mai bine de spiritul aventurier care in aceasta perioada este la cote maxime.

Eclipsa de Luna  energizeaza  gradul 29 :20 Gemeni ,un grad  Karmic , un grad de urgenta ce poate aduce  schimbari majore  dar si pierderi majore. Pot exista unele probleme in luarea deciziilor ,pot aparea evaluari si reevaluari a situatiilor inainte de a lua o decizie,poate aparea o frica de necunoscut ,un atasament fata de situatiile,oamenii care ne vorbesc  intr-un limbaj familiar si obisnuit ( asocierea eclipsei cu nodul sud lunar in rac ) si de aici teama de a imbratisa necunoscutul. In astrologie ,gradul anaretic este vazut de multe ori ca un grad de criza ,de urgenta ,de destin ,cu mult stress care forteaza intr-un anumit fel nevoia luarii unei decizii .

Lectia adusa de aceasta Luna Plina in Gemeni pe grad anaretic-29 nu poate fi ignorata mai ales de  semnele mutabile –Gemeni,Sagetatori,Pesti ,Fecioara , de semnele cardinale Rac,Capricorn,Berbec ,Balanta ( cei nascuti in primele trei zile ale zodiei) dar si de cei care au planete pe gradul 29 in harta lor natala .

.Nu toata lumea este afectata de fiecare eclipsa, Dumnezeu stie atat de bine sa ne lase timp la fiecare dintre noi sa incercam anumite lucruri , experiente , iar cand acestea ne abat de la drumul bun ,propice evolutiei noastre sau ne  fac rau, atunci vom fi pusi in situatia de a termina cu acestea . Eclipsele de Luna sunt cel mai adesea asociate cu sfarsituri emotionale , pierderi, acestea nu trebuiesc interpretate ca fiind neaparat triste sau negative , am putea asemana aceste eclipse de luna cu un fel de cutremur emotional, un scurtcircuit emotional ; pentru unii aceste socuri pot fi mai mici sau mai mari asta in functie de ce planeta natala este activata , de casa astrologica energizata  actionand  prin aducerea de evenimente dramatice sau ca o mana de ajutor , o oportunitate , asta in functie de ceea ce aveti nevoie la acest moment.

O eclipsa intr-un semn mutabil ,un semn ce schimba regulile,  induce o energie ce ne poate ajuta  sa lucram la  teama de schimbare,de fapt ,  invingerea ei,  este cel mai bun moment de a deschide mintea noastra, de a acumula cunoastere.Guvernatorul acestei Eclipse este Mercur retrograd in Sagetator ,asta inseamna ,ca teama noastra de schimbare are radacini in trecut  , de fapt ,prezentul are un trecut construit tot de mintea noastra iar undeva s-a  strecurat o greseala pe care putem acuma sa o vedem ,este un cadou minunat ce ne poate debloca viata .

Sa fim optimisti si sa credem din tot sufletul ca Universul nu are un bici pe care vrea sa-l foloseasca cu noi ,nu,Universul  ne vrea binele si pentru asta , sunt momente in viata noastra cand primim atentionari serioase iar aceasta Eclipsa de Luna in Gemeni ne vorbeste DIN PLIN .Ascultati-va intuitia , este un prim pas catre eliberare si intrarea intr-un nou anotimp al vietii .

Adriana Tudosa

You may also like

58 Comments

 1. Gandul m-a dus intr-o regresie ,in adolescenta,cand la ora de muzica ,profesorul ne-a pus o melodie[disc] de 2 ori atentionandu-ne sa fim f.atenti.Apoi ne-a cerut sa punem pe hartie ce-am inteles noi din ce-a vrut sa ne transmita compozitorul,mesajul.Am fost laudata,punctata,fara sa stiu ca am ascultat “Anotimpurile”de Vivaldi.Nu aveam o cultura muzicala,dar acel moment a fost punctul de inceput.Oriunde m-as afla,nu scapi de mine Adriana draga,te citesc,trebuie sa inteleg explicatia noii melodii astrale pentru a-mi potrivi pasii dansului.Iti multumesc si-i multumesc si lui BILL Gates c-a facut posibil[partial]sa-si materializeze gandul-dorinta ca fiecare om sa aiba pe birou un computer si in buzunar un telefon mobil.SI,….inainte de toate,lui D-ZEU ca existati.Cu respect,Vicky

 2. Vicky

  Lilith in Sagetator ajuta sa elimini falsul ,tot ne nu iti apartine ,iar daca dezvolti increderea in propriul spirit ,in puritatea spiritului ,atunci ,impreuna cu intuitia perfecta ,semnele ,visele profetice ,imaginile care vorbesc ,muzica care iti sopteste, devin armele tale , de fapt ,poi fi una si aceeasi cu Lilith care avea cunoastere . Interesul in parapsihologie ,religie ,cosmos, viata de dupa moarte, secrete,civilizatii , este imens cu aceasta luna neagra ,in viata ta vei intalni oameni neobisnuiti,clarvazatori ,vindecatori ,oameni intelepti care iti vor influenta pozitiv evolutia ,te pot ajuta sa iti extinzi spiritul in diverse moduri. Ai un talent natural pentru vindecare ,poti fi un bun vorbitor chiar si in public atunci cand lasi spiritul tau sa te conduca . Posibilitatea de a zbura pe aripile imaginatiei este imens ,important este ca aceasta sageata ( simbolul sageatatorului ) sa fie ghidata corect , sa aiba un scop précis , in asa fel , aceasta pozitie apare frecvent in topurile astrologilor , esoteristilor ,misticilor . Nostradamul a avut in harta natala pe Lilith in Sagetator .
  Semnul lui Lilith din harta natala descrie o “ obsesie “ pentru ceva ,in cazul lui Lilith in Sagetator ,poate fi obsesia pentru adevar,pentru lege ,pentru religie ,cunoasterea universului . Lilith in Sagetator este ca focul,in cautarea adevarului ,ca cel mai inalt ideal,persoanele sub influenta lui Lilith ,vor demonstra curajul si capacitatea lor de a se ridica tot mai sus , cu spiritual lor . Pentru a realiza acest lucru ,este nevoie totusi de mult timp,experienta care pot sa conduca prin minciuni,inselaciuni de tot felul ,iluzii si dogme ,in final,lectia lui Lilith in Sagetator arata ca trebuie sa ai incredere in intuitia ,cunoasterea , credinta ta ,doar asa poti respinge falsul,minciuna , neincrederea . Lilith in Sagetator poate aduce o lume incredibil de bogata in imagini, important este sa le primim in viata noastra, sa dam voie “ sagetii” din noi sa nimereasca tinta si sa invatam si pe altii arta tragerii cu sageata. Lilith in acest semn zodiacal poate oferi bogatia ei si ar fi pacat sa risipim ceea ce ni se da, sa privim cu incredere si sa credem in ceea ce simtim si vedem si plini de forta sa ne ridicam din nou cat mai sus .
  Felicitari draga Vicky.
  Adriana Tudosa

 3. Daca TU,crezi ca le merit,le primesc cu drag si,le stochez direct in inima mea care a fost atrasa de nivelul vibrational al inimii tale.M-ai inaltat si-ti multuesc,te vei inalta,te voi urma.Scara spre cer are multe ,multe trepte ale cunoasterii.Cat mai e timp,sa nu ne oprim ci sa urcam.D-zeu e cunoastere,evolutie.Multumesc,multumesc…….Adriana draga.

 4. Eu sunt nascuta pe 21.12.1976 la ora 19:00…
  ce inseamna asta in raport cu eclipsa de anul asta din 21.12???
  multumesc

 5. Buna,

  Adriana,te rog as dori sa stiu cum ma influenteaza eclipsa de luna?o sa fie intr-un mod pozitiv sau negativ?de ceva vreme simt ca lucrurile or sa se schimbe in favoarea mea…simt ca in viitorul apropiat viata mi se va schimba intr-un mod bun si ca voi avea parte de momente frumoase…Saturn mi-a dat de furca timp de 2 ani(lipsa unui loc de munca) insa in ac timp el m-a facut sa vad viata un pic mai altfel,mi-a adus un aer de maturizare de care aveam nevoie…
  Datele mele sunt:16 iunie.1981,ora 09.15′,bucuresti…

 6. Andreea
  Esti sagetator cu ascendentul in Leu,iar eclipsa lunara in gemeni iti activeaza axa XII-VI. Deoarece aceasta eclipsa are loc chiar de ziua ta , se spune ca destinul lucreaza pentru tine,poti fimaiplina de emotii,mai sensibila ,mai intuitiva ,poti cunoaste pe cineva care iti schimba traiectoria vietii,poti rupe o relatie care te sensibilizeaza foarte mult ,
  Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii ,a locului de munca . Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care poti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care te poti i confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ai facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe tine . Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele tale, in descoperirea dusmanilor tai, in intelegerea greselilor trecutului.
  Deoarece Eclipsa de Luna face un aspect de careu cu jupiter si uranus care iti tranziteaza casa IX,se poate spune ca poate aparea ceva neasteptat legat de casaIX-casa strainatatii, calatoriilor,educatiei inalte,de casa VI- casa muncii, sanatatii, si de casa XII , o casa a secretelor .Atentie la sanatate .

 7. whisper
  Nu numai saturn ti-a dat de furca ( intoarcerea lui saturn ),in casa muncii ai avut un tranzit nodului nord lunar in capricorn -destinul.
  Aceasta eclipsa de luna in gemeni iti activeaza axa XI-V, , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului, Luna eclipsata este in casa XI o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care te incadrezi in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care ti se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele tale , in aspiratiile tale , poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu iti mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru tine .Aceasta eclipsa de luna face un aspect de conjunctie cu axa vertex -antivertex ,asta inseamna pentru tine un punct de cotitura ,poti cunoaste o persoana speciala care sa te ajute sa vezi altfel lucrurile,poti avea parte de o experienta deosebita ce te reaseaza pe linia destinului tau .
  Adriana

 8. Adriana, iti multumesc din suflet!<3
  Pe plan spiritual incep sa inteleg tot mai bine unde trebuie sa indrept lucrurile. Intr-adevar doresc enorm sa rup o relatie care ma sensibiliza foarte mult. Nu este vorba de partener ptr ca snt deja casatorita de 10 ani si avem si un copil. Dar este vorba despre cineva din familie si cred un cliseu care se tot repeta in viata mea si apare ca un obtacol pe plan emotional in viata mea.
  A 2 a mare "buba" este pe plan profesional unde inca nu s-a stabilizat nimic. Nici vremurile nu ajuta desi pana anul asta in iulie gasisem ceea ce eu consideram ca e foarte bun si stabil ptr mine. S-a dovedit a nu fi asa.
  Sper din suflet eclipsa asta care pare a fi minunatasa imi aduca multa lumina si puetere de care am nevoie in viata!:)

 9. Sunt nascuta pe 2 ianuarie 1962, intre ora 0 si 0:30. Cum imi va influenta luna plina viata si evolutia? Multumesc!

 10. Adriana,

  “Din întîmplare” si dintr-un fel de sete, am ajuns sa va citesc!Nu stiu mare lucru despre nimic dar traiesc “la nesfîrsit” într-un fel de clocot-suferinta-greseala-durere!
  ma gîndeam la aceasta luna plina cu deznadejde-speranta!
  25 decembrie 1973 pe la 6h! fiecare Craciun ma doare!! De ce?

 11. Draga Adriana,

  Te rog din suflet sa-mi spui cum ma influenteaza Eclipsa totala de Luna din 21 decembrie 2010.
  Catalina: 9.05.1961, ora 3:51 dimineata, Suceava
  De o vreme intuiesc ca o sa am parte de o schimbare benefica in viata mea, pe care o astept de … vieti ! Ca orice om in evolutie, m-am dat cu fruntea de pragul de sus de atatea ori, ca in final sa-mi dau seama de felul in care sunt determinate lucrurile.
  Astept cu bucurie ca ,,Poarta spre Gradina implinirii tuturor dorintelor” sa se deschida si pentru mine cu adevarat. Iti multumesc cu recunostinta.
  Catalina

 12. Buna Adriana,
  si ma bucur ca existi. Imi place sa te ascult, si as vrea in cateva cuvinte sa-ti spun modul meu de a percepe aceasta comunicare. Evenimentele care se petrec in viata noastra, experientele, sunt toate bune, chiar daca intial acestea produc durere, cu trecerea timpului perceptia asupra lor se schimba, transformandu-le din nefaste in benefice, dar acest lucru se produce (daca se produce) apeland o mare intelepciune. Consider ca diminuarea duratei de timp dintre cele doua momente, al producerii si al intelegerii acestuia, este cheia parcurgerii cu entuziasm al drumului vietii. Felul in care tu-mi vorbesti, pentru ca-mi vorbesti 🙂 trezesti in mine acest mod de a percepe lucrurile, cu o mare intelepciune, si-ti multumesc din inima.
  Cutez sa-ti scriu, pentru ca simt si eu ca acest eveniment astronomic, de eclipsa de luna, imi ofera posibilitatea unei renasteri. Cum si daca este acesta acel moment favorabil pe care-l astept de ceva vreme, pe care ma pot baza ca sa ma transform ?! .. intr-un sens bun si ireversibil 🙂

  Multumesc Adriana
  Datele mele sunt: 07Dec1975, 17:05, Brasov

  Cu drag,
  stefania

 13. iti multumesc foarte mult ptr ca ti-ai facut timp sa-mi scrii cateva lucrururi esentiale despre eclipsa din ziua mea de nastere!!!
  iti doresc sa ai o viata plina de stralucire si intuitie maxima!
  sarbatori fericite!

 14. maria
  capricorn cu ascendentul in balanta ,o combinatie frumoasa ( cred ca esti frumoasa ) .Ai lectia de viata in Leu si poti s-o citesti aici:http://bit.ly/gX44qx
  Eclipsa de luna in gemeni activeaza axa IX-III,vorbim de o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii. Este posibil sa iti schimbi chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care vei fi intr-o calatorie continua, poti incepe un curs nou, poti sa obtii anumit bonusuri prin studiile tale ,pot aparea oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice. .Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea.Aceasta eclipsa de luna face un aspect de 150 de grade cu saturn din harta natala aflat pe gradul 29 capricorn ,inclin sa cred ca poti avea o anumita realizare cu opersoana mai in varsta ,sau de la o persoana cu o functie ,sau cineva din familia ta ,asta nu se intampla chiar imediat ,ai de trecut intai niste teste.
  Cu ascendentulin balanta ,ai descendentul-partenerulin berbec,relatia cu partenerul poate fi asemanata cu un ring in care voi doi va luptati permanent,partenerul poate fi mai nervos.

 15. silvia
  capricorn cu ascendentul in sagetator( ascendentul ne vorbeste despre corpul fizic ,personalitate ,cum te vad cei din jur) ; ascendentul in sagetator iti da un comportament sincer,prietenos ,cateodata nelinistit si vorbaret,ai o minte inclinata spre lucrurile spirituale ,poti arunca sageti de foc impotriva celor care ti se opun sau isi permit sa te critice .Totusi , ascendentul tau face un aspect de conjunctie destul de strans cu neptun din casa XII,ASTA INSEAMNA CA ca de multe ori comportamentul tau poate fi confuz,te poti hrani cu iluzii,ceilalti greu isi pot da seama ce se intampla cu tine .Poti de multe ori fugi de realitate dar in acelasi timp poti avea un talent deosebit in poezie ,dispozitii artistice,capacitati creatoare din umbra . Cautarea unei cai spirituale interioare este importanta pentru tine ,pana o vei gasi ,traseul vietii tale poate fi “incetosat ” sau izolat.Capacitatea ta puternica de a absorbi sentimentele si energiile altora poate sa iti creeze greutati ,poti fi asemenea unui burete ce absoarbe totul,ar fi bine sa incerci sa aduni in jurul tau oameni optimisti,sa incerci sa stai departe de oamenii care iti pot transmite energii negative.Foloseste-ti intuitia , ai suficienta si iti poate arata calea cea buna cu conditia sa ai incredere in ea. Neptun in casa XII poate fi o energie ce constituie pentru tine o sursa puternica de intelepciune .Curaj.
  Eclipsa de luna in gemeni activeaza axa VII -I o axa eu –tu , Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care poti constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o relatie , intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborezi, atat intr-o relatie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor.Eclipsa de Luna in Gemeni face un aspect de conjunctie cu saturn natal si retrograd din casa partenerului,poti cunoaste pe cineva mai matur in aceasta perioada ,un posibil partener karmic .
  Saurn retrograd in casa partenerului arata o karma legata de casatorie,partener,asociat,nimic nu este usor pentru tine in acest domeniu,pot aparea piedici de tot felul in formarea unei relatii.Comportamentul tau poate fi unul dur ,poti fi prea exigenta in cadrul unei relatii ,iti poti manifesta ciudat sentimentele cu toate ca poti iubi intens dar nu prea stii sa te porti cu sentimentele tale ,cum sa le transmiti.Uneori te poti comporta de parca ai vrea sa-i sperii si sa-i indepartezi pe cei apropiati ,nu prea simt inevoile celuilalt .Pentru a depasi aceasta karma ,trebuie sa iti schimbi optica asupra relatiei cu un partener ,trebuie sa renunti la egoism si sa te implici in problemele celuilalt cu multa bunavointa si dorinta de colaborare Este o sansa de a-ti repara greselile in domeniul parteneriatelor.Cand vorbim de Saturn in casa parteneriatelor atunci pot spune ca principalul test al existentei tale priveste casatoria si raporturile cu celalalt, arata destul de clar o legatura karmica delicata cu partenerul care se va arata ambitios dar rigid , mofturos, ursuz , plin de toane , rece. Saturn in casa partenerului tinde in general sa amane casnicia, este o energie ce nu stimuleaza relatiile romantice ci una care sa ofere siguranta , bani. Cu Saturn in casa VII tot timpul apar piedici in a forma o relatie , fiecare experienta este predestinata , este inscrisa in destinul tau( Saturn este “ mana destinului”)

  Lectia ta de viata o poti citi aici :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-sagetator-si-ns-in-gemeni/

  “‘

 16. CATALINA
  taur cu ascendentul in berbec ,esti un taur inflacarat cu alte cuvinte; Eclipsa de luna in gemeni activeaza axa III-IX, o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata ta. Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiesti sa fie mai pronuntate si testate . Poti petrece mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, poti comunica maimult in aceasta perioada , sunt destul de mult activate excursiile scurte, poti gasi dragostea in timp ce calatoresti, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru tine in urmatoarele luni daca iti vei folosi mintea in scopuri practice . Eclipsa de Luna in Gemeni face un aspect de 150 grade cu saturn din harta ta natala( gradul 29:51) plasat in casa carierei. Un aspect de inconjunctie (150 grade ) este un aspect ce ofera oportunitati doar dupa ce vei sti sa iti controlezi mintea si sa o folosesti in scopuri practice ,trebuie mai intai sa faci eforturi la nivelul gandirii creative si la nivelul stapanirii emotiilor.Poate fi o oportunitate pentru cariera ,poti cunoaste o persoana importanta ce te poate ajuta .Ai majoritatea planetelor in tranzit deasupra orizontului,asta inseamna ca este o perioada cand esti vazuta ,poti realiza multe lucruri.
  Ai lectia de viata in Fecioara pe care poti s-o citesti aici:http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-fecioara-si-ns-in-pesti/

 17. Buna seara Adriana,
  am citit NN in scorpion, din recomandarile pe care le-ai dat fetelor, am citit si eu referitor la mine.
  Cumva am sesizat ca asta se cam vrea de la mine, dar ce nu inteleg este altceva, Soarele in casa a 6-a insemna munca, o munca in slujba sanatatii, acum cu NN in scorpion, se fie vorba de o munca in slujba oamenilor, dar de ale carei roade sa nu fiu eu beneficiarul ?! sa muncesc din greu si sa impart totul … oricum am sesizat, daca nu dau, ii pierd.

 18. Buna seara Adriana.Sunt nascuta pe 20.08 1967.ora 23.30 Ploiesti.Poti sa-mi spui cum ma afecteaza aceasta eclipsa?
  multumesc.

 19. Buna Adriana,
  …o sa par ciudata…dar din august si pana in prezent am niste vise…care invariabil se implinesc a doua zi…aproape 99% …se intampla ca si in vis..
  …ma ingrijoreaza asta intr-un fel…ma gandesc ca sunt avertizata…atat de puternic..prin vise…cu un scop…..
  ….mi-ai putea spune daca din punct de vedere astrologic traversez un moment important din viata mea?
  …datele mele 31.01.1967 ora aproximativ 09 AM loc. satu-mare

 20. stefania
  sagetator cu ascendentul in gemeni ,o combinatie favorabila ,focul soarelui ( spiritul tau,experienta de viata ) este intretinut de aerul ascendentului; Eclipsa de luna energizeaza axa I-VII, Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii si poate aduce teste ce te vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur te pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum poti da prioritate nevoilor tale , chiar este indicat sa fii mai atenta deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru tine in aceasta perioada, poti sa dai viata unui proiect important pentru viata ta,poti sa iti imbunatatesti imaginea ta. Atentie la sanatate .Eclipsa de luna in gemeni te poate ajuta sa intelegi nevoile tale pe un nivel cu totul nou ,poate clarifica intr-un mod cu totul neasteptat sentimentele tale fata de cineva drag,uneori iluminarea poate veni pe neasteptate,cineva poate spune un cuvant ( gemenii) si ai inteles totul ; o eclipsa nu are nevoie sa faca o adevarata poezie din mesajul ei,de multe ori poate fi ca un puzzle in care ti se ofera cuvantul potrivit pentru a intregi imaginea .Ai avut o asemenea eclipsa si in 2002-2003 ,daca iti poti aminti ceea ce a venit la tine in acea perioada, ce experienta de viata ai avut atunci .

  voi reveni cu nodul nord in casa VI
  ADRIANA

 21. Buna Adriana,
  Sunt nascuta pe 12.02.1987, in jurul orei 13.00, in orasul Bicaz, Judetul Neamt. AS fi interesata sa stiu cum ma afecteaza aceatsa eclipsa de luna. Am observat ca nu ma pot odihni atunci cand este luna plina. Mi-ar placea sa ma poti ajuta.
  Si pe langa toate astea, as dori sa te intreb daca e adevarat ca varsatorii se realizeaza mai tarziu in viata?
  Multumesc mult anticipat si apreciez ca ai acest blog si ca raspunzi tuturor celor care iti scriu.

 22. Adriana,

  multumesc pentru timpul si energia pe care le-ai pus in cuvintele si demersul tau!!!inca nu m-am dezmeticit din emotiile pe care mesajele tale mi le-au provocat!o sa incerc sa nu “reactionez” intelectual ci doar sa SIMT…sunt confuza!
  stiu ca esti solicitata enorm, dar nu pot sa nu-ti pun o întrebare referitoare la o relatie care “se chinuie” de peste un an sa se “lege” dar care nu reuseste si doare cumplit! ma simt blocata si toata viata mea pare tintuita la rindul ei…
  El nascut pe 6 martie 1978 in FRANTA (ascendent in pesti!) la Saint Jean d’Angely! Relatia asta e parca o lovitura de gratzie pe care viata mi-a dat-o pina acum..
  Ai putea sa-mi spui ceva despre aceasta “compatibilitate”?
  Multumesc din suflet

 23. Buna seara,

  Am dat o cautare pe net in incercarea de a afla mai multe despre aceasta eclipsa din 21.12.2010…si am ajuns in acest loc – al Adriei – de unde nu mai pot pleca desi as mai avea destule de facut!
  Draga Adriana, iti multumesc pentru felul clar dar delicat in care invatamintele tale ajung la noi! Am ramas placut surprinsa sa vad cu cata rabdare, intelegere si daruire explici celor care iti solicita sfatul si ajutorul.
  La randul meu am o mare rugaminte, imi poti spune ce insemnatate are pentru mine (28.06.1968 Bucuresti) si partenerul meu (S. :16.09.1964 Bucuresti) acesta eclipsa? Si la noi se intampla tot felul lucruri deosebite! Multumesc mult, si toate cele bune!

 24. roxana
  leu cu ascendentul in gemeni,focul cu aerul se inteleg foarte bine .Eclipsa de luna energizeaza axa I-VII, o axa eu-tu,o axa relationala.Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii si poate aduce teste ce te vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur te pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum poti da prioritate nevoilor tale , chiar este indicat sa fii mai atenta deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru tine in aceasta perioada, poti sa dai viata unui proiect important pentru viata ta,poti sa iti imbunatatesti imaginea ta. Aceasta eclipsa de luna iti poate fi de un real ajutor in sensul intelegerii nevoilor tale pe un nivel cu totul nou ,poti constientiza mai usor sentimentele fata de un partener . Provocarea poate veni de la un prieten,de la un grup de oameni,de la o dorinta de a ta,echilibrul il poti gasi prin ajutorul dat de un barbat din familia ta .

 25. lina
  varsator cu ascendentul in pesti
  eclipsa de luna activeaza axa IV-X,o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Poate fi un timp in care esti susatinuta sa iti scimbilocuinta ,sa iti cumperi o casa , sa refaci anumite legaturi cu familia. Posibile probleme cu mama sau va trebui sa ai grija de mama ta. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate acele experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.
  Aceasta eclipsa face un aspect benefic cu venus natal din casa secretelor ,asta poate insemna ca se face lumina intr-o relatie tinuta secreta si care te doare ,poti descoperi anumite secrete legate de o relatie.
  Cu Neptun in tranzit prin casa XII natala ,visele fac parte din viata ta ,este o energie ce stie atat de bine sa te ghideze,dar atentie ,in aceeasi masura te poate ajuta sa te inseli.

 26. Buna Adriana,
  Sunt nascuta pe 12.02.1987, in jurul orei 13.00, in orasul Bicaz, Judetul Neamt. AS fi interesata sa stiu cum ma afecteaza aceatsa eclipsa de luna. Am observat ca nu ma pot odihni atunci cand este luna plina. Mi-ar placea sa ma poti ajuta.
  Si pe langa toate astea, as dori sa te intreb daca e adevarat ca varsatorii se realizeaza mai tarziu in viata?
  Multumesc mult anticipat si apreciez ca ai acest blog si ca raspunzi tuturor celor care iti scriu.

 27. multumesc din suflet Adriana.
  Aseara, asteptand mesajul tau, am citit multe informatii care au facut lumina, cumva informatiile erau dispersate si acum s-au legat. NN in casa VI (fecioara) si-n scorpion, nu pot spune ca nu se contrazic, dar undeva exista o cheie comuna, doar cu ea traiesc, cam greu sa fii mana larga si-n acelasi timp sa ai discernamant … ca sa fac o gluma, banii ii dau cu imprumut si nu degeaba Iar daca e sa nu-i mai vad, atunci nu-mi invinovatesc judecata, ci fac apel la aceea putere a scorpionului de a trece mai departe. Cumva initiez actiunea cu analiza fecioarei, si inchei cu renasterea scorpionului … aici mai am de invatat 🙂 Spune-mi rogu-te, de-am judecat bine 🙂
  Multumesc, multumesc, multumesc Adriana

 28. anca
  varsator cu ascendentul in rac, esti sensibila ca o poezie frumoasa ,esti orientata catre familie care inseamna foarte mult pentru tine . Totusi,ai luna negra -lilith in casa I ceea ce face ca emotiile sa le arati intr-un mod mai aprins,te revolti usor la orice nedreptate .Lilith presupune intotdeauna o datorie karmica , adica o incercare de trecut si de sublimat, venind din trecutul tau si de care adesea nu esti constienta Tu cu Lilith in casa I vrei sa te impui , sa fii prezenta peste tot. Pozitionata in casa I, Lilith va activa si casa parteneriatului, de fapt va activa axa eu-tu iar punctul negru se va manifesta prin apropiere, ispitire , deci prin intermediul unei relatii sau a unei intamplari vei reusi sa te cunosti mai bine.Exista o tendinta data de aceasta pozitie a lui lilith,aceea de a ajunge in situatii problematice in mod repetat ,de asemenea ,poate sa te faca sa crezi ca trebuie sa fii intr-o actiune continua .
  Eclipsa de luna in gemeni activeaza axa XII-VI,o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care poti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care te poti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ai facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe tine .. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele tale , in descoperirea dusmanilor tai, in intelegerea greselilor trecutului.Poti avea vise ce te pot ghida destulde bine ,poti fi extrem de intuitiva dar si plina de emotii ascunse .
  Ai lectia de viata -destinul in Berbec,poti citi aici:http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie/

 29. Iti multumesc mult Adriana,

  In primul rand pentru faptul ca m-ai luminat. Tot timpul asta am crezut ca am ascendetul in Gemeni. Tot ce ai spus are perfecta logica si mi se potriveste pe depin.

  Multumesc!

  Sarbatori Fericite!

 30. stefania
  nodul nord in scorpion arata ca in aceasta viata trebuie sa acumulezi valori spirituale ,pozitia lui in casa VI arata domeniul de viata in care trebuie sa aplici aceste valori,este necesar sa acumulezi astfel de valori spirituale pe care trebuie sa le pui in folosul celorlati,in serviciul celorlalti.
  Cu Nodul Nord Lunar în Casa VI-a trebuie sa inveti sa-i ajuti pe cei din jur nu din obligatie ci din toata inima , însa nu vei putea face acest lucru cu adevarat bine pana ce nu accepti si constientizezi faptul ca ai ales o viata de sacrificiu în aceasta încarnare. Va trebui sa înveti sa-ti organizezi gândurile, munca si dieta. Este nascuta vindecatoare , esti capabila sa depaseasti limitele medicinei practice introducând metode de vindecare mistice, personale. Un talent nu este cu adevarat talent pâna când nu este dezvoltat, nici o persoana nu este mai mult decât ceea ce crede ca este.Vei învata ca marele tau dar este credinta,insa va trebui sa muncesti din greu timp îndelungat pentru a deveni constienta de aceasta.

  O mare parte din energiile tale vitale vor fi folosite pentru vindecarea bolilor fizice sau mentale ale tale sau celor apropiati. Marea ta descoperire este de a realiza ca orice boala nu înseamna decât o dizarmonie a corpului, aceasta reflectând dizarmonia din gândire. Ceva din tine incearca mereu sa-ti spuna aceasta, însa trebuie sa înveti sa-ti depasesti temerile din vietile trecute care-ti blocheaza aceasta usa deschisa pentru tine . Poti trece prin experienta de boala care dispar în mod miraculos, spre uimirea tuturor.
  Nodul Nord in casa VI, are o legatura directa cu sanatatea , rutina, munca de zi cu zi,atentia asupra detaliilor. In vietile trecute ai fost idealista, visatoare ,ai dezvoltat religia, spiritualitatea. In aceasta viata , trebuie sa te concentrezi pe problemele practice , sa investighezi, analizezi orice problema , fie ea chiar si de sanatate , trebuie sa fii fosarte atenta in legatura cu aspectul tau precum si la alimentele pe care le mananci. Problemele de sanatate sunt foarte importante pentru tine deoarece te vei confrunta destul de des cu diferite boli, toate acestea te pot conduce sa inveti despre medicina preventiva si tehnici de vindecare . Eforturile tale trebuie sa fie indreptate in rezolvarea problemelor si depasitrea obstacolelor, ai nevoie de disciplina,, precizie , dexteritate , trebuie sa fii precauta , atenta si sa examinezi toate detaliile, animalele de companie iti fac foarte mult bine . Este posibil sa doresti sa te implicit intr-un fel de profesie de vindecare dar care combina medicina clasica cu medicina alternativa. Ai tendinta de a fi introvertita si asta din teama de a te confrunta cu lumea exterioara., ceea ce este necesar sa faci, este de a depune eforturi pentru a deveni mai pozitiva si sa ai incredere in viata , doar asa poti alunga temerile tale , cu diverse .
  Semnul Nodului Sud Lunar(nodul sud in taur) indica caile prin care iti blochezi curentul vital, semnul Nodului Nod Lunar ( nodul nord in scorpion) indica caile prin care vei putea sa fii de folos celorlalti,blocajele pot avea o legatura directa cu imperfectiunile ,cu devotiunea sau cu serviciul,poti fi dezamagita de prieteni,de munca ,de orice altceva si asta din cauza cerintelor tale prea inalte .Ar fi bine sa nu mai etichetezi cu bun sau rau orice , de la oameni,la lucruri si aitudini ,odata ce ai ales “sa fii in folosul cuiva ” nu are rost sa despici firul in alte mii de fire,te poti inurca in ele, facandu-ti singura rau

 31. Multumesc din inima, nici nu stiu ce altceva sa spun, am ramas fara cuvinte. Mare dreptate ai, la ora actuala e adevarat, consider ca la baza fiecarei boli fizice exista o emotie puternica. Mereu am crezut ca este arma mea de a-mi invinge bolile, si ca am constituit-o de nevoie, nu m-am gandit ca pot vindeca pe altcineva, pt ca preiau prea mult din energia celorlalti, nu reusesc sa fiu detasata, trebuie sa-mi consolidez mai intai vulnerabilitatea. Sunt pe drumul cel bun, cred in puterile de regenerare ale corpului. Am inceput multe practici, si consider ca nu am gasit-o pe cea potrivita, dar toate au fost pentru a ma sustine pe mine, asta fac si cu cei din jurul meu, dar pana la meserie mai am de parcurs, mult sau putin … vedem. Aici mi-ai dat de gandit, poate sa fie o acceptare sau poate sa fie cu forta. De mine depinde.
  Sunt minunate vorbele pe care le-ai spus, si-ti multumesc pentru acest cadou. Tu esti minunata, Adriana!

 32. Multumesc mult Adriana. Nu sunt frumoasa, ma stradui sa fiu pe dinantru, dar multe elemente din astrograma sunt prezente in viata mea.

 33. Scuze, asa de incantata am fost ca am scapat din vedere acest aspect, desi am vazut ca a tot fost solicitat in celelalte mesaje…
  Datele mele sunt: 28.06.1968, ora 18.50.
  Ale partenerului meu:16.09.1964.
  Si ale sufletului cel mai important din viata mea (fiica mea, Ana Maria): 18.03.1993, ora 00.15.

 34. Adriana,
  ..multumesc mult pt. raspunsul tau…
  Iti doresc craciun fericit si la multi ani!

  P.S. Mama mea desi aflata la sute de km departare de mine….tot din august a inceput si ea sa viseze…foarte mult cu mine si cu tata care a murit de 10 ani ( in septembrie)…vise in care tata incearca sa ne transmita ceva…
  Deci si aici se potriveste cu explicatia ta legata de un secret.
  Poate pt ca a murit intr-un accident… tot incearca prin vise sa ne spuna..atat mie cat si mamei mele, de ceva documente….legate de o proprietate ( de care nimeni din familie nu stia)…o parte le-am gasit in urma unui vis…ascunse in casa..intr-un loc…de nici prin minte nu-ti trecea…

 35. ,,Sa imi controlez mintea si sa o folosesc in scopuri practice” , imi arata exact ce urmez acuma: de voie/ de nevoie! Mereu am trait pentru altii, a venit vremea sa ma ocup si de mine. Am foarte multe de facut pentru mine, imi arata si NN ca e cazul sa nu-mi mai fie atat de mila fata de altii, si sa nu mai las sa se abuzeze de ajutorul meu. Este binevenita completarea textului cu NN, care imi arata imaginea spirituala a ceea ce pot sa devin. Iti multumesc mult ca ti-ai facut timp si pentru mine sa-mi raspunzi. Mos Craciun mi-a trimis prin tine un dar frumos.
  Binecuvantat fie Timpul tau!
  Fie ca Bunul Dumnezeu sa-ti rasplateasca bunavointa sufletului tau curat: Sarbatori Fericite, si un 2011 luminos, cu bucurie si impliniri.
  Catalina

 36. mirela
  rac cu ascendentul in sagetator;Eclipsa de luna in gemeni activeaza axa VII-I ,luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor ,poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care poti constientiza mai usor nevoile dar si defectele unuipartener,sot, anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaboreziatat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor.
  Ai destinul -nodul nord al lunii in berbec ,poti citi aici :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie/

  voi reveni maine
  adriana

 37. Adriana….
  SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA SANATATE SI UN AN NOU PLIN DE OPTIMISM SI DE REUSITE PERSONALE SI PROFESIONALE!!
  CRACIUN FERICIT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.