ECLIPSA DE LUNA IN GEMENI SI ZODIILE – 21 DECEMBRIE 2010

Eclipsele genereaza multe emotii in viata noastra de toate zilele,  in aceeasi masura  , pot aduce in lumina adevarul in relatii , un adevar brusc  caruia trebuie sa incercam  sa-i facem fata , de multe ori eclipsele pot fi asociate cu surprize de tot felul, surprize ( surprize legate de destin) care de fapt vor incerca sa ne reaseze pe drumul cel bun, sa ne aduca fata in fata cu partenerul sortit, cu locul de munca benefic pentru noi, cu un prieten ce poate fi un sprijin important pentru viitorul nostru. Partea pozitiva a unei eclipse o putem vedea daca vom avea curajul sa deschidem usa spre schimbarile spre care suntem impinsi sa le facem , instinctiv vom simti ce  trebuie sa facem, cu cat ne vom lega mai mult de trecut cu atat vom simti mai dur influenta unei eclipse.Eclipsa de Luna in Gemeni este asociata cu Nodul Sud Lunar in Rac  ceea ce arata o intoarcere spre trecut , o acentuare a trecutului nostru , fiind asociata ce mai adesea cu sfarsituri emotionale, pierderi de tot felul, poate lucra ca un “cutremur” emotional atat in bine cat si in  rau, poate aduce evenimente dramatice sau poate aduce o oportunitate, o noua iubire, o noua “ relatie”, tot ce hraneste sufletul nostru este energizat in aceasta perioada. In semnul gemenilor,energia capata forta prin cuvinte,comunicare , calatorii mici,  scris ,puncte de vedere, frati, vecini,tineri,idei si cunostinte practice. Este o energie ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor . Sagetatorul este o energie ce amplifica diversitatea , da forta istoriei,culturii,legilor si sistemelor ,fie facute de om ,fie cosmice , da sens informatiilor ,transformandu-le in intelepciune,filosofii.  Aceasta eclipsa de Luna ( o luna plina puternica formata de opozitia dintre Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator in apropierea axei destinului ) induce necesitatea echilibrarii acestor doua energii in viata noastra ,in destinul nostru. Uranus ,este “ scanteia neasteptata “ in acest moment special,karmic,de destin,poate induce reguli noi necesare echilibrarii acestei energii induse de eclipsa .Cu Uranus nimic nu este previzibil,totul poate capata o noua forma , o noua directie ,  asteptati-va la “ neasteptat,neprevazut “ in aceasta perioada .Sunt momente in viata cand trebuie sa spunem “ lucrurilor pe nume “,in acest moment ,Uranus ne ajuta sa facem asta .Energia uraniana lucreaza cel mai bine atunci cand trebuie “sa rupa anumite lanturi”,  este cel mai putin subtila acolo unde tensiunea si discrepanta dintre artificiu si autenticitate este acuta .

Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra ,” este intunericul care face lumina in viata noastra, in secretele noastre ”,    emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei care au gradele 27-3 Gemeni-Rac, 27-3 Sagetator-Capricorn ,27-3 Fecioara –Balanta,27-3 Pesti-Berbec  activate in harta natala ( cei nascuti in ultimile trei zile din zodiile Gemeni, Sagetatori,Fecioara, Pesti  ,cei nascuti in primele trei zile din zodiile Rac,Capricorn,Berbec,Balanta ), putem vorbi de modificari provocatoare .
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului ,cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna eclipsata este in casa II o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal .

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate .

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului, Luna eclipsata este in casa XI  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei, Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor.Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media .Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri , banii celuilalt,imprumuturi bancare. . Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere.Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera.Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.

Adriana Tudosa

You may also like

22 Comments

 1. buna adriana! este o eclipsa cam dificila pentru mine avand in vedere ca se formeaza pe axa IV-X. spuneai ca este mai activa la persoanele care au planete pe gradele 27-3 din zodiile enumerate. te-as ruga sa imi dai cateva detalii legat de faptul ca eu am pluto pe gradul 28 in fecioara pe harta natala. la ce ar trebui sa ma stept avand in vedere ca pluto este o planeta mai dificila?
  multumesc mult.

 2. nineta
  axa IV -X ne vorbeste despre familie,cariera ,parinti.Pluto ne vorbeste despre transformare ,renuntare la tot ce este vechi si nu ne mai este de folos pentru viitor . Cu Pluto nimic nu este usor dar in acelasi timp este energia care te poate ajuta sa inlaturi definitiv tot ce nu ofera evolutie ,In careu cu aceasta eclipsa de luna ,poti cunoaste o criza de identitate ,bulversari in relatia cu barbatii dar si cu femeile ,transformari dificil de asumat la nivelulvietii familiei,caminului ,probleme cu mama .Este un timp bun in care poti sa te eliberezi de teama ,de tot ce este vechi,de trecut ,sa iti traiesti viata proprie si nu pe cea a parintilor tai .

 3. Am dat intamplator peste site si sunt foarte impresionata. Va multumesc mult pentru grija si pasiunea cu care ne impartasiti cunostiintele dvs. In mod sigur o sa ma ‘abonez’ la acest site.
  O zi placuta va doresc.

 4. Am citit cu mare interes articolul Dvs. Trebuie sa recunosc ca am citit tot ce era scris recent pentru luna Decembrie. In viata mea pe latura dragoste este eclipsa totala de foarte multa vreme (ani de zile) si vroiam sa vad daca greselile facute in anul acesta vor fi imbracate intr-o noua haina. Incerc sa repar dar nimic nu se leaga. Felicitari pentru site si pentru calitatea scrierii.

 5. multumesc ptr raspuns. si da ai atata dreptate! de cativa ani ma lupt cu aceste himere ale trecului sau mai bine spus cu ale parintilor mei. sper sa reusesc intr-o zi sa ma rup de trecut si sa privesc mai mult spre viitor. multumesc inca o data.

 6. Buna Adriana ! Eu sunt nascut pe 18.12.1976, sambata ora12.40. Cum imi va influenta eclipsa de luna (si perioada urmatoare) viata si evolutia? Multumesc din suflet …si sa ai o zi minunata!

 7. si eu am citit cu mare interes articolul de mai sus , foarte interesant !!!
  data mea de nastere este 22 septembrie 1968 ……la ce sa ma astept ???

 8. karin
  sagetator cu ascendentul in berbec .Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor . Luna eclipsata in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare poate aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata ta.. Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiesti sa fie mai pronuntate si testate . Poti petrece mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, poti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, poti sa iti gasesti dragostea in timp ce calatoresti,, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru tine urmatoarele luni.
  Eclipsa de soare din data de 4 ianuarie 2011 ( o luna noua speciala) iti energizeaza casa X – casa carierei , asta inseamna o mare oportunitate pentru cariera ta cu efecte de durata . Aceasta eclipsa de soare face un aspect de conjunctie cu Mercur natal din casa carierei ,asta inseamna ca poti comunica mai mult,poti sa te intorci la scoala ,poti incepe unele cursuri ce au legatura directa cu cariera ta .Vei atrage atentia asupra ta prin modul in care iti vei folosi capacitatile mentale ,mintea ta este cea care te va pune in lumina ,iti pot fi recunoscute meritele ,poti folosi acest timp intr-un mod pozitiv ,pentru a invata mai multe despre cum trebuie sa te afirmi,atentie mare totusi la cum iti vei folosi” stralucirea personala ”
  Ai destinul,nodul nord al lunii in scorpion ,poti citi aici:http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-scorpion-si-ns-in-taur/
  Ai destinul -nodul nord al lunii in casa partenerului,asta inseamna ca trebuie sa fii mai putin egoist,sa faci concesii ,sa fii tolerant si intelegator ,trebuie sa urmaresti binele celorlati si abia apoi pe al tau personal. Poti trece prin diverse crize ,chiar evenimente dure ce te vor determina sa iti schimbi comportamentul si manifestarile,vei obtine beneficii numai in asociere cu altii,dupa inchegarea unui parteneriat , vei cunoaste o ascensiune puternica in plan material si social;. Este nevoie sa acorzi o importanta deosebita relatiei cu partenerul ,sa depui eforturi sa aduci fericirea in relatia cu partenerul.

 9. Multumesc din suflet pt informatii si promptitudine… sa ai mult spor, iubire, inspiratie si o zi minunata! 🙂

 10. Sunt nascuta in 28.07.1977, ora 6,30, Zalau credeti ca apar ceva schimbari in viata mea? De mult, mult timp nu se mai leaga nimic in sfera sentimentala si sunt singura. Tare singura…noroc cu dragostea parintilor. Multumesc.

 11. “CRACIUN FERICIT!” draga ADRIANA ,alaturi de cei dragi.In noaptea asta,STEAUA din BETHLEEM va lumina atat de tare incat HRISTOS se va naste si va creste in multe inimi.Intr-un moment de tacere sa ascultam ‘soaptele STELEI”calauzitoare.S-a nascut MANTUITORUL=CALEA,ADEVARUL,VIATA.Cu iubire.sa-l urmam.”CRACIUN FERICIT!” celor care te citesc,celor care te iubesc,romanilor si oamenilor de pe planeta si PACE pe PAMANT.Vicky

 12. vicky
  Sarbatori fericite!
  Daca un om vorbeste si actioneaza cu cele mai bune intentii ,fericirea il va urma oriunde s-ar duce ; astrologia ne invata printr-un limbaj al energiilor cum sa aducem pacea in suflet ,cum sa iubim fara sa cerem o plata ,cum sa ajutam fara a astepta ceva ,mai presus de orice ,in acest limbaj astrologic este Dumnezeu care ne vorbeste si ne calauzeste .
  Fie ca stelele sa te ocroteasca .
  Adriana

 13. Adria, fie ca Nasterea Mantuitorului sa ti aduca fericirea si linistea,pe care ne o aduci si tu atunci cand iti citim interpretarile.Un foarte,foarte Fericit Craciun!cu drag

 14. buna seara, Adriana, am gasit acest citat din Maica Tereza si m-am gandit la tine (si cred ca asta spune ceva): “pe acest pamant nu putem face lucruri mari, putem face doar multe lucruri mici cu dragoste mare”. Craciun Fericit!

 15. Buna ziua Adriana, revin pe site-ul tau dupa ceva timp si in comparatie cu tot ce-am citit intre timp, cred ca scrii cele mai aplicate sfaturi si atentionari in articolele tale.
  Incerc sa-mi aflu calea de ceva vreme, se pare ca impulsurile si relationarile cu diverse persoane in perioada 05-24.12 imi indica ca trebuie sa imi schimb locul de munca (mai ales ma atrage programul mai scurt), sa imi schimb locuinta si sa imi clarific o relatie sentimentala (este mai mult la nivel de intentie). Sunt multe deodata, toate importante si mi-e teama sa nu gresesc fundamental. Imi poti spune daca eclipsa din 04.01.11 va “transa” calea de urmat. Sunt nascuta la 20.09.1963, ora 14:50, Tarnaveni. Iti multumesc din suflet daca ai bunavointa sa imi raspunzi. Sarbatori fericite si sa fii iluminata!

 16. La Multi Ani doamna Adriana!Am citit cu mult interes articolele dumneavoastra si am remarcat o deosebita claritate si subtilitate ce va caracterizeaza in interpretarea influentelor astrelor mai speciala fata de ce am citit.Sunt nascuta pe 16 Dec.1970, ora 6.20 a.m.Brasov, de curand am implinit 40 de ani si ma intereseaza influenta eclipselor de Luna 21.12.2010( apropiata si de ziua de nastere) sia celei de Soare din 4.01.2011, si a urmatoarelor asupra destinului meu, asupra vietii sentimentale si evolutiei spirituale.Simt nevoia unor indrumari, confirmari sau atentionari cu privire la viata sentimentala in care ma simt neimplinita si am sentimentul ca viata mea nu urmeaza cursul care ar trebui sa-l urmeze.Simt unele blocaje ce ar trebui sa le depasesc dar nu gasesc deocamdata calea potrivita.Imi puteti spune in ce maniera aceste evenimente astrologice majore ce vor urma ma vor ajuta sa-mi asum calea cea mai potrivita?
  VA MULTUMESC din suflet,si astept plina de incredere raspunsul dumneavoastra care, cu siguranta,imi va lumina calea !!!

 17. Claudia M
  Sagetator cu ascendentul in sagetator
  Eclipsa de soare din 4 ianuarie energizeaza casa II -o casa a valorilor materiale dar si a valorilor native,urmeaza un timp in care trebuie sa fii foarte atenta la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtii banii, cum ii cheltui. Poti decide sa aii un al doilea loc de munca care sa iti mai aduca un castig financiar, poti face achizitii importante. Experientele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vezi banii, castigurile personale , valorile materiale dar si cele personale.
  Aceasta eclipsa de soare face un aspect de conjunctie cu Mercur natal ,asta inseamna ca poti comunica mai mult,poti sa te intorci la scoala ,poti incepe unele cursuri .Vei atrage atentia asupra ta prin modul in care iti vei folosi capacitatile mentale ,mintea ta este cea care te va pune in lumina ,iti pot fi recunoscute meritele ,poti folosi acest timp intr-un mod pozitiv pentru a invata mai multe despre cum trebuie sa te afirmi. Tot eclipsa de soare face un aspect de careu cu Uranus natal din casa carierei ,poate fi ceva neasteptat in acest domeniu din viata ta. Deoarece Mercur natal este guvernatorul casei partenerului ,aceasta eclipsa poate sa iti aduca un partener ,unul legat de destinul tau,poate fi un barbat mai tanar decat tine ,poti arunca conceptiile invechite despre ce inseamna un parteneriat.
  Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.