HOROSCOPUL LUI VENUS IN TAUR:17 MARTIE -11 APRILIE 2023

Afirmati: Eu sunt cea mai mare resursa a mea.

Pe 17 martie, ora 0:35, ora Romaniei, Venus -“micul benefic”, se intoarce acasa in Taur, o locuinta confortabila pentru aceasta frumoasa zeita. Si oare unde este mai bine decat acasa…
Venus este planeta iubirii, a romantismului, a placerilor, a relatiilor, a demnitatii si a tuturor lucrurilor frumoase. Venus stapaneste si valoarea noastra de sine, finantele personale, veniturile obtinute prin propria valoare dar si prin relatiile noastre. Venus ramane intr-un semn zodiacal aproximativ 30 de zile. In acest timp, energia venusiana are o influenta deosebita asupra atitudinii noastre fata de relatii, iubire, finante, valori, frumusete. Venus este asociata cu cuprul. La fel cum acest metal frumos conduce electricitatea ( pe care nu o vedem ) si energia venusiana leaga, atrage, conduce dar poate si rupe o relatie. Cu Venus de mana, stim sa apreciem frumusetea, stim sa ne valorificam talentele, stim sa mergem catre tot ceea ce ne face fericiti, impliniti, iubiti.
Pentru a fi pe placul acestei energii venusiena imbracata in haina de primavara a Taurului, ar trebui sa incercam sa ne bucuram de lucrurile mai fine, sa incercam sa fim pasnici, sa ne rasfatam mai mult, sa ne relaxam.
Acest tranzit astral ne cere sa ne reconectam cu simturile si cu corpul nostru fizic si sa incercam sa avem mai multa incredere in noi, in simturile noastre. Nevoia noastra de placeri fizice este sporita, alaturi de nevoia de securitate financiara si de conectare cu lumea celor cinci simturi. Este posibil sa abordam relatiile noastre cu mai mult calm dar destul de posesiv. Cum Venus in Taur este legata de nevoia noastra de bani, s-ar putea sa ne trezim cu o atentie suplimentara fata de bani, cont bancar, ce merita cu adevarat valoarea noastra.
Venus in Taur se bucura cu adevarat de tot ce este frumos, astfel incat se poate sa ne dorim acuma sa infrumusetam spatiul in care traim. Putem simti chiar nevoia de a face o curatenie profunda in casa in acest moment. Crearea unui spatiu pe care sa-l iubim si mai mult este perfect in acest moment. Pot aparea oportunitati financiare foarte bune dar trebuie sa fim atenti si cu cheltuielile noastre. Trebuie evitate extravaganta, excesele de orice fel.

Dar tot timpul, energia unei planete ne poate influenta atat pozitiv cat si negativ iar asta depinde de noi, de ce ne legam. Cand „actionam” in acord cu Venus, facem compromisuri, facem pace, atragem bani, suntem iubitori. Negativitatea lui Venus in Taur tine de posesivitate, control, lacomie, superficialiate, vanitate. Cand ne legam de partea negativa a lui Venus in Taur, putem  constata ca ne dorim totul fara discriminare. Nu exista limite la dorintele si nevoile noastre si, prin urmare, nu exista limite la sentimentul de nemultumire care rezulta in viata noastra.

Pe 30 martie 2023, Venus in Taur se intalneste cu Uranus pe gradul 16:44 Taur. Acest aspect poate aduce surprize in relatii, finante. O noua relatie poate aparea din senin si poate implica unele elemente ciudate sau neobisnuite. Ar putea exista cateva surprize in toate relatiile noastre. Acelasi lucru este valabil si pentru finante. Poate fi un castig financiar brusc, sau poate fi o pierdere financiara imprevizibila. Acest aspect nu este nici bun, nici rau, dar sigur este incitant! Uneori este nevoie de Uranus pentru a ne agita si pentru a ne arata ce vrem cu adevarat.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Venus in Taur este mai pentru precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

In urmatoarele patru saptamani, Venus in Taur vine la voi cu actiuni financiare norocoase, relatii care sa stabilizeze securitatea financiara. Cand vine vorba de dragoste, aceasta este o pozitie stabila pentru Venus, prin urmare orice relatie apropiata care evolueaza sub acest tranzit ar trebui sa fie una stabila. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste si frumusete. Acuma, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante. Atentie la cheltuielile necugetate, acuma, banii se pot risipi cu destula usurinta. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 30 martie cand  Venus se intalneste cu Uranus in Taur. Pot aparea schimbari imprevizibile in veniturile voastre financiare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in Taur-micul benefic va tine de mana pana pe 11 aprilie si va ofera bunastare afectiva, farmec deosebit, bunatate, sensibilitate, dragalasenie dar si comoditate. Deveniti mult mai atenti la cum “ va prezentati in lume “, la ce va doriti cu adevarat sa aveti in viata voastra.  Venus de mana cu Soarele vostru in taur este asociata cu auto-protectia si nu veti renunta prea usor la interesele voastre pentru a face pe plac altora. Beneficiile, banii, confortul depind foarte mult de voi, este cel mai bun timp pentru a obtine ceea ce va doriti, pentru a avansa prin eforturi eforturi proprii, pentru a deveni constienti de abilitatile voastre. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetice, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra. Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire, nu neaparat de durata dar poate fi ceva care va scoate din letargie. De asemenea, acest tranzit va avea un impact pozitiv asupra sanatatii voastre, aceasta se va imbunatati. Vor exista oportunitati de crestere si extindere pentru cei care au afaceri. Este o perioada buna pentru cei care vor sa deschida o afacere. Atrageti oameni care va avantajeaza. Daca cineva are vreo animozitate fata de voi, acest tranzit o poate netezi. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 30 martie cand  Venus se intalneste cu Uranus in Taur. Poate fi ceva legat de o relatie, un plan personal, finante, cariera.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Pana pe 11 aprilie, Venus poate aduce pentru voi griji in legatura cu o relatie sau poate chiar insemna sfarsitul acesteia. Poate exista si o relatie de dragoste secreta in aceasta perioada sau va puteti indragosti in secret de cineva. Sau poate ca trebuie sa aveti grija de persoana iubita. Contactele personale si sociale pot fi secrete. Ar putea exista activitati financiare in  culise sau pot aparea unele griji financiare. Puteti fi mai altruisti in aceasta perioada si s-ar putea sa va ocupati de cineva care are nevoie de ajutor. Este posibil sa aveti grija de ei destul de bine si sa obtineti mult din asta atat din punct de vedere emotional, cat si spiritual. Lucrul cu o organizatie de caritate poate fi, de asemenea, plina de satisfactii in aceasta perioada. Pe 30 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in planurile facute in spatele usilor inchise.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Pana pe 11 aprilie, Venus in Taur va face mai sociabili, va puteti bucura din plin de prietenii vostri. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, daruri de la anumiti oameni care va sustin. Venus in aceasta casa poate fi ca un magnet atragand pentru voi fel de fel de beneficii materiale in mod neasteptat, atragand prietenii de care aveti nevoie. Este posibil sa intalniti un partener romantic prin activitatile de grup, internet, o prietenie se poate transforma intr-o relatie romantica. Este cu siguranta un moment bun pentru implicarea in fel de fel de organizatii, proiecte de grup care servesc interesele celor multi. Aceasta este o destinatie minunata pentru Venus cand vine vorba de afaceri si evenimente sociale. Prietenii si colegii va pot ajuta sa va atingeti obiectivele sau sa realizati un vis. Venitul din cariera poate creste. Este posibil sa primiti o functie de conducere intr-un grup sau o organizatie. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 30 martie cand Venus se intalneste cu Uranus in Taur. Poate fi ceva legat de un prieten, o afacere, finante, familie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Pana pe 11 aprilie, Venus in Taur vine cu oportunitati si bonusuri financiare in cariera. Situatia voastra profesionala va fi foarte favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri. Cercul vostru social poate creste si puteti atrage relatii influente care va ajuta in profesia voastra. Un proiect profesioonal va poate aduce beneficii neasteptate. Sunteti in lumina reflectoarelor si venus va sustine sa fiti vazuti asa cum se cuvine si poate de aceea, oportunitatile vin catre voi. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta persoana va va sustine atat emotional cat si profesional. Daca nu aveti pe nimeni in viata voastra, va puteti indragosti de cineva care are legatura cu cariera voastra. Negativ, viata voastra relationala poate fi expusa si ati putea atrage critici publice, barfe, scandal. Cum Venus in Taur face un aspect provocator  Soarele vostru in Leu, pot aparea si unele unele situatii neplacute in viata sociala, in cariera. Din punct de vedere financiar, acesta este un moment in care sunteti predispusi la extravagante. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 30 martie cand Venus se intalneste cu Uranus in Taur. Poate fi ceva legat de cariera, rude, calatorii, un curs important, relatii de suflet.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Pana pe 11 aprilie, Venus in Taur va poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii, posibila casatoria in strainatate si stabilirea in strainatate. Se poate sa fiti atrasi de un profesor, un strain, de cineva care traieste viata ca o aventura si nu se plictiseste niciodata. Uneori, se pot forma parteneriate cu cei care lucreaza in domeniul publicitatii, cercetare, drept, spiritualitate. La locul de munca veti cauta proiecte noi, creative. Apare o atractie puternica pentru idealurile religioase si spirituale, iar iubirea vine prin orice va extinde orizonturile. Venus in Taur este prietena Soarelui vostru in Fecioara si veti dori sa va apropiati si mai mult de cei dragi si sa va exprimati sentimentele pentru ei. Este un moment bun pentru o vacanta, pentru investitii financiare, puteti cere o majorare de salariu, puteti stabili un contact important care va ajuta in cariera,  cineva influent va poate schimba viata in bine. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a va dezvolta cunostintele, pentru a merge la un curs sau sa va intoarceti intr-un fel la scoala. Pe 30 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in credintele voastre, in munca, finante.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Pana pe 11 aprilie, Venus in Taur vine pentru voi cu oportunitati in afaceri, vorbeste pentru voi despre bani multi, relatii puternic transformatoare, mosteniri, asigurari, banii partenerului de viata, afaceri. Poate fi cea mai buna perioada din acest an pentru a obtine bani prin partenerul de viata, o afacere de familie. Un imprumut poate fi obtinut mai usor cu putin efort din partea voastra. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala, veti fi pusi in situatia sa va analizati relatia actuala, viata in comun cu partenerul de viata, sa vedeti ce puteti imbunatati aici. Obsesia, durerea si pierderea sunt experiente comune atunci cand Venus activeaza prin tranzit casa lui Pluto. Aceasta perioada poate aduce o iubire intensa, o intalnire patimasa, karmica, de suflet. Ati putea fi chiar atrasi in secret de cineva, aceasta atractie poate fi foarte intensa. Aspectul de 150 grade dintre Venus in Taur si Soarele natal poate alterna situatiile bune cu cele rele, poate aduce tristeti absolute iar orice tradare va  provoca o deruta totala.  Pe 30 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in afacerile voastre, in relatia de suflet cu partenerul vostru sau intr-o relatie secreta, o mostenire.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Pana pe 11 aprilie, Venus in Taur ar trebui sa vina cu relatii bune, sa favorizeze casatoria,  partenerul de viata, sa imbuneze dusmanii vostri. Noile parteneriate care sunt construite in cadrul acestui tranzit sunt, de obicei, durabile si stabile. Acuma, puteti incepe o “ afacere mare” nu doar o scurta poveste. Din moment ce Venus vorbeste si despre valori, bani, frumusete, puteti fi atrasi in aceasta perioada de oamenii care detin aceste calitati, care va pot oferi confort financiar. Dar Venus in Taur face un aspect de opozitie cu Soarele natal si pot aparea necazuri in relatiile voastre fie datorate unei femei, fie datorate modului vostru de a va manifesta personalitatea, fie unor dusmanii mai vechi. Evenimentele pot fi destul de neplacute in domeniul sentimental, sunteti lipsiti de capacitatea luarii unor decizii corecte de aceea este foarte bine daca veti incerca sa fiti mai retinuti in afaceri, sa alegeti calea cumpatarii si abtinerii. Puteti cheltui mai mult datorita obligatiilor pe care le aveti fata de cei dragi sau pur si simplu deveniti mai indulgenti. Fiti totusi atenti la cheluieli.  Pe 30 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in relatiile voastre, familie, parinti, o mostenire.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Pana pe 11 aprilie, Venus in Taur atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecarea prin iubire. Puteti deveni destul de critici fata de partener sau cu persoanele iubite, puteti deveni sclavul perfectiunii in iubire uitand ca nimeni nu poate fi perfect. Urmeaza un timp in care va puteti concentra mai mult pe dragostea de munca decat pe dragostea partenerului. Abordarea muncii voastre poate fi mai creativa, ingaduitoare, puteti deveni un pic mai lenesi. Daca sunteti singuri, puteti incepe o relatie cu un coleg de munca sau puteti intalni pe cineva cu ocazia unui curs de perfectionare, o calatorie legata de munca, o vizita la un medic. Aspectul de 150 grade dintre Venus in Taur si Soarele natal poate aduce dezordine emotionala, un dezacord intre nevoia de realizare printr-o relatie si dorinta de confort, usurinta, obiceiuri personale. Flexibilitatea este recomandata. Fiti pregatiti pentru o surpriza pe 30 martie cand  Venus se intalneste cu Uranus in Taur. Pot aparea schimbari imprevizibile la locul de munca, fiti mai atenti la sanatatea voastra, la relatia cu cei de la munca.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Pana pe 11 aprilie Venus in Taur va aduce sensibilitate, veselie, bucuria dragostei.  Un tranzit venusian in casa V poate fi un moment potrivit pentru o noua relatie dar de multe ori acestea sunt exercitii pregatitoare pentru o noua relatie, aici inelul lipseste, aici, iubirea se joaca pe scena, ademeneste, dramatizeaza. De asemenea, copiii fac parte din decorul aventurii venusiene. Acesta este un tranzit puternic pentru gasirea iubirii, pentru speculatii fructuoase, pentru copiii vostri. Ceva este in aer si va puteti implica in multe activitati creative. Sunteti mult mai expresivi si mai increzatori si sunteti un magnet pentru iubire. Acesta este un timp jucaus, astfel incat, copiii, activitatile cu copiii, va pot face mult bine. Aspectul benefic dintre Venus in Taur si Soarele natal favorizeaza buna dispozitie, refacerea fortelor psihice, momente de viata agreabile, intalniri romantice, succes financiar, avansari si promovari. Pe 30 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile intr-o relatie de iubire, in relatia cu copiii vostri.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Pana pe 11 aprilie, Venus in Taur aduce oportunitati si beneficii prin familie, o afacere de familie, parinti, afaceri imobiliare. Relatiile cu membrii familiei vor fi bune si s-ar putea sa va ocupati mai mult cu petreceri de familie, excursii sau intalniri de familie. Venus va sprijina in cresterea confortului de acasa si puteti schimba o parte din mobilier, puteti redecora casa, puteti sa cumparati o casa sau puteti vinde o casa cu un pret bun. Aceasta influenta promite fericirea in casa voastra si relatii mai bune cu familia si cei dragi. Dar Venus in Taur face un aspect provocator cu Soarele vostru natal si ar putea sa va incerce cu unele momente tensionate in familie, cu unele probleme finaciare in afacerile voastre sau care au legatura cu un membru al familiei voastre. Ar trebui sa incercati sa fiti mai ponderati si mai retinuti. Pe 30 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in familia voastra, in planurile personale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Pana pe 11 aprilie Venus in Taur aduce relatii armonioase cu cei apropiati voua, fie ca vorbim de frati, de surori, fie ca vorbim de vecini, tineri. Aceasta casa energizata de venus este renumita pentru comunicare iar in urmatoarea perioada, puteti obtine o promovare, un premiu, prin utilizarea cuvintelor stiind ce sa spuneti si cand sa spuneti. Daca sunteti in negocieri cu cineva, norocul va surade. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-o calatorie scurta, poate fi un vecin, o persoana din anii de liceu, un scriitor. Aspectul benefic dintre Venus in Taur si Soarele natal favorizeaza situatiile stabile, incredere in calitatile personale, armonie in situatiile si relatiile afective. Este cel mai bun moment pentru comunicare, pentru proiecte creative in comunitatea in care traiti. Pe 30 martie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in relatia voastra cu o ruda, un vecin. Fiti atenti in calatoriile voastre.

 

Adriana Tudosa

 

 

 

.

 

 

 

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.