MERCUR IN MERS DIRECT IN GEMENI -12 IUNIE 2015, ORA 1:33, ORA ROMANIEI

mercur

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 4:34 Gemeni, dar pana pe 26 iunie, cand ajunge pe gradul 13:09 Gemeni, inca mai suntem sub influenta lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale  4-14 Gemeni pentru a treia oara. Dupa o perioada tulbure, grea, acuma, ceata incepe sa dispara incet, incet, si putem lua hotarari importante. Inca mai suntem in laboratorul cosmic al entitatilor mercuriene ce ne indeamna sa dam deoparte tot ceea ce aduce frustrari vietii noastre.

Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Gemeni  activeaza casa III, o casa ce vorbeste de comunicare, scris, studii, rude, frati, surori, calatorii, mass-media. In aceasta casa, Mercur in Gemeni este de doua ori acasa, deci este o energie puternica ce ne indeamna sa comunicam prin fel de fel de mijloace, aici fiecare dintre noi isi poate recita rolul  in mediul apropiat prin intelegerea lucrurilor de baza si prin sensibilitate practica. Valorificarea inteligentei noastre, a tuturor informatiilor  si partajarea eficienta a acestora cu ceilalti este un indemn al lui Mercur. Cum casa III se ocupa si de toate tipurile de zvonuri, mesaje, rapoarte, discursuri, dezbateri, acuma Mercur ne ajuta sa demonstram cat mai clar adevarul nostru. Cum casa III este o si casa a prejudecatilor, a unui model de gandire format in trecut, Mercur ne cere sa iesim din acest mod de exprimare rudimentar, sa intelegem ca evolutia inseamna cunoastere si nu stagnare.

Acuma, Mercur in Gemeni este intr-o conjunctie stransa cu asteroidul 248 Lameia. In mitologie, Lameia, fiica lui Neptun, a fost o regina frumoasa a Libiei pe care Zeus –Jupiter a iubit-o foarte mult. Cand Hera-Juno sotia lui Zeus a aflat acest lucru, din gelozie, i-a ucis copii Lamiei. Inebunita de durere, Lameia nu a mai putut sa-si inchida ochii in care avea doar imaginea copiilor ei morti iar  Zeus a transformat-o intr-un monstru permitandu-i astfel sa se razbune si sa devoreze copii altora. Lameia apare adesea ca o sperietoare, un monstru, un demon de noapte care sperie lumea, copii. Mai tarziu, ea devine seducatoarea barbatilor tineri. Acuma, asteroidul Lameia activat de Mercur in Gemeni poate arata un loc de gelozie, ura imensa din partea femeilor. Ca femeie, puteti sa va intalniti cu gelozie imensa din partea colegilor, ca barbat, puteti sa aveti probleme cu femeile prea posesive. Lameia activata aduce dificultati cu copiii, cu o sarcina, razbunare din partea sotiei, putem gasi ca suntem o prada a cuiva ascuns, nu-i vedem fata. Ea nu poate fi ignorata, de asemenea, acest asteroid  poate aduce depresie post natala, experiente dure in timpul procesului de nastere. Pozitiv, acest asteroid  aduce rezultate placute in ceea ce priveste copiii, relatia cu femeile. Lameia poate fi, de asemenea, un simbol al razbunarii, o avertizare, o manie indreptata spre sexul opus, un “ vampir”  care iti slabeste vitalitatea. De  cate ori nu ati fost fizic, emotional, spiritual, scurs de altii. Lameia indica un domeniu in care  experimentam traume, dificultati de a trece de o situatie grea, acestea vin acuma prin vorbe, discursuri, smecherii, viclenie, cuvantul devine o arma asunsa, deci mare atentie.

Simbolul Sabian al gradului 5 Gemeni, dragul intrarii lui Mercur in mers direct :”O revista radicala de stanga prezinta o prima pagina senzationala .“

O revista cuprinde articole, studii, note din domenii variate sau dintr-o anumita specialitate, si sunt mai putin axate pe stiri privind evenimente de actualitate. Senzationalul apare prin comunicare, informatii, carti, scrisori, reviste, mass-media, citate, motiuni,stiri, aici, marturiile profunde afecteaza chiar si pe cei mai sceptici. Nelinistea, tulburarea ordinii pot conduce la actiuni radicale, de aceea recomand atentie, nu va lasati dusi de val. As merge pe ideea ca unde-s multi, puterea creste si dusmanul nu sporeste, este un simbol al puterii sociale, al eficientei.

Adriana Tudosa

 

You may also like

2 Comments

  1. Wow..f.frumos si interesant!Ma intereseaza mult acest aspect din cauza astrogramei natale.Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pe toate planurile.Multumesc f.mult ptr.ceea ce faci ptr.noi toti:)

  2. Poate ne ajuta si Neptun, acum stationar retrograd – planeta sufletului romanesc, sa cumulam intelepciune si sa facem ceea ce numai puterea unei natiuni poate, in momente astrale: sa nu lasam “corabia” sa devieze din ape adanci. Asta o putem face, impreuna si vrajmasul n-are sanse.
    Felicitari pentru articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.