VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR – ANUL 2014

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR – ANUL  2014   
TRANZITE MAJORE

varsator 2014

“Rugaciunea este cantecul inimii.”Kahlil Gibran

In anul 2014, Varsatorii  au suportul planetei Jupiter in domeniul muncii, relatii, casnicie,  Uranus aduce schimbari imprevizibile in relatia cu fratii, rudele, Neptun va  poate crea destule iluzii in sectorul banilor, Pluto continua sa fie judecatorul trecutului vostru, Saturn aduce limitari in cariera voastra.

In anul 2014, Jupiter in Rac continua sa va tranziteze sectorul muncii.Va puteti bucura de extinderea si diversitatea activitatilor legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii , poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin.
Anul 2014 incepe totusi cu Jupiter retrograd in Rac, asta inseamna ca pana pe 6 martie, aceasta energie va pune un accent deosebit pe “re-evaluarea “ unor probleme ce tin de locul de munca, colegi, sanatate.
Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, aveti de partea voastra o energie ce aduce oportunitati dar si provocari in relatiile voastre, in casnicie. Optimismul excesiv, exagerat in diverse asocieri poate conduce la o multime de relatii,  colaborari inutile sau dispersie in afaceri, creste gustul relatiilor extraconjugale, puteti face cheltuieli nebunesti pentru impresionarea si atragerea unui partener. Casatoria poate fi privita in aceasta perioada ca o asociere care sa aduca profit , pot aparea tulburari in relatiile de dragoste , pot aparea tendinte catre fel de fel de excese
Aspectul de opozitie dintre Jupiter in Leu si Soarele Varsatorilor  nascuti intre 21 ianuarie si 10 februarie poate amplifica problemele cu partenerul de viata, dificultatile materiale, sociale se  pot “strecura  “ in viata voastra,  puteti fi tradati, inselati sau puteti trada ,  erorile, neglijentele sunt destul de repede taxate in aceasta perioada , poate sa fie rupta o alianta, o casnicie . Cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa ruperii acestei legaturi.Cei care si-au gasit persoana cu care sa petreaca restul vietii, acest an este ideal pentru a face un plan pentru casatorie .

FAMILIE, RELATII  SI IUBIRE

Anul 2014 incepe cu Venus retrograd in semnul Capricornului, un semn asociat in harta voastra cu casa izolarii, trecut, karma, trecut in care ati comasat tot ceea ce nu ati vrut sau nu ati putut rezolva la vremea respectiva. Cum Venus este retrograd, acuma, este momentul in care nu mai puteti sa va eschivati de la responsabilitatile fata de voi insiva.Cum Venus guverneaza casa familiei, Venus in mers aparent retrograd va poate ajuta in refacerea unor legaturi rupte cu familia, in descoperirea unor falsuri intr-o afacerea imobiliara, in  atentionari legate de cumpararea unei casa, de redecorarea unei case. La nivel emotional, aceasta energie va poate pune fata in fata cu provocari legate de familie, radacinile familiei , puterea individuala. Venus retrograd va poate ajuta sa reparati anumiti pasi gresiti din trecutul vostru. O relatie inceputa in urma cu 8 ani  in perioada lui Venus retrograd in Capricorn –o relatie predestinata, poate cunoaste incercari, acuma este momentul in care relatia este “chemata “ sa-si  defineasca adevarata valoare. Tot ce tine de valori din trecut, familie, parinti, calatorii, studii superioare  pot cunoaste destule re-evaluari. O relatie trecuta poate fi reinviata , poate sa va bantuie chiar de la inceputul anului.
Din 17 iulie 2014, Jupiter intra in semnul Leului, aveti de partea voastra o energie ce amplifica viata relationala, ideile de afaceri.
Uranus, ghidul vostru planetar ramane tot anul 2014 in Berbec, un semn asociat in harta voastra solara cu studiile , fratii, surorile , rudele , calatoriile mici. Uranus este vazut ca un indicator al schimbarii, Uranus in acest domeniu din viata voastra este propice obtinerii  de cunostinte mai ales tehnice, ultramoderne, deveniti inventivi, originali, puteti descoperi surse neobisnuite de inspiratie. Poate fi o perioada excelenta pentru studii , mintea  voastra  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate, viata de zi cu zi se grabeste, intalnirile, planurile , apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit. Puteti fi atrasi de  astrologie , intalnirile de zi cu zi cu vecinii, rude, prieteni dar si activitatile de rutina pot fi destul de imprevizibile.

CARIERA  SI BANI

Saturn isi continua tranzitul prin Scorpion si in acest an 2014 iar pentru voi, aceasta energie activeaza casa carierei, viata sociala.Ochiul critic al lui Saturn vede tot ce se afla dincolo de suprafata si veti fi nevoiti sa faceti o adevarata curatenie de primavara in cariera voastra. Cum Saturn in Scorpion se afla deja la jumatatea drumului prin acest semn, majoritatea Varsatorilor  au invatat ca realitatea si limitele sunt cerintele acestei energii.
Din 2 martie  si pana in 20 iulie , Saturn intra in mers aparent retrograd in semnul Scorpionului. Influenta majora a acestui tranzit este asupra Varsatorilor  nascuti intre 30 ianuarie -19 februarie. Este necesar sa invatati prin lectiile saturniene despre alegerile voastre in domeniul carierei. Puteti trece prin diverse pierderi, probe sau corectii in cariera voastra , urmeaza o perioada de timp ce va fi resimtita ca o perioada de frustrare sau anxietate in special acolo unde sunteti nevoiti sa faceti fata unor indatoriri neplacute. Scopurile personale si idealurile sociale care produc frustrare sunt accentuate in aceasta perioada cu rolul de a va da seama ca nu ati facut alegerea cea mai buna , fiind necesara o reanalizare a ambitiilor personale, a carierei.

Pana in martie  2014, Nodul Nord in Scorpion continua sa va tranziteze  casa  carierei, poate aduce stari de nesiguranta, crize, emotii profunde pentru a invata sa va  asumati  responsabilitatea pentru faptele voastre , sa invatati sa traiti  pe picioarele voastre,  sa creati  o cariera puternica bazata pe meritele voastre  personale. Nodul Nord este un indicator puternic al lucrurilor sortite, destinate in viata voastra si sugereaza ca schimbarile in cariera, viata profesionala si oportunitatile care vin in calea voastra nu sunt catusi de putin intamplatoare. Cariera voastra este un domeniu caruia trebuie sa-i  acordati o mare prioritate  daca vreti sa obtineti succes in acest an.

Banii in anul 2014 au un iz neptunian. In harta voastra solara, casa banilor este in Pesti, un semn care este sustinut de Neptun. In timpul acestui an  puteti invata sa va bazati pe intuitia voastra legata de chestiunile financiare , de modul cum va puteti valorifica mai bine potentialul nativ . Problemele pot aparea atunci cand veti ignora toate detaliile unei probleme, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani , valori in general . Neptun stimuleaza imaginatia si intuitia voastra , puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani . Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare pot conduce la haos , inselaciuni, deci, mare atentie .

In perioada 1 martie -19 mai, Marte va fi in miscare aparent retrograda in semnul Balantei activand pentru voi sectorul studiilor mari, strainatate dar guverneaza si casa carierei, viata sociala. Aceasta  energie poate amplifica neintelegerile, furia in cariera voastra , pot aparea conflicte cu sefii, deci atentie. Problemele nerezolvate din trecut legate de cariera pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie , de a gasi o cale de rezolvare. Nu este bine sa luati decizii majore legate de cariera.
In perioada 6 -16 februarie, Mercur este retrograd in Pesti  iar pentru voi aceasta energie va poate ajuta sa reparati unele greseli legate de bani, valori, talente personale, bunuri personale. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiri banii.
In perioada 16 -28 februarie, Mercur este retrograd in Varsator iar pentru voi aceasta energie va pune in lumina anumite comportamente gresite in relatiile  voastre. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul , aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe ,atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate.

Eclipsele sunt procese dinamice care de multe ori coincid cu  schimbari importante  in viata voastra . Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,  stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului vostru, pot face sa intelegeti anumite lucruri, va  pot rasplati dar si pedepsi.

Eclipsa de Soare in Taur din 29 aprilie 2014 este asociata cu Nodul Sud in Taur iar pentru voi este activat sectorul familiei, parinti, camin, afaceri imobiliare cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul datei de 29 ianuarie.  Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Taur poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Este o Eclipsa sustinuta de Pluto din casa secretelor, de Jupiter care aduce noroc prin locul de munca, de Neptun care va ofera destula intuitie in chestiunile financiare.

Eclipsa de Soare in Scorpion din 24 octombrie poate aduce oportunitati  pentru viitor in special pentru cei nascuti in jurul datei de 24 ianuarie. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe cariera, viata sociala.  Aceasta Eclipsa de Soare este sustinuta de Mercur si de Marte, puteti primi  un sprijin important prin fel de fel de discutii , o veste importanta va poate deschide o cale noua in cariera voastra.

Eclipsa de Luna in Berbec din 8 octombrie 2014 va aduce schimbari si beneficii personale in tot ce tine de rude, frati, minte practica, calatorii scurte, studii, in special pentru Varsatorii nascuti  in jurul  datei de 8 februarie . Cum Uranus in Berbec sustine aceasta Eclipsa, pot aparea destule schimbari imprevizibile legate de rudele voastre.

Eclipsa de Luna in Balanta din 15 aprilie 2014 actualizeaza pentru voi faptele trecutului in bine sau in rau. Este o eclipsa  ce poate aduce confruntari cu strainii, cu profesorii, puteti decide sa parasiti tara.Eclipsa are o infuenta puternica asupra Varsatorilor  nascuti  intre 10-17 februarie .

30 ianuarie 2014 vine cu o Luna Noua  in Varsator cu puternice influente asupra celor nascuti in jurul aceste date ( plus, minus patru zile ). Aceasta energie favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi ce vor aduce rezultate maxime.
10 august 2014 vine cu o Luna Plina in Varsator, este o perioada buna in care puteti culege roadele muncii voastre. Prezenta Lunii Pline in  semnul vostru  poate lucra ca o nota de plata a eforturilor depuse de la Luna Noua in Varsator  din 30 ianuarie  2014, o  nota de plata  ce poate aduce castiguri sau pierderi , depinde de eforturile depuse  in aceasta perioada, este timpul culesului , este o manifestare in forta a ceea ce ati inceput in urma cu sase luni.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este casa iubirii intre 23 iunie-18 iulie, cand venus tranziteaza casa partenerului intre 12 august-5 septembrie.  In perioada 23 octombrie-16 noiembrie , Venus  tranziteaza casa carierei , asta inseamna ca aveti de partea voastra o energie benefica ce se poate materializa prin fel de fel de bonusuri, prime, recompense, puteti gasi iubirea la locul de munca. Cu Venus retrograd in Capricorn, anul 2014 incepe cu accentuarea faptelor din trecut. Greselile legate de “valoarea relatiilor voastre” ies in evidenta.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.