LUNA PLINA IN CAPRICORN SI ZODILE -13 IULIE 2022, ORA 21:38–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 13 iulie 2021 are loc cu Luna pe gradul 21:22 Capricorn  in opozitie ( aspect astrologic provocator de 180 grade ) cu Soarele pe gradul 21:22 Rac. Polaritatea Rac-Capricorn are ca ideal echilibrul dintre viata privata si viata publica, familie si cariera, responabilitatea fata de familie si responsabilitatea carierei.

Simbolul Sabian al gradului 22 Capricorn  –gradul Lunii Pline :

“General invins isi preda sabia cu o demnitate nobila “

Prin activarea acestui grad, aceasta luna plina ne spune ca orice esec, orice infrangere, aduc lectii de viata valoroase si importante. Prin acceptarea infrangerii, inchidem un drum dar dam voie unor oportunitati catre obiectivele noastre destinate. Uneori avem impresia ca daca lucrurile nu merg bine, daca pierdem anumite batalii, daca suntem infranti, totul s-a terminat. Nu, fals, este doar un nou inceput, intotdeauna….Cuvantul “nobil” arata o calitate superioara a acestei energii care ne ajuta sa acceptam cu fruntea sus atat infrangerea cat si succesul. In toate activitatile si situatiile de viata ajunse la apogeu, exista o noblete acuma, o marinimie divina, o eleganta divina. Iar prin noblete primim harul lui Dumnezeu, constientizam ca Dumnezeu lucreaza in viata noastra si face minuni. Adesea “ succesul nu se masoara prin ceea ce infaptuim ci prin piedicile pe care le biruim in calea noastra “. De fapt, cresterea spirituala a sufletului nostru are loc prin capacitatea de a trece peste greutati, daca lucrurile usoare de multe ori indeamna la lene, lucrurile grele ne intaresc forta interioara.  Lupta este cea care da vietii sens. Nu victoria, ci lupta. Iar nobletea ne uneste cu Dumnezeu….

Cu Luna plina pe gradul 22 Capricorn, cei nascuti in jurul datei de 13 aprilie, iulie, octombrie, ianuarie ( semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII-descendentul, casa X-cariera, casa IV-familie sau orice planeta personala in apropierea gradului  22 Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a calitatilor voastre profesionale. Luna Plina are “ochii cosmici “ cariera voastra, pe imaginea voastra profesionala, pe familia voastra, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto de mana cu aceasta lunatie arata transformari majore in cariera si familia voastra. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei din familie, parinti. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru finantele voastre, familia voastra. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin cultivarea bunavointei, compasiunii, spiritualitatii, iertare si intelegere fata de cei care gresesc.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti  de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru, sa fiti deschisi unor alte perspective, sa va gasiti propriile convingeri, propria busola morala si propriul adevar. Luna Plina are “ochii cosmici “ pe afacerile voastre cu strainii, pe credinta voastra, pe studiile voastre, pe rudele voastre, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto de mana cu aceasta lunatie  arata ca puteti suferi schimbari importante  in convingerile voastre, va puteti elibera de fel de fel dogme sufocante. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu rudele voastre, cu fratii si surorile voastre, un vecin. Cultivati gandirea pozitiva. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru cariera voastra, pentru planurile voastre personale, pentru securitatea materiala. Surprizele va fac sa zambiti. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata protectie prin cunoastere, astrologie, prieteni, idei revolutionare, activitati umanitariste, integrarea intr-un grup nou. O speranta de-a voastra se poate in sfarsit indeplini. Exista cu siguranta ceva magic in aceasta energie iar aceasta magie lucreaza pentru voi prin Neptun.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  o relatie tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, banii sau resursele pe termen lung, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea evidentiate de aceasta luna plina. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, control, secrete, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe afacerile voastre, pe planurile secrete, viata intima, puterea voastra, relatii secrete, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in legatura cu banii care vin prin partener, asociat, banci, mosteniri. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerii vostri, cu cei din familie. Tot ce tine de bani poate aduce discutii aprinse, deci atentie. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru planurile voastre personale, pentru intelegerea unor blocaje din trecut, pentru aducerea spiritualitatii in viata coastra. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca treceti cu bine peste acest examen astral daca cultivati bunavointa si compasiunea in cariera voastra, in functiile pe care le detineti, in viata sociala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor activitati in comun cu ceilalti, cu partenerul de viata, un asociat, o afacere, un plan secret. Problemele in relatiile stranse ar putea veni in lumina iar adevarurile sunt dezvaluite. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, asociat, dusman, concurent, legalitatea unor afaceri, toleranta in relatii,  si are legatura cu semintele plantate in  ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pluto de mana cu aceasta lunatie, provocarile in relatii nu trebuie sa va mire. Puteti experimenta unele crize dar si transformari majore. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerii vostri. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru planurile voastre personale, pentru afaceri, sperantele voastre, prioritatile voastre, veniturile carierei, un grup de care apartineti. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin credinta, cunoastere, intelegeri spirituale si intuitive. Rugaciunea va sfinteste.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. O Luna Plina in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, a modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Daca aveti o problema latenta de sanatate care necesita atentie din partea voastra, aceasta Luna Plina poate evidentia acest lucru, este cel mai bun timp pentru a rezolva orice problema de sanatate.  Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Cu Pluto de mana cu aceasta lunatie, locul de munca poate cunoaste o transformare majora. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei de la locul de munca. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru cariera voastra, proiecte profesionale, partener de viata. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin renuntarea la jocurile secrete pentru putere, prin sustinerea neconditionata a asociatilor vostri, prin intelegerea mistrelor vietiii.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, creativitatea voastra, speculatii, mandrie exagerata, grupuri de interese, lucruri imprevizibile, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn.. Pluto de mana cu aceasta luna plina devine un judecator dur al mandriei exagerate, al unei iubire secrete, Aceasta energie aduce transformari majore in modul cum priviti iubirea, relatia cu copii, speculatiile. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu sefii, prietenii vostri, copii vostri. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru vacanta, calatorii, studii,  strainatate, faima, noroc, credinta. Rugaciunea aduce surprize placute. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin prin sustinerea neconditionata a partenerului de viata, asociat, prin iertarea dusmanilor vostri.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi acestea sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra, va puteti asuma responsabilitatea intemeierii unei familii.Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a relatiei cu parintii vostri si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto in Capricorn de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in modul cum priviti familia, casa, caminul vostru, tara, radacinile voastre. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei din familia voastra. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru afaceri, banii partenerului de viata, iubire, copii. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin munca bine facuta, prin credinta, prin compasiune si intelegere fata de cei cu care munciti, prin ingrijirea celorlalti, prin metodele alternative de sanatate, prin sensibilitate fata de animalele de companie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta, strainatate. Aceasta Luna Plina va pune un accent deosebit pe un frate, o sora sau pe un var, un vecin, este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia, va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema. Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada.  Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in mediul apropiat, frati, rude, vecini. O stire va poate schimba total acuma. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu rudele voastre, cu persoanele straine, cu autoritatile. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru relatiile voastre apropiate, familie, parinti. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin iubire neconditionata, prin sustinerea unui copil, prin renuntarea la mandria excesiva, prin renuntarea la a mai cauta un salvator cand de fapt salvarea o puteti gasi chiar in voi, in interiorul vostru, in scanteia divina din voi.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Deciziile importante tin de bani, un loc de munca mai bine platit, un credit, o plata sufleteasca. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra valorii voastre, a buzunarului vostru, a portofelului voastru, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce transformari majore in modul de a face si a aprecia banii. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerul de viata, cu asociatii vostri. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru un proiect profesional, pentru directii noi si neasteptate in activitatile zilnice. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a familiei voastre, prin iertarea celor din familia voatra, prin credinta si compasiune.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Aceasta lunatie va aduce constientizarea tuturor pa?ilor si, eventual, chiar a luptelor pe care le-ati experimentat in ultimul an. Pluto in fuziune cu aceasta lunatie  arata ca planurile si relatiile personale, pot suferi unele modificari irevocabile. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerul de viata. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru iubire, copii, speculatii, creativitate, vacanta. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a rudelor voastre, prin intelegerea comunicarii, prin iertare, compasiune si credinta.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre, a deciziilor legate de munca, proiecte de munca, colegi. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor generate de critica excesiva, de credintele voastre rigide. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2022 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto de mana cu aceasta lunatie aduce o transformare profunda prin dezgoparea unui lucru din trecut. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu cei de la munca, cu persoana iubita, cu copii vostri. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru familie, parinti, planuri personale. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre, munca in echipa, si are legatura cu semintele plantate in ianuarie 2021 cand a fost Luna Noua in Capricorn. Pluto in fuziune cu aceasta lunatie arata ca transformarea majora vine printr-un prieten, protector, astrologie, ghizi spirituali. Mercur, mesagerul divin si planeta comunicarii, face un aspect de opozitie cu aceasta luna plina si ar trebui sa fiti atenti la ceea ce spuneti si cum spuneti, in special in conversatiile cu partenerul de viata, asociatii vostri, persoana iubita, copii vostri. De asemenea, in timpul acestei luni pline, Mercur se conecteaza printr-un aspect benefic cu Uranus. Acest lucru este de bun augur pentru doumente, rude, frati, surori,  tineri, cunostinte practice, comert, calatorii, idei novatoare. Iar Neptun in Pesti in unghi armonios cu Luna plina arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin intuitie, credinta, compasiue. ‘Iarta-te si iarta” si mergi mai departe este indemnul lui Neptun pentru voi.

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.